Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4698 . 4699 . 4700 . 4701 . 4702 . 4703 . 4704 . 4705 . 4706 . 4707 . 4708 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 17:16
- Nahlásit

argosek
podlahy mám betonový. nemám kde, tráva je jen na mojí parcele, kterou chci prodat, kde ale děda má zahradu co obhospodařuje, jinak je hrozně hodnej, zeleniny si můžu vzít kolik chci, moji kamarádi taky ale kdyby se mi nesral do zvířat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 17:35
- Nahlásit

cus decka!tady super prsi,jsem v praci,mam tu 24-hodinovku,jinak tu mam net od nich televizu a hlavne zazemi,co noveho?krom toho,ze ctu,kejtlin zdrhl had.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 17:40
- Nahlásit

nemethova5
fuj, jak můžeš mít 24 hodinovku???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 17:43
- Nahlásit

makrel
upa normalne a jsem tu desne spokojena,to mi chybelo a fest

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 17:44
- Nahlásit

nemethova5
teď jsem asi mimo, to nemáš v té svojí práci? ty máš nějakou jinou ještě?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 17:48
- Nahlásit

makrel
jo jinou,pac zasranych devet tisic me neuzivi,to mi tak pokryje naklady na psi a pujcky a dalsi veci,kdyz ted na me banka opet udelala podraz!nastesti v tom hnus asusu jsem mela prostoj,takze od ctvrtka vecera jsem doma,no skoro patek,pac jsem jeste nedostala zaplaceno za minule hlidani,pac me ti dva psi jako dost stoji a musim s tim aminem na vytrhnuti zubu,takze kde na to vzit a nekrast,vzit si dalsi praci!

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 17:50
- Nahlásit

nemethova5
Škoda, že to nejde na plný to hlídání, že by ses na ten asus vyprdla úplně..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 17:56
- Nahlásit

makrel
jo,rada bych,to je jen brigadne,tak par sichet,jako brigada na privydelek dobry,jenze ono nic jineho za posranou praci neni!!!!a to hlidani u nekterych firem skoda mluvit,tady ti vypadaji solidne,coz je pro me hlavni.hliodam dul hermanice,i fotky mam,tak tu pak neco hodim tra zejtra.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 17:59
- Nahlásit

nemethova5

Hlavnē teda škoda, že nejste v Prazeee pani

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 18:03
- Nahlásit

nemethova5

hliodam dul hermanice

to je docela dalka. pamatuju, jak jsem chodil vencit psy mezi frantiska a duklu - tam je to nadherne. akorat jsem mel permanentne cerne postele, periny i koberce.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 18:07
- Nahlásit

nemethova5
hliodam dul hermanice
tak tam sem nikdy nebyla.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 18:07
- Nahlásit

zuzanarosakova
no,jo,no jo,kdyz vsichni musite bydlet v tom praglu,no.skoda,skoda prevelika.
argosek
jj,tam to taky znam,tam je kousek mezi tim cvicak v prostredni suche,maji vyhodu,dobry podminky na stopy,ja tam delala celkem dost zkousek,dobre strategicky misto maji,no jo,jak pojedu domu,musim poradne hajana kartacem vycesat,sebe oprasit,to by nebyli jen cerny periny.

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 18:08
- Nahlásit

kejtlin

ale kdyby se mi nesral do zvířat

nojono..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 18:10
- Nahlásit

makrel
no jo,to by jsi treba musela na gagarince nastoupit na 106 a ona by te zavezla na konecnou,tam ted hlidam,no ja se ted smala,banda neprizbusobivejch jela trandakem,nejak se jim to poealo,vylezl hajan,je na dlouhym voditku a spustil takovej koncert,ze ti to radsi odtlacili ale celkem dost rychle

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 18:12
- Nahlásit

nemethova5

jj,tam to taky znam,tam je kousek mezi tim cvicak v prostredni suche,maji vyhodu,dobry podminky na stopy,ja tam delala celkem dost zkousek,dobre strategicky misto maji,no jo,jak pojedu domu,musim poradne hajana kartacem vycesat,sebe oprasit,to by nebyli jen cerny periny.

uhelny prach je svinstvo .

je to tam fakt parada. akorat me stvali motorkari, co tam hlavne o vikendech jezdili. ale zase miluju ten vlacek - psi plavali v rybniku, ja sedel na kopecku a koukal jak si pomalu jede s uhlim .

a taky bylo divne, ze to tam maji rozdelene napul dva myslivecke spolky - potkal jsem tam mileho myslivce, pokecali jsme o psech, vsechno v pohode - jen rikal, at si davam bacha a jsem porad nadohled, aby si nekdo nemyslel, ze jsou zabehnuti - pak jiny den vlezu do lesa a tam me nejaka lopata myslivecka v terennim aute serve, ze co tam delam se psama.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 18:24
- Nahlásit

argosek
to je normalni,znam vetsinu tech lopat,co si jako hrajou na myslivce a oak znam jednoho od nas,ten je super,ma musterlandske ohare a predvadel mi teda joo poslusnost,az jsem cumela,no jo,vlacek porad jezdi,hned za plotem cvicaku,hned u toho plotu bylo dlouhodobe odlozeni,co pes vydrzi,vlacek si to pekne supajdil po kolejich,uplna idylka,je fakt,ze jsem tam dlouho nebyla,mela bych udelat soudruzskou navstevu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 18:29
- Nahlásit

Bré odpoledne, blázni staří! Uš sme z vejletu, děsně sme se opotili, krásně se prošli, ováleli se u Waldů na zahradě, vypili jim veškerou kávu, fakt sme měli moc pěknej den, byl s námi i Fanouš, což je dobře, bo jen díky štěndu nás Walděj ušetřil krutých výstupůch. Ráno byla hustobouřka,když mě probudila a šla sem si cvrknout, našla sem maryji, kterak byla ukrytá ve sprchovém koutě. Teď se bojí bejt doma, furt za mnou chodí. Výlet se fakticky vydařil, začali sme řešit Polsko, pojedem busem s Pardálčinou společností, hnedle to s ní domluvim. Polohovali sme psy, naházeli sme je na jednu hromadu a fotili. Waldohanka vynašla naprosto genyjální kartáč na psy, maryji sem s ním očesala ouplně báječně. Tímto tedy prodám svůj termynátor, bo je mi na prt. Krásně sme se nafurtovali u kormorána, jen chuděla waldohanka čekala na svou krmi skoro půl hodiny. My sme stihli eště palačinku. Mám zase bezvadňáckou náladu, vejlety sou nabíjecí!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 18:36
- Nahlásit

twe vy ste kreténi!!
čék se vrátí vod rána sedřenej z vejletu a tady zas 500stran
gdo dělá vejcuc???!!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 18:36 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

Gerda
vejlety sou nabíjecí!
nechcete teda prijet pro nas? A zase nas vodvezt? Ja mam depku, dys vidim ten prtavej prostor, do kteryho musim nacpat vjeci pro 7 liduch , myslite, ze tam budete mit furt horko? Ze stacej jen tricka a kratasy?

Davidkova Renata
ja nedelam vejcuc, sem taky tedka prisla

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 18:44
- Nahlásit

davidkova renata
cus pani,koukam,ze si uzivate?no ja si uzivam v rachote a dobry,akurat jsem tu na jejich compu a kdybych vedela,ze tu maji i televizu,tak nic neberu.tak co kdy si cinknem?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 18:52
- Nahlásit

davidkova renata
jo,mas emila!

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 18:55
- Nahlásit

argosek
jen rikal, at si davam bacha a jsem porad nadohled, aby si nekdo nemyslel, ze jsou zabehnuti - pak jiny den vlezu do lesa a tam me nejaka lopata myslivecka v terennim aute serve, ze co tam delam se psama.
Já tak kdysi šla s šoltyjí v úplně cizím lese, najednou proti nám lesácké auto, picálista vyskočil málem ještě za jízdy a řítil se na nás. Jsem čekala děsnou hádku a řev o psovi bez vodítka. On řval, to jo, ale nadšením . Říkal "no ty woe, sepraná golije, no to sem ještě neviděl. Na kolik jste ji vyprala? Já chci taky takovou sepranou goliji, gde se to dá koupit?" . Tak jsem mu dala telefon na chovatele a šli jsme zase bez vodítka dál

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 19:02
- Nahlásit

uz me ten pocitac se** ztracim sve pozitivni videni sveta, taky se mi musi rozbit komp v ten samy mesic kdy si beru pujcku na auto + musim vsechno k autu zaplatit - povine ruceni a dalsi kraviny grrr buuu
tenhle co mam pucenej je pomaly ze z toho mam nervy, navic mam zacatkem pristiho mesice odevzdat tu praci a pulka mi ji zustala v mrtvem pocitaci a na tomhke to nejde poradne delat protoze se to seka... na houby zivot

Pavliii
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 19:16
- Nahlásit

Fotky z výletu: http://picasaweb.google.com/pavlinanov/20100706Vyl et#
bylo to jako vždy bezva, děkujem, a ted se jdu svalit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 19:28
- Nahlásit

Pavliii
hele valná hromada

nemethova5
kdy si cinknem?
dneska ne,su hotové du se svalit a patrně usnu eště při Chalupářích

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 19:49
- Nahlásit

Pavliii
jééé to sou krásný fotkíííííííí!!!!!!!!!!!!!! Hromada je výborná!

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 19:50
- Nahlásit

davidkova renata
jaxte to udělali, aby zůstali ležet?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 19:53
- Nahlásit

makrel
jaxte to udělali, aby zůstali ležet?
podle fotky je zcela evidentni, ze ten bilej zabijak navchu je vsechny zavrazdil a ted si hlida korist

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 19:54
- Nahlásit

makrel
kromě hajínki sme řikali eště jedno slovo, co řiká Pavliii, teď si ho nepamatuju, ale je kouzelný, po ňom psové ležej....Jak bylo to slovo?????????????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:00
- Nahlásit

jeee,to je bomba fotka,moc pekny.
davidkova renata
hej,to je psi grupac????
tak jo,tak nekdy jindy,ja su furt cila,nejak mi to tu vyhovuje!

<< 1 ... 4698 . 4699 . 4700 . 4701 . 4702 . 4703 . 4704 . 4705 . 4706 . 4707 . 4708 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání