| Autor |
Zpráva |
kinta
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 13:13
- Nahlásit
danajasa
Zdar, jen tak probíhám, ale ztotožňuju se s ostatníma. Kopni ho do prdele, ať valí! Todle nemáš zapotřebí! Vím, jaký to je, když jsou ve vztahu bývalý PZ a vztahy nejsou OK. Věř tomu, že kdyby ses rozčtverečkovala, dycky to bude blbě. Já jsem měla hroznou snahu, ale musela jsem pochopit, že děcka vlastně nejsou mušovi, ale tchýně. Dělala jsem, co jsem mohla, ve finále jsem ta největší mrcha a za všechno můžu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 13:21
- Nahlásit
danajasa
Mám akorát kanadky č5.
No tak když není nic lepšího můžeš použít i tohle . Hlavně si na to neber takový ty papuče co vypadají jak plyšový zvířátko
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 13:23
- Nahlásit
kinta
největší mrcha a za všechno můžu.
Ano to je vono já sem ta sfině co se šla flákat se psem a vyprdla se na chudáky pz.No nák to dopadne,vomlouvat se nehodlám.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 13:29
- Nahlásit
danajasa
a vyprdla se na chudáky pz
No, hlavně, že jejich papínek chlastal v hospodě. Normálně bych Ti poradila, jestli nevypadne sám, tak ho vyhoď! Tohle se bude stupňovat, věř mi.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 13:32
- Nahlásit
danajasa
taky bych to viděla na kopnutí do prdele a rychle, bude to horší a horší. Jak dlouho jste spolu?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 13:35
- Nahlásit
kinta
stupňovat, věř mi.
No tak to už nedám dalši level.Díky všem moc. Du si zaskotačit s pračkou musím ju hlídat aby neodešla z koupelky a stejně mi žere ponožky a dycky akorát jednu z páru
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 13:51
- Nahlásit
danajasa
a stejně mi žere ponožky a dycky akorát jednu z páru
Tohle už jsme dávno vyřešili. Bylo to námětem večerních žumpích hovorů pod lampou, asi tak něgdy před milionem stran. Přišli jsme na to, že ty sfině pračky jsou mezinárodně propojené a ty fusekle si mezi sebou mění Přišlo se na to tím, že se moje modrá fuska s koníčkem objevila tuším u Jabloňů
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 13:51
- Nahlásit
Biluška
Ty seš trubka, nemluvím o fotkách, ale o psovi, kterého znám.
danajasa
Ty seš trubka, že posloucháš exmanželku a hledáš jejího exmanžela kvůli jejich PZ v hospodě.
Maky a Trix
Ty seš taky trubka, páč se asi omlouváš, když nemáš. To Ti ve vztahu moc nepomůže.
kejtlin
Jediná nejsi trubka, kopnout do prdele je to nejlepší řešení, jak tak koukám. Takže souhlas s Tebou.
Biluška
A Ty mě už nepruď, neb jsem popudlivá. Už tři dny jsem neměla žádný ovoce a mám absťák jak sviňa. Navíc jsem v práci a musím MAKAT!
Zatím čus, dámy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 13:53
- Nahlásit
Vlčáčková
A Ty mě už nepruď, neb jsem popudlivá.
Já jsem velmi popudlivá gdyž se jedná o týrání zvířat. A udržování psa na vozíku (notabene když nemá ani jednu nohu) je týrání non plus ultra
Už tři dny jsem neměla žádný ovoce a mám absťák jak sviňa.
Můžu nabídnout švestky z mražáku, nic jinýho taky nemám
nemluvím o fotkách, ale o psovi, kterého znám.
Tak nemotej jabka s hruškama, notabene gdyž nemáš ani švestky
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 14:21
- Nahlásit
modrá fuska s koníčkem objevila tuším u JabloňůHledá se fialová termo fusekle s nápisem winter levá poctivému nálezci vrátím zelenou co není naše díky.
Mám pověšené prádlo a ted sem si ho okouřila zatápěním v krbofkách takže můžu jít balit muše co rádi žerou uzené feromon jak sfina to budea nebo možná rači věrné šelmy psovité ty to ocení
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 14:47
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=j5WXzUSU3Ts&feature =related
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 14:47
- Nahlásit
ne že bych chtěla být přicmrndávač, ale souhlasím opět s Bilušou
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 14:56
- Nahlásit
Zdravím nedělní sebranku.
Pes bez noh, danajsa bez chlapa, Vlčáčková popudlívá a pračka žere ponošky. Takže vše při starém?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 15:01
- Nahlásit
jbat
zdravím vás paní přijebaná
makrel
nejspíš stejně budeš označená za přicmrndávačku a obě budem tyranky, páč ten pes bez jediné nohy je přece úplně hepy Ale pořád můžeme doufat, že jeho podvozek někdy někdo špatně zaparkuje někde na kopci a on se chudák dole rozmázne
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 15:03
- Nahlásit
Biluška
zdravím vás paní přijebaná
Jako bych slyšela psíčka.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 15:05 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Nazdar babizny
konečně sem se kapku vyspala
danajasa
jako nechápu žes je neposlala doprdele voba. Essi měla ex problém se svym ex pročs to řešila ty????? Ty woe kopla bych je do prdele všechny včetně pézetek
Vlčáčková
naprosto sdílím názor Biluše na psy na vozejku
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 15:06
- Nahlásit
makrel
Tak v tomhle si taky klidně přicmrndnu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 15:08
- Nahlásit
Alexa
konečně sem se kapku vyspala
Já ne Ale páč tu úplně hnusně hustě padají bílé mrtky tak se nejspíš vykašlu na pytlačení a pudu to zalomit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 15:08
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=Z7b37l_B4vI&feature =channel
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 15:31
- Nahlásit
ty voe nestíhám!! co je novýho krom přijebaný jébata?? )))) stručně a rychle bysem prosila!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 15:31
- Nahlásit
u n ás padaj veliký bílý mrtky, měl jsem ject k Radkovi a že vezmem koně ven ale asik na to serem
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 15:40
- Nahlásit
Já chci tak bílý mr*ky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 15:42
- Nahlásit
Jdu se realizovat do kuchyně...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 15:44
- Nahlásit
ste šmejdi ,musela sem to dočíst sama,todle máte u mě skovaný
danajasa
tak jak pani? uš je vyraženej? vim,že to nebejvá snadný,ale taky vim,že se lidi neměněj a dyš tak horšímu.Vyjímkou sou samosebou na blůčku,tam je aštar mění dnes a denně,ale přetpokládám,že tam asi nepudete ani váš starej
vlčáčková
též nesouhlasim stran useklejch noh a následný "péče" o psa,též to považuju za tejrání,sorry ale je to tak.
gde je eldorádo????? uš tu nějka dlouho nebyla,.možná jí zabil pan dozák..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 15:46
- Nahlásit
Vlčáčková
ztotožňuju se s Biluší, Makrel a Davídkojc stran beznohýho psa a vozíku, též to považuju za tejrání
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 15:47
- Nahlásit
davidkova renata
uš tu nějka dlouho nebyla,.možná jí zabil pan dozák..
nebo jí sežrali puntíkatý malodogy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 15:48
- Nahlásit
je tu něgde biluše?? má emila,twe tak todle uš přesahuje fšecky mesky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2011 15:49
- Nahlásit
davidkova renata
má emila,twe tak todle uš přesahuje fšecky mesky
coooooo???? taky chcíííí bejt v obraze
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Alexa
dnes jsme měli na cvičáku schůzi a konečně se podařilo prosadit ohrádku pro děcka
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
jinak kdo se chce též pozvracet,at koukne vedle do terénních sobot...jako hustý už ,sem se normálně poblila
|