| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 11:56
- Nahlásit
Eldoguero
druhá věc je pes v pohodě
No kdyby takhle vlítal na Aníka, se kterým tam byla Matěj opár metrů dál, tak by asi už boxerka nebyla.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 11:56
- Nahlásit
Maky a Trix
Aha tak to já právě nevím, když už tam nemůžu...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:02
- Nahlásit
Pumpa
netuším, mě normálně jedou
zuzanarosakova
Ještě nejsou, vedeme reklamaci kvůli délce řemínků, páč děsně moc lidí chtělo prodloužené, nebo zase zkrácené a nadělali v tom hokej Ale prý by měli být tak do dvou týdnů. Nejpozději do tří.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:06
- Nahlásit
Aleksandra
zelená je bomba, tu chci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myslíš to vážně? Opravdu? Fakt ji chceš? Mě se taky líbí a myslim, že to bude moc pěkná vestička....a potřebuju se s tebou taky vidět krs ty návrhy a vylepšeníčka - pojedem tedy další kolo návrhů, podrobnostě budou v mailu, nebudu čekat na vyjádření úplně všech, protože jste vážně děsně pomalý. Od Pawlinky nemám ani jednu jedinou informaci krs vesty, od Pavliii taky ne, ale tu mám po ruce a mohu si ji chytit kdykoli v Praze, takže bych si prosila větší flexibilitu mimopražských, ti jsou v podstatě mnohem méně disciplinovaní než pražáci, to bude asi tim, že nejsou ve městě, a svůj životní cyklus říděj podle kouhoutka, co kokrhá či nekokrhá. Takže kokrhá a koukejte si vybrat, hydry!!!!!! )))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:14
- Nahlásit
Biluška
Ale prý by měli být tak do dvou týdnů. Nejpozději do tří.
ouky douky. a kdy budeš mít další kanyszkoušky? Zkusila bych to s Kokym, abych pak mohla chodit s voběma, de to vůbec, chodit s dvěma naráz? Voni jsou moc pjekný dohromady
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:17
- Nahlásit
zuzanarosakova
Další budou v květnu a pak zase v listopadu. Se dvěma chodit můžeš, já chodím běžně i se třema . Onehdá jsem měla dokonce čtyři šelmyje a to už byl fakt mazec
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:18
- Nahlásit
Biluška
Další budou v květnu
a gde?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:18
- Nahlásit
Eldoguero
ušs to přelouskala?
zuzanarosakova
de to vůbec, chodit s dvěma naráz
de ale můžeš kanystrovat ´jen sijamský dvojčata ))))))))))))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:19 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
davidkova renata
dík pani, fakt to moc ftipný neni
chudák ruda, teď nebude mít na své ehm, "potřeby"
Opravdu zůstává rozum stát, co hledají lidi za klad na akci, kde je přes sto lidí a minimálně stejný počet psů a teď představa, kdyby každý dal stovku, tak si snadno spočítáme s jakou almužnou by chudák rudánek odjížděl do své maringotky, že ...
ono ve finále tu částku stejně vybere od těch magorů co mu stále ještě věří a posílají mu prachy
a video
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:21
- Nahlásit
davidkova renata
de ale můžeš kanystrovat ´jen sijamský dvojčata))))))))))))))))
voleee
all
du venčit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:23
- Nahlásit
Baico
To je právě ten problém, jsem byla svědkem toho, když dementní labrador vlítnul na leonbergera. Páníček stál a čuměl,jak puk a nijak mu to nevadilo. Chudák majitelka leona ho držela na krátko a labrador měl jedinou kliku, že leon je v pohodě, a že ho panička zvládá, jinak by už nebyl, takhle to skončilo velikým řevem a trochu oslintaným psem, jinak v pohodě, ale pochopitelně mohlo být nesrovnatelně hůř
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:26
- Nahlásit
Eldoguero
ono ve finále tu částku stejně vybere od těch magorů co mu stále ještě věří a posílají mu prachy
Se podívej kolik jich píše na té diskuzi, že letí do banky a posílají
Prostě komu není shůry dáno v apatyce nekoupí
co hledají lidi za klad na akci, kde je přes sto lidí a minimálně stejný počet psů
No psí rvačky . Dyť to tam taky kdosi píše, že měl strach se zapojit páč viděl několik rvaček a různého prsení se
Možná bysme měli Úďu pozvat na některý žumpamýting, aby viděl jak se to dělá gdyž se psi nervou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:32
- Nahlásit
Eldoguero
takhle to skončilo velikým řevem a trochu oslintaným psem
Tady to skončilo tak, že Bajkonůr dostal velkou pochvalu, protože se nezvednul z odložení
Je to prostě kretén.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:34
- Nahlásit
Biluška
Možná bysme měli Úďu pozvat na některý žumpamýting, aby viděl jak se to dělá gdyž se psi nervou
by nepřijel,nerad někomu překáží ..a osobně vim vo lepčích atrakcích třá lochneska,horská dráha nebo řetískáč ))
Eldoguero
fakt to moc ftipný neni
to sem taky netvrdila.-)))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:35
- Nahlásit
Baico
A kerá pak čupka to byla pani, smím-li si tipnout? ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:36
- Nahlásit
Baico
Eldoguero
u nás se to na cvičáku stávalo běžně, ted´ už ne hlavní výcvikářka-její fena, ji má už radši na stopovačce, řekl jsem jí, že nebudu moje psy chytat ani je vyvěšovat jako to dělají jiní, prostě je pustím a od mladýho sráče si určitě napráskat nenechají, nervou se samy od sebe ale nenechaj si nic líbit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:37
- Nahlásit
Biluška
Právě o těch mluvím, jako fakt banda dementů,jinak se to říct nedá, zvlášť po tom nepěkném videu s vlčicí nechápu,jak mu někdo může ještě něco žrát a fakt si myslet, že takhle to má být
Prostě komu není shůry dáno v apatyce nekoupí
tak, tak pani, bohužel
Baico
Je to hodný a šikovný pes, že toho dementa nezabil (páníčka přednostně, psa až následně )
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:37
- Nahlásit
Gerda
A kerá pak čupka to byla pani, smím-li si tipnout?
No tipni si,ale máš jen jeden pokus
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:38
- Nahlásit
Baico
oranžová placatka?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:39
- Nahlásit
davidkova renata
fakt to moc ftipný neni
to sem taky netvrdila.-)))
šak já vím, ale někdy se u jeho výplodů i celkem bavím, tentokrát jsem se ani neusmála
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:41
- Nahlásit
davidkova renata
by nepřijel,nerad někomu překáží
Šmarjá já nemyslela, že bysme s ním mluvili . Akorát, že by moch stát za plotem a koukat se. Aby se jako něco naučil
a osobně vim vo lepčích atrakcích třá lochneska,horská dráha nebo řetískáč
Tak jo, hlavně ne centrifugu, na tý se dycky pobleju . A eště houpačky by tam mohli být
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:41
- Nahlásit
Eldoguero
Je to hodný a šikovný pes, že toho dementa nezabil (páníčka přednostně, psa až následně
JJ, Bajkonůr je zlatíčko A čupce by neublížil nikdy, je to gentlemoun.
A páneček je holt debil nad debily. Příští týden mu, ale řeknu, že jestli mi čupka zase vletí na plac, až budu cvičit s Baicem, tak se s ní párat nebudu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:44
- Nahlásit
Gerda
oranžová placatka?
No, pani vyhrála ste A to mi ještě Michal ráno říkal, abych už to nechala bejt a von udělá další botu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:45
- Nahlásit
kejtlin
U nás zas kdysi jeden "chytrý" pán prohlásil, že cvičák není o figurantovi a že důležité je nechat pejsky na place pěkně vyběhat. Sice, pak už nikdo nebude mít čas na cvičení, ale pejsci budou pěkně vyběhaní. Ono je to na louku nad cvičákem asi tak minutu, takže opravdu strašná vzdálenost. My co chtěli cvičit, jsme byli za debili, že nenecháváme své chudáky pejsky vyběhat s ostatními a já byla za největšího kreténa, když jsem je po půl hodině, kdy stáli na place a nedělo se fakt vůbec nic, krom pobíhání psů (louka vedle pochopitelně prázdná), je normálně vyhodila, ať si jdou jinam.
Tento pán a jeho manželka, kteří nechávali své psi takto pobíhat po place, se pak strašně divili, že jim psi nechtějí na place cvičit, páč koukají odkud přijde pes, se kterým si budou moct běhat. Páč oni to pojali maximálně volně, bez jakéhokoliv přivolávání atd. atd. tedy psi jen lítali a venčili se.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:50
- Nahlásit
Gerda
sim tě číhni semka,sou tam dost divný vobrázky co by se mohly jako inšpirace hodit třá pro náš pipizávot f obraně ))
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5536_1090.html#23
Biluška
A eště houpačky by tam mohli být
tak to je jasný co je ta za atrakci bes houpaček?!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:55
- Nahlásit
davidkova renata
Brej den hele a ten jehož méno atd neměl by von platit daně?Teda jako já sem Dana takže dph mě mě a zase mě prostě PLATTE DANĚ jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:57
- Nahlásit
danajasa
to von má jistě pořešeno ))))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 12:57
- Nahlásit
Gerda
s černou mikroflísem, nebo světle šedou mokroflísem? Navrhuju černej, v tý barvě se šije i prototyp
tak já kokrhám (jednoho hajzla maj sousedi): jo jo chci černou a tu zelenou na kerou tu byl vodkaz. Ať nás nepráglisty ta velkoměstská smetánka nepomlouvá
all
vedlejší diskuze - jaký video? já tam žádný nevidim
Biluška
huž máš metr????
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 13:00
- Nahlásit
davidkova renata
to von má jistě pořešeno))))
V jakym smyslu?