Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4689 . 4690 . 4691 . 4692 . 4693 . 4694 . 4695 . 4696 . 4697 . 4698 . 4699 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Pumpa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:47
- Nahlásit

zuzanarosakova

ty máš ve dvaatřiceti 54 kilo a bez botoxu? chjo, to sem asi nikdy neměla. předpokládám, že eště po dětech... vážim 65 a nemůžu zhubnout.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:48
- Nahlásit

kachna_
Furt lepší než "nazdar xindlice"
No to je taky dost hrozný
davidkova renata
No a za to že ti pomůžem,ty na voplátku budeš na světovejch molech přeedvádět naše tryko Žumpamýtink
Uděláme z toho sběratelskou edici

Pumpa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:49
- Nahlásit

Baico
davidkova renata

ste blbé, mám z toho depku, denně sem někdo háže vyhozený stěňata, s odkazama útulků, kde na mně kouká nespočet smutnejch vočí a někdo dělá takový peachoviny. Je mi na blití.
vím, že s tím nic nenadělám, ale doufala jsem, že alespoň známé budu moct přesvěčit rozumným argumentem....

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:49
- Nahlásit

Pumpa
ty máš ve dvaatřiceti 54 kilo chjo, to sem asi nikdy neměla
Já jo, asi ve 4. třídě na základce

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:51
- Nahlásit

Biluška
Co prosím tě děláš celý den zalezlá doma?
co asi, makám u PC

Pumpa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:51
- Nahlásit

Baico

myslím, že padesátštyry sem přeskočila a mám rovnou pjetašede. Chci míň, ale nějak to nejde.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:52
- Nahlásit

davidkova renata

Mám je vzít oba jo? a je to tam voploceny? Nevim jak Rambík, esli by to dal s tēma hnátama dal

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:52
- Nahlásit

Pumpa
doufala jsem, že alespoň známé budu moct přesvěčit rozumným argumentem....
Takovýhle lidi nepřesvědčíš. Je spousta lidí, co by nakryly i neuchovněným psem s PP, který má dědičnou vadu. Mám s tím sama zkušenost. Lidská hloupost je nekonečná. S tou se nedá ani remízovat, vždycky prohraješ.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:53
- Nahlásit

zuzanarosakova
je to tam voploceny?
Je, neboj. A na žádný vejletění se nechystáme. Já beru taky 3 měsíční štěně, který toho moc nenaběhá.

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:54
- Nahlásit

zuzanarosakova
zas kdyz je velkej vitr, tak s 2 psama neulitnes, vsechno ma svy vyhody
mne treba jeden pejsek umrel, tak ted chodim jen s jednim a uz je to znat, musim nosit kabat se zatezi, uz se tesim na to, az si poridim stene
Pumpa
Proč někdo nakryje papírákem, nevim esli chovným nebo ne, bezpapíračku?

protoze je blbej? nebo dostal dobre zaplaceno? nebo ho stve jeho klub?

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:55
- Nahlásit

Baico
Já jo, asi ve 4. třídě na základce
Já taky . Možná i v pátý. Už nevím přesně . Nevím proč se můj život sestává z neustálého hubnutí a znovanabírání a zasehubnutí....kašlu na to, tak holt budu tlustá

Pumpa
ste blbé, mám z toho depku, denně sem někdo háže vyhozený stěňata, s odkazama útulků, kde na mně kouká nespočet smutnejch vočí a někdo dělá takový peachoviny. Je mi na blití.
Neřeš to, neotvírej to, nezabývej se tím. To je tak jediné co můžeš udělat. Jinak skončíš jako já a odnesou to tvoji psi

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:55
- Nahlásit

Ty jo vy ste se dneska zgbláznily? takové romány

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:56
- Nahlásit

Pumpa
. Chci míň, ale nějak to nejde.
máš držet mojí vyskoušenou dyjetku!
P.S. já jí teda ted jaxi nedržim,su líné a prožrané
že alespoň známé budu moct přesvěčit rozumným argumentem....
nejspíš nee,lidi sou prostě takoví,já mám obrovskou spoustu známejch(nikoli kamarádů,ale prostě známejch) o kterých vim,že bych je nepřesvědčila ani omylem!
zuzanarosakova
hele du k rybníku a tak mě přišlo na mysl to tvý téma vo smradlavejch psech,musim pak poděkovat tý dotyčný osobě co psala,že se má čokl vysušit a rozhodně nenechávat mokrej na slunku a trávě..musim říct,že je to podstatně lepčí!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:58
- Nahlásit

PumpaBaico

Šiš ale dyk já skoro nic nežeru taky jenom chlastám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:58
- Nahlásit

zuzanarosakova
Mám je vzít oba jo? a je to tam voploceny? Nevim jak Rambík, esli by to dal s tēma hnátama dal
odpověd na všechny 3 votásky je jo
co má s nohama? sim tě je to cvičák,počki pošlu foto,psi můžou ležet vedle tebe,bejt někde u stromu uvázaný nebo se daj dát do odkládaček,cokoli chceš,neni to nic nezvládnutelnýho)

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:00 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

davidkova renata
Moji psi schnou za pohybu, páč se vůbec nechtějí válet. A nikdy nesmrdí. Pokud teda přitom pohybu nenajdou zdechlou rybu, ale to je zase jiná situace

Což mi připomíná, že vám musím říct jakou jsem měla ve středu bezva kanysku. Jsem si navozila klienty k bazénu a tam jsme je s Lilátkem učili jak se správně brodí rákosím a hledají se v něm zdechlé ryby . U bazénu teda žádné rákosí a ryby neměli, takže to chtělo dost fantazie. Ale tu zase menťošci měli, takže nám to krásně šlo

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:01
- Nahlásit

davidkova renata

má čokl vysušit a rozhodně nenechávat mokrej na slunku a trávě..musim říct,že je to podstatně lepčí!!

No já to včera tēžce prokaučovala a nevytrela jsem je a Koky strašnē smrdí!

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:02
- Nahlásit

Biluška
kašlu na to, tak holt budu tlustá
Jsme na tom stejně pani.
Ta hubená a krásná sportovkyně je u nás ségra. Já jsem za podivínskou a tlustou intelektuálku

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:03
- Nahlásit

Du ven s tēma smradochama

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:04
- Nahlásit

Baico
Ta hubená a krásná sportovkyně je u nás ségra. Já jsem za podivínskou a tlustou intelektuálku
U nás je to ještě komplikovanější. Ségra je hubená jak Davídková a přitom pořád sedí doma na pérdeli.
Já jsem malá, tlustá a běhám agi, chodím treky, jezdím na kole,plavu,lyžuju....fšechno pokud možno závodně, páč jsem děsně soutěživá. A jelikož se zdárně blížím k metráku tak mi to nigdo nevěří . Je fakt, že na startu si dycky mezi těma padesátikilovýma slečnama připadám dost nepatřičně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:06
- Nahlásit

zuzanarosakova
sezeníčko

plac

odkládačky

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:09
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/204963-schwarzenberg- si-privydelal-14-milionu-korun.html

Nevíte něgdo essi nemá Švarcenbergr psa? By se nám tu taky hodil

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:09
- Nahlásit

zuzanarosakova
Koky strašnē smrdí!
tagže oprava..Kokyho nech doma
Biluška
Moji psi schnou za pohybu, páč se vůbec nechtějí válet
jak má můj pes schnout za pohybu dyš tam ležíme třá 6 hodin na místě???? vona teda rozhodně nepádí,nejni malina ani bobrman,je vofčák,takže sebou prostě flákne a f klidu hnípe
takže to chtělo dost fantazie
jooo ymrovyzace,to je věc!.-))))

du nepište kreténi!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:18
- Nahlásit

davidkova renata
jak má můj pes schnout za pohybu dyš tam ležíme třá 6 hodin na místě????
Ty máš tolik volnýho času, jo? . TAgže to ti hned zatrhnu a navalím ti tam přednášky, si nemysli Taghle v životě nezbohatnem

vona teda rozhodně nepádí,nejni malina ani bobrman,je vofčák,takže sebou prostě flákne a f klidu hnípe
Tak moji právě nehnípou. Jednak je to neba a za druhé se tam neválím ani já. Si chodíme zaplavat a jak vylezem z vody tak jdem zase dom. Máme teda tu výhodu, že máme rybník hned za barákem, takže si tam zaběhnu třá pětkrát denně . Když už náhodou nastane situace, že vezmu i deku a válím se tam tak psice různě pobíhají kolem, hledají zdechlý ryby, lekají lidi, plivou na ně z rákosí (to teda jenom Lilátko) a tak. Tím pádem ani nesmrdí, ani nemají tyhlencty hotspody.

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:22 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

čau, mám přestáfku na oběd
Biluška
díky, Cedrika sem přidala na seznam. Někdy v půlce července to začnu obvolávat, co je volný. Naštěstí mám několik tipů a klíďo pudu i do merle, hlavně aby to bylo na prázdniny, když mám teď víc volna

impact
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:30
- Nahlásit

Tak já jdu venčit a vy nadrásáte tři strany???

Jsme si dali po ránu zčerstva deset kilometříků. Jen už to ke konci začalo pálet, taxem se musela slíknout a přikrejt Máfa. A teď mám spálený celý záda.

Taky jsme trénovali přivolání ze skupiny. Mercí dostala po kebulce traverzou.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:36
- Nahlásit

impact

ježiši pani, dyk to je jak hlídat pytel blech

proč má to tríčo na hlavje?

impact
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:43
- Nahlásit

Pumpa
Pytel sfetovaných blech. Minimálně.
Protože je černej a už byl upe upečenej. Tak aby mu to nepralo aspoň na hlavu. Musím najít kšiltofku jeho.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:49
- Nahlásit

impact

Musím najít kšiltofku jeho.

právje sem si krupla, pjekně ste mi zlepčila náladu, pani....

impact
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 11:51
- Nahlásit

Pumpa

Když von jak je černej, tak to na něj fakt pere. Když dám venku ruku na ty bílý, tak jsou chladný. Ale když dám ruku na Máfa, čék by na něm mohl smažit volský oka.

<< 1 ... 4689 . 4690 . 4691 . 4692 . 4693 . 4694 . 4695 . 4696 . 4697 . 4698 . 4699 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání