| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:45
- Nahlásit
Baico
A proč si radši konečně nenajdu chlapa a nemám už děti.
no to poslouchám furt
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:48
- Nahlásit
Baysha
tak ses malý dočkala
all
akce žumpa mítynk je z mé starny ohrožena, auto mám v servisu!!!!!!jestli zejtra chytnou servisáka, tak to udělá, jestli odjel na dovolenou už dneska, tak mám smůlu. mám napůl utrženej vejfuk.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:49
- Nahlásit
kejtlincos delala?jezdila motokros????
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:51
- Nahlásit
makrel
A proč si radši konečně nenajdu chlapa a nemám už děti.
Ale ještē mnohem horší je když máte chlapa a ten se spojí s rodičema a všichni pak do vas začnou společnē kérovat : už je čas na dētiiiiiiiiiiii
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:53
- Nahlásit
kejtlin
Tak pojedeš se mnou kdyžtak
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:53
- Nahlásit
nemethova5
ne, vezla hotelovou čubu domů a na rovině říkám kamarádce hele to auto má divnej zvuk a zuzka já slyším pořád to samý ty seš nahluchlá a nevyspalá, zastavily jsme na zmrzku, jdeme zpátky k autu a už to vidíme, všechny servisy bud´ zavřený přes svátky-normální servisy za normální ceny a známý servisáci na dovolených.
dle mýho tak něco prorezlo, bude stačit ho hodit zpátky a vyměnit prorezlý díl za neprorezlý, doufám!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:54 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
kejtlin
hele to ne teda!!! prostě tě někdo někde teda naloží a basta!! i dybys měla vzít jen krysy kuli místu!!
aha vidim že kdyžtak můžeš se zuzkou..kdyby to neklaplo,dej to do tématu vo jílovým a pořešíme to
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
ok díky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 20:00
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ale ještē mnohem horší je když máte chlapa a ten se spojí s rodičema a všichni pak do vas začnou společnē kérovat : už je čas na dētiiiiiiiiiiii
no to je děsná kombinace
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 20:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
ty seš jedináček? Mě teda rodiče do ničeho nenutili (jsem byla v trochu jiný situaci), ale když jsem přišla do jinýho stavu, tak bylo vidět, jak moc jim na tom záleželo . Máte to těžký voba
kejtlin
Hele, my tě kdyžtak s malejma v přepravce vzít můžem i s Lucynkou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 20:19
- Nahlásit
úplně nejhorší jsou ti co se nejdřív zeptají, co uděláš se psama, až budeš mít děti? a staršně se diví, že děti nechci a se psama , kdybych nedejbože někdy nějaký dítě měla,m gtak že se psama neudělám nic, že je jako nedám pryč, tak jsem podle spousty lidí nenormální
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 20:20
- Nahlásit
makrel
zuzanarosakova
tak to moje mamka měla úpa nejlepčí hlášku, když jsem jí sdělila, že si chci pořídit psa - prej "uvědomuješ si, že pes je obrovská zodpovědnost, nemyslím si, že ty bys na to se svou povahou měla" a vzápětí mě začala ukecávat, že už chce vnoučátka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 20:21
- Nahlásit
kachna_
to je fakt vy máte velký auto , díky, ještě nevím jestli to udělá, budu vědět zítra, dám sem vědět, když pominu žumpu mítynk to by mě někdo vzal, tak nemůžu pominout, že do práce jezdím autem, tj ve čtvrtek musí být hotový i kdych ho měla udělat sama
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 20:23
- Nahlásit
kachna_
Nejsem jedináček, mám ségru mladší o 5 let , ale u ní jsou dēti ještē vētší sci-fi než u mē
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 20:25
- Nahlásit
Taky nejsem, brácha je o 6 mladší a předpokládám, že mě předběhne. On vůbec postupuje příkladně, tak jak se to má, u nás jsem já černá ovce
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 20:27
- Nahlásit
kejtlin
úplně nejhorší jsou ti co se nejdřív zeptají, co uděláš se psama, až budeš mít děti?
Tak na to se mē ještē nikdo nedovolil zeptat, pač všichni vēdi, že by dostali po čuni ale prece jen nemám tēch psu tolik jak ty, takže to asi lidem neprijde tak nezvládnutelny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 20:28
- Nahlásit
makrel
u nás jsem já černá ovce
já taky a byl starší brácha, mladší brácha je u nás ten příkladný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 20:30
- Nahlásit
zuzanarosakova
tj jenže já jich mám sice 13 ale jsou všichni vychovaní, až na gošu, ale ta je ještě malá.a ptali se mě i když jsem měla jen 2-3.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 20:32
- Nahlásit
kejtlin
ptali se mě i když jsem měla jen 2-3.
No lidi sou mimo, jen když se podiváš na inzeráty "daruji psa" hodnē jich má jako duvod narození dítēte
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 20:40
- Nahlásit
zuzanarosakova
znám osobně i lidi co dali pryč psa, protože žena otěhotněla.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 20:44
- Nahlásit
kejtlin
Víš čeho se ale dēsim? Kdybych to dítē náhodou mēla, k čemuž doufám nedojde, tak co kdyby mēlo nējakou silnou alergii? A mē by ovládly ty hormony a jako priorita by pro mē najednou začlo bejt to dítē? Jakože by mi ten materskej pud zatemnil mozek?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 21:01
- Nahlásit
Uš su tu. Dočtu vás asi až zítra, páč ještě musím uvařit svačino-obědo-večeři, jinak umřem hlady. Sem od rána snědla akorát dvje broskve a jednu mandarinku. To je strašné, takhle by ze mě ta modelka nakonec mohla být a to nemůžu připustit
Trek byl jedním slovem strašnej. 35 kiláků + několik navíc páč jsem kufrovala. Dali jsme to za osm hodin. Ale to nebyl čistý čas, čistého času jsme šli tak šest a půl. Zbytek jsme seděli v hospodě a plavali v rybníce . Kvůli tomu plavání mám odřenou a zapařenou pérdel Páč plofky jsem pochopitelně neměla. Jenže vedro bylo tak šílené, že jsem prostě nemohla odolat. Chvíli jsem zvažovala, že si zaplavu na Evu, ale byli tam nějací rybáři (hodně moc), tak sem si říkala "Kotková, buď soudná, od doby gdys mohla plavat nahatá tě dělí patnáct let a třicet kilo" a zaplovala jsem si v oblečení. Mám vám popsat co udělají mokré riflové kraťasy během pochodu? Puchýře mám naprosto strašné a slízají mi další dva nechty. Ten jeden byl stejně už od minula prasklej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 21:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
to se stát může, že dítě bude alergický
Biluška
mokrý džíny za pochodu je naprostá hrůza, zažila jsem to
all
dnešní pobyt na pískovně byl hrůza, vedle mě nějací moraváci, nejenže se chovali jako hovada a řvali jak krávy, ale vrchol byl, že jsem kyru odložila do stínu jediný co tam byl ke keři velkýmu a oni schválně chodili kolem ní, kyry snese skoro každýho, ale některý lidi nedá a tyhle patřili k nim, tak jsem se jich slušně zeptala, jestli by mohli chodit do vody od sebe z místa, že tam mají místa dost asi 15metrů a hezký přístup do vody, a oni co mi jako vadí, já na to, že mě nic, ale že tý feně by se to mohlo nelíbit a košík jí v tom vedru fakt kvůli nim dávat nebudu, tak usoudili, že je fakt velká a chodili jinudy resp od sebe z místa, ale srali mě dál, nespala jsem, pak jsem vezla tu čubu, pak to auto shán ění servisu, ted´ jsem krájela a vařila psům maso, ale sotva pletu nohama, a třikrát jsem se řízla to se mi nestává.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 21:26
- Nahlásit
Já mám třá haranty mejch kamarádek fakt ráda, jedno z nich kmotřim, dycky mu hrozim, že jak na mě zbyde, bude mít děsně těškej život, bo sem příznivec děcký práce, z jednoho filmu používám často hlášku - si jen děcko, zlomim ti ruku - spí mě na tom tak nějak děsí ta zodpovědnost, můžeš se snažit jak chceš, přijde partička a máš z haranta grázla, furt už do konce života máš vo něj strach, notabene se pořádně nevyspíš a nemůžeš si jen tak dělat, co chceš. Taky nikde neni psáno, že z něj nebude stejný hovado jako maminka atd. Prostě mě mnohem víc bavěj, kdyš sou něčí a jenom si je někdy pučuju a pak je zas vrátim.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 21:35
- Nahlásit
Čau lidi to byl dneska krásnej den, doufám, že zetra bude aspoň trochu chcát.
Gerda
Já děti nemusim ani pučený
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 21:45
- Nahlásit
Gerda
si jen děcko, zlomim ti ruku
To se mi moc líbí
Já mám oblíbené "děti bohužel nejsou lidi"
zuzanarosakova
Víš čeho se ale dēsim? Kdybych to dítē náhodou mēla, k čemuž doufám nedojde, tak co kdyby mēlo nējakou silnou alergii? A mē by ovládly ty hormony a jako priorita by pro mē najednou začlo bejt to dítē? Jakože by mi ten materskej pud zatemnil mozek?
V podobné situaci jsem byla. Holka měla rok, akorát jsem přestala kojit a vyrazil se jí hnusný ekzém. Máti v té době dělala jako sestřička na kožním. Okamžitě stanovila diagnozu "to má ze psů" (jsme měli dva v té době, v paneláku). A hned taky navrhla řešení - dát psy pryč, jak jinak,že Vyhodila jsem ji s tím, že spíš dám pryč ji než psy.Tu noc jsem prakticky nespala, pořád jsem přemýšlela co udělám essi fakt budu muset dát psy pryč. Nakonec jsem vymyslela, že v krajním případě psi budou bydlet pouze v chodbě a byt bude tabu. Pro děcko zase bude tabu chodba. Druhý den jsem naklusala s děckem na kožní a diagnoza byla atopický ekzém. Ujistila jsem se u doktorky, že psi na toto nemají žádný vliv. Je to prostě vrozené a počet psů či jiných zvířat to vůbec neovlivní. Máti pochopitelně byla celou dobu v ordinaci. Vypadli jsme ven, oblíkám mimino, máti se nachomýtla a nasraně mi povídá "stejně to má z těch psů, šak ty je jednou ještě ráda dáš pryč"
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 22:06
- Nahlásit
Biluška
kolega v práci si taky myslí,že mám špatnou imunitu kvůli tomu, že mám psy a nemůžu mu vysvětlit, že odmala přicházím do stykun s mnohem nečistšími zvířaty než jsou psi, a že jsem byla v pohodě, že je to z toho humusu v práci. , podle něj mám doma psy, tak žijem jak ve chlívě , když už mě fakt hodně sere, že jeho přítelkyně uklízí 2 byty jak jí to zmáhá, tak podotknu, že jeden jejich byt at´ jeho nebo její, je asi tak velkej jako moje jedna místnost a že uklízím a vytírám skoro denně a těch místností mám 4, dědovu ložnici neuklízím, tam si uklízí sám, tak zmlkne.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 22:31
- Nahlásit
Gou everybády, gou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 22:39
- Nahlásit
Biluška
ty máš NO?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 22:42
- Nahlásit
nemethova5
došel ti mejlík? Ses mi nikam nepřipojila.
|