Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6489 . 6490 . 6491 . 6492 . 6493 . 6494 . 6495 . 6496 . 6497 . 6498 . 6499 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 09:48
- Nahlásit

Alexa
prostě jak cejtím že na mě leze něco jinýho než muš tak si beru osciloněco a je mi líp

ty si roura

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 09:51
- Nahlásit

Alexa
hele na tyhle stavy od loňska používám oscilokoksínum
Já už léta slivovicu

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 09:52
- Nahlásit

davidkova renata
ám project outulky??
no to víš že jo! Při mym štěstí by mi nejdřív vyvraždila fšecku domácí zvěř a pak uš bysem jí nepotřebovala

su nějaké vysláblé,asik na mne cosi leze
flákni sebou na den do postele, to je jediný co zabírá

Alexa
a víte co???
má ho tam!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 09:52
- Nahlásit

Alexa
půl 9 v práci to sem dobrá co
ne to nejsi..páč já byla uš po 7 doma ze dvou prací
sciloněco
kolik to stojí?????????????????????????????????????
atuuuuuuuuš
hele mám vobjednat ty grancle nebo maj ty rybyčkový na tom aukru..nevíš?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 09:57
- Nahlásit

davidkova renata
hele to osciloněco je fakt dobrý, dkyž měl Stanouš psincák, dávala mu to mužíčkova mamka, dostala i Mařena a nechytila to od něj a Stanouš byl do tří dnů totál dobrej. Sežeň si ho.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:01
- Nahlásit

Gerda
sice nejsem Stanoušek a nemám psincák ale můžu se zejtra voptat v lékaárně kolik za tu sračku chtěj bo nejsem strýtová atrakce aby mi to platil někdo jinej!

du se válet nepyšte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:07
- Nahlásit

davidkova renata
jojo, zeptej se na to, nebo řekni maruně, ať ti to předepíše....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:21
- Nahlásit

lidi nebo spíš Alexa zejtra musím na finanční úřad zaplatit daň z pozemku, nebo nemovitosti, prej to musím být zaplacený do konce ledna že jinak se platí 100kč za každý nezaplacený den, je to pravda?

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:34 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata

zejtra voptat v lékaárně kolik za tu sračku chtěj bo nejsem strýtová atrakce aby mi to platil někdo jinej!
simtě aby tě to nepoložilo je to balení po 6ti tubičkách tj. 6 dávek stojí kol stofky, ale chtělo by to začít brát hnet!!!!
kejtlin
zejtra musím na finanční úřad zaplatit daň z pozemku, nebo nemovitosti, prej to musím být zaplacený do konce ledna že jinak se platí 100kč za každý nezaplacený den, je to pravda?
přiznání holubičko musíš podat přiznání. Daň se platí do konce května

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:39
- Nahlásit

Alexa
přiznání holubičku musíš podat přiznán
já věděla že to nebude tak jednoduchý, jak strejc říkal, a kde ho mám podat a jak to vypadá a kde vezmu prosím formulář?
jo a když mám jen pozemek a ne nemovitost? strejc říkal, že stačí když tam zajdu-na finančák s výměrem pozemku......

impact
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:44
- Nahlásit

Hele a vyzná se tu někdo v odečtu daní?

Resp. přišlo mi potvrzení o placení hypotéky a píšou tam, že se to potvrzení dá využít pro uplatnění odpočtu úroků z úvěru jako nezdanitelné částky ze základu daně..

Nemohli byste mi to někdo přeložit do češtiny?

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:52 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
http://www.finance.cz/dane-a-mzda/informace/dan-z- nemovitosti/dan-z-nemovitsti-placeni/
http://www.finance.cz/dane-a-mzda/danove-formulare /majetkove-dane/
vpravo dole jsou formuláře v ekslu, tam to jenom vyplníš
impact
ano můžeš odečíst úroky ze základu daně, buď jestli jsi zaměstnaná tak se domluvíš ve mzdovce, jestli si dáváš sama daňové= přiznání, je tam na to kolonka

Úroky z úvěru jako nezdanitelná částka

V roce 1998 umožnila novelizace zákona č. 586/1992 Sb. o daních z příjmů daňové zvýhodnění pro fyzické osoby, které řeší svou bytovou potřebu prostřednictvím hypotečního úvěru, úvěru ze stavebního spoření, popř. jinými úvěry poskytnutými na financování bytových potřeb.

Částku zaplacenou na úrocích z hypotečního úvěru (i z úvěru ze stavebního spoření) na financování bytových potřeb, u hypotečního úvěru sníženou o státní finanční příspěvek lze odečíst ze základu daně z příjmu fyzických osob a to až do výše 300.000,- Kč ročně. Při placení úroků jen po část roku nesmí nezdanitelná částka překročit jednu dvanáctinu této maximální částky za každý měsíc placení úroků.
Odečet může provést osoba, jež je účastníkem úvěrové smlouvy, je-li účastníků více odečet provádí jedna z nich, nebo každá z nich rovným dílem.

Jde-li o bytovou potřebu ad a) až c) a e), může být základ daně snížen pouze ve zdaňovacím období, kdy byl objekt ve vlastnictví poplatníka (vlastnil - a) až c); užíval - a), c) a e)), při výstavbě či změně a po kolaudaci ho užíval ke svému trvalému bydlení nebo bydlení svých nejbližších (manžel, potomků, rodičů nebo prarodičů). Jde-li o předmět bytové potřeby ad d), f), g), může být základ daně snížen pouze ve zdaňovacím období, kdy poplatník byt, rodinný dům nebo bytový dům získaný dle d), f), g) užíval k vlastnímu trvalému bydlení nebo k trvalému bydlení druhého z manželů, potomků, rodičů nebo prarodičů obou manželů.

Bytovými potřebami dle zákona jsou:

a) výstavba bytového domu, rodinného domu, bytu nebo změna stavby,
b) koupě pozemku (při splnění podmínek),
c) koupě bytového domu, bytu, rodinného domu včetně rozestavěné stavby těchto objektů,
d) splacení členského vkladu nebo vkladu právnické osobě jejím členem nebo společníkem za účelem získání práva nájmu nebo jiného užívání bytu nebo rodinného domu,
e) údržba a změna stavby bytového domu, rodinného domu nebo bytu ve vlastnictví a bytů v nájmu nebo v užívání,
f) vypořádání bezpodílového spoluvlastnictví manželů nebo vypořádání spoludědiců v případě, že předmětem vypořádání je úhrada podílu spojeného se získáním bytu, rodinného domu nebo bytového domu,
g) úhrada za převod členských práv a povinností družstva nebo podílu na obchodní společnosti uskutečněná v souvislosti s převodem práva nájmu nebo jiného užívání bytu,
h) splacení úvěru nebo půjčky použitých poplatníkem na financování bytových potřeb uvedených v písmenech a) až g).
Použije-li se nebo používá-li se bytová potřeba podle písmen a) až h) nebo její část k podnikatelské nebo jiné samostatné výdělečné činnosti anebo k pronájmu, lze odečet úroků po dobu užívání bytové potřeby k uvedeným účelům uplatnit pouze v poměrné výši.

impact
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:53
- Nahlásit

Alexa
A znamená to pro mě něco kromě papírování?
Jsem zaměstnanec, mám to odnést šéfe.
Vrátěj mí třá nějaký penízky?

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:54
- Nahlásit

impact
Vrátěj mí třá nějaký penízky?

budeš platit menší daně a měli by ti něco vrátit

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:57
- Nahlásit

impact
dej to účetní v práci a víc neřeš

kejtlin
je to blbost. Jednak se daň z pozemku platí tuším do posledního května a za druhé já ji zásadně platím až po druhé upomínce a nikdy jsem žádnou 100,- na den neplatila

Alexa
Můžeš mi, plís písnout pevnou linku k sobě do práce. Essi tam teda seš . Essi ne tak holt zavolám na mobil

Gerda
Pumička je pochopitelně nejkrásnější pejsek na světě a má na to dokonce aj papír. Páč je Champion ČR, abys věděla . Ale v zásadě uznávám, že funkci obránce smečky může zastat i jiné plemeno, Atíkovi by to možná taky mohlo jít . Třá Getce to de taky docela dobře. Trochu problém je, že Geta občas zmlátí i členy své vlastní smečky

impact
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 10:59
- Nahlásit

Alexa
Tož to by bylo super.. Jak nemarodím, tak mi vracej tak tři kila každej rok.

Biluška
Su zvědavá, no.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 11:04
- Nahlásit

Alexa
Biluška
a musí to bejt teda do konce ledna to přiznání nebo daň nebo co?
hele ten formuláš mi dají na finančáku ne? mi snad i poradí co a jak jsem na to totální idiot, neumím vyplnit ani složenku

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 11:06
- Nahlásit

Gerda
Holky já si neumim ani pořádně nakoupit, sem autista, kupuju furt to samý, ve stejnym pořadí, dávám to i na stejný místa v lednici.
jéé, já nejsem sama

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 11:07
- Nahlásit

Zdar lidi, co novýho?

zuzanarosakova
Lepší je napichování na kůl
No teď nevím v jakým filmu to už bylo, ale bylo to tam velmi realisticky ztvárněno, tady to napíchnutí na hák bylo taky moc pěkné, napíchli ho za levý bok v podstatě za poslední odhaduju tak tři, čtyři žebra. Taky tam byl chlap rozlámanej v kole, taky moc pěkný Tohle byl opravdu hukot, ale na druhou stranu bych některý z těchle věcí obnovila pro jistý zločiny...
Atusch
paní jste velmi laskavá, ale už tu mám dvě mimi a malodoga by mi malopsa asi zabila a Áresek by byl nešťastnej bez malopsa
Teď ještě ne a třeba vůbec ne, hodně lidí co má AD maj k tomu i malopsy. A vůbec třeba by Aresek sežral malodogu a měla byste zase klid pani
Velkodoga to přeskočila? Kdyť to má 120cm, to je docela šikula...
Není to šikulka je to normální kráva sem si myslela, že si zláme nohy ruce. Chtěla totiž jít nakojit štěňata, tak jsem ji tam pustila a šla dát velkopsům vodu, než jsem jim napustila a odnesla vodu, tak už se rozhodla, že toho má dost (jako to se jí nedivím, přecejen už jsou veliký a mají obří spáry) a tak z ní ta kráva vyskočila Upozorňuju, že jí mám v kuchyni na dlažbě, takže dopad nic moc. Ovšem ona naprosto v pohodě s přehledem, nohy jí trochu podlkouzly to je fakt, ale nic dramatickýho
Jinak netřeba psát, že na cvičáku mi metrovku skáče stylem invalidního důchodce
No, jak píšu kráva blbá to je, teď jak jí k nim pouštím, tak už stojím u dvířek a čekám, aby jí to nenapadlo znova.

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 11:16
- Nahlásit

Tak, u kávy jsem to chtěla dočíst za tu dobu co sem tu jako nebyla a že si pak půjdu na půl hodinky ještě narovnat záda, tak do desíti.. hmh,.. ale já to tady dočetla až teď!!!! u studenýho kafe s prdelí placatou

Tak si jdu ohřát rovnou krmi polední a lehnu si teda po O a ne po snídani. Ale nasralysteměkolikstetohotadynaklepaly.

hally001
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 11:20
- Nahlásit

GERDA a rajčátko nebude?)))Je mi to líto teta, ale máš klasický příznaky tohodle vonemocnění...nauč se pár rituálků, co ti budou dělat radost a pusřt to z hlavy

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 11:41
- Nahlásit

Crysa
jéé, já nejsem sama
Fakt? Taky si dementní? Pak vždy mámě závidim, jak má bezva věci v lednici (vždy jí je snim) a samotnou mě nenapadne si je koupit, Prostě jdu tim obchodem naučenou trasou a dávám do košíku naučené věci. A jelikož mám jen malej batoh, většinou musim jít do toho obchodu dvakrát, protože eště něco beru i mámě. Ale furt to samý. Chtěla bych nějakou službu, co mi bude nakupovat jen podle mého pocitu, an co mám zrovna chu´t....to jeasi dost kravina. Ach jo.

hally001
Je mi to líto teta, ale máš klasický příznaky tohodle vonemocnění...
já vim, mě to líto neni, jenom když vidim ty cizí, jídlem narvaný lednice. Mám to stejně i s nábytkem, jak to mám předělat, přestavět, nemohu už ve chvíli, kdy si na to zvyknu. Nesnášim změny, s novym místem v kanclu sem se smiřovala dlouho, chvíli sem aji brečela. Rituály mám, nesmim ráno vlízt do koupelny levou nohou. Většinou mi to na levou vyjde, mám to divně nakrokovaný a sem skoro levák. Takže na levou mi vychází skoro všechno, ale obsese řiká, že je to ŠPATNĚ!!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 11:48
- Nahlásit

Gerda
obsese řiká, že je to ŠPATNĚ
Paní a kolikrát čapnete za kliku než odejdete vod zamčenejch opravdu jo zamčenejch dveří vod domki??Já asik6x a eště se vrátím eli sem vypla sporák což se nemá páč vracení je taky špatně prej

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:03
- Nahlásit

Gerda
Fakt? Taky si dementní?
jj, hotovej Monk proto třeba chodím do krámů, kde to tolika neznám, abych musela hledat věci, který už mám jinak tak zautomatizovaný, pak si teprve všimnu, že vedle toho po čem sahám je ještě něco jinýho. Ale pak taky zjistím že ty mandarinky, jogurty, kuřecí maso a aviváž nestojí jako jindy 400,- ale 1100,- a koš je plnej, jak když s ním v zápětí poběžím nakrmit půlku chudinský vesnice

danajasa
Paní a kolikrát čapnete za kliku než odejdete vod zamčenejch opravdu jo zamčenejch dveří vod domki??Já asik6x a eště se vrátím eli sem vypla sporák
tak to dělám takýý

ale když jsem byla loni psychicky na sračky, tak jsem byla schopná dojet do práce, umístit si tam psy, uvařit si kafe, převzít službu a pak jsem obvolávala všechny známý, aby prošli kolem mýho domu, páč jsem si nebyla jistá, esli jsem vypustila, dnes již nebožtíka, Fanouška z úvazu u vrat, kam jsem ho dycky připla, abych si ho nezajela a nebo nevyletěl na ulici. Prostě to byl ten moment, kdy jsem si to fakt nebyla schopná vybavit, dvě hodiny zpátky!! vybavila jsem si 6x překontrolovaný dveře domu, odpojený spotřebiče, odstavenou rychlovarku.. i zamčení vrat jsem si dokázala vybavit. Ale esli Fanča v tu dobu už běhal po zahradě a nebo jen koukal uvázán, to už jsme prostě dohromady nedala. Pak jsem začala brutálně zapomínat i antikopku, pak i to, jestli jsem nakrmila psy večer, pak jsem zapomněla že jsem si dopo našlapala stopu a po 4 hodinách jsem jí chtěla jet zvednout, tak jsem jen druhý den sbírala ceduli u nášlapu, ale do večera jsem žila v domění, že jsme vše udělala a i na stopě byla. Páč jsme chodili jinak denně a bylo to všechno najednou slitý do časově nezařaditelnýho zmatku v hlavě.

No to jsem toho zas nadatlila, Božka Němcojc by záviděla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:07
- Nahlásit

Gerda
danajasa
Crysa
šiš děcka mě je teda taky poměrně dost,ale takhle na tom f pokročilým věku zatim teda nejsem..anebo si to neuvědomuju
rituály nemám,ty mě serou totiš páč jednak bych si je nepamatovala ,dvanak nesnášim dyš mě cosi omezuje a třeťak su rebel v zásadě,takže černý kočky přes cestu vítám bo mám řerný mindy ráda,přes kanály šlapu páč kdo by to vopcházel,levá s pravou se mi stejnak pletou atd.. v zásadě sem normální asik

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:12
- Nahlásit

já neřeším kočky ani kanály ani nic, jen občas přemýšlím, zda jsem dobře zavřela psy, je fakt že se dokážu dostat do takový schýzy, žed pošlu dědu at´ se jde radši podívat
Gde je vůbec leyenda??? dlouho se tady neukázala

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:13
- Nahlásit

danajasa
dveře zamčený neřešim, barák je docela bezpečnej, hlavně ta moje debilní souseda je neustále doma - mladej člověk a je furt doma, by mě z ní kleplo, duposousedka!!!! Jinak rituálně dělám naprosto stejné úkony každé ráno, obvykle se domu nevracim, a to ani když zapomenu telefon a zjistim to ještě před barákem, mám další obsesi - čék se nesmí vracet, měl by špatnej den )))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:15 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

davidkova renata
Pani máme to stejně
Jednou mě vezl domů známý a přes cestu nám přeběhla černá kočka, on zastavil a čekal až projede někdo jiný a teprve pak jel dál trošku psycho asi

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:18
- Nahlásit

davidkova renata
černý kočky přes cestu vítám bo mám řerný mindy ráda
Černý mi neva sem agresivní na zrzavé kvůlivá tomu obézovi co mi bleje na koberce.Zamykací chorobu mám od té doby co sem zapoměla zamknout to už asi nevyléčím.Ovšem ted ste se pani práskla a všicí po vás budou chtět hodnocení svejch činů esli sou eště v normě nebo už volat Chocholouška.No já si du pokecat do čekárny k naší pani doktor ta už je tak stará,že všem oniká mě to dycky málem povalí páč nevím esli mluví na mě nebo do zdi.

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2011 12:19
- Nahlásit

tak kočky kanály a tak taky moc neřeším, ale nákupy jsou prostě automatický, jedu, dávám do koše, zaplatim, jediný co hlídám, aby v koši bylo vše co na lístečku. Tudíš nemá moc šance mi do koše přistát něco jinak než je zažitý a ozkoušený.
Nejhorší jsou u mě odchody a odjezdy z domu, na trénink, do práce, prostě kamkoliv na víc jak hodinu. Zapomenu i 3 z pěti připravených hromádek, který si nachystám, abych na něco nezapomněla. A stejně zapomenu a když nezapomenu, tak natočim auto a začne se mě chtít brutálně na záchod, tak se zase vracím dom

<< 1 ... 6489 . 6490 . 6491 . 6492 . 6493 . 6494 . 6495 . 6496 . 6497 . 6498 . 6499 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání