| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:46
- Nahlásit
impact
jak ji prijala ta tvoje smecka? Nebo ji zatim drzis stranou?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:51
- Nahlásit
leyenda
Smečka dobrý. Já mám hodný psy. Akorát ona je trochu vypleskaná. Ale celou jsem ji teď namasírovala a už si chudák aj přemlaskla. Blya ztuhlá jak sviňa.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 04:37
- Nahlásit
impact
Je krásná a tváří se sympaticky. To je ta ze Slovenska?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 06:26
- Nahlásit
Fstávat a makat, je tam krásný den, už je zase horko
leyenda
zuzanarosakova
Nejedla jsem maso cca osm let. Nechybělo mi. Jenže pak jsem otěhotněla a ze všech stran následovala šílená masáž na téma "zabíjíš své dítě, musíš....aminokyseliny....bla,bla,bla". Podlehla jsem. Pak jsem zase nemohla přestat, páč jsem kojila. Druhé těhotenství,druhé kojení....no a pak už jsem byla líná. Je fakt, že se u nás jí maso hodně výjimečně a to ještě na nátlak Mášenka. Holky k tomu nijak neinklinujou. Paradoxně klidně vezmu do ruky kus syrových vnitřností a nakrájím je pro psy. Mášenek, který by žral maso od rána do večera se na syrový pajšl podívá a pobleje se .By mě zajímalo čím to je
zuzanarosakova
Pozitivní myšlení funguje všem úspěšným lidem. Jenom mě se tady holt nevěří
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 06:33
- Nahlásit
Biluška
Pozitivní myšlení funguje všem úspěšným lidem.
Myslím, že mám pozitivní myšlení. Jen ten úspěch, mrcha jedna, se nedostavuje.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 06:36
- Nahlásit
Strejda
Myslím, že mám pozitivní myšlení. Jen ten úspěch, mrcha jedna, se nedostavuje.
Jak to, že ne? . Dyť už vám DAvídková přidělila takových funkcí....jste v podstatě důležitější než prezident. Essi vy nejste moc nenasytný pane
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 06:41
- Nahlásit
Biluška
jste v podstatě důležitější než prezident.
Jestli máte na mysli Obamu, tak jste mně uklidnila a jsem spokojen.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 06:46
- Nahlásit
Strejda
Jestli máte na mysli Obamu, tak jste mně uklidnila a jsem spokojen.
Co Obamu, dokonce i Klaus. Troufám si říct, že i víc než Havel
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 06:51
- Nahlásit
zdaréééc fšici!
tady je hic už od pěti od rána JÁ NECHCŮŮŮŮ
sem fčil došla do kanclu a jak tu byly celou noc zavřený okna, tak je tu na padnutí, otevření už moc nepomáhá, asi se naseru, zase to zavřu a pustím klimu
já chcu taky pozitývní myšlení, jak se to dělá?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 06:56
- Nahlásit
Baysha
Jednoduše. Jednak tak jak popsala Zuzanaadidasková - prostě se naučíš odměňovat mozek za pozitivní zprávy. Za druhé si musíš dát cíle - vysoké (ne,že budeš mít za cíl dojít koupit rohlíky), ale zároveň splnitelné. A za těmi cíly jdeš. Je lepší začínat s menšíma cílema, které snadno splníš, budeš mít radost a začneš si věřit. Do třetice - když se do něčeho pouštíš tak si musíš věřit, že to dokážeš. Nemůžeš do ničeho jít s tím, že "ale dyť to stejně nezvládnu, v podstatě nemá vůbec význam, abych tam chodila..." . A pak už to jde fšechno samo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 06:57
- Nahlásit
Baysha
Cíleně vyhledáváš věci, ze kterých se můžeš radovat. A tak labrador je zrovna takovej věčně šťastnej pes, von tě to naučí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 06:58
- Nahlásit
Baysha
Jo a ještě jsem zapoměla. Nesmíš se kamarádit s negoušema. Páč nic se nedá zkazit tak rychle, jako pozitivní myšlení. Bohužel, lidi mají hrozně velké sklony přebírat negativismy. A ještě větší sklony svým negativním myšlením zaplavovat okolí . S takovýma lidma je lepší nekamarádit, nebo je alespoň neposlouchat .
Znám i takové borce, co jsou schopni odejít z místnosti gdyž si nějaký negouš začne stěžovat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 07:03
- Nahlásit
Biluška
ne,že budeš mít za cíl dojít koupit rohlíky
náhodou, vzít pešo čtyry psy (vč. štěnice) na vodítkách skrz ves nakoupit do krámu, už by se to dalo považovat za vysokej cíl.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 07:05
- Nahlásit
Biluška
Nesmíš se kamarádit s negoušema
chudák kejtlin
snad jednu výjimku si povolíš, ne?
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
Biluška
odejít z místnosti tak to se musím naučit, nejvěčí negouš je moje mamka, léčila se aji na depréze, naštěstí moc intenzívně f kontaktu nejsme
kachna_
žblabrador je hrozně happy pes, doufám, že bajša bude vychechtaná po mamce:
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Fstávat a makat, je taqm hnusně vedro, ale jsem pozytyvní, jednou se musí ochladit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 07:18
- Nahlásit
kachna_
náhodou, vzít pešo čtyry psy (vč. štěnice) na vodítkách skrz ves nakoupit do krámu, už by se to dalo považovat za vysokej cíl.
Šmarjapano, sem snad říkala, že nesplnitelné cíle si dávat nemáte
chudák kejtlin
snad jednu výjimku si povolíš, ne?
Většinou si na ní trénuju odolnost pro styk s negoušema
Baysha
nejvěčí negouš je moje mamka, léčila se aji na depréze, naštěstí moc intenzívně f kontaktu nejsme
Děláš dobře. Zní to hnusně, ale fakt je lepší se s takovýma lidma nestýkat, potáhnou tě dolů jak šutr
makrel
, ale jsem pozytyvní, jednou se musí ochladit
F říjnu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 07:22
- Nahlásit
co máte furt proti deprézím? Já si je vychutnávám - společně se suchým bílým šardoné
Dnes odjíždí golyje s dcerou na dovolenou. Bude mi smutno, hlavně v pět ráno, když mne nebude budit kvůlivá jeho snídani
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 07:24
- Nahlásit
gabifi
Je nejvyšší čas pořídit si to šolťátko . Jak to vypadá se Spídym? Nebo essi chceš tak kámoška má zrovna vrh zlaťáčků
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 07:39
- Nahlásit
Biluška
Jak to vypadá se Spídym
nevím, ale na stránkách chovky, kde se narodil je furt vedenej jako volnej. Poslední aktuálka tam proběhla na konci května, nemusí to už být pravda.
U nás to vypadá na štěně šoltyje, chceme si nějaké vzít v srpnu. Blue merle mi neprošla schvalovacím řízením, bude to nejspíš trikošek. Zatím není rozhodnuto, kam si pro něj pojedeme
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 07:41
- Nahlásit
jedu učit
makrel
jestli napíšeš, že už máš prázdniny, chytne mi záchvat depréze
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 07:43
- Nahlásit
gabifi
U nás to vypadá na štěně šoltyje, chceme si nějaké vzít v srpnu. Blue merle mi neprošla schvalovacím řízením, bude to nejspíš trikošek. Zatím není rozhodnuto, kam si pro něj pojedeme
Se přimlouvám za Cedrika páč se mi děsně líbí . Anička prodává většinou do zahraničí, ale určitě by udělala vyjímku a prodala i do Prahy
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 07:48
- Nahlásit
gabifi
jestli napíšeš, že už máš prázdniny, chytne mi záchvat depréze
vod učení sice jo, ale jinak nemusíš mít deprézi, bo furt něco dělám, mám rýmu, bolí mě v krku a jsem nasraná, že je vedro
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 07:50
- Nahlásit
makrel
mám rýmu, bolí mě v krku a jsem nasraná, že je vedro
Typický příklad pozitivního myšlení
Jdu uklízet, dneska mi přijedou hned dva hoteláci. Jeden horší než druhý Uš aby bylo desátýho a oba vypadli
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 07:55
- Nahlásit
Dobre rano deprezifky a pozityfky, dneska se radim k tem druhym, spala jsem jen 3 hodiny, tak mam dobrej pocit z toho, ze si neplejtvam zivot spanim , ale pocitam, ze nejpozdeji kolem poledne se preradim do skupiny 1, je vedro a musim nutne na nakup
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 07:58
- Nahlásit
leyenda
je vedro a musim nutne na nakup
já zase jdu teď ven a pak až večer. Přes den budu zalezlá, sice v bytě už je taky vedro, ale aspoň tu nic nesvítí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 08:00
- Nahlásit
Já sedím f práci, máme tu klimu, tag je to tu fajn. Ale vodpoledne budu poletovat po městě, musim vyzvednout vobjednaný granulky, vobojek a další blbinky, tag asi umřu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 08:01
- Nahlásit
makrel
Co prosím tě děláš celý den zalezlá doma? . Bysem se ukousala nudou . Se na to vyprdni a přijeď mi pomoc sekat trávu
leyenda
je vedro a musim nutne na nakup
Sem byla včera. V Globusu byli takové davy, že to z venku vypadalo, že se tam snad rozdává něco zadara Samozřejmě se nerozdávalo nic
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 08:08
- Nahlásit
makrel
Přes den budu zalezlá
to tady nejde, kolem baraku a koni je porad co delat a na nakup se musi mezi 9 (nebo 10) a 19h, tady si nigdo na dvacetictyrhodinovou trzni ekonomiji nehraje, na druhou stranu musim uznat, ze vedro mi vadi min nez zima a v baraku bydlim radsi nez v byte
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 08:12
- Nahlásit
Lola1
Neee, to je jen hotelák.
Jinak dobré ráno všem. Jsem jak praštěná palicí. Do dvou jsem nespala krz psy a o půl osmý už mě vzbudili.
|