| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 13:01
- Nahlásit
zdááár trupký a trupcí
toš konečně mám pokupje pár fotek tý naší příšerky, je úpa zlatá, nejrači křoupe kuřecí krky, to je prej mňamka veliká, na zavolání přiběhne nadšeně a aji venčení máme uš skoro vychytaný, teda pokud se v kritickém momentě nepřižene buřina jak fčil, to by se ani mně nechtělo loužičkovat venku akurát mě s**e, že sem koupila kenelu, že si tam jako bude chodit lehat a bude mít lukcucní pelech, a ta potvůrka se dycky narve za ňu do škvíry pod radijátor a chrní tam
jo a ty fotočky sou tady
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 13:14
- Nahlásit
Baysha
júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, ta je krásňoučká
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 13:19
- Nahlásit
Tady prší Essi z toho bude mít něgdo radost (že Makrel) tak mu dám přes dršku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 13:21
- Nahlásit
Biluška
Já nemám radost, že prší u vás, já mám radost, že prší u mě. Klidně může pršet jen nad mojim barákem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 13:24
- Nahlásit
makrel
souhlas s tebou, dneska jsem zasedla kočku berušku, kdybych si sedla zprudka a z výšky tak je beruška mrtvá, chová se jak triona, přitom byla zezačátku taková klidná, jo a goša začala předevčírem hárat.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 14:51
- Nahlásit
Biluška
Sereš na mě?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 14:52
- Nahlásit
impact
je nasraná bo prší
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 14:54
- Nahlásit
anegla makrelova tu na cz psu?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:01
- Nahlásit
kejtlinhele cau,trion je nakonec triona,to neni kocour?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:16
- Nahlásit
nemethova5
trin /a/ je jaksi oboupohlavní, ale asi to je triona, někdo říká, že kočka někdo, že kocour, je fakt takovej divnej, je krásnej-krásná to jo, ale má to pohlaví divný, aso je to triona.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:23
- Nahlásit
kejtlinty vole ty mas hermafrodita!!!!tak to mas doma vzacnost!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:30
- Nahlásit
kejtlin
no jen aby nepolodňoval (a) sama sebe. Bys měla furt koťata
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:32
- Nahlásit
makrel
no,ale je to zasejc vyhoda,nemusi shanet kocoura,nebo kocku!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:33
- Nahlásit
nemethova5
a ty myslíš, že chce množit?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:39
- Nahlásit
makrelne,u harmafrodita to ani nejde,sem si delala srandu,ze to ma kejtlin bez prace.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:41
- Nahlásit
nemethova5
fšak jo, dneska máš volno?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:44
- Nahlásit
makreljo mam,ale zitra zas potahnu na odpoledni do smradlaveho asusu!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:51
- Nahlásit
nemethova5
ble a má zas být vedro
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:58
- Nahlásit
makrelani mi to nepripominej,bleee,vedra nesnasim!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:02
- Nahlásit
nemethova5
já taky ne, ale rači to tu nebudem psát. Dneska uš mě chtěla zmlátit biluška, za to, že jsem se radovala z deště
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:05
- Nahlásit
makrelja se taky darovala z deste,konecne je normalne,ne ty vedra
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:07
- Nahlásit
nemethova5
makrel
nastane trochu potíž, až budu volat vetovi a objednávat trion na kastraci tak bude chtít veterinář vědět jestli je to číča nebo číčák
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:10
- Nahlásit
kejtlinmu reknes,ze je hermafrodit,on uz si poradi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:16
- Nahlásit
nemethova5
on mě pokládá za normálního člověka
all
jinak sousedi dávají pryč jorky, protože nechodí na plínu, chtěly by chodit ven, ale bohužel jsou sousedi líný, dnes třeba vstávali ve 14hod což je normální, nechodí na noční nebo tak to ne, a že jestli bych je neodvezla do krámu na nákup-oni mě třeba pak pozvou na jídlo nebo tak, to normoš tak praktikujem, pozvou mě i když je neodvezu a vaří něco mnou oblíbenýho to jsou takhle jako hodný, no a že jestli bych mohla hned, já že ne, že zavařuju okurky a vařím maso psům a jedu na stopu s gošou a tak, že je odvezu, ale tak za 2 hod, onu to nechápou, proč nemůžu okurky udělat večer-to přijede radek a nechci se s nima už srát, maso to uv ařit musím to chápou, ale proč nejdu na stopu až třeba zejtra, vysvětlování jsem už vzdala.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:17
- Nahlásit
kejtlin
jsou nějací divní. Můžou být hodní, ale jábych se s nima asi nemohla moc často bavit.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:20
- Nahlásit
kejtlinjsou fakt divni,jde videt,ze to jsou sobci,ty,ja nebo makrel se obetujeme psum,ale nekterym lidem to nevysvetlis,bohuzel.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:24
- Nahlásit
kejtlin
no mi by vadilo, že jsou z jiného světa, s tím,k že nejdou okurky dělat jindy nebo že vstávají ve 14 hod.A vysvětlování už mě nebaví vůbec.Třeba jak někdo nechápe, proč se můj pes venčí co 5-6 hodin, proč žere 3x denně, proč ho nikde nenechám na hlídání a tak. se radšio tom nebavím vůbec a je klid.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:29
- Nahlásit
nemethova5
makrel
já se s nima moc často nebavím i když se se mnou radí co se týče psů apod.
takových lidí na cvičáku znám u nás mraky, já nechápu proč nepohladí psa, oni nechápou proč já je mazlím,dávám piškoty z pusy-ze rtů, asi víte jak to myslím pak se diví že nedojdou dál než na ZVV1, protože pes k nim nemá vztah a pro mě ten pes udělá všechno, ne proto že by se mu chtělo, ale protože mě má rád a ví, že když to pro mě udělá, tak budu já ráda.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:29
- Nahlásit
makrel
kejtlin
týbláho, ty sou vážně divní teda to, že dou okurky udělat jindy bych pochopila, bo těm okurkám je to fcelku šumák, ale pořídit si psy a pak na ně takhle s**t, to mi hlava nebere - přece gdyš vím, jakej je můj životní štyl, tag si to propočítám a pořídím si třá rybyčky, né?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:31
- Nahlásit
kejtlintak to meli ze me desnou srandu na cvicaku,byla jsem tam brzo a vzala jsem si sebou snidani,tak pekne semnou amin bagroval pekne ze lzicky jogurt,taky davam piskoty z pusy,ja bych to nenapsala jinak,ja mam ke svym psum taky hlubsi vztah a mazlime se furt ,hlavne amin,to je smajchlir malej.
|