Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4680 . 4681 . 4682 . 4683 . 4684 . 4685 . 4686 . 4687 . 4688 . 4689 . 4690 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 18:42
- Nahlásit

Biluška
klíííít, oni si o tobě určitě myslej to samý

fšici
hurááááá kupujeme bytečéééék příští tejden podepíšeme rezervační smlouvu a do konce prázdnin snad budeme bydléééét teď jen aby se už nic nepodělalo

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 18:44
- Nahlásit

Biluškatakhle blbý děcka můžu mít jenom já
no, nejen ty, v urcitym veku jsou vsechny decka blby, ptaj se te taky jaky si maj vzit ponosky? ja u tech svych nechapu, proc se furt prevlikaj, rano vstanou, posnidaj v pyzamech, vysprchujou se, namazou pletovym mlikem a obliknou. Pak zjistej, ze je jim vedro, zeptaj se, jestli se muzou jit vykoupat, vezmou si plavky, obleceni co meli 15min na sobe odnesou do kose na spinave pradlo. Jdou jecet do bazenu, pak vylezou, jdou se vysprchovat, namazou se pletovym mlikem a obleknou se do dalsiho obleceni, po pul hodine je jim horko, cely kolecko zacina znovu, furt, cely den, nechapu, proc nezustanou celej den v plakach, asi se bojej, ze bych si neuzila pracku

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 18:45
- Nahlásit

Biluška
sem si eště vzpomněla na ty muchy - vratič. je to plevel a roste fšude. vyzkoušený to nemám, ale toš zkus a podej reference
tagle to vypadá:

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 18:51
- Nahlásit

Baysha
Vratič znám a roste to fakt fšude Zkusím a podám reference.
Gratuluju k bytečku

leyenda
To znám. Barbína Lálinka taky zašpiní tři várky prádla za den. By je člověk někdy zabil, fakt

leyenda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 18:57
- Nahlásit

Baysha
gratuluju k bytecku, snad do toho nic nevleze
Biluška
jo s tema mouchama, to jste udelala chybu, ze ste umorila libecek, pac ten funga uplne nejlip, u nas se mu bohuzel moc nedari, rozhodne se nerozrusta tak, jak bych potrebovala vzhledem k mnozstvi much, jiny rostliny vam nereknu, ja samozrejme pouzivam to, co tu roste jako plevel, kdyz rostliny nesusite, tak nevoni tolik a musite jich mit vsude spoustu v kvetinacich, ja mam treba levandulu i porozvesenou ve stajich a moc much tam neni, vetsinou ji menim jen 2x za leto a jinak mouchy hodne odpuzuje vune teatree, takze mozna ji dat do nejakyho difuzoru by taky pomohlo, taky jsem videla takovy balonky s teatree, co se vesi na okno, ale nemam vyzkouseny, mi pripadaly drahy

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:07
- Nahlásit

Baysha
Jakej? Kde? Naval podrobnostě!

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:14
- Nahlásit

Gerda
no jo, porád
je to 2+kk, ale dost velký - skoro 60 m byt plus balkon a sklep, véééliká koupelna s vééélikou rohovou vanou
novostavba, 3 roky stará, zdá se mě dobře postavenej - žádnej sádroš a tak, všecko zděný a žádný praskliny
je to v Horních Měcholupech, lokalita to až tak úžasná není, prostě sídliště, ale zase dobrá doprava a jenom kousíček do toho lesa u Hostivařský přehrady

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:19
- Nahlásit

Baysha
tak to ja naprosto bezva
Biluška
leyenda
nemůžu se s vámi podělit o zkušenosti-naštěstí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:21
- Nahlásit

Baysha
dle popisu zní bezvadně, mám radost s tebou

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:21
- Nahlásit

kejtlin
jediné mínus je fakt ta lokalita, je to u silnice... ale ložnice je na druhou stranu, tak to doufám bude v poho
ono každej byt má svý mínusy, kdybych chtěla něco, co bude mít jenom plusy, tak bych musela vyhrát ve Sportce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:25
- Nahlásit

Baysha
proč vadí že u silnice? mám b arák u dvou silnic, z toho jedna frekventovanější.
za kolik jste koupili byt jestli to není tajný?

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:27
- Nahlásit

kejtlin
no přítula se na to hodně netvářil, on má s bydlením do silnice špatný zkušenosti, ale tam byla do čtyřproudovky přímo ložnice a to se nedalo, my jsme zvyklí spát s otevřenýma oknama
tajný to není, ještě jsme to teda nekoupili, ale stojí 2,5 mega rovných

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:31
- Nahlásit

jo a trojský holky asi brzo ztraverzuju, dostala jsem polštář do pelíšku, je to déle, ale říkala jsem si ty moje psiska všechno roztrhaj v pelíšku,dám ho nějakému staršímu klidnému psu, přišly vendulka a zuzanka tak jsem jim dala polštář do pelíšku fakt krásnej, z mikroplyše, 4 barvy v odstínu hnědé, béžové a červené, tlapky na něm, do pelíšku do ohrádky, říkala jsem si moc tam nejsou jen na krmení, jsou starý a klidný, dneska jsem přišla nahoru dala jsem psům jíst, jdu ven dát velkým psům přijdu zpátky a náplň polštáře po celý ohrádce, rozkousaný zip po straně-to aby se dal vršek svlíknout a vyprat, tak bohužel už převzaly chování mojí smečky, sotva odejdu tak trhaj deky, pelíšky apod nevím co to mají ve zvyku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:34
- Nahlásit

Baysha
to myslím není vysoká cena na vpodstatě prahu, si zvyknete že u silnice.jsem byla předloni 14dní na dovolený a přímo u hlavy asi 20m jezdili vlaky a rychlovlaky, první 3 noci jsem nespala a s přesností mohla předpovídat vlakový řád, pak jsem si zvykla

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:40
- Nahlásit

kejtlin
na to, že je to novostavba, tak je to hodně dobrá cena
za jenom o maličko míň se nám teď jeden makléř snažil narvat byt v Uhřiněvsi - teda lokalita moc krásná a klidná, ale doprava bez auta na nic, byt o 10m menší než tenhle, popraskaný sádrokartonový příčky, na podlaze lino, praskliny byly dokonce i v obvodový zdi
a ještě se tvářil, že je to úžasná cena...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:43
- Nahlásit

Baysha
stavařina je pro mě španělská vesnice to by chtělo sebou statika, aby to posoudil, ale novostavba je novostavba o tom žádná.

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:44
- Nahlásit

kejtlin
chudák polštář
já su moc zvědavá, co všechno nám zlikviduje Bajša

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:46
- Nahlásit

kejtlin
v tý Uhřiněvsi to je taky novostavba, ale vyloženě šitá horkou jehlou... i když ty novostavby prej praskaj běžně, jak si sedaj, páč se staví rychle a nenechaj se ty baráky vymrznout

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:48
- Nahlásit

Baysha
to nejhorší odnese tchyně byt, mě goša nezničila skoro nic, krom pantoflí, misek umělohmotných a kýblů, taky vyrostla v bytě.

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 20:53
- Nahlásit

kejtlin
né, my už nejsme u tchýně, sme v podnájmu, než se ten byteček koupí
nestraš bajši máma prej taky zničila jenom pantofle, tak budeme doufat...
ale máme měsíc dovolenou, tak budeme jenom s ní, a pak máme naplánovaný opačný směny, takže bude doma sama max 2-3 hodinky a to ju předtím utaháme, aby spala
máme objednanou aji klec, ale uvidím, každopádně ju naučím, že je to pelíšek, ale možná zůstane furt otevřená

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 21:12
- Nahlásit

Baysha
goša chodila do kenely spát a když ji vezmu dovnitř, tak se do ní nacpe ještě ted´ a je otevřená a byla, brala ji jako pelíšek.
tak to mi nějak uniklo, že už u tchyně nejste.
ovšem goši ségra vytrhala elektriku ze zdi, zničila dvoje dveře, odtrhala a rozhryzala lištu od auta+mnoho dalších věcí, takže co štěně to individuálka

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 21:19
- Nahlásit

kejtlin
tak to mi nějak uniklo
nám to taky pořád eště uniká, ale to je fuk... s některýma lidma se nedomluvíš prostě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 21:25
- Nahlásit

Baysha
to nje jak u nás v práci, nedokážun si představit jak budu krávě bonzácký, tupý jak vagón bláta, je tam rok a půl a neumí na počítači nic a nechápe nic, vysvětlovat cisterna do rakouska když i já jsem musela přemýšlet a pídit se po informacích, to nedám.s ní se taky nedomluvíš.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 21:28
- Nahlásit

kejtlin
Baysha
to nejhorší odnese tchyně byt, mě goša nezničila skoro nic, krom pantoflí, misek umělohmotných a kýblů, taky vyrostla v bytě.

Mnē Rocky jednou rozkousal tisícovku čekala jsem poštáka s balíkem na dobírku, tak jsem si jí nachystala na stolek v predsíní a Kokánkovi se asi líbila

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 21:33
- Nahlásit

zuzanarosakova
zato malý psi, na stole nemůžu nechat nic,nedejbože papírový kapesníky top mám nasněžíno, nebo časopis na gauči i na stole můžu tam vlezou jen pro ty kapesníky a jídlo to je jasný, pokud tam jsem tak je to v klidu, když ne, tak zmizí všechno, zelenina, příloha, maso ,cokoliv k jídlu.

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 21:42
- Nahlásit

zuzanarosakova
no týbláho, tisícovku to bych ani neměla sílu se naštvat

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 21:56
- Nahlásit

Baysha
No já byla naštvaná hlavnē na sebe, že jsem ji tam nechala, protože vim, že Rocky je nejvētší chmaták na svētē!

makrel
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 22:09
- Nahlásit

Večerka drásalky!!!!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 22:30
- Nahlásit

kdo má snář? často se mi zdá o lodích takovejch těch malejch s pádlama a jsou takový ošuntělý v tom snu.díky

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 22:44
- Nahlásit

Sme byli na upírech. Jako dost dobrý, fakt se mi to líbilo. Zatím nejlepší Eda Kalén jakého jsem viděla

Stran toho ničení - u nás to jde na střídačku .
Hesinka nezničila nikdy vůbec nic. Puma má na triku škodu asi za šedesát tisíc Namátkou - rozkousaná obývací stěna, rozpáraný koberec v obýváku, dvoje dveře kterýma prošla skrz, dvě rozervané zimní bundy+ulomené věšáky v chodbě... prostě moje milovaná pumička Nýna ujížděla na drátech od počítače, popř. jakékoliv jiné elektrice. Lilátko - zlaté štěňátko, vůbec nic. Bon-bon taky nic. Kuťas a Texl - to byla silná dvojka Prakticky všechny boty co jsme doma měli, několikrát dráty od počítače, od televize...korunu tomu nasadil Texl postupným rozkousáním několika mobilů
Lajenka s Ajánkem zatím mají na triku drát od telefonu, jeden pelech a moji tenisku. Oni by teda rádi tunili dál, ale jaksi už není co . Fšechno zničili generace před nimi

<< 1 ... 4680 . 4681 . 4682 . 4683 . 4684 . 4685 . 4686 . 4687 . 4688 . 4689 . 4690 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání