| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 20:45
- Nahlásit
kejtlin
ostatní psi koukali, že plavu a chtěli plavat taky.
No presnē, Rambík na mē taky furt v ty vodē lezl, že jako je to super hra, že jsem taky ve vodē. a jinak jsem mēla štēstí, že to bylo jen na stojatym kačáku, nákej proud bych nedala, jsem totál antisportovec!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 20:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
proud nebyl pro mě problém, teda byl, ale ne největší, to bylo, že voda byla tak ledová, že mě to naprosto na pár vteřin ochromilo a vyrazilo dech z těla.
ab y nebylo v blesku, jak se celebrita plácala v kačáku
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 20:59
- Nahlásit
kejtlin
ab y nebylo v blesku, jak se celebrita plácala v kačáku
No zas taková celebrita nejsem, aby je zajímalo každy my uprdnutí nehledē na to, že vetšina "celebrit" bulvár sama volá a vnucuje jim každou kravinu ze svyho života, takže ani nemaj potrebu nēkoho sledovat, protože ruzné silikonové celebritky samy škemraj, aby se o nich psalo a to fakt neni muj pripad, já si radši zaplavu s mobilem v kapse
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 21:03
- Nahlásit
zuzanarosakova
celebrita plácala v kačáku
nebyl to ten zelenej, že ne???!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 21:06
- Nahlásit
kachna_
nebyl to ten zelenej, že ne
Spíš hnēdej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 21:21
- Nahlásit
kejtlin
že v listopadu není vltava moc teplá, i když plavu víc jak dobře, tak mi to vyrazilo dech, sem tam málem zůstala taky
no ty vado,to tě vobdivuju..ne žes tam hopla,ale žes to přežila..bych to asi nedala
jestli je maradona pěknej chlap, tak se na žádný trenky neskládám,. chci aby běhal nahatej
jako ta stará voteklá tlustá mrňavá smažka?????????????????? to snad na trencle připěju at je vidět mynymum!!!!!
zuzanarosakova
Mē hrozilo maximálnē zaparení prdky
myslíš prdelní hot spot???
du se svalit,děcka uš nepište!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:05
- Nahlásit
Uš sem tu . Mám v baráku sedmnáct psů, chvilku mi trvá než to povenčím . Ale jsu z toho tak zmožená, že se jdu hned svalit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:11
- Nahlásit
při pátku všici jdou spát, ty voe na druhou noční si vezmu raid do práce do elektriky, ted´ jsem došla z obchůzky a jsem doštípaná a vevnitř jsou ve velkém množství, ale nemůžu zavřít okna a dveře je to plechová bouda a to bych se tady udusila.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:20
- Nahlásit
kejtlin
ja nejdu, vybiram si trek a jeste me ceka zehleni
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:23
- Nahlásit
leyenda
jak si vybíáš trek? ty děláš trekking? to mě láká vyzkoušet, bohužel moje kolena by to asi nedali , co máš vlastně za psa?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:25
- Nahlásit
Já taky eště nespim, natřela sem se samogrémem, abych nemusela na slunko, tož su celé olepkané, stojím hambaté na balgoně a pokouším se připojit, dnes to nějak vázne. Samogrém mam aji za nechtama, takže vypadají jako z řiti vytažené. A zcela pochopitelně su uš od fčéra flekaté jako človjěk s nemocnými játry. Takže tu budu stát neš zaschnu, abych si nezasrala postel.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:28
- Nahlásit
Gerda
z toho vedra jsem se dneska ne zasrala, ale málem zesrala, nenávidím to.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:29
- Nahlásit
Gerda
držím ti palce, aby ti vyšla krásná hnědá plocha. Mně se to vždycky nějak vymklo na nohách na jaře, kamarádka vždycky konstatovala, že jsem si zase pos..la paty. Věřím, že dopadneš líp. S těma nechtama nemám zkušenosti.
Budeš vidět v tom tryku?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:33
- Nahlásit
kejtlin
mam dobrmana
nedelam trekking, chystam se do Himalaji , ale musim jeste natrenovat, nevim, jestli to stihnu do dubna, na podzim je to nejisty s pocasim, takze premyslim a rozvazuju
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:37
- Nahlásit
leyenda
do himalájí , doboha to je nápad
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:38
- Nahlásit
Gerda
Nejlepčí samoopalovák je od lorealu strikaci, kterej se nemusí roztírat! Nedēlá vubec fleky a je to rychle hotovy. Používám ho na xicht, kterej si Už 10 let neopaluju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:43
- Nahlásit
Lola1
jooo pani, s grémem je dycinky legranda, čék rozhodně nevypadá vopáleně, takže to dycky ráno eště stahuju žiletkou. Je to spíš dost voranžový neš hnědý, už sem si vzala nočnici, abych se na to nemusela koukat.
leyenda
jak jako do himalají? Lézt po tý everestce? Víte, že vás tam na sestupu nechaj v zoně smrti? Pojeďte rači na milešofku, dyš jí dáte vosumkrát, máte to jak himaláje. Vy budete vůbec pěkně vypečenej ptáček, už se na vás těšim!
kejtlin
símťa, však ty máš co mluvit s listopadovym plavánim ve vltavě! )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:45
- Nahlásit
zuzanarosakova
a jak se menuje? Mám jakousi niveu v gelu, koukala sem, jeslti je na ní psáno - pro zdravý pomerančový vzhled, ale neni to tam, takže výsledek má bejt hnědej, nicméne je evidentně voranžovej...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:46
- Nahlásit
kejtlin
ses jako moje mama, pokazdy kdyz nekam jedu, divi se, co tam budu delat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:49
- Nahlásit
leyenda
Asi máme stejnou mámu. Ta moje ještě dycky říká "to nemůžeš sedět doma na prdeli, dyť máš děcka". Jsem teda nigdy netušila, že je zákonem zakázáno,aby matky od děcek někam jezdily .
Chci taky do Himalájí, můžu jet s tebou?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:50
- Nahlásit
Gerda
Šiš to nevim, jak se presnē jmenuje, ale je to jedinej samoopalovák, kterej se neroztírá a je ve spreji. Jinak na telo používam garnier samoopalovak, ale všechny tyhle samoopalováky, co se roztíraj jsou dobry jen když seš aspoñ teochu opálená, jinak to dycky udēlá fleky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:54
- Nahlásit
Biluška
Chci taky do Himalájí, můžu jet s tebou?
jedu taky, stejnak už sme tam měli napánovanou tu expanzi s těma malejma šerpátkama aodvozem odpadkůch k ambasádě.
zuzanarosakova
vyřešila sem to tak, že se si na voranžovo natřela eště i nehty a budu to vydávat za soupravu. Tim je to pořešený a už mě to netrápí.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:55
- Nahlásit
Gerda
pani, nejsem , na everest nepolezu, pac nejsem zase az takovej blazen, navic na to nemam penize, staci mi pro zacatek trek kolem annapurny do jizniho zakladniho tabora, to je 4200m, to staci
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:58
- Nahlásit
to all
muzete jet vsichni se mnou, zacnete setrit a trenovat, pripravovat vybavu atd, at nejedem nepripraveny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 23:23
- Nahlásit
leyenda
a kolik si vyšetřujete peněs? Krachuju na základních požadavcích - peníze a kondice.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 23:46
- Nahlásit
Gerda
ja na to setrim us dlouho, ale prubezne ty usetreny penize pouzivam na jiny veci, co mi pripadaji urgentni , jeste nemam moc v kupe rozpocet, protoze nejsem rozhodnuta jestli to pojmout jen ciste jako sportovni zalezitost nebo se zaroven podivat i do Tibetu, kdyz uz v tech koncinach budu
a nes na to zase zapomenu, mohla byste mi hodit na mejl vase founcislo, pro ten pripad, ze bych mela naky problemy s tou cestou? Budete jako muj stycny dustojnik, jo?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 23:51
- Nahlásit
Čau, sem zpět z hospody.
Jedeme do Himalájí? A kdo to platí?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 23:57
- Nahlásit
gabifiA kdo to platí?
dyk rikam - zacnete setrit
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 00:09
- Nahlásit
leyenda
se mi to tady nechce pročítat zpět, ale pokud je to s těmi Himalájemi opravdu, je to moc hezký cíl
zacnete setrit
včera sem našetřila na benzín, Himaláje až zítra
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2010 00:10
- Nahlásit
Gdo měl ten kaktus pot jazyk? Kolik zhubnul a jak to užíval. Hlavně byla chuť na dobrůtky?
|