Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6480 . 6481 . 6482 . 6483 . 6484 . 6485 . 6486 . 6487 . 6488 . 6489 . 6490 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:12
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
hned z kraje odpadnu ti, ze kterejch nebude žádnej vejvar, takže ušetří čas i energii.
mě je strašně moc těch lidí líto, je mi i moc líto, že nemaj vedle sebe někoho, kdo by jim dal facku, aby se probrali. Je to trošku srabárny vytírat si zadničku těma nejslabšíma....

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:16
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Tak někdo taky chtějte žlutoooou
skočim pro vzorek )))

pawLINka
Jen jsem přemýšlela - není ten flís zbytečný?
víš co? Seš problémová )))))))) Není zbytečný, je to podšívka, abychom na sobě neměli šusťák, v prototypu si to ozkoušíš. Ještě můžem shánět úplety místo mikroflísu....

Tagže za to může Lucie Kratochvílová
Ano, když to všechno svedem na Lucii, můžeme jí pak na letním táboře hromadně zmlátit.... )))))))

kejtlin
Já chci krásnou modročernou se světlým flícem-šedivým
rozumnej člověk, řikám to furt!

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:18
- Nahlásit

Gerda
mě je strašně moc těch lidí líto, je mi i moc líto, že nemaj vedle sebe někoho, kdo by jim dal facku, aby se probrali. J
mě jich teda líto neni ani trochu, páč když se jim to snažíš vysvětlit tak seš kráva největší, takže asi tak. Naštěstí si myslím, že většina normálních lidí dřív nebo později prohlédne

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:18
- Nahlásit

Gerda
mě je strašně moc těch lidí líto, je mi i moc líto, že nemaj vedle sebe někoho, kdo by jim dal facku, aby se probrali. Je to trošku srabárny vytírat si zadničku těma nejslabšíma....

Bárto, ty si někdy tak hloupej až je mi tě líto...

Ale jinak s tim nic neuděláš.

A kolik musí bejt vest, aby mohly mít vlastní barvu?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:20
- Nahlásit

Gerda
Ano, když to všechno svedem na Lucii, můžeme jí pak na letním táboře hromadně zmlátit....

Ty woe, tak protos mě přemlouvala, ať tam jedu???

Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:21
- Nahlásit

Gerda

Mě je jich líto taky a mám vztek. Tady ale podle mě žádná facka nepomůže. Někteří z nich na to přijdou třeba časem sami, anebo ne... Ale nemá podle mne cenu cokoli říkat, dokud jsou jak zhypnotizovaný myšky. Je to hodně vošklivý...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:24
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
A kolik musí bejt vest, aby mohly mít vlastní barvu?
to nevím....zjistím.

Ty woe, tak protos mě přemlouvala, ať tam jedu???
ajooooo to mě vlastně nenapadlo )))))) Ba ne, musíme mít tábor plnej žumpařů, to je jistá věc.

Někteří z nich na to přijdou třeba časem sami, anebo ne...
Doufám, že přijdou, jinak už mě to ani nezajímá, jsem ráda, že už ani do poradny nemohu.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:26
- Nahlásit

Tak mě to trvalo několik let než jsem prozřela a pochopila a začla používat svůj mozek

laguna
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:31 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

mě jich teda taky líto neni, když nevědí co z penězma.
Proč myslíte že nemá pevný ceny krom toho že to dělá z lásky ke psům
Pak už by to bylo podnikání a musel by platit daně, ale možná se pletu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:33
- Nahlásit

laguna

Já tomu teda moc nerozumim, ale řekla bych, že se ani moc nepleteš...

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:36
- Nahlásit

laguna
no ja myslím že daně teď už platit musí, teda musí podávat daňové přiznání páč má autorský honoráře, to vostatní co se vybere do kasiček a klobouků nikdo nikdy nezjistí. Počítám že proti příjmům na účet má výdajový doklady za žrádlo, veterinu a pod. takže vlastně je pořád na nule, případně ve ztrátě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:37
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
já žila v domnění, že není povinnost jen dobrá vůle, mu zaplatit byt´ i za první návštěvu nebo za free, ale se asi mejlim

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:39
- Nahlásit

Alexa
takže vlastně je pořád na nule, případně ve ztrátě
a to se pak platí nižší daně? nevím ptám se

laguna
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:41
- Nahlásit

Alexa
máta pravdu pani já zapomněla že je i spisovatel

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:45
- Nahlásit

kejtlin

No dyť jo!!! Fríčka jsou naprosto zdarma jako všechno, co se týče psů, tak to i prezentuje na stránkách, ale chraň bůch nepřispět!!! to je hned strýtová atrakce, už mu chybí jenom hyena na řetěze a houpačky

Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:45
- Nahlásit

Gerda
Doufám, že přijdou, jinak už mě to ani nezajímá, jsem ráda, že už ani do poradny nemohu.

Lucie Kratochvílová
Tak mě to trvalo několik let než jsem prozřela a pochopila a začla používat svůj mozek

Mě R. D. před x lety, když o něm vycházely první články připadal úžasnej. Hltala jsem jeho rozhovory v novinách a říkala jsem si, že bych ho chtěla poznat... Nedivím se, že jste ho vyhledaly.

Nevím, jestli skutečně tak úžasnej byl nebo ne... Kloním se ale k názoru, že zblbnul časem mocí nad věrnými a slavomamem. Asi psychicky i eticky neustává svou roli "alfasamce" . Už nevím kterej psycholog řekl, že spousta politiků a vlivných lidí nedokáže zpracovat své postavení a stanou se z nich sociopati.

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:48
- Nahlásit

kejtlin
a to se pak platí nižší daně? nevím ptám se

no to se neplatí žádný, když nemáš příjem žejo.
Akorát ještě musí mít nějak vošetřený zdravotko a socialko, to si možná i platí, jedině že by byl na pracáku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:50
- Nahlásit

Alexa
no to se neplatí žádný, když nemáš příjem žejo.
no jasně já sem debil, mi to nedošlo hned, to je veeelmi chytré

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:50
- Nahlásit

Kloním se ale k názoru, že zblbnul časem mocí nad věrnými a slavomamem.
Jo, to by odpovídalo i mojí představě.

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:55
- Nahlásit

Gerda
taky si tak nějak myslím, a nejhorší je že ho v tom ty lidi v podstatě stále víc utvrzujou, že se vydal správnou cestou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:56
- Nahlásit

Gerda
Ještě mě napadlo - v šedé ten šusťák není?

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Mi se i zdá, že přes tolik manipulací a hlídání špijónů a sledováním internetu krs štvavé weby zapomněl co uměl se psama a že ty psi už jsou u něj jenom okrajová činnost.

Gerda
Člen
- Nahlásit

Alexa
Tak hlavně ať už se nám cesty nikde nekřížej, jinak zahejbám vpravo, dycinky vpravo, vlevo nikdy. Nesnášim dávat přednost.

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 14:57
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no tak nemůže stíhat všechno žejo

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 15:00
- Nahlásit

pawLINka

jako ve světle šedé?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 15:02
- Nahlásit

pawLINka
v šedé ten šusťák není?
šedou, která by se nám hodila, jsme nenašli. Tu vestičku, co si sem dávala od Ščuky - to není šusťák, je to tkanina, chová se jinak než šusťák, je měkčí, více a trvanlivěji se umaže, hned namokne, ta měkkost dodá vestě splývavost, náš šusťák je matroš tvrdší, proto je konstrukčně návrh podobný tomu gapaji, protože i oni mají tvrdší technický materiál, tomu odpovídá i střih - tvrdší matroš prostě trošku trčí, nesplývá.

Takže ještě otázka - máme kupovat černý šusťák, nebo budeme hledat úplně jinou látku? Šusťák splývat nebude, bude prostě trčet. Poslední rozhodnutí krs materiály - chcete šusťák nebo tkaninu? obojí ne. Buď bude šusťák, nebo bude tkanina. Zatím máme nakoupíno jen na prototyp, máme šanci matroš měnit. Ale myslím, že šusťák docela dobře našim požadafkům odpovídá.

Budeme tedy hledat další barvu pro ty, co nechtěj ani zelenou, ani modrou?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 15:03
- Nahlásit

lidíííí, proč je venku tak krásně, kdyš musim bejt v hokně

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 15:04
- Nahlásit

Alexa

No a z toho mu vznikla ta paranoja a pak se to už ňák menuje ta nemoc, to zase psala Hipík, Rozinka a Tonička ))) a výsledek je video s Wayou

Alexa
Člen
- Nahlásit

Gerda
já chci rozhodně šusťák. Kombinaci zeleno-černou víc černý, nad flísem se ještě rozmejšlim, essi teda jako ten šedivej nebo černej. Jak moc šedivej je ten šedivej?????

Člen
- Nahlásit

Alexa
taky si tak nějak myslím, a nejhorší je že ho v tom ty lidi v podstatě stále víc utvrzujou, že se vydal správnou cestou

Vždycky se to časem přeleje... Hodně z těch vášnivých obdivovatelů, co mu teď nekriticky důvěřujou, ho za rok dva bude ze stejnou razancí nenávidět za to, že se nechali zmanipulavat. Oni se poučí, otřepou a pudou dál. R.D. se svou pokroucenou duší zůstane sám se sebou.

<< 1 ... 6480 . 6481 . 6482 . 6483 . 6484 . 6485 . 6486 . 6487 . 6488 . 6489 . 6490 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání