Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4680 . 4681 . 4682 . 4683 . 4684 . 4685 . 4686 . 4687 . 4688 . 4689 . 4690 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:17
- Nahlásit

Gerda

Já právē nevim esli dondu, musim vymyslet kam dam druhyho psa, mužu vzit jen jednoho. Jinak krasná nejsem, dyk mi bude 32 a už jsem dlouho nebyla na botoxu ale čokle mám krásny oba, to teda jo!

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
Ste paka
Jsi nejen celebryta, ale i velmi bystrá celebryta
najednou se spustil závlahovej system
Aha ty už máš vyšší level od sprejovýho obojku. Necháme si to patentovat a já zbohatnu

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:19
- Nahlásit

Pumpa
Clarke bude samo nejkrásnější....
To těžko, protože krátkosrstý bělouši nejsou zdaleka tak hezký jako dlouhosrstý a navíc dopspělej pes neni nikdy tak hezkej jako třeba i vošklivý štěně

Pumpa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:20
- Nahlásit

pawLINka

no toť, a nejlepčí je fixírka, je lehká, účiná a do batohu se vejde, popřípadě dyš kouká, tak to neva. čék vypadá jako koňák na vejletě...

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:20
- Nahlásit

Baico
Necháme si to patentovat a já zbohatnu
no jasně a zuzanarosakova na to bude dělat reklamu. Zdarma - samozřejmě. Natáčet se to bude u ní, takže ušetříte za natáčecí studio. Chci procenta

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:22
- Nahlásit

pawLINka
A teď mi řekněte - jsem blbá já a nebo vám přijde normální přetáhnout psa latí?
Jednou se mi stala docela nepříjemná věc. Šli sme si s kámoškou a jejim bryjárdem po lese, u rybníka statek, bez plotu, navolno slépky, mimo prostor zahrady. Já si jich nevšimla, ale mařka jo, vlítla do té zahrady a hnala slépky až k domku. Vylez chlap, oprávněně katastrofálně kakrkanej, vzal jakousi tlustou lať a snažil se tim mařku přetáhnout. Už sem viděla čokla s přeraženou páteří, jak ho táhnu lesem někam k autu...no prostě hnus, ale hlavně moje chyba, to vim, to je mi jasný, naštěstí se netrefil, tak na nás aspoň poštval svojí ovčandu z kotce. Jak přiběhla, stalo se něco, co sem vůbec nehápala, ten bryjárd přiběhl mezi ty feny, začal si s tou ovčandou hrát, různě se jí věnovat, takže ta se vyprdla na maryji a já jí mohla konečně přivolat. Byl to tak hnusnej zážitek!! Nakopala sem se za to třikrát do řiti.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:24
- Nahlásit

kachna_
no jasně a zuzanarosakova na to bude dělat reklamu. Zdarma - samozřejm

A nemēl by na to dēlat reklamu spíš pes, když to má bejt místo obojku? náš Rambík by to teda ale zadarmo nedēlal, s tim nepočítejte

Pumpa
Člen
- Nahlásit

Baico

no a nejkrásnější na dlouhosrtsejch bjelouších jsou kupříkladu bodláky a zebráci, zamotáný do zablácený a mokrý srsti. to jsou extrémně nejkrásnější.

Baico
Člen
- Nahlásit

kachna_
Chci procenta
To by chtěl každej. To by jsme to fakt museli rozjet ve velkým, aby se na tom přiživila celá žumpa.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:25
- Nahlásit

Baico
dopspělej pes neni nikdy tak hezkej jako třeba i vošklivý štěně
A pokud mluvíš vo Klárkovi Pumpovi, pak některej dospělej pes nemusí bejt zdaleka ani tak heskej jako jakejkoli jinej pes....chtěla sem říct lilátko, ale to už by nebyla pravda.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:25
- Nahlásit

Gerda
Nakopala sem se za to třikrát do řiti.
Nemáte ilustrační foto jak jste to prováděla, pani?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:26
- Nahlásit

zuzanarosakova
ale jsi krásná, sem tě viděla v těch novinách
proč nemůžeš vzít oba čokle?
pawLINka
ty svoje psy nepřetahuješ latí? , víš co mi je divný, že mám 13 psů momentálně, nevím kolik mi jich prošlo pod rukama a žádného jsem nemusela třískat latí nebo klackem a přesto jsou si troufnu říct vychovaní, neříkám, že je nepotrestám to jo.
sakra čekám až mi zavolaj, zda je maso nebo ne, jinak bych už vyletěla k vodě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:27
- Nahlásit

pawLINka
jak jste to prováděla
neřikala sem vám už tady, že Mata Hari nezemřela? My, tanečnice a baletky a sněhurky, umíe hodně věcí, co vy vobyčejný děfčata ne...

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:28
- Nahlásit

Pumpa
no a nejkrásnější na dlouhosrtsejch bjelouších jsou kupříkladu bodláky a zebráci, zamotáný do zablácený a mokrý srsti. to jsou extrémně nejkrásnější.
Když mš inteligentní dlouhosrsťáky jako já, tak je ani nenapdne do takovýho bordelu lízt
Jinak včera jsem poslala naši uplně první přihlášku na výstavu na mezinárodku do Mladý Boleslavi. Nutně budeme potřebovat sebou klaku a budu potřepomat minimálně tri- , neli tetrahandling

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:29
- Nahlásit

kejtlin
Tak tak... Já občas pséky ztraverzuju, když si třá dovolují na sebe nebo tak. Neříkám, že je mám stoprocentně poslušný, ale můžu říct, že jsem se vždycky obešla bez nějakých velkých fyzických trestů. Nj, ale někdo si prostě neumí vydobít autoritu jinak, než bitím... A to je pak smutný... Ještě k tomu, když jde o totálně zmateného pitbulla...

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:30
- Nahlásit

pawLINka
jsem blbá já a nebo vám přijde normální přetáhnout psa latí?
Není to normální, páč lať se hned zlomí. Proč nemá traverzu? Hned mu nějakou prodej, dám ti provizi

Gerda
Šmarjá, máš triko? Nebudeš mít triko, leda vod někoho, komu bude malý, ty paka si nezměřili velikostě.
Můžu jí přenechat ikselko od Mášenka, kterýmu bude beztak malý. Akorát teda nevim co bude Zuzana dělat s ikselkem . Třá se jí bude hodit na vytírání podlahy, nebo tak něco

zuzanarosakova
Mám asi tunu arabskyho cukroví, ze kteryho vám hned vypadaj zuby!
To je mi jedno, mám dobrýho zubaře. Přivez to . Ale aby to bylo dobrý, onehdá mi dovezli cukroví z Turecka a bylo to úpa hnusný :blééé: . Ani Mášenek to nechtěl

psy to nējak rozhodilo a vlítly do sebe
Je radši ze začátku zavírej, než si zvyknou, že budou mít takový dobrý papů. Mě se taky občas porvou gdyž mají dojem, že ten druhý má lepší kost. Vyhlášené rváče Bagetu, Oru a Armana zavírám zvlášť a jenom tomu zbytku to hodím na zahradu volně.

mužu vzit jen jednoho.
Proč jako? Vem oba, ti s nima pomůžem . Zmlátíme je traverzou a budou hodný, uvidíš.

kachna_
Baico
no jasně a zuzanarosakova na to bude dělat reklamu. Zdarma - samozřejmě. Natáčet se to bude u ní, takže ušetříte za natáčecí studio. Chci procenta
Fšechno vám to zdaním Úplně fšecko. Státní žumpovská kasa potřebuje prachy :smirk. Na dépéhá budete ještě doplácet z vlastního

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:31
- Nahlásit

Mějte se tady všichni krásně, já musém jet k těm rodičům. Už jsem tam dávno měla být... Spíš bych se radši viděla s psíkama u vody. chjoooo... Ale nééé, musím myslet pozytýýývně = večer posezení s přáteli.

Hezkej den vám všem!

Pumpa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:31
- Nahlásit

Baico

já sem f klídku, mám ynteligentního nejkrásnějšího krátkosrsťáka pod sluncem.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:32
- Nahlásit

kejtlin

proč nemůžeš vzít oba čokle?

Protože mam 54kg a oni dohromady 71kg a ve společnosti stopadesáti psu a dvēstēpadesáti lidí, co tam budou si nejsem uplnē jistá jejich spoluprácí

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:33
- Nahlásit

Okamžitě přestaňte drásat, přijel vetamiks. Jdu skládat .
Gerdě Lilátko vzkazuje, že ji poplive celou od hlavy až k patě

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:38
- Nahlásit

BiluškaFšechno vám to zdaním Úplně fšecko. Státní žumpovská kasa potřebuje prachy :smirk. Na dépéhá budete ještě doplácet z vlastního
, asi emigruju k Ešusce. Tý stačí, když budu provolávat každý ráno slávu ramštajnům a nechce po mně DPH a DZD

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:38
- Nahlásit

zuzanarosakova
Protože mam 54kg
Ještě to tady napíše naplno. Styď se a kousej se pořádně najíst. Ty a Davítková ste ostudou Žumpy!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:40
- Nahlásit

kachna_
asi emigruju k Ešusce. Tý stačí, když budu provolávat každý ráno slávu ramštajnům
No tak to mě nehne ani náhodou. Každý ráno ťukat jak blbec RÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁJN. K tomu se fakt nesnížím. To radši Biluši zaplatim, neb vím, že to dobře investuje, třeba do jídla

Pumpa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:43
- Nahlásit

ženy to sem se zase teď nasrala.
Před měsícem sem známej nabízela štěně, tady někde bylo na foře, byl to nalezenej NO vlk, bylo to od tý šíblový bo co.
Známá mi řekla, že teď nechce, že se o to nemá pořádně kdo postarat, že by se mu nemohly věnovat.
Dneska mi píše, abych jí napsala odkud beru maso, že si zamluvili vlka od známý z vedlejší vsi, co má štěnce. Fena je bez PP, zaručeně čistá, divim se že jí papíry nedali dodatečně, jak je čistá. A otec je papírovej. Proč někdo nakryje papírákem, nevim esli chovným nebo ne, bezpapíračku?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:44
- Nahlásit

Baico

Jee, Davídkojc je taky hubeñour? Mē víc než jídlo baví pití, hlavnē víno teda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:45
- Nahlásit

zuzanarosakova
Protože mam 54kg a oni dohromady 71kg
to neni argument! mám vo pět kilo víc,ale dybych měla dogu jako kámoška,nemohla bych s ní teda chodit nikam.. vem je,my ti pomůžem dyštak,dyk se nervou ne? navíc vono to prudiče poměrně rychle přejde bo rychle vyhodnotěj,že mnoho psů zajícova smrt a tak to ani nezkoušej No a za to že ti pomůžem,ty na voplátku budeš na světovejch molech přeedvádět naše tryko Žumpamýtink..to je myslim dobrá nabídka! doufám,žes viděla logo už!! je božííííííí,lidi nám urvou ruce..asi..možná..snad...třeba...

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:45
- Nahlásit

Baico
Každý ráno ťukat jak blbec RÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁJN
Furt lepší než "nazdar xindlice" (Ebony a ostatním se omlouvám, ale mně ten pozdrav přijde fakt hroznej)

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:46
- Nahlásit

Pumpa
Proč někdo nakryje papírákem, nevim esli chovným nebo ne, bezpapíračku?
Celkem běžná praxe. Pravděpodobně je nechovnej.
Ale nerozčiluj se, nemá to smysl. Řeš to, co změnit můžeš a na zbytek se vykašli, nebo se můžeš těšit na doktora Chocholouška.

kachna_
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
dyk se nervou ne?
to záleží na tom, jestli s sebou nepotáhne i ten závlahovej systém

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Pumpa
Proč někdo nakryje papírákem, nevim esli chovným nebo ne, bezpapíračku?
aby si aspon jednou v životě vrz jako správnej chlap..to je snad jasný ne?

<< 1 ... 4680 . 4681 . 4682 . 4683 . 4684 . 4685 . 4686 . 4687 . 4688 . 4689 . 4690 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání