| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 12:35
- Nahlásit
dobreho dna ve spolek, koteti uz je lip uz samo papa tak budem pozorovat a ldyby neco pujdem k dochtor. Nevim co s predni nohou vyvydelo, asi chce byt in, ze ja tu ma furt trinohe a chrome kocky tak kulha taky aby zapadlo. Ale blbou nohu si vybralo vsechny zranene meli pravou zadni porouchanou a ono kulha na pravou predni.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 12:41
- Nahlásit
Gerda
piškoty sem jí zapomněla koupit, tagže si nezvykne
z misky vyházela většinu salátu, ale kuřecí žaludky jí jedou
a zkouší na mě novou hru: řádím - jsem vynesena ven za účelem vydovádění - lehnu si a tváčím se strašně unaveně - jsem donesena dovnitř za účelem spánku - začnu řádit. výše uvedené lze opakovat nekonečně dlouho
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 13:55
- Nahlásit
Baysha
nejhezčí je - zaškrábu na dveře, jsem vynešen ven za účelem vyčůrání - toto dělám týden, 60 krát denně, dokud paničce neprdnou nervy a neřekne "se vychčij na podlahu, vole"
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 14:14
- Nahlásit
Baysha
Toš bajšu máme šťastně doma
gratuluujeeeeeem hezky si ju uzijte drobecka jednoho a navalte fotky at se muzem taky kochat
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 15:02
- Nahlásit
lucYnka XIII
su ráda, že je kotěti lípšejš
bajša zalízá pod skříňku na dlaždice a funí vedrem, tam ju nevyfotím, a ven dycky letíme tak překotně, že zapomenu vzít i hovínkovací pytlíky, natož foťák
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 16:17
- Nahlásit
Tak už jsem zase zalezlá, vydržela jsem dneska asi 2 hodiny venku a to jen proto, že nesvítilo slunko. Teď začlo, tak už jsme doma
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 17:25
- Nahlásit
Odjela mi tchyně, byli tu od devíti. Nemám zlou tchyni, ale 8 hodin je hodně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 17:46
- Nahlásit
kachna_gratuluji k odjezdu tchyne,jsem slysela ulevny vzdychnuti az u nas!no,ja za to muzu,ze z nej vyrostlo takovy hovado cerny,uz je vetsi,nez nekteri dospelaci!ovcouni.vsechno mi dnes odeslo,krom retizku!ze zverace ksirky!od gappaye petimetrove voditko,karabina!udelalo to rup!karabina se rozlitla na dve casti a pak na ksirkach kolecko rup!no video na web dat nemuzu,aby naci sileni ochranci,co jsou proti obrane,me nenarkli,ze psa cvicim na lidi!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 18:02
- Nahlásit
NAZDAR TRUMPETY
už jsem zpjet, vůbec se mi odtama nechtělo bylo tam úžasný vedro, úžasně horký moře, celý dny sme se váleli na mělčině jak vyvržený vorvani a bylo to lepčí jak termální lázně, gdyž nám bylo horko přesunuli sme se do vjetčí hloupky a tak porád dokola a večer sme chlastali a grilovali no prostě to nemělo chypku
Dočítat vás teda rozhodně nebudu tak essi někdo chcete tak i to tu shrňte
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 18:11
- Nahlásit
Alexa
tě bůch ,ty voe jak já ti závidim!!! přímo nepokrytě!!! co je novýho nestačim sledovat ,akorát včera mi vyjevila zuzanarosaková,že sem vlasmě MODELKA!! to mi příde poctatný,vostatní at si napíšou to svoje
Plánujem furt akci žumpamítynk,uš sou tryka s logama,bé to mazéééc
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 18:17
- Nahlásit
davidkova renatajsi offline,tak se zapni laskavje,jo?dnes se mi az srdce zastavilo,fuj!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 18:17
- Nahlásit
davidkova renata
jak já ti závidim
no pro tebe by to tam bylo úpa nejvíc, dokonce i mě bylo vedro večer na balkóně a bylo takový vedro že sme se chodili koupat aji večer kolem devátý a moře bylo krásně teplý.
že sem vlasmě MODELKA!
ale aby až tě uvidí naživo nebyla v šoku chápeš čék má nějaký přectavy a teď do toho ty
Plánujem furt akci žumpamítynk,uš sou tryka s logama,bé to mazéééc
jo to sem zkoukla a logo je supr
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 18:33
- Nahlásit
davidkova renata
tak přet hodinou sem ti začala posílat - hromy-blesky-a-průtrš mračen-velikanánský kapky. Tak si to UŽIJ, nevim gdy budou další papa
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 18:43
- Nahlásit
malinka
a nechcete mi poslat nějaké ochlazení prosím?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 18:46
- Nahlásit
nemethova5
tak se zapni laskavje,jo
máš mejla
Alexa
no to je mi jasný že to byla bomba!
a sem modelka a sem a sem a sem a eště víc jak puve!!!
malinka
hromy-blesky-a-průtrš mračen-velikanánský kapky
hele nech si je tam rači jo?!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 18:49
- Nahlásit
davidkova renatavsak uz ti to posilam,tak to jen prijmi,bud to uloz,nebo otevri.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 18:56
- Nahlásit
nemethova5
no ale mě nic nepípá,su zaplé...a nic
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 18:59
- Nahlásit
Neviděl něgdo Montyjovou?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:02
- Nahlásit
davidkova renatamusis se semnou sdilet,musis me jako prijmout a ja uz ti to posilam,jak foto,tak video,ja musim ziskat stav,tak si dej 356 447 647 heslo ajaxa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:10
- Nahlásit
nemethova5
pani já nevim jak vás přidat takže bohužel
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:12
- Nahlásit
davidkova renata
Pani už to víte? Jedeme zítra všichni Zeleninou.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:12
- Nahlásit
davidkova renatadyk sem ti napsala cislo,napis ho nahoru,tam jak je napsaneprohledavat web,uzivatele,napis to cislo tam a najdi si me,dyk to neni tak tezky!a ja zkusim sdilet tvuj stav
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:14
- Nahlásit
Baico
jasné )))))) trefíš přet barák že?
nemethova5
uš ste se mi vobjevila taxem vás snad možná přidala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:16
- Nahlásit
Tak pipky, zase su uvařené, sem aji usla, u mámy na gauči, má krásnej prův\an. Dopraly sme zbytek záclon, doklidily zbytky ze fčéra, pak sem sebou sekla a zachrápla. Uš se mi aji zdálo, že se zatahuje, ale byla to kravina, je furt vedérko. Přesadila sem krysantémky, levandule do hloubějšího kalíšku, všechny květy vostarala, vyprala mnoho prádla, du do knajpy.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:17
- Nahlásit
davidkova renata
trefíš přet barák že?
JJ, už jo. Se těšim. Konečně se zase potkám s normálníma lidma. Oslavy mamčinejch padesátin mě poněkud vyčerpaly. Už mě fakt unavujou otázky, proč mám zase štěě, když mám Baica. A proč si radši konečně nenajdu chlapa a nemám už děti.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:18
- Nahlásit
Baicouaaaa,pani,to je jak u nas,nejsme naky pribuzny????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:22
- Nahlásit
nemethova5
nejsme naky pribuzny????
Já nevím,ale ať si všichni zametou před svým prahem a neřešej můj život.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:24
- Nahlásit
Baicono jo,to taky furt slysim a uz na to vubec nereaguju,bo by mi prdla cevka a tahala bych hnatu za sebou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:30
- Nahlásit
Baico
Už mě fakt unavujou otázky, proč mám zase štěě, když mám Baica. A proč si radši konečně nenajdu chlapa a nemám už děti.
tak to bud f klidu,na to se tě fakt nigdo ptát nebude
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2010 19:35
- Nahlásit
davidkova renatauz to tam mas,no jsem zvedava co mi na to reknes!
|