| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:11
- Nahlásit
Jako nezlobte se na mě, ale čtvrt kila masa denně dostává i můj 7kilovej pes. Někdy dostane půlkila, když chci, aby spinkal.
A nepřibírá!
Jinak. Ráno jsem dostala od bytné vynadáno, že jsem sousedům pověděla, že ona ten problém s vodou řešit nebude. Tak mi vynadala, že prostě ten problém řešit nebbude, protože je v bytě. A když jsem jí řekla, že bytové družstvo jí na internetu prezentuje jako správce objektu, tak na mě začla řvát, že nemám věěřit všemu, co píšou na netu. Tak jsem jí nabídla, že obejdu celej barák a zjistím jí na všechny kontakty, kdyby se něco dělo. Tak mi řekla, ať se starám sama o sebe, že ty čísla nikdo nepotřebuje...Oukej.
Jo a praskly stupačky i velkejm bytům. začíná to tady bejt legrace, to už je prej prasklý někde ve sklepě, takže to bytná řešit bude.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Gerda
A takhle bráněj Bůchovi:
proč má atůš zakrytý voči, se na to nemůže koukat
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Gerda
A takhle bráněj Bůchovi:
No koukám, že se na to Atuš nemůže dívat
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:12
- Nahlásit
Ahoj fšichni!
Je tu gerdička? pani, do kdy potřebuješ vědět, jakou chci barvu vesty? nemůžu se rozhodnout
Lucie Kratochvílová
pani, nebyl ňákej další úkol ohledně vestiček, jsem zase úplně out...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:13
- Nahlásit
Gerda
jo a jestli je brčálově zelená tmavě zelená tak tu chcu
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:16
- Nahlásit
jo a ještě dotaz: ty zeštíhlující pruhy nebudou? že nejsou na těch obráskách?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:16
- Nahlásit
Tinta76
toho ste se ale zbavila
no jo,ale těch kyl uš né!
Maky a Trix
Jako nezlobte se na mě, ale čtvrt kila masa denně dostává i můj 7kilovej pes. Někdy dostane půlkila, když chci, aby spinkal.
A nepřibírá
hele to je jak s lidma..někdo se číhne na dort za výlohou a má 2 kilůa nahoře,někdo žere jak kyselina a nic..
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:17 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Pavliii
Ahoj pani, nebyl žádnej úkol, jenom Gerda na živo ukazovala látky a zelená nejni hrášková, ale brčálová jak sviň takže většina lidí se asi přesune do modrý skupiny, pře ta je nejhesčí!
Tohle jsou zatím první návrhy, zeštíhlovací pruhy se budou teprve řešít a přikreslovat.
Alexa
Nejni tmavě zelená, svítí na sto honů
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:18
- Nahlásit
Tinta76
Pani, moje Maryje má kolem 17-19 kg a kilovku masa má na 5 dnů. Do toho dávám zeleninu a někdy i přílohu. Míívá ale několik porcí jídla denně, vyloudí si od mámy (zbytky od stolu) a venku od lidí na vycházce (piškoty) a ještě mívá kefírový svačinky. Krmím hovězím.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:19
- Nahlásit
Děcka, jak se jmenuje to pražský nejznámější miniprase?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:20
- Nahlásit
davidkova renata
to jo, ale chtěla jsem tím naznačit, že tabulky jsou k ničemu.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:21
- Nahlásit
impact
Karkulka - göttingenské zakrslé prase
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Zdar osoby, co nového krom krásných hovínek ze syrového masa a psů bez prdů to prosím obzvlášť oceňuji, ale nevím jak toho dosáhnout u stafordky, páč ta hniloba, jakmile jest krmena masem, event. ne úplně super granulemy (třá smrděla i po Eukanunbě a Hill´su), taktéž po ovoci (jablka jsou ideální) a zeleninou, uchází, tak, že se celou noc vznáší u stropu a hnije takovým způsobem, že normálně za ní všechno živé ihned k zemi mrtvé padá
Po granulích to nedělá, jako jediné z našich psů sedí Pro plan.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
impact
to pražský nejznámější miniprase
Karkulka ale neni bohužel mynyprase co mělo mít 20kg maxymálně,ale vlivem vyšší moci asi má kolem 90kg
jinak číhněte do atrakce gdo ste eště dneska neblili
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:23
- Nahlásit
pawLINka a davidkova renata
Huž jsem si to našla. Já furt hledala Květinku.
Do atrakce koukám a bavím se.
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Tak tady je vidět, že každý pes má jiné potřeby. U nás dostává pomalu největší porci pinč Tomáš - cca 16 kg a dostává klidně až půl kila, a přesto má žebra, páteř a pánev leda tak obtáhlý kůží... Hnus.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
hnije takovým způsobem, že normálně za ní všechno živé ihned k zemi mrtvé padá
zkus jí dát k prdeli nějakej záchytnej sáček nebo tak,myslim že něco takovýho skoušeli s krávama dyš přišli na to,že můžou za globální voteplování
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:24
- Nahlásit
Dobré ráno, jsem nějak uplně unavená.
Potřebuji aby Kejtlin promyslela, jestli chce objednat sýr, nemám problém ho tu mít, jen nemám místo v mrazáku - holt by muselo mrznout A taky jestli se ji vyplatí jet si pro sýr za 120korun nějakých 40-50kilometrů. Mě je to jedno, ale potřebuju to vědět docela rychle abych to tak nejpozději do hodiny objednala!!!
Alexa
Baico
davidkova renata
Mi přeci padali vlasy do očí tak sem to chtěla takhle vylepšit, asi se holt na to nedalo tolika koukat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:24
- Nahlásit
davidkova renata
Karkul je göttingenské prase - ty nemají nikdy 20 kg... Navíc je děsně obézní. Fuj, ta ženská by zasloužila za uši.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Led 2011 10:25
- Nahlásit
Maky a Trix
no tabulky nejsou k ničemu, se vod nich dá vodpíchnout přeciž a pak se to upraví čoklo vod čokla/čék vod čéka
Gerda
pani, vy ste naše váhová kategorije! taktéž děkuji za info!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:26
- Nahlásit
Atusch
kde v práglu bydlíš?a kdsy by byl závoz?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:27
- Nahlásit
Tinta76
jenže maryje žije je vzduchu. Jen pejskovi dopřej
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:28
- Nahlásit
davidkova renata
Prosím si o atrakci do mailu, dneska mám chuť blejt
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:28
- Nahlásit
Atusch
Mi přeci padali vlasy do očí tak sem to chtěla takhle vylepšit, asi se holt na to nedalo tolika koukat
Si na tom líp, já musela být celou dobu zalezlá v klubovně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:29
- Nahlásit
pawLINka
Karkul je göttingenské prase - ty nemají nikdy 20 kg... Navíc je děsně obézní. Fuj, ta ženská by zasloužila za uši.
jaxem koupila tak prodávám..bnemůžu posoudit esi je čuník obézní..dá se to vůbec? jiný sem neviděla neš obézní
Tinta76
pani, vy ste naše váhová kategorije
hele ale maryje je jednak tlustá a dvanak se celkem slušně dožere při loudění,odměnování a tak,takže pro Kytlu kilovku na 5krát bych já osobně teda fakt neviděla..ale vyzkoušej a uvidíš sama jak a co..
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:29
- Nahlásit
kejtlin
nejspíš úterý, a právě jsem z druhé strany Prahy - Slivenec.
Teď jsem byla dvakrát tam u vás, ale to byla spíš náhoda a nevím kdy tam zas pojedu Ale jinak fakt ti to klíďo objednám, jenom abys to promyslela.
Nebere poblíž tebe kachna?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Led 2011 10:30
- Nahlásit
Maky a Trix
jenže maryje aspoň něco dělá, kytka nikoliv ... a však jí právje budu dopřávat - syrový masíčko, který vona miluje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:31
- Nahlásit
davidkova renata
ty si kretén
naprosto souhlasim!! V pátek sem GERDĚ TAKHLE V TÝ TRAMBAJI ŘEKLA NĚKOLIKRÁT.
PROČEŽ GERDĚ BY MĚLI ZAKÁZAT DÁVAT DO TAK PŘI PÁTKU PŘIBLBLÝ FTIPY VO ŠVÁBECH!!! protože když jsem jela domů z práce, u zastáfky na trambaj byl plakát na pražskou ŽOLOO a tam byl obří šváb. A já dostala strašnej záchvat smíchu v narvaný trambaji. TO SE DĚLÁ GERDO???
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Led 2011 10:33
- Nahlásit
davidkova renata
hele ale maryje je jednak tlustá a dvanak se celkem slušně dožere při loudění,odměnování a tak,takže pro Kytlu kilovku na 5krát bych já osobně teda fakt neviděla..ale vyzkoušej a uvidíš sama jak a co..
no ano my budem mít dvoukilofku na vosumkrát, čili kilofku na štyrykrát ... zatim teda, pak se uvidí, esi to bude stačit ...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 10:35
- Nahlásit
Atusch
to si úpa někde z pryč , počkám na kachnu až ji někde zahlídnu, ale díky
|