Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6480 . 6481 . 6482 . 6483 . 6484 . 6485 . 6486 . 6487 . 6488 . 6489 . 6490 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:02
- Nahlásit

Eldoguero
Jistě, střelnice být musí

davidkova renata
Mám kámoša co umí žonglovat, ho taky pozvu, jo? F podstatě je taky velkokynolok, páč jeho máma má papilona

bonc
huž máš metr????
Sem na něho úplně zapoměla Změřím ho dneska nějakým provázkem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:03
- Nahlásit

Mám nápat, napat mě u ešusový. Když to bude závot o Pipku, je bezkonkurenčně jistý, že hlavní cenou musí být Pipka zpracovaná přecedou Mihalem. Jako nebuďte sprostý, přeceda-Mihal je kuchař, mohl by jako hlavní cenu připravit nějaký echt gut kuře! Vcelku, na tom stojánku, ještě by mohlo kynout vítězi! Na startovném vyberem i na ingredience k receptu. Děcka, ale uvědomte si, že když pozvem aji Ghianiku, musíme jí dát nějakej hendikep, aby nezblajzla hnedle první cenu bez práce, jo? Počítá se, Bajkofko, automaticky s tim, že Zlosejnští přijedou, jsou zváni tak, jako my k vám. Tedy srdečně.

Aleksička by mohla zajistit malý sáčky s vzorkama do taškodárkůch, musíme koupit poháry - nebo chcete medaile? A Biluše začne tvořit kokarrdy, aby nám je mohla poslat poštou. A já zkusim vyšomrat něco dárkovýho u nás v práci.

Pokud byste chtěli, mohou být cenami i tílka s Pipčím logem...zjistím cenu, potřebuju vědět, kod by na Pipčí závot jel.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:04
- Nahlásit

bonc
máš emyla
Lucie Kratochvílová
V jakym smyslu?

v tom nejlepčim světle slova smyslu
Eldoguero
A střelnice
twe střelnice!!!!! jaxme na ní mohly zapomenout?! no jistěěěě a taky strašidelnej hrat

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:05
- Nahlásit

bonc
jste rozhodně mnohem slušnejší člověk než Pawlinka. Už sem si vás zaznamenala.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:06
- Nahlásit

Gerda
A Biluše začne tvořit kokarrdy, aby nám je mohla poslat poštou.
Rozkaz paní. Ale potřebuju logo, abysem ho tam mohla dát.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:07
- Nahlásit

Gerda
Jako nebuďte sprostý
jako todle by nás ani nenapadlo!
tílka s Pipčím logem

no uvidíme,třá bude zájem,tady sou lidi dost divný,to jako jo
jinak teda počítám,že jiřík to celý zruší aš se doví co přibližně plánujem,takže si to pořešíme celý sami v nejhoršim,figurovat může Matýsek a bambi,ten je taky celkem vochotnej kor dyš mu slíbíme pipku)))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:08
- Nahlásit

Gerda

Co to je Pipčí závot????? Vůbec nic nevim..

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:09
- Nahlásit

davidkova renata
inšpirace hodit třá pro náš pipizávot f obraně))
nebo todle:

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:09
- Nahlásit

Biluška
Mám kámoša co umí žonglovat, ho taky pozvu, jo? F podstatě je taky velkokynolok, páč jeho máma má papilona
Jé a umí žonglovat s tím papilonem, to by byla mooooc krásná atrakce
davidkova renata

twe střelnice!!!!! jaxme na ní mohly zapomenout?! no jistěěěě a taky strašidelnej hrat
Strašidelnej hrad, ano, ano a velmi moc strašlivý by byl obzvláště, pokud by v něm strašil tenjehožjméno a tak dále...
to by bylo opravdu strašné

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:10
- Nahlásit

davidkova renata
jinak teda počítám,že jiřík to celý zruší aš se doví co přibližně plánujem
Řikal mi v sobotu, jestli mu to můžem zařídit, že by potřeboval ceny a diplomy, sem mu řikala, že jedině v případě, že bude i poslušnostní kategorie pro nebrániče, ale potutelně se usmál a povolil Dagmaře vodítko a jen řekl, že zadržení do auta už taky dělali....Takže sem se rozhodla, že chci bejt poradce rozhodčího a zapisovatel.

Biluška
Ale potřebuju logo, abysem ho tam mohla dát.
samozřejmě, vytvoříme, jen co budem vědět přesný datum, budete mít včas, nebujte.

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:10
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
V jakym smyslu?
No mě zatím nepřišel ani groš teda.Eldoguero
Já ci taky střílet mám na to razítko,že můžu aj veřejně Ten hajzl co tu bydlí mi odlel s hafmobilem neřek ani slovo a já mám jet k lékaři a na nákup sem na mrtfici asi půjdu houpat sekerkou na dvoreček brzo(studna na moravě)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:11
- Nahlásit

Alexa
nebo todle:
to bych dala jako cenu pro fíky))))))))))))))))))))))))
Eldoguero
pokud by v něm strašil tenjehožjméno a tak dále...
ale hovno,toho dáme do střelnice místo papírovejch růží a jinejch zhůvěřilostí.-)))))))))))

bonc
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:11
- Nahlásit

davidkova renata
emylovi se ke mě ňák nechce

Biluška
jak můžete paní zapomenout na svého Boleslava I. tlustého velikého? to nejni dostatečně rozměrnej? ste si radči měla pořídit šira při takový skleróze, třá byste si ho lépějc všimla

Gerda
tsss, samo-zřej-mě! jak jinak. vždycinky nejlepčí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:13
- Nahlásit

Gerda
ale potutelně se usmál a povolil Dagmaře vodítko

nic nevydržíš.-))))),máš si trvat na svým!eště to proberem a vyvineme na něj tlak

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:14
- Nahlásit

davidkova renata
ale hovno,toho dáme do střelnice místo papírovejch růží a jinejch zhůvěřilostí.-)))))))))))
šmarjá pani, ale to bude strašlivá rvačka před střelnicí, budeme to muset ňák vošetřit, třeba kdo něco vyhraje bude mít první ránu a tak, jináč se tam pobijeme navzájem

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

páne jo... bolí mě v krku, tak sedim zachumlaná u poče a z dlouhý chvíle jsem přečetla str. 7 a 8. Video sem neviděla a ani nechci. Jen asi ty 3-4 vstupy údy byly tak děsný. Na tohle bych nenaběhla ani ve 13.
Von s těma lidma manipuluje úplně stejně, jako se to doporučuje u prudivejch psů. Přehlížení, schazování, vydeptání, podušení - pasivní agrese jako prase, fuuuuj. Ale zabralo to... promiňte, že existuju a uuuž letím poslat prachy. No to je k zblití...

Gerda
Člen
- Nahlásit

Alexa
néééééé pipi jako slePička ))))))))

Lucie Kratochvílová
Pipčí bude jen obranářskej, nechtěj nás, nebrániče, ale s čoklama můžem, budem dělat kantýnu s kafem za 10 korun, kadeřnictví s česánim za 20 korun za úsek 20x20 cm, 30 za 30x30 atd atd.....budeme jim prodávat hajzlpapír, až se jim bude chtít čůrat po tom kafi za 10 Kč - hajzlák za 15 Kč. Vše bude zpoplatněno, nejsme žádná strýtová atrakce. A my nebudem líný si o ty prachy říct.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:15
- Nahlásit

danajasa
asi půjdu houpat sekerkou na dvoreček brzo(studna na moravě)
ne aby tě napadlo to maso hodit do té studny Zkrmíme ho Startuju Míňu a valím k tobě

Gerda
samozřejmě, vytvoříme, jen co budem vědět přesný datum, budete mít včas, nebujte.
OK

Eldoguero
Jé a umí žonglovat s tím papilonem, to by byla mooooc krásná atrakce
to docvičí, než začne spasovat svět tak to určitě bude umět

davidkova renata
Co myslíš, za jak dlouho se dogestí Tchoř, nebo jiný náhodný kolemjdoucí a začne nám valit klíny? Dávám kurz 1 ku 5, že tu bude do hodiny

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:16
- Nahlásit

Eldoguero
jináč se tam poblijeme navzájem
vy ste strašný prase pani.... )))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:16
- Nahlásit

Eldoguero
šmarjá pani, ale to bude strašlivá rvačka před střelnicí, budeme to muset ňák vošetřit, třeba kdo něco vyhraje bude mít první ránu a tak, jináč se tam pobijeme navzájem
šmarjá nojonojo..tak jedině jak řikátemušime to promyslet!

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:17
- Nahlásit

Eldoguero
jináč se tam pobijeme navzájem
Ale né pani třá na motosrazech dotáhnou škodovku z kovošrotu a kdo chce veme si kladivo a může si něco zozmlátit,se zabaví a kovošrot má ušetřenou práci

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:18
- Nahlásit

danajasa
Já mám taky průkaz, skupiny C budeme střílet škodnou
Jé tak mě napadlo, že bysme mohli udělat velký parforsní hon

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:18
- Nahlásit

Vyřvala jsem si f práci u ajťáka novou myšku k noťasu a jsem z ní hotová - je rychlá jak sračka a nejde s ní na nic kliknout. Podezřívám ajťáka, že mi to udělal schválně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:19
- Nahlásit

pawLINka
vidělas barvy, látky, návrhy? jsi jediná němá, krom leyendičky, která je v pralese a krom hanciw, která je na ostrově mimo civilizaci.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:21
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
Von s těma lidma manipuluje úplně stejně, jako se to doporučuje u prudivejch psů. Přehlížení, schazování, vydeptání, podušení - pasivní agrese jako prase
si fšímavá,pošli i něco za mně já ted nemám gdy)))
Biluška
Co myslíš, za jak dlouho se dogestí Tchoř, nebo jiný náhodný kolemjdoucí a začne nám valit klíny
tak ty uš sou tady vod pátka)))))
Dávám kurz 1 ku 5, že tu bude do hodiny
to bych byla nerada,páč musim jít a budu aš večer!
Gerda
Vše bude zpoplatněno, nejsme žádná strýtová atrakce. A my nebudem líný si o ty prachy říct.

mooooooooooooooooooc blbá))))))))))))))))))))))))))))) vopravdu moc!
hele dyxe řeklo,že to votpíská aleksa! paralelně bude probíhat pipčí závot f poslušnosti nebráničů bud v někerým vobjektu nebo na louce,rači bych vobjekt,tam se dá lecos vymyslet a může aji fanouš a jiný děcka))

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:22
- Nahlásit

bonc
jak můžete paní zapomenout na svého Boleslava I. tlustého velikého? to nejni dostatečně rozměrnej? ste si radči měla pořídit šira při takový skleróze, třá byste si ho lépějc všimla
Na Břetimíra jsem pochopitelně nezapoměla, akorát změřit sem ho zapoměla. Sem si to nenapsala na papírek no . Jo a du vám zavolat paní, vám muším něco povědít

Eldoguero
marjá pani, ale to bude strašlivá rvačka před střelnicí, budeme to muset ňák vošetřit, třeba kdo něco vyhraje bude mít první ránu a tak, jináč se tam pobijeme navzájem
Budem střílet postupně. Napřed diabolkama, až se všichni vystřídají tak přejdem na ty pejntbolový kuličky, pak slepý a nakonec vostrý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:23
- Nahlásit

Eldoguero
velký parforsní hon

béme troubit halali??? nevim co to znamená,ale někde sem to slyšela a přišlo mi to důležitý a vznosný jako..

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:25
- Nahlásit

Biluška
Zkrmíme ho
Pani já vám nevím by to už nebylo jedovatýEldoguero
velký parforsní hon
Já mám pocit že sou u nás zakázaný ovšem pokud by to bylo formou cursingu(musel by někdo cíl táhnout na špagátku)tak to je povolený.Já bych se spokojila s tou střelnicí se člověk tak nenaběhá potažmo nechytí z koně vlka

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:25
- Nahlásit

Gerda
Viděla jsem tu ošklivou zelenou a návrh vesty. Návrh se mi líbil - je to jak Gappay, i když jsem původně myslela, že to bude něco ženštějšího (jak má třá ščučka), ale nemám velké námitky.

Barvy nevím, zelená se mi nelíbí, ale co nadělám? Nevím k čemu se mám vyjádřit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 13:27
- Nahlásit

danajasa
Já mám pocit že sou u nás zakázaný ovšem pokud by to bylo formou cursingu(musel by někdo cíl táhnout na špagátku)tak to je povolený.Já bych se spokojila s tou střelnicí se člověk tak nenaběhá potažmo nechytí z koně vlka

tak ty seš taky kretén obrofskej)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

<< 1 ... 6480 . 6481 . 6482 . 6483 . 6484 . 6485 . 6486 . 6487 . 6488 . 6489 . 6490 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání