Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4698 . 4699 . 4700 . 4701 . 4702 . 4703 . 4704 . 4705 . 4706 . 4707 . 4708 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 21:44
- Nahlásit

Jo a gydyby to něgdo nevěděl, tak večerka je dneska ve 22 hod.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 21:44
- Nahlásit

Biluška

Ale nejvíc vede Blair witch! To byl nej horor, co jsem kdy vidēla!

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 21:45
- Nahlásit

zuzanarosakova
já jsem byla hotová z Kruhu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 21:51
- Nahlásit

Horory nemůžu, mám z nich noční můry

Taky v tomdle vedru vaši psi tak strašně žerou?

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 21:52
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Taky v tomdle vedru vaši psi tak strašně žerou?
můj žere normálně, akorát se nehýbe .-)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 21:53
- Nahlásit

Biluška
Přišla ti ta sova?

Vzteklého pita na hlídání už mám doma. Říkali jsme si To bude v klidu, týpek je velký frajer možná tak na hubě. Přijeli jsme pro psa, měl nasazený náhubek, zátěžový obojek a zátěžový postroj a okamžitě do mě vletěl, nemít koš tak jde natvrdo do živého. Popadla jsem ho za ten zátěžák, mrskla ho do auta, přivázala nakrátko, pokecala s týpkem. Pak už v autě mi bylo jasné o co půjde, doma se pochcal, vypustil análky, strčil ocas mezi nohy a je jak pipinka, sundala jsem mu 3,09 kg obojek a 4,5 kg postroj. Týpek ho má na dělání Bububu u svých pochybných obchodních partnerů a nějak mu to přerostlo přes hlavu. Děkovné dopisy už mi chodí od něho i od známého

Frizánek s Buckou s námi byli dnes na Ondřejníku, celý den jsme tlapali po Beskydech. Z plavání v sobotu má Frizánek zánět v uchu, bojim se ho bojim, tak je zavřený v předsíni, aby mě nepokousal.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 22:14
- Nahlásit

Biluška
Přece gdyž upír kousne člověka tak se z toho člověka stane taky upír,ne? Takže vstane a jde vycuvávat další, tudíž se tam žádné mrtvoly nikde neválí. To ví přece každé malé pézetko
nnnnnn mas blbe informace, podle historickeho pramene interv. s upirem se novym upirem stane jen kdyz mu ten upir da taky cucat ze sve krve. A tech bylo par, ostatni jsou kaput.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 22:37
- Nahlásit

pawLINka
nimesil neee, je to napůl droga je silnej to beru když mě chytnou záda,ony vůbec lidský analgetika mse nemají dávat psům.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 23:22
- Nahlásit

u nás vichr, asi se něco fakt přižene, radši jsem velký psy vyjímečně zavřela na noc do kotců.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 08:12
- Nahlásit

Fstávat a makat. Včera jste se neprtínali, tak můžete dneska

lucYnka XIII
nnnnnn mas blbe informace, podle historickeho pramene interv. s upirem se novym upirem stane jen kdyz mu ten upir da taky cucat ze sve krve. A tech bylo par, ostatni jsou kaput.
Oni se ty historické prameny dost liší podle toho jak se scénáristům zrovna hodí

Mucholabka
Přišla ti ta sova?
Ta s founem jo, jiná ne. Jenže jsem na ten fesťák stejně nemohla když jsem v noci vyjížděla na ten trek.

zuzanarosakova
Z Blair Witch??? To jsem po pěti minutách vyhodnotila jako největší krávovinu všech krávovin a dokoukala jsem to jenom ze zvědavosti essi se náhodou něco nezmění. Bohužel nezměnilo
Mě se dost líbili oba Kruhy (dvojka bych řekla, že byla ještě drsnější než jednička), pak Temná voda a pak něco, co si za živýho boha nevzpomenu na název. Jsem se bála tak děsně, že podvědomí ten název vytěsnilo . Koukali jsme na to s děckama na předloňským Gulaku a podělali jsme se úpa fšichni. A dost drsný favorit je taky 3,15 zemřeš a Mlha.

impact
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 08:32
- Nahlásit

Bré deň.

Říká vám někomu něco jméno Šárka Navarová?

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 08:32
- Nahlásit

Zase vedro

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 08:36
- Nahlásit

impact
Nemá něco společného s haskyma, nebo malamutama?

impact
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 08:38
- Nahlásit

Říká vám někomu něco jméno Šárka Navarová?

Biluška
Měla by to být veterinářka zabývající se poruchama chování. Z Opavy.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 08:49
- Nahlásit

nazdar všichbi u nás krásných stupňů a zataženo, občas deštíček-paráda, psi ožili, já ožila, chystám se zavařovat okurky. dělám to každoročně po kouskách tj když se mi chce udělám tak max.12sklenic, příště třeba 6, jak se mi chce, jako děcko jsem nenáviděla to, že se doma dělalo třeba 40kg okurek naráz, to mě vdětství tak znechutili, že to nikdy nedělám a dělat nebudu, se třeba 2 dny v kuse dělali okurky a my s bráchama museli pomáhat což jsme nesnášeli ze všeho nejvíc pomáhat při zavařování.
Biluška
s filmy naprostý souhlas.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 08:56
- Nahlásit

impact
Tak tu neznám, ale essi o ní seženeš příznivé reference tak bysem to tam zkusila s Pumou

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 08:59
- Nahlásit

kejtlin
se máte, že tam máte chladno . Já zavařuju už jen lečo a hřiby a rači teda dva dny vkuse, než to natahovat po částech.

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 09:01
- Nahlásit

kejtlin
a je nejaka predpoved, jaky pocasi bude pravdepodobne v prubehu cervence?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 09:08
- Nahlásit

leyenda
no měly by být ted´ týden tropy a v průběhu by mělo bejt vedro, ale snad ne tropy, oni to mění snad co den.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 09:10
- Nahlásit

kejtlin
mění to děsně, např. tady mělo být dneska 20 stupňů a pršet a místo toho je 30

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 09:12
- Nahlásit

makrel
Uš sem jde bouřka Do hodiny tady prší a bude to postupovat k vám

impact
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 09:14
- Nahlásit

Biluška
Tož právě o ní teď slyším poprvý. Sezení proběhlo asi tak, že tam přijeli se psem, rozebrali, co se děje, pak se jela ona podívat k nim (což se mi líbí) a řešili to. Vyadá to docela slušně.

Jednalo se o příchod mimina do rodiny a následné sraní všude po baráku ze strany psa.

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 09:57
- Nahlásit

kejtlin
makrel
dekuju za predpoved

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 11:20
- Nahlásit

Už prší

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 11:32
- Nahlásit

makrel
konečně ses dočkala

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 11:34
- Nahlásit

makrel
Už prší
To je fakt důvod k úsměvu

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 11:37
- Nahlásit

Biluška
jo, pro mě jo, můžu dýchat. Neboj, od zítřka ti zase začne pařák.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 11:56
- Nahlásit

makrel
jo, pro mě jo, můžu dýchat.
Nevymlouvej se, dýchá se normálně i krásném počasí

Neboj, od zítřka ti zase začne pařák.
To doufám Jinak budu strašně zlá. A Davídková taky, uvidíš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 12:02
- Nahlásit

tak nemám pokličku od zavařovacího hrnce, dědek to někam zabordelil, jestli to nenajde, tak mu ty flašky s kerejma sem se srala rozbiju o palici, aby si pamatoval
kam co dává, jel si to půjčit po známejch, jestli to nesežene, tak ho fakt asi už zabiju.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 12:31
- Nahlásit

uš sou ty svině v hrnci, 12 flašek a 2 velký flašky rychlokvašek a na dnešek stačí, možná k večeru ještě udělám rychlokvašky.žene se k nám bouřka to je super.

<< 1 ... 4698 . 4699 . 4700 . 4701 . 4702 . 4703 . 4704 . 4705 . 4706 . 4707 . 4708 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání