| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 22:44
- Nahlásit
kejtlin
Jo, dvě. Rozárku a Bagetku.
Jdu se svalit, jsem mutvolák.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 22:47
- Nahlásit
Biluška
já si celou dobu myslela, že rozárka a bagetka jsou už mrtvé NO, no nic nechci nic přivolávat!!!!!!!!!!
napiš sem prosím zítra co všechno musíš mít abys mohla, nebo abych já mohla začít s dogtrekkingem? a mohla bych chodit jen midy? long asi nedám, nedám ho určitě zdravotně.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 22:53
- Nahlásit
Me minulej tejden volala zenska, ze chce Patrika, ze uz zkusenosti s kockama ma, ze 2 mela, tak se ji ptam, ze co se s nima stalo. A ona ze je dala pryc protoze cekala dite, tak jsem nejdriv zustala s otevrenou hubou. Pak jeste pokracovala, ze ted jede na chatu a ze jestli by tam utek, me omejvali, toho kocoura hledalo hafo lidi jak se tehdy v zime ztratil a ona by ho jen tak pustila aniz by si zvyknul. Jako mam ho tady kocoura jednoho dlouho, ale zase kazdemu ho nedam. Co az bude mit dalsi decko, to pujde Patrik z domu? Nekdy je to tezke s temi novymi majiteli a tohle je jeste ten lepsi pripad, ze to aspon prizna jak je blba, nekdy to nepoznas.
Nedavno se do druheho depozita vratil kocour, ze si pani nasla pritele a ten ho nema rad tak ho vraci, to jde nejak mimo moje chapani tohle.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 22:54
- Nahlásit
malinkacus meilik nemam a icq jsem vypla,musim jit spat,mam od zitrka 24-nastesti je to tam v klidu!tak vsem papalala....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 22:54
- Nahlásit
kejtlin
že rozárka a bagetka jsou už mrtvé NO,
nn, ty mrtvé jsou Kazbunda a Brambůrka. Rozárka už je hodně stará a nemocná, ale Bageta je teda živá až moc (i když po dnešku ne, dneska má docela dost )
nebo abych já mohla začít s dogtrekkingem?
Nic. Prostě se přihlásit a vyrazit. Musíš mít akorát povinnou výbavu. Jsou tam věci, které máš běžně doma - obvazy, náplasti,baterka, miska na vodu. Jediné co jsem pořizovala byla termofolie a botičky pro psy. Je fajn když máš opasek, nebo sedák (takové to kolem pérdele k čemu uvazuješ psy) a crosové šňůry, aby mohli psi pěkně táhnout (kdyby teda táhli, ty moje mrchy tahají akorát tak z kopce ) . Ale klidně můžeš jít s obojkama a normálníma vodítkama. Akorát se tak víc nadřeš no.
a mohla bych chodit jen midy?
Samozřejmě, na co se přihlásíš to jdeš.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 23:21
- Nahlásit
Biluška
Vyhodila jsem ji s tím, že spíš dám pryč ji než psy.
Tak to je super, je nadēje, že každej z tēch hormonu zblbnout nemusí jinak všechny moje kamarádky z toho nakonec zblbly a musela jsem je dát na black list, fakt se totálnē zmēnily, že jsme si už nemēly moc co rict. ( mē totiž hovory o pézetkách moc nebavily a ony to nedokázaly pochopit, což nedávám, já taky chápu, že treba každyho nemusí zajímat, jak Rocky už krásnē plave a Rambík aportuje )
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 23:27
- Nahlásit
poradte napinaci film, interview s upirem jsem skoukla a nevim jak budu v noci vencit hafika ale chci jeste neco napinaveho, prosim prosim
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 23:31
- Nahlásit
lucYnka XIII
Paranormal activity, ale je to síla, hafíkovy asi praskne močák, protože po tomhle filmu už večer ven nevylezeš
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 23:31
- Nahlásit
zuzanarosakova a stanapolakova rekly si, ze pujdou dnes po obede navstivit kamaradku prochazkovou.
totil lidahorakova rikala, ze prochazkova si vcera zakoupila fantastickou halenku, jaka neni k sehnani.
zuzanarosakova a stanapolakova rekly si, neni doma, nema cenu vyzvanet, uz toho nechame.
devcatum v tuto chvili nezbyva nic jineho, nez se vratit zase domu do sveho.
zuzanarosakova a stanapolakova skutecne 2 dny na to rozhodly se navstivit jeste jednou prochazkovou.
znovu tam jdou nadarmo?
devcata zjistila, kdyz ocitla se na miste, obavy ze byly plne na miste, k prochazkove nikdy vice nepujdou, furt je nekde na turach!
to jste to vymnoukly, zuzanorosakova.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 23:33
- Nahlásit
argosek
No ty voolee, co chlastáš nebo hulíš?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 23:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
dnes jsem videl (ne prilis kvalitni) dokument o lsd. jsem velice empaticky clovek (a take jemny a citlivy).
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 23:38
- Nahlásit
argosek
Se máš, dost ušetríš, když ti stačí vidēt dokument.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 23:40
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ty moje právě nezblbly, jsou úpně normální, naopak mi vzždycky pézetka pučovaly na trénování psa. Koneckonců tu zkratku PZ vymyslela jedna z nich. Když byly holky malinký miminka, namazaly sme jim ručičky až po ramínka paštikou a nechali mařku, aby si je celý volízala. Ta nejstarší z nich, dneska už jí bude deset, byla s kámoškou eště v břiše se mnou na vterině, když sme utráceli jezefčíka. A byla první dítě, na kterym sme testovali mařku bez koše. Všechno to sou terénní a normální děcka, ta nejmladší je taky trochu Mauglí a papká s Máňou grancle, Mařenají naučila loudit pod linkou, svýho času tam sedávaly obě. Na ní sme zoušeli povely, uměla vstaň mnohem dřív a líp než mařena. Holky je berou všude s sebou, haranti sou poslouchací, hodný a je s nima sranda. A když neni, vždycky se seberu a jdu domu. A takhle mě to právě bafčí
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 23:43
- Nahlásit
Gerda
mit 5 nejvysse postavenych prispevku na cz-psu je skoro jako hrat finale wimbledonu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 23:45
- Nahlásit
Gerda
Ty jo, to je dobry, ale myslim bohužel spíš vyjímečny u nás bylo na návštēvē pár lidí s miminama a když je psi olízli, začali je histericky čistit vlhčenyma ubrouskama. Jedna pani dokonce kričela, at ty psy dáme ven a muj tehdy ještē pritel jí rekl, že jestli se jí to nelíbí, tak at jde ven ona, že ty psi jsou tady doma. V tu chvíli jsem vēdēla, že si ho chci vzít
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 23:45
- Nahlásit
akorat se vzdycky najde nekdo, kdo ti tu bude kazit.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 23:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
Paranormal activity, ale je to síla, hafíkovy asi praskne močák, protože po tomhle filmu už večer ven nevylezeš
dekuju ja ho nejdriv vyvencim a pak si to pustim, uz ted se dopredu bojim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 23:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
u nás bylo na návštēvē pár lidí s miminama a když je psi olízli, začali je histericky čistit vlhčenyma ubrouskama
Tak možníá to byly jejich první mimina, protože ty moje holčiny u prvních dětí byly taky eště vyvařovací a děsně outlocitný, třba mi nechtěli pučit sárinu, abych si jí vyfotila v tom pekáčku v troubě s oblohou. Ale u těch dalších už je normálně nechaly jíst písek z pískovište s drobkem rohliku, co jim tam upad, nebo se poslala mařena, aby vyluksovala drobky v kočáru či na děcku nebo taky v písku. Naopak já holky dycky posílám, aby si šly umejt ruce, když si dohladěj psa. Laurina si pořád cpe na ksicht mařky náhubek, chtěj, abych jim dala kšíry a flexinu a voděj se po bytě na vodítku a tak.
argosek
mit 5 nejvysse postavenych prispevku na cz-psu je skoro jako hrat finale wimbledonu.
Škoda že vám neni 24, mohl ste být úspěšný mladý přispěvatel. Nepřijedete zítra k waldofcům?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 23:58
- Nahlásit
lucYnka XIII
pak si to pustim, uz ted se dopredu bojim
Se posereteeeeee pani!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 00:09
- Nahlásit
zuzanarosakova
Se posereteeeeee pani!
si radsi vezmu pemprsku
ja jsem utlocitna povaha doufam, ze me nebudes mit na svedomy. Nedavno jsem koukala na pohadku, kde carodejnice vestili z vnitrnosti fretek a vlku a jeste ted to blbe nesu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 00:11
- Nahlásit
lucYnka XIII
No tak to Paranormal activity neprežiješ, na to vem jed!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 00:12
- Nahlásit
Ebony
to je z tohohle fora?
ano, prosim
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 00:43
- Nahlásit
zuzanarosakova
No tak to Paranormal activity neprežiješ, na to vem jed!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 07:18
- Nahlásit
Žijete nebo ste čuměli na Paranormal actyvyty s Lucynkou???? Tady je zatažíno, doufám, že to vydrží
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 07:33
- Nahlásit
ahoj všem, sem nemohla vůbec spát, byla jsem přetažená a je vedro, u nás teda taky zataženo.
včera mě u vody něco kouslo do krku a bolí mě celej krt a oálí a svědí a mám tam bouli.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 07:36
- Nahlásit
Dobré pochmurné ráno,
na západě zasejc prší. Bouřky uš nejsou. Krupky sme taky vybrali uš večír.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 07:38
- Nahlásit
malinka
na západě zasejc prší.
se máte, nebuďte paní sobec a pošlete to na východ. Zaprší, apk bude teplo a pak porostou hříbky. Hurá!!!!!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 07:58
- Nahlásit
dobre rano,
jsem si upgradovala linux na svym kompu, v dusledku cehoz opet chcip, dyby mi dobra duse Davidkova neporadila, ze tady muzu zapomenout heslo, tak us sem sem nemohla
Tady je velike horko, uz treti den teploty nad 40 st, vyhlasili dokonce jakysi stav ohrozeni, v roce dvatisicenevimkolik tu pomrela spousta starousku hlavne v domovech duchodcu na nasledky horka, tak asi proto. Omezeni rychlosti porad trva, doufam, ze to do patka zruseji. V mym bazenu bydli had, je zatim maly, nepripadame si ohrozeni, doufam, ze nevyroste...
malinka
pani, jak dal z Pribrame do Jilovyho? jakoby na Prahu? A u Dobrise nekam uhnout? Tam us to bude znaceny? Zjistila jsem, ze moje navigace v Cechach nenaviguje. Posledni nadeje je navigace v ifounu, jinak nevim...
mam velike starosti a depreze z odjezdu, nejraci bych zustala doma
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 08:05
- Nahlásit
zuzanarosakova
inak všechny moje kamarádky z toho nakonec zblbly a musela jsem je dát na black list, fakt se totálnē zmēnily, že jsme si už nemēly moc co rict.
Já jsem taky blbla. Přímo ukázkově. Jsem byla devět měsíců na rizikovém. Měla jsem v té době Kazbundu, ta už byla děsně nemocná, takže jsme se akorát dvakrát denně vyploužili na zahradu a jednou na "procházku" - asi 200 metrů. Víc nedala a já taky ne. Furt jsem jenom ležela na gauči, čuměla na debilní seriály a žrala čokoládu. Hrabalo mi z toho. Pak se narodila Lálinka a když jí byli tři dny tak Kazbunda umřela. Jsem byla bez psa, s miminem a hrabalo mi ještě víc. Páč všechny kamarádky se ode mě tak nějak odtáhly (asi si se mnou holt neměli co říct. A hrozně moc udělá to, že člověk je furt uvázaný u toho mimina. Nemůžeš s nima jít večer na biliár, nemůžeš jít na procházku do lesa - neprojedeš tam s kočárem, nemůžeš se courat po obchodech - máš strach, že ti nějaký pedofil šlohne děcko nechané před obchodem....). Zbyli mi jenom kamarádky co taky mají mimino. S nima se dalo bavit akorát o tom, essi jsou lepší pampers, nebo slípendlej. Essi je lepší Hamánek, nebo Kašutka a essi už Kubík od Lídy chodí na nočníček a že už by ve svým věku měl, páč Kačenka od Jany už chodí Ty woe, jak mě z toho hrabalo, to bylo něco neskutečnýho. Člověk si neměl s kým pokecat a do toho ještě neustálá rutina - nakojit, přebalit, vyprat plínky, zase kojit.....
Holce byli čtyři měsíce když jsem někde získala cennou informaci, že v plyšácích se drží roztoče a je třeba je minimálně jednou měsíčně vyprat. Dobrý, malý jsem normálně vyprala. Jenže jsme měli dva takové obrovské plyšové psy. Životní velikost asi tak basseta. Tak ty teda vyperu v ruce. Dala jsem je do vany, pečlivě jsem odměřila teplotu vody (abych je neopařila), vzala jsem šampon na psy, začala jsem mydlit prvního psa, rukou jsem mu stínila oči, aby mu tam ten šampon nestekl a říkala jsem si "kurňa co to je za blbý šampon, to vůbec nepění, to už v životě nekoupím tuhletu značku " . A ještě jsem mu říkala "to je hodný Evženek, pěkně stůj, umejeme Evženka....." . Pak se mi rozsvítilo, došlo mi co dělám, sedla jsem k inzerátům a ještě ten den jsem koupila Hesinku . Založila jsem Alfu, začala běhat agi, obě děcka vyrostli na cvičáku. Už jsem neřešila essi kupuju slípendplej, nebo pampers - byla jsem ráda, že jsem vůbec našla nějakou čistou plínku co jim můžu dát . Neřešila jsem essi mají Hamánka,nebo Kašutku, páč občas se taky museli spokojit se zbytkama od včerejška . A gdyž do mě začala máti hustit, že Ivanka už by měla chodit na nočníček tak jsem ji odpálkovala s tím, že neznám žádného haranta, který by do školy ještě chodil s plínkou, takže než vyroste tak se to určitě naučí
Uf, to jsem se rozepsala . Ale závěr je jasný, je možné mít haranty a nezblbnout, ale musí na sobě člověk pracovat
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 08:07
- Nahlásit
leyenda
pani, jak dal z Pribrame do Jilovyho?
to je jednoduche - dojed do netvoric, pak to vem na kamenny privoz a pak po serpentynach srovnatelnych snad jen s temi pyrenejskymi vysplhas az do jiloveho.
|