| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:36
- Nahlásit
gabifi
nedovedu si to představit, že bych nemusel lítat tam a zpátky a mohla být někde třeba 9 hodin vkuse
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:38
- Nahlásit
makrel
se vyspím na pískovně a když ne, tak si můžu jít lehnou večer brzo, škoda zahodit půlden volna co můžu být se psy u vody,spánkem.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:38
- Nahlásit
makrel
mohla být někde třeba 9 hodin vkuse
neznám. Co to je?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:39
- Nahlásit
gabifi
nevím, ale slyšela jsem o tom, že třeba někdo někam jede bez psa a nemusí se vracet za 6 hodin.Teda říkali to.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:40
- Nahlásit
kejtlin
než u té vody usneš, přesuň se do stínu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:41
- Nahlásit
kejtlin
Když jsem kdysi dělala noční, tak jsem většinou musela jít spát, ráno se to dá vydržet, ale v poledne už byla krize.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
gabifi
jsem fototyp, kdyby to šlo tak asi desítka, nemám s tím problém, ale asi stín vyhledám, možná zachrápnu na slunci ted´ ráno a než bude poledne, tak b udu ve stínu
|
gabifi
Člen |
- Nahlásit
makrel
někdy jsem z toho plánování života na 4 až 6 hodinové intervaly malinko vyčerpaná
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:43
- Nahlásit
gabifi
ty jo, ty taky? Máme toho nějak moc společného . A ten tvůj hafík je starý nebo nemocný, že chodíte tak často?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:44
- Nahlásit
kejtlin
jsem fototyp, kdyby to šlo tak asi desítka,
to máš dobrý, já kdyby to šlo, tak asi -1 . Ujdupár metrů na slunku a jsem červená.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:44
- Nahlásit
makrel
já to zvládám, ale spíš musím jít ráno a vstát třeba v 11hod to mi nevadí, když ten den zrovna nemám noční další, ale když mám volno tak to neřeším, třeba po druhé noční jedu na cvičák, nebo se přes den nedostanu do postele a v ečer jsem pozvaná na grilování, tak třeba do 3 do rána nespím a tak, někdy jsem teda tak unavená, že se mi oči zavírají cestou domů, což je blbý protože jezdím autem, tak to jít spát musím.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:45
- Nahlásit
makrel
není starý, bude mu osum let. Ale venčím 4 až 5 krát denně. Nikdy neučím víc, než 4 hodiny v kuse, takže to není problém.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:46
- Nahlásit
kejtlin
já sem fototyp "okamžitě jí naskáče tisíc pih"
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:47
- Nahlásit
gabifi
to my taky venčíme 4-5, ale kdyby byl zdravý, tak bych ho nechala třeba i dýl než těch 5-6 hod. bez venčení, jenže jak žere vařené 3x denně, tak potřebuje víc čurat. No už jsem si zvykla, ale někdy je to kumšt to naplánovat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:49
- Nahlásit
gabifi
já sem fototyp "okamžitě jí naskáče tisíc pih
to mám jako bonus k té červené
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:51
- Nahlásit
letos je slunko tak ostré jak před 3mi lety, sem ležela na slunku a nemazala se, nikdy se nemažu a na rukách mi naskákalo stovky puchýřků, mini puchýřků, já v šoku co to je a kamarádka co byla se mnou mi vynadala at´ se okamžitě namažu protože to je regulérní spálenina, jak jsem tmavý typ, tak se nespálím do červena, ale do puchýřů a letos se mi jich už taky pár udělalo tak pozor na to.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:53
- Nahlásit
kejtlin
já na slunko radši nelezu vůbec
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:55
- Nahlásit
makrel
ale někdy je to kumšt to naplánovat
ano, je, občas musím dokonce pustit docela solidní kšefty
Ale už sem starší dáma a vím, že víc prachůch znamená jenom víc utrácení, tak se z toho nehroutím
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 07:56
- Nahlásit
gabifi
nebo třeba když se má odněkud někam jít přímo a nikomu to neva a já mezitím ještě musím letět domů. Ale bavím se jen s lidma, kteří to chápou.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 08:05
- Nahlásit
makrel
no, taky se do hlášek "teď nemůžu, musím doject goliji vyčůrat a nakapat do oka" taky moc nehrnu.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 08:07 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
baby, mějte se hesky, du žehlit půlroční horu prádla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 08:45
- Nahlásit
Byla jsem si pro meloun a jdu překládat
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 08:49
- Nahlásit
gabifi
malinko vyčerpaná
fakt sem vyčerpaná.Jak to víš??
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 09:14
- Nahlásit
Ahoj, tady víte skoro všechno...
co mám dělat, když mám doma 2 cizí psy(viz moje nové téma), obec nemá smlouvu s měšťákama + vedení obce je "pracovně unavené" po včerejších slavnostech...?
Né že bych si ty psy nechtěla nechat, ale starat se a cvičit 4 psy, z čehož 3 štěňata moc nepude...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 09:19
- Nahlásit
grooggy
odvézt do útulku,který bere psy z vaší oblasti by nešlo?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 09:24
- Nahlásit
zdaréééc fšici!
Toš bajšu máme šťastně doma, cestu zvládla f pohodě, večer nemohla usnout, furt přecházela a polehávala, bylo jí vedro, bude evidentně po nás Taky mi šlápla do voka a udělala milijón loužiček a bopkůch, páč panička je bubá a nepochopí, dyš jí bajša začne ve tři ráno vokusovat palce na nohách, tag že se má hned jít ven. A je móc chytrá, uš přiběhne na zavolání s úsměvěm od ucha k uchu, je to vychechták. A dyš sme se šli kousíček projít, tak s náma krásně šlapala, vlezla se mnou aji do výtahu a tak. Fčil tu řádí jag černá ruka, kouše ruky aji nohy, je to hrozně agresývní štěně
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 09:25
- Nahlásit
nemám auto...
zkusim to nějak vymyslet... zavolám do útulku, jestli o něčem nevědí, protože určitě budou někomu chybět...
pak zkusim zavolat městskejm z vedlejšího města (u nás na vesnici tohle nevedem)....
zásadní problém je, že je neděle a zítra svátek, tak u nás nic nefunguje...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 09:26
- Nahlásit
grooggy
no jo, to je pravda, svátek je i pozítří, ale jestli je někdo hledá, tak o tom budou třeba v útulku vědět.K rozhlasu se v neděli asi taky nedostanete, co?
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 09:29
- Nahlásit
no... s paní co ovládá rozhlas sem se plížila něco okolo půl čtvrtý k domovu...
tak nevim nevim, možná po obědě...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 12:04
- Nahlásit
Bré deň!
Gratuluju Bajše k agresývnýmu štěnětiiiiii! Už si jí zmlátila? Aby si ta svinka nezvykla na piškoty nedejbože snat....
Tady vedro, zase peru, sem fototyp, co neleze na slunko, jinak sem se nikdy v životě dřív nespálila, a to sme líhávali celý léto na nuda pláži, komplet celý dny, poslední dobou jdu do ruda, tak už na to slunko rači nelezu. A nesnášim bejt namazá grémem, se pak děsně potim, grémy se mi vůbec nefpíjej do kůže. Dneska sme děsně zaspali, měla sem budíka na šestou, úspěšně sem ho zamáčkla, dyš dem vykoukla pdruhý, bylo uš deset. Tak sem začla prát. Mařku odvedu k mámě, má doma krásně průvan a bezvadně chladnou chodbu.
|