Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4680 . 4681 . 4682 . 4683 . 4684 . 4685 . 4686 . 4687 . 4688 . 4689 . 4690 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 08:52
- Nahlásit

Mucholabka
vsechno nejlepsi k narozeninam,
tady mas darek

impact
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 08:59
- Nahlásit

Biluška
Hele já mám v baráku teď Biolit do zásuvky a pohoda. Jen to u much nefunguje při otevřených oknech.
A kotce jsem teď vzala Biolitem proti mouchám bo se tam držej pod střechou a už nejsou. Uvidím, jak dlouho to vydrží. Se nemysli, já s tou kadiboudou taky žádnej zázrak. Ještě, že už bude letos pryč.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:00
- Nahlásit

Biluška
My tady máme much taky hafol. U toho počtu zvířat, co máme, se není ani čemu divit. Ale do baráku když naletí, tak je zničí Reid v noci. Jinak to moc neřeším, to spíš ty komáry...

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:04
- Nahlásit

Biluška
ad mouchy - ty elektricke vyparovace na mouchy nefungujou, mne fungujou pro mouchy smradlavy rostliny, co mam vsude schnouci rozveseny, levandule, bazalka (i v kvetinacich na oknech), libecek, rozmaryna, mata
ve Spanelsku, kde byly taky miliardy much se prodavaly pytliky s jakymsi lakadlem, nalilo se do toho trosku vody a povesilo, much pribyvalo rychle, ale jednou mi pri sundavani ten pytel praskl a puch prisernej a hnusny mouchy utopeny, fujtajbl, jsem to prestala pouzivat. Tady jsem videla u par lidi talirek se zlutym praskem, co prej ty mouchy taky pritahuje, zerou to a pak umrou, ale sama to nemam vyzkouseny, mam tu moc deti a zvirat, tak tyhle veci nepouzivam

malinka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:09
- Nahlásit

Dobrý ráno,
na západě 18 stupňů zataženo, po slunci ani stopa.

Mouchy - na záclony, sedačky koberec stříknu ředěnej Bio Kill s aviváží, Sice jich sem pár vletí, ale pak je po nich. Postele jen ředěným Bio Killem Za á to krásně provoní byt a za bé je to neškodný. (aspoň to tam píšou)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:10
- Nahlásit

Mucholabka
šecko néééj
leyenda
ten psék je opravdu překrásnej, to jsi ukradla z netu, nebo to je nějaký pes co znáš osobně?

all
jak mám tu fenu na hlídání, měla jsem ji vézt včera nebo dnes, zatím mi nikdo nedal vědět, tak nevím, jestli se mám ozvat já nebo nechat, měla by být doma jejich dcera, rodiče jsou na 3 týdny na kostarice, ještě tam budou týden. fena je absolutně bezproblémová, až na zo že nesnáší psy-mi říkali, ale několikrát se s nimi potkala bez koše u mě doma a v pohodě vrtěla i ocasem, spíš myslím jen, že je nejistá. jsou to lidi co mají opravdu hodně peněz tak nevím jestli se mám ozvat jejich dceři která je rozmazlený spratek nebo mám počkat na ně ještě týden?

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:24
- Nahlásit

kejtlin
jo pejska jsem ukradla z netu, ja osobne zadnyho neznam, se musim priznat, ze patrim k tem blbcum, co maj z techto psu panickou hruzu, pokud nakyho vidim, mam tendenci se schovat, nastesti jich moc nepotkavam
snad at se ti ozvou lidi sami, ne? nebo ta dcera, jestli fenu chce mit doma

impact
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:27
- Nahlásit

kejtlin
Kostarika? Není to Karibik? Aby jsi neměla novýho psa...
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/204849-oz ivovali-jsme-je-neslo-to-popsala-utonuti-tri-cechu -v-karibiku-svedkyne.html

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:32
- Nahlásit

leyenda
Přece by ses nebála tohodle:

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:32
- Nahlásit

leyenda
impact
měla se mi ozvat dcera mailem nebo founem, ale třeba ztratila kontakt nebo nevím počkám do zítra, ale aby měl se mnou kdo ject, sama do černošic netrefím, že by mi zůstala to nehrozí, je to jejich miláček a hlídám ji pravidelně několik let. nevím jestli je kostarika karibik

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:34
- Nahlásit

kejtlin
Já bych počkala... Když ti nepřekáží tak co, měli se ozvat.

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:38
- Nahlásit

kejtlin
kostarika je francyje, stredozemni more
pawLINka
no, tenhle vypada jako smudlinek nejvetsi, jenze ja je spis vzdycky vidim s takovejma divnejma typama, kterejch bych se asi bala, i kdyby zadneho psa nemeli, uznavam, ze je to blbost, se jich bat, ale nemuzu si pomoct

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:42
- Nahlásit

leyenda
Na těch fotkách jsou 3 různí piti.

Ale jooo, když si je pořídí kretén, tak se čék má důvod bát. Ale to i když si ten kretén pořídí třá vofčáka, že...

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:43
- Nahlásit

Brýtro, jak to, že džessynka eště spí?

leyenda
Pani nebujte, já jak vidim takovýho picbuma, přecházim dycky na jinou stranu chodniku, krom saraksovic trininky a melovic geryčka neznám žádnýho schopnýho se potkat s jinym čoklem. A u nás je taky maji divný typové, až na tu saraksovou a melovou.

Je mocinky teploučko. Ach jo, to zas bude hyc!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:44 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Gde je Gerda???

Jsem našla starou fotku, která by se jí určo líbila.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:44
- Nahlásit

pawLINka
počkám do zítra, jde mi o to abych jí měla zajištěnou na hlídání na zimu, ale asi jo, psí hotely nevyuživou protože všude mají kotce a to je fena původně z útulku a z kotce má panickou hrůzu a lidi vědí, že u mě v kotci není.
leyenda
já měla pita 14 let a byl to nejlepší pes jakého jsem kdy měla, takového už nikdy mít nebudu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:45
- Nahlásit

kejtlin
Já myslím, že není tvá povinnost se ozývat. Jako jasně - kdyby ti zavazela, tak joo, ale takhle bych počkala. Minimálně do zítra...

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 09:57
- Nahlásit

pawLINka
Jsem našla starou fotku, která by se jí určo líbila
to ale neni džessynka, to je ten, co se tváří jako blázen, teeen áronek, ne? Chudák, jak je vošklivej ))) Dej toho lachtana ))

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 10:02
- Nahlásit

Perun s fámi děfčata!!
Konečně mám i chvilku napsat. Už chci, aby mi skončila kontrolní kampaň. A budu mít zase klid.
Jinak jsem zjistila, že mám pěkně ošklivé štěně. V úterý, když jsem se vracela z Mikulova, tak jsem byla na návštěvě u chovatelky, která má Štaprdlíkovu sestru. Malá Fortunka je chlupatá a krásná a Štaprdlík je skorem plešatej, nohatej s obrovskýma ušima. Víc než štěně připomíná netopýra
Tak snad když neni krásnej, tak bude alespoň chytrej. Už umíme sedni, lehni a přešourá se přes kladinu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 10:21
- Nahlásit

Baico
Neboj, Frizo byl taky strašně škaredé štěně, a už z něj začíná růst chlap. On byl navíc i hloupý a už je šikovný :-D

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 10:35
- Nahlásit

Baico
Štaprdlík je skorem plešatej, nohatej s obrovskýma ušima
šiš se na něj už těšim!

Mucholabka
FŠÉÉÉÉÉCKO NEJLÉPČÍÍÍ K VOPRAVDICKEJM NAROSKÁÁÁM! Slečno picbumová!

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 11:21 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Dolfi je taky trošku můj kamarááááát, teď už by mě moch polohovat při terapyjy:

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 11:28
- Nahlásit

Gerda
terapyje rovná se bilijón pyjů?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 11:29
- Nahlásit

Baysha
bilijón pyjů?
Bajša je bubááááá!

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 11:31
- Nahlásit

Baysha
bilijón pyjů?
blbáááá mocinkyyyyyyy nejvííííííc! ))))))))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:08
- Nahlásit

Brej den

Mucholabce fšechno nejlepšííííííí

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:32
- Nahlásit

Gdyby jste věděli o někom, kdo má zájem o fretku, tak dejte vědět. O víkendu měla jít všechna freťata pryč, jak bylo domluveno, ale chlap se na nás vyprdl, tak jsme teď v háji. Předtím jsem je ani neinzerovala...
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6495758/Fretky.php

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:33
- Nahlásit

Gerda
pani, jezis, davejte pozor, s takovyma kamaradama zabijackejma,
teda jestli jste to vy na ty fotce, tak koukate dost opatrne, abych tak rekla

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:39
- Nahlásit

pawLINka
pani, ja bysem fretku moc chtela, ale myslim, ze na ni nemam podminky, neumim si prectavit, jak a kde by u nas zila, by asi utekla nebo by musela bejt v nejake ohrade nebo kleci, ja nevim... a co by pak mela za zivot, by mi urcite sezrala kralicka Betusku, ze jo?
co znamena v pripade fretky "socializovana"? Ze je zvykla na lidi?
jsou moc krasny
jak dlouho zijou?

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 12:56
- Nahlásit

leyenda
Pani, nebudu vám snad řikat, že já se psůch bojim, že jo )) Tadle je taky dobrá, Dolfi má hlavu jak pátrací balon:

<< 1 ... 4680 . 4681 . 4682 . 4683 . 4684 . 4685 . 4686 . 4687 . 4688 . 4689 . 4690 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání