| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:27
- Nahlásit
Gerda
budeme jim prodávat hajzlpapír, až se jim bude chtít čůrat po tom kafi za 10 Kč - hajzlák za 15 Kč. Vše bude zpoplatněno, nejsme žádná strýtová atrakce. A my nebudem líný si o ty prachy říct.
pani, vy ste blbáááááááááááááááááááá
a blít nebudem pani, teda možná jo po tom kafi za deset a hajzlpapíru za patnáct, bude zpoplatněno i blití, když to není žádná strítová akce
Hipík a Tonička a Rozinka
souhlas pani, nechápu proč si to ty lidi nechávaj líbit a ještě mu minimálně na netu líbaj prdel
Biluška
docvičí, než začne spasovat svět tak to určitě bude umět
dobře, dobře, jen, aby to do spasení světa měla hotový, to víte bude to akce veliká převeliká
danajasa
no jo pani, ale tady bude jen jedna malá "škodofka" a obrovské množství kaldif, tak abysme se tam navzájem neukladivovaly a mezitím nám "škodofka" nevodjela bez zaplacení
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:30
- Nahlásit
pawLINka
Pani zvažte, jestli se z toho chcete vysoukat co nejdříve, ať s vámi eventuálně pro jistotu nepočítáme, fakt nemá smysl zapojovat se do něčeho, co se mi vlastně až tak moc nezdá a měla jsem jinou představu - to neřikám s vztekem nebo tak, jestli mi rozumíš, myslim to úplně doopravdy - ať pak třá nejste nasraná a zklamaná, že velkej litr bude něco, co neodpovídá přímo vaší představě, jo?
Jinak už sem to psala asi milionkrát - je to jen návrh, první návrh, návrh je od slova navrhovat. K výběru tu byla barva ještě modrá, řeší se, že když se zelená líbí málokomu, budeme hledat barvu jinou, další, čas máme, teď se šije prototyp. A flís do vnitřku tu taky na výběr je.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:32
- Nahlásit
Eldoguero
jedna malá "škodofka
Šíš tak dyž to bude taká velká akce s poutí tak nebudem troškařit s nákou škodofkou ale vobědnáme zrovna celej vlak at se dostane na všecky do každého vokýnka nalepíme fotku at se dostane na každýho
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:32
- Nahlásit
Von s těma lidma manipuluje úplně stejně, jako se to doporučuje u prudivejch psů. Přehlížení, schazování, vydeptání, podušení - pasivní agrese jako prase, fuuuuj. Ale zabralo to... promiňte, že existuju a uuuž letím poslat prachy. No to je k zblití...
|
bppo
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:33
- Nahlásit
Vážené diskutující. Ačkoliv jsem před časem napsala, že se zde nebudu již nikdy vyjadřovat, musím tímto udělat výjimku. Vzhledem k tomu, že jsem zde zveřejnila to, co se stalo mezi mnou a Kateřinou (Kejtlin) tak musím napsat i těchto pár řádků. A to je poděkování Kateřině za pomoc na členské schůzi. Všichni vědí co se tam děje, všichni nadávají bokem a pak drží huby a nebo ještě lépe, smějí se a ironizují jakékoliv připomínky. Jediní lidé, kteří nejsou úplné sračky a veřejně se postavili za své jindy tajně prezentované názory, byli Kateřina, můj muž a náš invalidní bývalý předseda, kterého některé z vás známe. U Kateřiny si její pomoci vážím o to víc, že to nemusela, vzhledem k našemu konfliktu, dělat a já bych to i chápala. Moc si toho vážím. Poděkuji Kateřině i osobně, ale zde chci napsat – Kateřno, díky. Zuzana
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:33
- Nahlásit
davidkova renata
béme troubit halali??? nevim co to znamená,ale někde sem to slyšela a přišlo mi to důležitý a vznosný jako..
moooc vznosné slovo, ale na náš parforsní hon bohatě postačí, když si pět až deset lidí přinese sebou rýmu a budou unisono troubit do kapesníků
šak není potřeba naší kořisti vzdávat hold ne
Biluška
Budem střílet postupně. Napřed diabolkama, až se všichni vystřídají tak přejdem na ty pejntbolový kuličky, pak slepý a nakonec vostrý
Výbornej nápad, už se těším jak se bude kroutit
danajasa
zakázaný nezakázaný, budeme uzavřená společnost, nesmíme se vmísit do jiný strítový akce a gdo nás uvidí? tsss, 99% pejskařskýho svjeta nám bude vděčná a bude nám posílat peníze třeba
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:34
- Nahlásit
Gerda
Jáj, proto přesně jsem nereagovala. Jsem totiž ochotná se podřídit. Já užiju i takovou vestu (s gappay jsem mocinky spoko, že se dá oblíct na bundu, která pak zůstane relativně čistá), takže nema problema. S barvou čekám jak se vyjádří ostatní a pokud by byla na výběr i jiná, tak se rozmyslím. Jinak souhlas se zelenou. Já jsem vážně nenáročná a nemusíš se bát, že budu vycouvávat.
|
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:35
- Nahlásit
davidkova renata
a tak můžem bejt rádi, že se nedal na politiku, že jo...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:38
- Nahlásit
na politiku ne, ale s náboženstvím už to má podezřele moc shodných znaků
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:38
- Nahlásit
Eldoguero
a mezitím nám "škodofka" nevodjela bez zaplacení
tak to mě dostalo ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:39
- Nahlásit
Máme teda zajít ještě pro vzorek červené a žluté? Berte to tak, že v našich cenových relacích není příliš mnoho možností, nicméně pro vás uděláme první poslední, to je jisté. Zadám překreslení návrhu z informací, co od vás mám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:40
- Nahlásit
bppo
čus jak se daří? )))) pokud to celý vyjde,těšíme se na Tebe v létě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:42
- Nahlásit
Proč mě to video nejde znovu spustit, jsem si ho chtěla uložit na horší časy a vono mi mrcha nejde znovu spustit o uložení nemluvě??????
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
budou unisono troubit do kapesníků
http://www.youtube.com/watch?v=ojWPcx3FBpA
a tak můžem bejt rádi, že se nedal na politiku, že jo...
du kreténi,nepyšte!!!!!!!!!§
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
Lidi vomlufte mě já du houpat tím pantokem,páč mám v ložnici 10c nad nulou musím ty krbofky nakrmit hmyzopes se klepe no jak ratlík a to je špic včer vás snad dočtu nakoupím si něco co neskáče do klávesnice a krapet lihovin a budu si užívat neschopenku podle nejlepčího vědomí a sfědomí (ano ode dneška sem neschopná)
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
bppo
Zuzko byli bychom moc rádi, kdyby ses v létě mohla zůčastnit mlékojedského tábora od 1/8 do 5/8, moc se nám u vás líbilo a byla s váma velká sranda.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:45
- Nahlásit
pawLINka
Jsem totiž ochotná se podřídit
chci abys byla spokojená, nejen podříděná.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:47
- Nahlásit
Gerda
Ty jsi tetka. Gdyž budu nespoko, tak se ozvu, neboj. Nemyslím si, že jste tady stádo kraf bes fkusu totiž. Já budu spoko, když budu mít kam dát vodítka, pamlsky, peníze, mobil a případně vínko na posilnění na procházce bez toho, abych tahala tašku. A navíc chci kadibudku.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:47
- Nahlásit
davidkova renata
pani vy ste taky úplně blbáááááááááááááá
šak říkám, že nám stačí deset nachcípanejch s rýmou, šak nebudeme lovit žádnýho kapitálního jelena, na zajíce stačí kapesníky
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:51
- Nahlásit
Gerda
Zuzko byli bychom moc rádi, kdyby ses v létě mohla zůčastnit mlékojedského tábora od 1/8 do 5/8, moc se nám u vás líbilo a byla s váma velká sranda.
To byla ta pani rozhočí, žejo??? Řekla, že mám s Britou heskej vstach To se mi mocinky líbilo!!! )))
Prosím si zakoupit žlutou, to je taky krásná barva ve všech odstínech!!!!!!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:59
- Nahlásit
Du pytlačit, nepyšte
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:00
- Nahlásit
pawLINka
Gdyž budu nespoko, tak se ozvu, neboj.
Ale to se bojim, páč pak už bude pozdě. Až budeš nespoko, nebudu s tím už moct nic udělat. A stejnak nemáš vybráno a nemáš a nemáš. nemáš barvu, nemáš vyjádření k návrhu, nemáš flís...nemáš nic. Jsi nejproblémovější ))))))
Lucie Kratochvílová
Prosím si zakoupit žlutou, to je taky krásná barva ve všech odstínech!!!!!!!!!!!!!
Na žlutou se ti podívám, počítej s tím, že na žlutou v létě nejvíc lítaj mušky. Zatím jsi žlutá sama.
|
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:04 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Eldoguero
souhlas pani, nechápu proč si to ty lidi nechávaj líbit a ještě mu minimálně na netu líbaj prdel
Prostě je zmáknul. Stejným stylem jako já Žofku (foxičku po mámě, která napadala ostatní psy i mě), když už jsem vyčerpala všechny jiné možnosti. U Žofky to zabralo stejně jako u těch lidí, podřídila se a je vděčná za každej hozenej balónek a podrbání za uchem. (A mě se těch pár dní, kdy jsem jí přehlížela, vydeptávala a dusila, chtělo nad mým chováním k ní zvracet.)
Tomuhle tématu jsem se spíš vyhejbala, protože ho osobně neznám, ale i ta krátká ukázka byla na mě síla. Asi to má docela dobře promyšlený, hned z kraje odpadnu ti, ze kterejch nebude žádnej vejvar, takže ušetří čas i energii.
Osobně jsem ho viděla jen na Snu zvířat předminulej rok. Tam byl jěště s nějakou starší paní.
Procházela jsem se tam s jedním bezvadným puberťáckým vořechem určeným k adopci. Ta paní mi přátelsky říkala, že to s tím psem umím a že bych ho měla adoptovat. Vysvětlila jsem jí, že můj Hipík by to nezvlád a že v jeho 14 (tenkrát) by to pro něj bylo trauma, který by nemusel přežít. Jen pokrčila rameny a řekla, že to je prostě příroda a že bych na něj neměla brát ohled, že by si můj starej pes musel zvyknout a když ne... Nevěřila sem vlastním uším... Divná partička...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:04
- Nahlásit
bppo
nemáš zač děkovat a neudělala jsem to kvůli tomu abys mi děkovala
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:07
- Nahlásit
Gerda
Jsi nejproblémovější ))))))
To je z toho, že dělá s problémovejma menšinama
A kdo chce jaký barvy teda? Chci jednu vestu tmavě modrou a druhou bysem nechtěla mít stejnou Jsou pořád dvě skupiny, modrá a zelená?
Tak někdo taky chtějte žlutoooou nebo růžovou
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:07
- Nahlásit
Gerda
Tak tedy - barva ta zelená (když bude jiná, tak se přeoryjentuju), flís je mi šumák, návrh dobrý. Co víc?
Jen jsem přemýšlela - není ten flís zbytečný? Nebude pak vesta moc teplá? Gappay podšívku nemá a je v ní i tak horko.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:08
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
nebo růžovou
hele růžovou chtěla biluše a chcíplá ryba
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:08
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Žlutá je moc světlá (leda, že by byla třá v barvě smajlíků tadyk), líbila by se mi i oranžová, ale o té Gerda nepsala. Modrou nechci.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:10
- Nahlásit
Já chci krásnou modročernou se světlým flícem-šedivým
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:11
- Nahlásit
A nejsem vůbec problémová, čekala jsem na nějakou aktualizaci aktualizace, že se přidám k nějaké skupince, ať to nekomplykuju a vono nic. Tagže za to může Lucie Kratochvílová.
|