Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6471 . 6472 . 6473 . 6474 . 6475 . 6476 . 6477 . 6478 . 6479 . 6480 . 6481 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 20:50
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
nemáš. Není to potřeba. Lidi si úctu ostatních musej zasloužit.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 20:51
- Nahlásit

nemethova5

Ani se rači neptej Ale pravdu díš, samozřejmě

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 20:52
- Nahlásit

Eldoguero
Proč jste pani měla militantní náladu? Co vám zas kdo proved?
Ale tak nějak se toho sešlo hodně a i když vydržím fakt hodně, tak ve mě minulý týden bouchly saze Ale už dlouhodobě mě sere je´den velkokynolog u nás na cvičáku. Kromě toho, že mi úmyslně pokazil přivolání u mladýho, tak mi dneska jeho čuba skákala jak na trampolíně na odloženým Bajkonůrovi a on si v klidu v klubovně popíjel kafíčko. Protože on už má přece odcvičeno a že má někdo na cvičení dva psy ho ani nenapadlo.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 20:56
- Nahlásit

Baicomela jsi mu nakopat totalne a poradne zkopat prdel,tomu velkokynologovy!takovy pitomce totalne nesnasim,co neberou ohledy na ostatni,diky bohu za nas cvicak aleluja!!!!!!
Lucie Kratochvílovájj,je mi jasny koho myslis,pana RD,ktery se mocinky moc a rad zviditelnuje,renca poslala fotky a video

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 20:56
- Nahlásit

Biluška

No, prdel jako jeho sebevědomí bych chtěla mít

Maky a Trix

Jasně, že si úctu musí zasloužit, ale spousta lidí si třá řekne, že když toho tolik umí se těma psama a s vlkama, že je dobrej a že proto si tu úctu zaslouží, ale pro mě už je toho špatnýho víc než dost, víc než kdokoliv, kdo má rozum v hlavě dokáže snýst...

impact
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 20:58
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Taky jsem se tam byla teď pobavit.. Hlavně stran toho stydění se.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 20:58
- Nahlásit

nemethova5

jj,je mi jasny koho myslis,pana RD,ktery se mocinky moc a rad zviditelnuje,renca poslala fotky a video

jo jasně, sem si o to taky řekla, zvědavost byla holt silnější...

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:00
- Nahlásit

nemethova5
mela jsi mu nakopat totalne a poradne zkopat prdel
Se s ním nehodlám zahazovat s blbem. Jen měl velký štěstí, že si vybrala k otravování Bajkonůra. Protože na place byl i Matěj s Aníkem a ten by jí to vysvětlil!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:00
- Nahlásit

Tak sem se k večeru nasrala a du si číst Mága Brou všem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:01
- Nahlásit

Lucie Kratochvílováno jo zasejc to byl pro me sok!taky bych chtela takovou nabubrelost mit taky a to sebevedomi jeste vic!to je vysmech vsem,co delaji s vlky a umi to s nema jsou upa normalni,on mi normalni nepripada teda.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:02
- Nahlásit

Vlčáčková

hele, mě se to taky nezdá s tim beznohym psem. Třá ho ta paní měla ráda a nemůže za to, ten soused byl mamrd. Já teda o tom přípdu moc nevim,,jak se ten pes dostal do Německa? Co ta pani dělala, když se tomu psovi stalo? Proč jí ho odebrali? Ty o tom víš víc?

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Baicohm,byt tam s hajanem,tak by ji te fene prdevedl kde ma misto,hele a taky neni ale dobry furt ustupovat!taky bych mu to rekla pekne do oci a pekne nahlas aby si uvedomil co jako dela!ty si sama ublizujes koukam.

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
když si to ti lidé nechají líbit, asi to tak má být. Každému co jeho jest.
navíc, je to vcelku zábavné, to musíš uznat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:04
- Nahlásit

nemethova5
to je vysmech vsem,co delaji s vlky a umi to s nema jsou upa normalni,on mi normalni nepripada teda.
Jistěže ne. Protože ti, co s vlkama umí respektují jejich přirozené potřeby a nechodí s nima exhibovat do davu lidí Jenže on Waju na tu exhibici potřebuje, protože bez ní by si ho už vůbec nikdo nevšiml. Jak jsem to tak dneska četla - lidi odcházející pryč, utíkající do hospody a podobně - tak už nezabírá ani vlčice . Jsem docela zvědavá essi si teď pořídí lva, nebo ledního medvěda

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:05
- Nahlásit

nemethova5
taky bych mu to rekla pekne do oci a pekne nahlas aby si uvedomil co jako dela!
Hele u Bajkonůra mi to neva, to byl jen super rušivej vliv při odložení. Ale jestli se to bude příští týden opakovat, tak dostane takovou drškovou za studena, že bude čumět, kretén

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:06
- Nahlásit

Biluškaja tipuju toho ledniho medveda!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:08
- Nahlásit

nemethova5
ja tipuju toho ledniho medveda!!!!
Ten je drahej, bude muset chodit s kloboukem hodně dlouho

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:09
- Nahlásit

Biluškahele to mi pripomnelo,jak jeden prodal udajne stene bernardyna chlapovy v polsku a on mu z toho vyrostl ledni medved!!!!!a krm to pak!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:10
- Nahlásit

nemethova5
To znám taky, ale bylo to štěně špice . To víš, lidová tvořivost

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:11
- Nahlásit

Biluškaspic jak vysitej,akurat trosililinku prerostlej no.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:12
- Nahlásit

nemethova5
spic jak vysitej,akurat trosililinku prerostlej no.
Holt nestandart . Beztak to byl bezpapírák

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:12 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Baico
Zabít, pani, jedině zabít, nic jinýho na tyhle typy nefunguje.
U nás kdysi byl hroznej problém, že jsem vůbec chtěla jít na plac a natožpak se dvěma, či třema čoklama. Vždyť přece výcvikář má stát na place a udílet rady ostatním a ne cvičit, že...
Pak ovšem jistá paní s jistým pánem co se ptali co a jak se svýma skvělýma čubama (jako ale fakt super čubiny obě, škoda jich, no... ) mýma radama neřídili, a aby šli na plac musela jsem je přemlouvat, no a jistě, ještě ke všemu jsme nakonec měli i osobní - necvičákovský problém. Já se prostě na ně vys... po té, co jsem si přečetla, že na zkoušku co jedna z fen udělala je připravoval úplně někdo jiný
No a pochopitelně z toho byl veliký poprask, obrovské pomluvy (nebyla jsem první a rozhodně ani poslední koho tito zdrbnou maximálním způsobem )
Naštěstí od ledna odtáhli na jiný cvičák
A světe div se - za lidmi, které ještě nedávno pomlouvali a nit na nich nenechali suchou
Takže pani, pokud neodtáhne, pak jedině zabít

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:13
- Nahlásit

nemethova5
Biluška
spic jak vysitej,akurat trosililinku prerostlej no.
Holt nestandart . Beztak to byl bezpapírák

holky vy ste blbky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:16
- Nahlásit

nemethova5
Biluška
Já taky, ale měl to bejt čuvač

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:16
- Nahlásit

Baicoale to je pravda,byl jen trosku prerostlej,no a jak pise biluse holt nebyl standartni no!
Eldogueroto me zajima bez na fejs,mela jsem neco obdobneho.

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:17
- Nahlásit

Eldoguero
Takže pani, pokud neodtáhnem, pak jedině zabít
No tak to počkám, až bude mít militantní náladu Matěj. Ten na rozdí ode mě nehází jídlem do lesa, ale je schpnej skrz to svoje bojový umění zabít i lehkým dotekem. Dneska to nešlo, protože byl chudák unavenej, jak včera rozháněl neonacisty v Příbrami, tak možná příště

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:18
- Nahlásit

Eldoguero
Vždyť přece výcvikář má stát na place a udílet rady ostatním a ne cvičit, že...
Po mě jednou jedna pipka chtěla,abych platila členské jako ostatní . Docela mě to dostalo. Já sháněla sponzory, sekala trávu (většinou jediná, jakmile byla brigáda tak všichni byli nemocní a mrtví ), natírala překážky (poté co jsem je z těch sponzorů vydyndala), před tréninkama si chystala sekvence, pak je s nima do úmoru dřela dokud se je nenaučili, za svý prachy jezdila po závodech a seminářích, abych ty nové poznatky mohla předávat jim, po nocích psala žádosti o granty, vedla účetnictví....a za tohle všechno bych jim měla ještě zaplatit . Tak jsem se nasrala, občanské sdružení přetransformovala na soukromý objekt a měli po ftákách

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:22
- Nahlásit

jdu se svalyt, nepyšte a děte spát

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:23 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Baico
no podívej sama MOnty jako štěně

no možná mu nedorostla hlava k uším, ale možná to bude tou srstí, že mu dorostla
a ušatec Sophi

a Sophyji už taky dorůstá srst, která by měla zakrýt ty její plachťáky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 21:24
- Nahlásit

Biluškami se jeste nechce!pujdu si asik cist.

<< 1 ... 6471 . 6472 . 6473 . 6474 . 6475 . 6476 . 6477 . 6478 . 6479 . 6480 . 6481 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání