| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 16:52
- Nahlásit
makrelja ne!sedim doma s coklama,nejsem sebevrah,ale vysvetli to te cerne pume,amin by furt lital,je mu upa jedno,jestli je vedro,nebo padaji hovna s hackama.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 16:54
- Nahlásit
nemethova5
my jsme taky zalezlí, byli jsme jen kolem baráku a pak autem pro něco a vylezem až večer. Navíc mám rýmu a bolí mě v krku, tak jsem nasraná na celý svět, hlavně na to počasí
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 16:54
- Nahlásit
pawLINka
postrilejte ty dementni capy, vite kolik je vsude kotat skorem kvuli tomu nespim a voni je sem jeste tahaj v uzliccich
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 16:55
- Nahlásit
Jsem vyplavčená, úplně rozmočená . Dopoledne jsem byla u rybníčka, odpoledne u řeky . Střídám to Včil jdu do lesíčka s tou částí smečky co neplave, pak musím sbalit trekový šňůry, botičky a podobné kravinky a vyrážíme na trek. Jdu teda jenom mid,ale i to asi bude v tomhle vedru zabijárna
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 16:57
- Nahlásit
je mi horko je mi horko je mi horko fnuk fnuk
zalivala jsem svou balgonozahradku a jsem splavena jak kun.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 16:57
- Nahlásit
Biluška
ale i to asi bude v tomhle vedru zabijárna
si vemte hlavně dost pitiva
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 16:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
je mi horko je mi horko je mi horko fnuk fnuk
ještě mi tu chybí: nesnáším vedro, ať je chladno
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 16:59
- Nahlásit
makrelno,ja byla taky pekne chcipla a marodna!to vedro je tezky humus,me to taky vubec nebavi,vylezu taky az k veceru,pokud me komari nesezerou.
lucYnka XIIIkoho parchanty????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:00
- Nahlásit
nemethova5
normálně jsem z té rýmy ztratila čich a chuť. Jsem si dala broskev a cítím jenom, že je to trošku kyselé, jinak vůbec nic!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:02
- Nahlásit
makrelno upa jak ja pred tydnem,jsem mela klobasku domaci a nic jsem necitila,naprosty des!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:02
- Nahlásit
nemethova5
fakt? a za jak dlouho to přešlo? Si myslím, že to mám z klimy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:03 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čau děcka,myluju vedro,myluju vedro,myluju vedro
ted sem přišla vot rybníčka,su vypečené úpa dost
uš má džimyjová ty medajle??????????????????????????????????
jo a do žádnejch hnusnejch hymalájí nejedu, pustim si na dývýdý 7 let f Tybetu a eště tam bé Bret Pit
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:04
- Nahlásit
Nejnovější zprávy z Belgie:
Jimmijová a ostatní flajbólisti sou čtvrtí a teď už sou na pivě
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:05
- Nahlásit
nemethova5
koho parchanty????
neeeeeee, myslela jsem kotata
miminka lidsky at si nosej ty jsou hesky hlavne zenskym co nemuzou otehotnet at prinesou to musi byt peklo, taky se toho dost bojim, chtela bych deti jednou mocinky moc, ale je mi 28 a zatim to v horizontu nekolika let neplanuju ( neni s kym a ani bych to asi zatim fyzicky nedala )a pak se bojim, ze bude pozde Reknu si capovi at mi donese, ale ne tomu co dela ty kousaci Chci hodnou holcicku jako ma kachna
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:06
- Nahlásit
lucYnka XIII
Reknu si capovi at mi donese,
víš co, kdyby náhodou chtěl přiletět ke mě, tak já ho pošlu za tebou, jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:06
- Nahlásit
gabifi
Jimmijová a ostatní flajbólisti sou čtvrtí a teď už sou na pivě
ty vogo!!!!!!!!!! že gratulujéééééééééééém ,tak to bé mít v jílovým drahý!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:07
- Nahlásit
makrel
kdyby náhodou chtěl přiletět ke mě,
střel ho brokovnicí,hajzla!!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:08
- Nahlásit
makrel
lity lity, neboj to za par dnu prejde ja jsem taky byla tenhle tyden nemocna, v pindeli jsem mela 39,2 horecku dokonce jsem nemela ani chut k jidlu a skoro nic nejedla celej den, to je u me hodne vazny stav a ted uz mi je lip (az na to vedro)
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:09
- Nahlásit
makrel
víš co, kdyby náhodou chtěl přiletět ke mě, tak já ho pošlu za tebou, jo?
dekujuuuu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:15
- Nahlásit
poradte mi nejakej dobrej film at si stahnu, jak mi skapal komp tak mi futurama a simpsnovi zustali v nem tak si chci neco stahnout a kouknout. Muze to byt nejaka blbost ne neco uplne intelektualniho v tomhle vedru se mi nechce ani myslet, ale at je to napinafe a zajimave.
Notasu jsem objednala odvoz do servisu, a maximalni cenu za opravu jsem dala 3000 vic nema smysl davat i myslim,kdyz nivej se da poridit za 12000, co myslite.
Jen nevim jestli ho vubec v servisu otevrou me se ztratil ten cudlik co se s nim otevira, oteviram ho nuzkami, tak nevim jestli je taky nepribalit, ale zase cim si pak budu strihat nehty
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:19
- Nahlásit
lucYnka XIII
o filmech a noťasu neporadím ani prt, jsem ignorant
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:28
- Nahlásit
makrelme to preslo za tyden a to jsem se cpala paralenem a modafenem a ostatnima srackama,na bolesgt jsem pouzivala valetol,jako tak jsem se nikdy nepotila jak tedka,marodna byt nemuzu,to bych dostala hned vyhazov!
lucYnka XIII fuj decka!zvireci miminka muzu,ale detsky neeeeeee!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:31
- Nahlásit
davidkova renatano s vedrem nejsem sebevrah!lidka je zas marodna,opet lezi,doma,zas ji chytla ta pater a ma motolici jak hrom!rikala,ze uz do spitalu nejde!jo diky za radu,jsem upa modra od toho hovada,cernyho,zasranyho!nejde ho korigovat,proste nejde,to je jak ty s nanou na obrane,proste jsem z nej hotova,jako poslusnost super,je fakt akšn,ale ja to vodnesu na zdravi a svoje pracky jeste potrebuju k robote!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:34
- Nahlásit
nemethova5
fuj decka
no tedaaaa, ty ses hrozna pockej as budes stara a vopustena, pak ti to bude lito
tady je dneska pres 40 stupnu, us vyhlasili nakej ten pohotovostni krizovej staf, nesmi se jezdit autem vic nes 60km/hod, slabi jedinci maj zakas vychazeni
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:35
- Nahlásit
leyenda
slabi jedinci maj zakas vychazeni
spíš rozumní jedinci
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:37
- Nahlásit
b]leyenda[/b]
nesmi se jezdit autem vic nes 60km/hod
To aby se v tom autě pekli delší dobu nebo co tím myslí.
kreténi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:38
- Nahlásit
nemethova5
,to je jak ty s nanou na obrane
jenže to je moje chyba!skoro 3 roky tu čubu na obraně nikdo nekorigoval,vůbec netušila,že se taky u obrany poslouchá! mohla dělat co chtěla,napřed s Ríšou 2 roky a pak se mnou..kdybych začla hned od mala,bylo by to jiný,sice ííípo pes by to stejně v mejch rukách nebyl,ale takhle by nevypadala jistojistě.Je velmi těžké zastavit psa co je rozjetej jak nákladák,o mnoho snažší je korekce hned od začátku i dyš je to magor..
leyenda
nesmi se jezdit autem vic nes 60km/hod,
jako že 80 by zvýšilo teplotu bo co???
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:41
- Nahlásit
Lájoš
to aby se snizily emise skodlivin, ovsem ve skutecnosti mate zrejme pravdu vy, jsem ted jela z Marseille skoro 2 hodiny a po ceste nespocetne kontrol
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:45
- Nahlásit
leyenda
po ceste nespocetne kontrol
doufám že si jim nedávala na pivo
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 17:51