Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6480 . 6481 . 6482 . 6483 . 6484 . 6485 . 6486 . 6487 . 6488 . 6489 . 6490 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:20
- Nahlásit

v Nera má taky někdo snad vlka nebo v okolí Nera, on teda dost často utíká, několikrát jsem ho potkala naštěstí ne se psy, ale ve Staré Libiši-to je část naší obce blíž k Neratovicím, někdo mi to říkal, jsem se ptala jestli to je ČSV nebo vlk a prej vlk, je teda hrozně velkej

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:20
- Nahlásit

Alexa

ty brdo vlk v Praze

no já tehdy čuměla jak puk a nevěřila tomu, že v tý trávě fakt toho vlka vidim páč ona v další půlvteřině prostě udělala půůůf a bez jedinýho pohybu stébla nebyla. Pak najednou byla o hafo metrů vedle. Myslela jsem , že mám halušky a čokl taky.
Pak jsem byla naprosto, naprosto vytetelená. A půl roku nemluvila o ničem jiným, než že jsem se mudlala s vlčicí a vona mi vomyla gezicht.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:21
- Nahlásit

Maky a Trix
hlavně my máme své krásné a chytré a věčně nenažrané psíky.
tak nějak mi přijdou pro soužití praktičtější...)))

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:21
- Nahlásit

Eldoguero

. Když chce zvíře tahat mezi lidi, má si pořídit psa,

tak!

ketty
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:22 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

kejtlin
já si to myslím taky, ale někde psal nebo tvrdil, že psy cvičil pro armádní složky nebo podobný instituce....
to hlavne tvrdi on ale jinak co vim a i dle fotek delal u ochranky to ma i fota z dob kdy nekde hlidal ale jinak.........si nejsem jista a sposta lidi ti potvrdi ze pulka veci je lez a ze maximalne nekudy prosel ci se byl podivat ale vypravi hned ze tam della atd
Eldoguero
jjo ale on je psycholog a nej tak prece dokaze vse neee ............ja to radsi nekomentuju jak rikam a tuhle sme psala jak byla kamoska na naky akci atd a on chtel na pokec za andrlovejma co maj vlky tak ty radsi uteklï pryc nez aby se snim byvili a prohlasili presne co pises ty tu ze tu cubu totalne zlomi a znici......a to je videli jen chvilku ..........

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:22 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

kejtlin
jo jo psal, akorát, že o tom ví jen on
ketty
tak tak pani

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:24
- Nahlásit

ketty
Eldoguero
akorát, že o tom ví jen on

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:30
- Nahlásit

ketty

Super

ketty
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:31
- Nahlásit

kejtlin
no sme te hezky pobavili hele ale mohla bych taky obejit nekde neco parkrat se stavit atak a vypravet jak sem tam pracovala hned taky stoupnu na cene kamos je nejlepsi minar snad v republice s jeho cubou atak vecne sou pro medaile na hrade tak ja se prismrcnu nekde tam a budu delat vybusnaka jak sem dobra ze sem ucila psi hledat vybusniny a ze sem byla u vojska dobre ne ???? a budu mit i ty fota s vojakama a psama teda ty mas uz ted z tre¨ningu kdyz je cvicej je to moc pekny me se tolibi to vyhledavani

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:31
- Nahlásit

Tak už topím sekerka zatím čistá muš žije,ale je tejranej hajz si to vyžere aj z talířkem.) Jo ktěm vlkům já měla před deseti rokama velmi starého partáka podílel se prej na vzniku čvéček u armády asi nekecal max si trochu přibarvil a ten tenkrát říkal,že jak vomarodil tak ten alfa ho normálně šel zabýt páč usoudil že nemocný nemá právo vést smečku,hele byl to fajn chlap říkal taky plachost a volnost nějaké podřízení znamená výrobu živoucí trosky na vodstřel

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:36
- Nahlásit

ketty
kamos je nejlepsi minar snad v republice s jeho cubou atak vecne sou pro medaile na hrade tak ja se prismrcnu nekde tam a budu delat vybusnaka jak sem dobra ze sem ucila psi hledat vybusniny a ze sem byla u vojska dobre

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:43 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

ketty
na pokec za andrlovejma co maj vlky tak ty radsi uteklï pryc nez aby se snim byvili a prohlasili presne co pises ty tu ze tu cubu totalne zlomi a znici......a to je videli jen chvilku ..........
no vidíš, já čerpám jen z teoretických znalostí ohledně vlků, páč jsem nikdy s žádným přímo nic do činění neměla a není mi na tom nic divného (mám na mysli chování vlčice atd.), kdežto on, kterej má vlka už několikátýho, tak to dodneška nepochopil a zřejmě nikdy nepochopí, páč jak už to sem někdo psal komu není zhůry dáno...

ketty
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:48
- Nahlásit

Eldoguero
jojo noo ja znam toho macu sem si ho i hladila ke me chodil dalo se snim vychazet normalne atd a kdyz veril dosel ..zral mi i z ruky ve finale ..pan velkomocny mi pak zkazal pristup k nemu ....duvod nevim ale rikal ze ho kazim ze kvuli me ho napadl myslim ze jako duvod proc po nem sel byl uplne jiny a je ix lidi co me videlo ze vlk radsi sel ke me a nechal si obojek co mu byl mali radsi sundat odeme nez od nej zucastneni byli v maryne za oknem ja s udou a jednim csv ve vybehu a to uuda jeste zatajil ze sedalin sezralo csv proto spalo mu to nejak nevyslo vlk sel na vareny radsi ...no proc si dosel pro me abych mu to sundala buh vii..jinak to blo nak ze zacatku co macu mel tak sme myslela jeste ze buhvi co neni za selmu dle popisu rudoviho jinak jako vim ze neutoci radsi utocou majli moznost no jinak teda o vlcich taky vim houno ale mam oci a vidim snad kazdy normalni pozna dle vyrazu utrapene zvire....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:49
- Nahlásit

ketty
jé pani takovejch fotek se dá nafotit asi pět milionů, ovšem s rezervou (jsou věci, které se fotit nesmí) a machrovat, že jsem připravila psa výbušnináře můžu taky, asi jako min. 50% pejskařů co aktivně cvičí ale nevím proč bych měla, každej má tu možnost, ne každej to chce nebo může dělat a pak jsou tu lidi (viz. RD) který na to prostě nemaj
Nafotit se s vojenskejma, nebo policejníma čoklema je to nejmenší

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:54
- Nahlásit

ketty
no jinak teda o vlcich taky vim houno ale mam oci a vidim snad kazdy normalni pozna dle vyrazu utrapene zvire....
tak bych řekla, že to úplně každej neví,když tohle dá na net a zatím to nikomu z těch přicmrndavačů nepřijde divný bohužel

ketty
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:55 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Eldoguero
zee no ale ..Vis co by to pridalo na ty duverihodnosti a jeste kamos sem jezdi v tom vojenskym s anickou tak jeste reknu jak poradam kurzy tu primo pro minare jeste reknu at prijede vojenskym nakym chrastitkem
jo uz sem nasla sooovu tak sem ti poslal odpoved zpet

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:56 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
PRO-SIM??

Tak sem si dala práci a ten odkaz na fotky (ne video) jsem našla. Sama o sobě ta fotka není nijak drastická, ale v kontextu všech ostatních fotek, kde je ta vlčice mezi psama a lidma pořád schoulená a evidentně vystrašená, je strašně hnusný, tohle jí udělat...

bppo
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:59
- Nahlásit

Franta Hrach je z Písku a s vlčicí Lupínou byl s námi na LVT v Rakovicích. Je to pravý opak RD. Žije s ní a s jejím synem (otec NO) v Písku na cvičáku. . Nevím jestli Lupína ještě žije,synovi už může být tak 8 let a je celý po tátovi. Franta s ním má zkoušky, myslím že ZVV2. Denně s ní ujde kolem 50 km. Do Rakovic taky s ní dorazil pěšky a celé dny se toulali po lesích. A malá zajímavost je ta, že nám říkal, že ji nelze vyfotit a měl pravdu. Byla jako divný duch, taková čmouha. Ať si fotil jak chceš. Franta o ní vydal i knihu a několi článků v PPČ. A říkal, že z tisíce fotek se jich dá použít jenom pár. Byl mezi nimi krásný vztah,nikdy jsem neviděla žádné hrubé chování natož násilí nebo nucení do nesmyslných akcí. Franta je zvláštní,ale moc fajn člověk.

radkah
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 16:59
- Nahlásit

Ahoj lidi, dneska mám dobrej den....ráno jsem váhala zda utratit potkany-poslední dvě z 12ti členné smečky a doktorka-taky má potkany-říkala, že ještě tejden by jim dala, když jim chutná a předepsala eter, kdyby byl v noci nějakej průser, abych je mohla odpravit lidsky. Tak mám radost. Jedna potkanka jí kousla, tak usoudila, že se má ještě k světu. Koupila jsem jim lipánka ...mám radost, pořád jsem si nebyla jistá, jestli nadešel jejich čas.......

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:01
- Nahlásit

ketty
škoda, že jsem loni nefotila tréninky na Kristýně, to by bylo
http://weaving.rajce.idnes.cz/2011_1.22._Free_sobo ta_Brno/#P1210875
koukni na úplně poslední - to je video, teď mi nejde otevřít, podařilo se mi to jen dopol. pak už ne, může to být mým připojením
toto video hovoří myslí za všechny fotky, ač je krátké

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:04
- Nahlásit

bppo
Jé to jsem ráda, že sem napsal někdo, kdo ho zná osobně. Mě se právě jeho články v PPČ moc líbily a přišlo mi, že je mezi nimi taková nějaká harmonia a pohoda.
Myslím, že Lupína už nežije, nějak matně si pamatuju, že to štěně měla v poměrně pozdním věku, ale ruku do ohně bych za to nedala.
Jeho přístup se mi moc líbí, protože on vlka bere, takového jaký je, nesnaží se ho zlomit, ovšem to co dělá RD je hrozná křeč a pochopitelně na to doplácí to zvíře

radkah
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
No moc nadšeně chudák nevypadá.....no není to moéc přirozený tahat takové zvíře do smečky, které by se možná v přirozeném prostředí, raději vyhnul.

Biluška
Člen
- Nahlásit

Alexa
teda musí podávat daňové přiznání páč má autorský honoráře, to vostatní co se vybere do kasiček a klobouků nikdo nikdy nezjistí. Počítám že proti příjmům na účet má výdajový doklady za žrádlo, veterinu a pod. takže vlastně je pořád na nule, případně ve ztrátě
Na to, aby mohl dávat do nákladů žrádlo psů, veterinu a pod by musel mít ŽL na "chov a výcvik psů a dalších zvířat, kromě cirkusových" nebo tak nějak se to jmenuje. Myslím, že další podmínkou je, že musí mít nějaký příjem v daném oboru, ne? Jinak si IMHO nemůže dávat do nákladů nic z daného oboru, ne? A jaký má Úďa příjem ze psů? Leda, že by tam odchovával štěňata

Gerda
Člen
- Nahlásit

bppo
Podívej se na to video s vlčicí na odkazu o od eldoráda.

Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:06
- Nahlásit

PetraK
do háje tak proč si pořizuje vlka, když z něj dělá čokla do Stromofky??
ach jo, je mi jí fakt líto. moc. Víš co Bess má v očích jiskřičky, když jí potkáš, není to o neščastným stvoření, který žije v lidským světě.

Bess je hodně podobná našemu kamarádovi 3/4 vlkovi, kterej už je bohužel po smrti (bylo mu 16). Byl úžasnej. Vzpomínám na naše procházky ve Hvězdě. Vepředu klusal vlk Akan, za ním dusal medvěd Hipík a mezi nima se batolila vysmátá Tonička. Vypadali jak trojka z pohádky .

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:07
- Nahlásit

počkej, ale tozvíře vypadá, že má na hubě haltinu, ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:07
- Nahlásit

Biluška
ha zrovna jsem na tebe myslela, jestli jsi už dopytlačila. Prosím tě paní, nevíš náhodou jak se řekne polsky: jaký je váš přepravce? gdybys náhodou vjeděla napyš mi to prosim fonetycky, děkuju

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:10
- Nahlásit

to jí tam dal schválně??? to si dělá snad srandu nééé , tam bych nedala ani psa natož vlka

Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:10
- Nahlásit

Eldoguero
koukni na úplně poslední - to je video

Já už ho viděla a odfakovala. Kurva drát!

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:11
- Nahlásit

kejtlin
Muchoš to bude vědět určitě

<< 1 ... 6480 . 6481 . 6482 . 6483 . 6484 . 6485 . 6486 . 6487 . 6488 . 6489 . 6490 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání