Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6471 . 6472 . 6473 . 6474 . 6475 . 6476 . 6477 . 6478 . 6479 . 6480 . 6481 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 09:03
- Nahlásit

Atusch
týjo, tak to jsi asi měla velmi divoký sny co?
Sem měla na noze Texla. Otočila jsem se a on ne... Za fšechno můžou ti čokli To su fakt zvědavá jak dneska půjdem pytlačit

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 09:04
- Nahlásit

čus,.jenda přišel asi ve 3 ráno,totál vožralej,tak jsem ho dala na dastyjův pelech a ráno mě budil,že neví co je za den,měsíc a kde má věci do práce a jak se dostal domů
ted trpí v práci,psal,že by raději šel domu a šel spát
no neva.dasty spal se mnou a sindy u nohou a elis taky někde u nás byla

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 10:30
- Nahlásit

Gerda

Ta zelená na vestách se nejmenuje hrášková, ale brčálová )))

Brý ránko na pijánko všem

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 10:46
- Nahlásit

VŠEM
Před časem tu proběhl případ psa v Bulharsku, kterému při sousedských hádkách někdo usekl všechny nohy. Němci ho zachránili, vyléčili, opatřili "novýma" nohama a vozíkem a nyní ho chce Bulharka vysoudit zpátky. Zde je petice proti vydání psa do Bulharska: http://www.thepetitionsite.com/1/leave-mima-alone/

laguna
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 11:49
- Nahlásit

Vlčáčková
O tom případu vůbec nic neví a nebudu tu ani psát názor na záchranu toho chudáka.Jen nechápu jedno ona ta bulharka zaplatí náklady na veterináře?
Jak jinak by mohla dostat toho psa zpět když nezaplatí operaci?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:01
- Nahlásit

Nazdar všem.
Soused, u kterýho praskly stupačky napsal vzkaz, že to nevěděl a že mu to máme říct příště dřív ( i když jsem u něj byla v patek v jednu hodinu odpoledne) a nejspíš někam odjel, neboť neotevírá a nikdo vodu zatím nevyřešil. Věděli jste, co všechno se nedá dělat bez vody? Nemůžu ani vařit, mejt nádobí, prát... potřebovala jsem reklamovat boty a nemůžu je ani umejt... zvířata nemaj čerstvou vodu... splachovat hajzl nejde.... skvělé, vážně.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:06
- Nahlásit

Maky a Trix
Mám malý barýlek, tak cca 20 l objem. Chceš ho zítra dovézt na veterinu? Jsi tam? Že by sis ho tam napustila.

laguna
Ten chudák žije a má se teď docela dobře.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:07
- Nahlásit

KDE JE LEYENDA?
Jediná, která se přihlásila, že se mnou pojede do Himalájí, a ona se ztratí!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:07
- Nahlásit

Vlčáčková
jsi hodná, ale zítra už by to mělo fungovat... doufám.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:16
- Nahlásit

Vlčáčková
Essi mají bulhaři, nebo němci málo psů můžu jim obratem dodat libovolný počet. Jinak názor na záchranu takového chudáka mám stejný jako Laguna a považuju za ultrahajzla každého, kdo se na jeho "záchraně" jakýmkoliv způsobem podílel

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:17
- Nahlásit

Zdarte prosím vás o nějaké teplé lidské slovo(svetr radiátor a tak)se mnou neska nikdo nemluví včera sem něco spáchala,ale jsem v právu tak nemůžu začít mluvit jako první.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:23
- Nahlásit

danajasa
Heleď, teplý je taky HOVNO. Alespoň po nějakou dobu.

Biluška
Pes je teď už v pohodě. Víc psů je na vozíku, tak co. Některý pes to nese špatně, jiný bojuje. Tohle bude ten druhý případ. Já taky neutrácím Bekynku, protože má pořád zájem a vůli žít. Ono je to totiž případ od případu a nezávisí to na fyzičnu, ale psychičnu.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:23
- Nahlásit

danajasa
ahoj pani.
Máte psa. To je ta nejlepší bytost na světě. tak ho vemte ven a hned vám bude líp.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:25
- Nahlásit

danajasa

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:26
- Nahlásit

Vlčáčková
Víc psů je na vozíku, tak co
Ano, spousta psů je týraných, máš pravdu. O takové pičovině odmítám nadále diskutovat

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:35
- Nahlásit

Maky a Trix
Biluška
Vlčáčková
Děkuji převelice,ano vypadá to že mi zvostane akorát to věrný zvířátko,muš se stěhuje asi no ptát se ho nebudu počkám esli začne balit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:36
- Nahlásit

danajasa
muš se stěhuje asi no ptát se ho nebudu počkám esli začne balit.
Hlavně se neponižuj a vytrvej. Essi si v právu tak ať doleze on V krajním případě ať se klidně odstěhuje, samečků je všude dost

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

Biluška
Tak nediskutuj. Můžu Ti poslat fotky enormně šťastnýho psa na vozíku. Ale soukromě, to tady nemůžu prezentovat veřejně. Navíc se ukazuje, že pravděpodobně bude zase chodit. Kdyby byl hned utracen, tak zbytečně.

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

danajasa
a cos provedla?
Já osobně se radši omluvím, i když bych nemusela, nesnáším napětí a podobný věci. Krize nejsou mojí silnou stránkou. Vždycky dělám všechno pro to, aby se problém vyřešil ihned.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:38
- Nahlásit

danajasa
Stěhuje se k mamince? Jestli jsi v právu a on fakt za maminkou, tak ať táhne do prdele, poněvadž dítě si můžeš opatřit vlastní a né si brát na krk cizí, svéhlavý.

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:43
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ta zelená na vestách se nejmenuje hrášková, ale brčálov
Ze fšech zelených mám brčálovou nejradši.

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:50
- Nahlásit

tak ať táhne do prdele
Maky a Trix
a cos provedla?
Jeli sme bránit a bylo to holt na dýl a von se rozod že musí s pz do kina řekla sem že dojedu až to skončí páč to věděl,už měs.dopředu pz dovez mě na truc do kyna bylo vyprodáno ale musela sem se z půli sebrat a okamžitě přijet mezi tím už byl v hospodě a volala matka pz at jedu pron do hospy a následně okamžitě pro pz a já piča sem jela do tý hospody a von mi řek at táhnu dom že nikam nejede a včíl se mnou nemluví bo já za to možu,že sem jela bráni.Vlčáčková
tak ať táhne do prdele
No bud se vomluví nebo at táhne já uhýbat nebudu fakt ne

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:51
- Nahlásit

danajasa
tak to bych se asi neomluvila. hlavně bych nikam nejela, ani kdyby se matka pézetka stavěla na hlavu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:51
- Nahlásit

Vlčáčková
Jak může chodit když nemá ani jednu nohu . Bude se plazit jak jébatin hat?

Ale soukromě, to tady nemůžu prezentovat veřejně
Předpokládám, že je neskutečně šťastný když to nemůže být prezentováno veřejně. Takže soukromě s tím laskavě taky nepruď, na fotky týraných psů nejsem zvědavá.

Mimochodem, to že na nějaké fotce pes vypadá, že se směje ve skutečnosti vůbec neznamená, že se směje, většinou má akorát vyplazený jazyk a otevřenou hubu Takových fotek ti můžu dodat milion s mým buldokem

Pes na vozíku je prostě týraný pes a názor nehodlám měnit ani kdybys poslala nevím co. Nemůže se rozběhnout, nemůže si hrát, může "chodit" leda tak po asfaltu, na trávu se nedostane vůbec....fakt úžasný život, brala bych ho všema dvaceti Ale tak hlavně, že si všechny záchranářky prožijí svoje emoce, on má Psíček vlastně pravdu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:52
- Nahlásit

Čau blbcíííí
co novýho, prosím o vejcuc díky

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:53
- Nahlásit

danajasa
Jeli sme bránit a bylo to holt na dýl a von se rozod že musí s pz do kina řekla sem že dojedu až to skončí páč to věděl,už měs.dopředu pz dovez mě na truc do kyna bylo vyprodáno ale musela sem se z půli sebrat a okamžitě přijet mezi tím už byl v hospodě a volala matka pz at jedu pron do hospy a následně okamžitě pro pz a já piča sem jela do tý hospody a von mi řek at táhnu dom že nikam nejede
Prosím přeložit pro méně chápavé . On poslal pz samotné do kina a šel do hospody? Nebo měl to děcko v hospodě s sebou? Nebo jak?

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:56
- Nahlásit

danajasa
mi to tteda nemyslí dneska po kurzu, ale asi bych se neomlouvala, nevidím důvod.a uvažovala bych o jiném mušovi, pokud se takové situace opakují

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 12:59
- Nahlásit

Biluška
On poslal pz samotné do kina a šel do hospody
Né pz byli eště u matky vlastní a nutně museli jet do toho kina a já sem je měla vyzvednout,byli dvě h dyž sem se vrátila a von už chlasatal páč sem jako nedojela okamžitě jak si umanul.Já na to nemám nervy.Šíš to je blaho,že to možu někde vyblejt a nadatlovat eště že ta žumpaje.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 13:01
- Nahlásit

danajasa
Né pz byli eště u matky vlastní a nutně museli jet do toho kina a já sem je měla vyzvednout,byli dvě h dyž sem se vrátila a von už chlasatal páč sem jako nedojela okamžitě jak si umanul.Já na to nemám nervy.Šíš to je blaho,že to možu někde vyblejt a nadatlovat eště že ta žumpaje.
Kopni ho do prdele. A rychle . A okovanou botou

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Led 2011 13:06 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Biluška
Mám akorát kanadky č5. Tak vám písnu ftip kerým mě neska chtěla rozesmát sousedka-Příde "spoluobčan"do předprodeje lístků a říká paní jednu šalinkartu.Prodavačka se ptá-Na měsíc?A vo-Né ty py..o na Brno!

<< 1 ... 6471 . 6472 . 6473 . 6474 . 6475 . 6476 . 6477 . 6478 . 6479 . 6480 . 6481 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání