| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 18:28
- Nahlásit
Gerda
Dala sem sem strašnou fotku a kdybys jí už v pátek viděla, nabídla bys mi odvezení jen proto, abys mě tim autem přejela tam i zpět ))
a gde je, na jaký straně? jí chci vidět )) tak zejtra v 19:20, jináč, ten pytel uneseš, když ho unesu já
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 18:32
- Nahlásit
nemethova5
ma nadherny poustecky,ringac jsem jeste nezkousela
Tak to je velmi výjimečné, když pouští, Venušinu sopku dycky páčili, dva chlapi, málem ho přetrhli a ten brouček stejnak nepustil ))
zuzanarosakova
tak já ti jí najdu, pytel samozřejmě unesu, když ho uneseš ty ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 18:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_6684.html - příspěvek ve 14.14 )))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 18:38
- Nahlásit
bolí mě hlava, z mrdek mám radost. zůstanu tu paní jebat nebo se zase odjbatovala?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 18:40
- Nahlásit
Gerdaa budu ho zkousret,az budu mit naky nase zkousky za sebou.jj tohle znam u hajana nemela jsem absolutne sanci,jak na ringaci,tak na rukavu,pes vyplescenej jak netopyr a konec!!!poustecky nula,tak proto jsem moc rada,ze mam prvniho psa co tak krasne pousti,jsem se totiz vyvarovala chyb jak u hajana a pak to neslo,no.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 18:41
- Nahlásit
makrelno nasnehankovalo pekne aspon budou kluci cisty!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 18:46
- Nahlásit
Gerda
ty vooolee hustá fotka! a to fakt někdo má nebo to je montáž?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 18:48
- Nahlásit
nemethova5
já s tim zkušenost nemám žádnou, jenom to, co vídám při bránění, všichni jsou jak říčný do kousání, pouštět nechce moc nikdo )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 18:49
- Nahlásit
zuzanarosakova
to je pani botulinová nebo botulotoxinová...nebo nevim, ale je děsnááááááááá
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 18:50
- Nahlásit
Gerda
Napiš mi prosím tě co chceš z toho vetamiksu ať můžu zítra objednat!!! Kuju
Jinak výlet dneska byl moc super, teď jsem vyměnila povlečení a vysála a vypadá to tu o chlup lépe. Jinak mi tu Bůch rozkousal klacek a mini třísky zarval do koberce, fakt ho velmi miluju, je to pomocník
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 18:57
- Nahlásit
Gerda
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_6684.html - příspěvek ve 14.14
vy jste paní bubá
makrel
mě taky bolí hlava a zmrdek mám taky radost
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 18:57
- Nahlásit
ahoj lidi, sem děsně zmrzlá, nakonec přestaly padat mrtky tak jsme vzali koně ven, a když jsme byli venku tak začali padat totál mrtky-déšt´ se sněhem+omzalka i když jsme to otočili tak jsme děsně zmrzli, ruce jak kus ledu i přes rukavice, se asi vůbec už dneska nezahřeju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 18:58
- Nahlásit
Atusch
Už to máte v mailu paninko ) Máňa spí, dnes byla docela utahaná, nerozkousala nic, jen si ještě po večeři vyloudila u tety její večeři - šunku. Měla kliku, že na tetu něco leze a je jí blbě a nemůže jíst. Získala tak 20 deka šunky s chlebem a máslem. Bůch byl dnes moc šikovný.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 18:58
- Nahlásit
Monty
super, davítková nás zmlátí až to uvidí
asi půjdu dneska spát v 21.Mám dost po tom pracovním víkendu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 19:00
- Nahlásit
Jsem přišla na dobrje způsob, jak vyběhávat psy.
Prostě položím klacek, jdu dál a za půl kilometru je pro něho pošlu.
http://www.youtube.com/watch?v=AkrxS-c2lbc
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 19:02 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Gerda
díky, asi to objednám hned dneska. Bude to mega moc masa, snad bude ještě v úterý mrznout, protože do mrazáku to jako fakt nedám.
Bůch mi dneska udělal velkou radost, začínala jsem mít pocit, že ten pes je i SKORO normální štěně...
Dáš sem prosím zítra fotečky nebo někdy?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 19:07
- Nahlásit
impactno ja tak nacvicovala povel VPŘED!!!!ale misto klacku jsem tam nechala balonek!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 19:15
- Nahlásit
impact
Gde je zbytek nudlí? Není jich nějak málo? Taky sem se chtěla zeptat proč je rýžbeg oblečený, ale pak mi došlo, že se snažíš maskovat jeho ošklivost
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 19:23
- Nahlásit
Biluška
Rýčbek je voblečenej, bo mrzlo a nemá srst.
Nudlí je akorát.. Tohle je základní sestava. Nebo domácí sestava?
nemethova5
Nooo, tož to mi neučíme nic, jen voloviny.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 19:24
- Nahlásit
impactproc to je dobry aspon s efakt vybehaji poradne
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 19:25
- Nahlásit
Atusch
paní, myslíš, že kdyby měli ještě kilo sýra za 12 kč, že bys mi mohla objednat 10kg? v sobotu u mě bude muš tak bysme pro to zajeli k Tobě
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 19:35
- Nahlásit
nemethova5
impactproc to je dobry aspon s efakt vybehaji poradne
Bez toho, že bych musela běhat já.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 19:37
- Nahlásit
impactno to je na tom to nejkrasnejsi,se prece nestrham ne?ja se dnes malem strhla,sla jsem po 24 pesky na cvicak pocvicila zakousala pesky zpatky domu,a nejak me boli hnaty.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 19:45
- Nahlásit
Bré večír!
Dneska jsem přijela ze cvičáku v 6 večer. Bakonůr dneska honil střílejícího Matese po lese. Moc se jim to líbilo, mě už míň, protože jsem byla nucena tam BĚHAT s nima!
Fanda se pak dneska dokonce tahal s Matějem o balónek!!
Pak jsem jela domu a s tatíkem jsme na počest jeho svátku vyzunkli 2 láhve bohemky. Jsem mutvá!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 19:46
- Nahlásit
kejtlin
paní, myslíš, že kdyby měli ještě kilo sýra za 12 kč, že bys mi mohla objednat 10kg? v sobotu u mě bude muš tak bysme pro to zajeli k Tobě
hele, já to četla a než jsem to dočetla celý, jsem myslel, že ten sýr chceš dát k jídlu mušovi, když u tebe v sobotu bude
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 19:48
- Nahlásit
zuzanarosakova
hele, já to četla a než jsem to dočetla celý, jsem myslel, že ten sýr chceš dát k jídlu mušovi, když u tebe v sobotu bude
on sní skoro všechno, myslim, že kdybych mu ho dala třeba na špagety tak pozná leda prt
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 19:49
- Nahlásit
kejtlin
jako klíďo ti to objednám, jen nemám volno v mrazáku, je to v balíčkách a ty se mi blbě skládaj kamkoli a nevím estli by to vydrželo venku. Ale objednat to není problém.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 19:50
- Nahlásit
Jo a Fanda dneska trénoval výstavní postoj. Brno se blíží
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Atusch
Bůch mi dneska udělal velkou radost, začínala jsem mít pocit, že ten pes je i SKORO normální štěně...
Dáš sem prosím zítra fotečky nebo někdy?
Byl dneska bezvadnej, on je hrozně fajn, jak má ze všeho radost, všechno ho baví, holt je nadupanej a než se bude umět ovládat, musí i trošku dospět ))) A už se konečně unavil i bez čtyřhodinovýho rasení se s jinym psem ))) Páč už u toho všeho musí trošku přemejšlet a to ho oddělává vééélmi rychle ))
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Baicojeee fanda vypada jak belouckej vlk!
|