Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6471 . 6472 . 6473 . 6474 . 6475 . 6476 . 6477 . 6478 . 6479 . 6480 . 6481 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 15:51
- Nahlásit

davidkova renata
coooooo???? taky chcíííí bejt v obraze

já taky please

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 15:53
- Nahlásit

kejtlin
Alexa
jinak kdo se chce též pozvracet,at koukne vedle do terénních sobot...jako hustý už,sem se normálně poblila

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 15:56
- Nahlásit

davidkova renata
já tam nic k poblití nenašla, ale asi jsem koukala špatně, pošli na emila prosím. děkuju

impact
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 15:56
- Nahlásit

davidkova renata
To je frkot.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 15:57
- Nahlásit

kejtlin
http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?f=7&t=2799&start=30
zkus to eště jednou

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 16:01
- Nahlásit

kejtlin

dnes jsme měli na cvičáku schůzi a konečně se podařilo prosadit ohrádku pro děcka
copacopa něco se tam v poslední době stalo????? někdo se nasral????
davidkova renata
jinak kdo se chce též pozvracet,at koukne vedle do terénních sobot...jako hustý už,sem se normálně poblila

co jako si myslíš že to bé dělat zadarmo???? jako si blázen???? když ho lidi chcou ať platí ne???? a hlavně jakto že ty lidi to nenapadne???? jo a všichni co děláte nějaký akce, koukejte je hlásit na vysočinu!!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 16:04
- Nahlásit

davidkova renata
Uš sem tu. Uš sem to přelítla a úplně sem se svalila smíchy . Naštěstí mě šelmyje zkanysterapeutily a probraly z bezvědomí

Alexa
jo a všichni co děláte nějaký akce, koukejte je hlásit na vysočinu!!!!!!!!!!
Ty woe, na letošek jich mám naplánových asi třicet Pošlu tam teda termínový kalendář ke schválení

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 16:06
- Nahlásit

davidkova renata
já to pročetla 2 krát, měla bych se na něco konkrétního zaměřit?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 16:08
- Nahlásit

Alexa
copacopa něco se tam v poslední době stalo????? někdo se nasral????

nestalo se nic, ale pár lidí - rodičů těch dětí uznalo, že mám pravdu a ukecali předsedu aby to povolil, ptž i on uznal, že mám pravdu, jenže nechtěl povolit ohrádku, na nátlak rodičů kam tedy mají děti umístit nakonec šli vybrat místo kde bude

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 16:25
- Nahlásit

kejtlin
nakonec šli vybrat místo kde bude
Už máte přikoupený neviditelný plot do tý vohrádky?? davidkova renata
tak jak pani? uš je vyraženej
Nemluvíme spolém eště ho nemožu vyrazit páč du 9.2 do narkozy a někdo musí4dny topit ináč by nám zmrzl dědáček,ale tímto dnem jsem opustila jkékolif výhledové plány po jeho boku či jiné části těla.To mám společné s pakoněm sme tvrdohlaví jak mezci a do smrti si píšem a pamatujem(možná proto má pakůn dobrý základ páč sme fakt stejný)TADY TAKY POLETUJÍ BÍLÉ MRDKY A kašle nám agresívní kocour,jo a furt nemám tu ponožku u koho je?

impact
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 16:29
- Nahlásit

Tý vole.
Jsem byla celý odpo se psama, pak nakoupit v Albertu a venku nic. Včil sedím hodinu u PC, vstanu a za oknem deset čísel.

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 16:31
- Nahlásit

impact
oknem deset čísel
Čeho kdo ským?????

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 16:37
- Nahlásit

danajasa
dobře děláte paní, takový model chlapa sem doma taky měla, ale asi to byla nějaká vadná modelová řada bo co, taky to rádo hrálo na schovku do hospody a mělo to PZtka jen abych měla každejch 14 dní JÁ "zábavu" a on záminku jít nutně hrát šipky do hospody v době kdy já se snažím To ochočit a domestikovat a pak si před bejvalkou hrál na ydejálního votce, co si je k sobě bere. VYEXPEDOVAT!! nic jinýho nelze doporučit, jednou pro vždy výstupní razítko a je klid.

JInak pokud někdo tady chcete bejt taky celebryta, tak tuš je instruktážní výdejo!! URL Mocně poučné!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 16:38
- Nahlásit

danajasa
Čeho kdo ským?????
Bílých mrdek Tady taky. Ale furt lepší než hnědý mrtky co byli předtím, to mě s těma bílýma tak nějak smiřuje

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 16:39
- Nahlásit

kejtlin
k čemu dětskej koutek, dyk vodkládaček je tam dost

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 16:40
- Nahlásit

Crysa
taky to rádo hrálo na schovku do hospody a mělo to PZtka jen abych měla každejch 14 dní JÁ "zábavu" a on záminku jít nutně hrát šipky do hospody v době kdy já se snažím To ochočit a domestikovat
Gdybych zjistila, že eksmanžel chodí kamkoliv a moje děcka nechává o samotě se svojí současnou tak bych ho a) okamžitě zabila, b) požádala soud o zrušení jejich návštěv u něho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 16:50
- Nahlásit

danajasa
do smrti si píšem a pamatujem
tak to sme naprosto stejný pani
furt nemám tu ponožku u koho je?
je na Planetě pravolevých ponožek

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 16:54
- Nahlásit

jsme zmrzlý,ale vylítaný,večer dorazí střídání,takže pak se jdu ohřát k peci

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 17:30
- Nahlásit

davidkova renata, danajasa
do smrti si píšem a pamatujem
já to mám postavený tak, že odpouštím, ale nezapomínám.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 17:43
- Nahlásit

Crysa
já mám s odpouštěním dost problém,to se přiznám a pamět mám přímo fenomenální na některý věci,tak mě nikdo neserte

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 17:53
- Nahlásit

čuus, co je novýho? u nás to, že Rambík dnes aportovál

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 17:57
- Nahlásit

čau
mám pro vás Trixovo první video. Točil páníček a ten debilní smích v pozadí je můj
http://www.youtube.com/watch?v=whrVtH5uIxo

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 18:04
- Nahlásit

Nazdar pipiny, už sme domki, dneska sme se krásně poměli ve Zlovsi - PŘECEDA UPEKL A PŘINESL PLNEJ PEKÁČEK MASA STRAŠNĚ DOBRÝHO A BYLO HO HROZNĚ MOC!!!!!!! - a taky byly guláče a bochte a krásně sme se měli a Bůch se začal učit revíry a Mates dnes trénoval čéky a vázal je na vodítka a vyškubával je, pak strašil taky trošku maryji a ta před nim neuhla, už ho skoro kousla. Byl tam bordóskej doga malinkej štěňátko, velkej jako stodola, Bůch ho měl rát, takže je jasný, že si s nim doga už hrát nechtěl. Bůch měl kamaráda Beníka do té doby, než ho láskou zašlapal v lese pod kořeny stromu. Tak mu furt ňák zůstává jen ta Maryje, dnes si spolu asi 5 vteřin hráli, než se zase pohádali, Maryje už ho má trošku ráda. Pak sme jeli na barrandov k Atuš do práce a koupili Mařeně a Bůchovi nový řetízky, Mařka má konečně takovej, kterej jí je. A maj tam boží ostnáček pro malé pejsky, ten vezmu příště. A taky sem chtěla koupit kovový košík Máňovi, páč jí přesně byl, neboť byl na baseta-fenu. Pak si každej mohli vyndat z krabice pindíka, vybrat si, jenže Máňa je hloupá a vybrala si malej. Tak sme ho vyměnili za větší, Bůch ho chtěl taky, ale chtěl ten ,co má Mařena, tak ho držel z druhý strany. A pak dostal svůj. Pak sme byli strašně špinavý a šli sme do hospody na kafe a pohár a krafali tam až do půl na pět. A teď už sem po večeři, aji Máňa. Eště musim jít prát ty strašně špinavý džíny.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 18:13
- Nahlásit

Gerda
čus bus, můžu ti zejtra přivézt ten pytel pro ten utulek? A budete chtít s Mařenkou zejtra vzít na klikr?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 18:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
Nazdar děfče, podle tvé nabídky jsem si jistá, že si neviděla páteční svou fotku z nemocnice, co sem sem dávala....))))))))) Ale ono je to možná dobře )) JInak zítra tě prosím vezmi věci - kolik toho je? Kdyby toho bylo míň, ráda bych se svezla s tebou, kdyby víc, nechala bvych si to u sebe v autě a vyklopila to v úterý ráno rovnou v práci a netahala to domu.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 18:20
- Nahlásit

Gerda
no je to pytel, takovej ten na odpadky velkej, skoro plnej. Jinak můžete jet s náma a až na zpáteční cestě ti zastavim u tvýho auta a hodíš si to tam. Jinak jede Rambík, tak to bude mít Máňa radost hele, a jakou fotkůů si sem dala??

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 18:24
- Nahlásit

ahojda decka!
tak jsem byla na cvicaku po skoro trech mesicich s aminem,mam velke dilema!!!amin suprove kousal a jeste suproveji poustel,bez znamek nervozity,agrese,no proste parada!tak jestli asi nepujdu na iiiiiipo!akorat neni presnej na poslusnoti,je to malej divocak!

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 18:24
- Nahlásit

zuzanarosakova
Tak jestli je to pytel, kterej unesu, hodim to na balgon a ráno to vemu k autu, nebo to tam vážně můžem hodit po cestě ze cvičení, takže tímto bych ráda zase zneužila tvojí pohostinnosti a svezla se s tebou, neb je mi nesmírně pohodlný, když nemusim večer trajdat z dola, z parkingu přes celej sídl, ale mám to kráááásně před barák - sem líná jak veš. Joo, jeslti jede Rambík, to Máňa mít radost nebude, ale spravim jí to rybičkou od Atuš ) Dala sem sem strašnou fotku a kdybys jí už v pátek viděla, nabídla bys mi odvezení jen proto, abys mě tim autem přejela tam i zpět ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 18:25
- Nahlásit

nemethova5
Na ípo nechoď, pojď na tart, tam budeš s pouštěčkama strašně výjimečná, to skoro nikdo nemá....Když naučíš Amina kousat na nohy a eště pouštět, pan Dubový ti bude tleskat jako tý malomalince, co kluka povalila a ještě pustila.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 18:28
- Nahlásit

Gerdano prave mam dilema!!!ma nadherny poustecky,ringac jsem jeste nezkousela,pac jsem rikaqla,ze si chci prvne udelat nas zkusebak a pak jeste ty zkousky kynologicke jednoty brno!kdyz budu kousat na nohy,nemuzu kousat do rukavu,chci s aminem jezdit na nase zavody.

<< 1 ... 6471 . 6472 . 6473 . 6474 . 6475 . 6476 . 6477 . 6478 . 6479 . 6480 . 6481 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání