Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4698 . 4699 . 4700 . 4701 . 4702 . 4703 . 4704 . 4705 . 4706 . 4707 . 4708 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:05
- Nahlásit

makrel
jaxte to udělali, aby zůstali ležet?
sme jezdili na vlčáry asi 15 let jak jinak to chceš dosáhnout???

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:08
- Nahlásit

davidkova renata
jo tak, to tam budu muset taky zajet, můj pes nemá rád, když se ostatní psi dotýkají ten by tak nezůstal ani 5 vteřin

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:10
- Nahlásit

makrel
Hele Piksla ani Mařena to taky nemaj rády, takže je do grupáče furt cpem ))

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:14
- Nahlásit

Gerda
takže je do grupáče furt cpem ))
to zní ovšem jako znásilňování, aby z toho neměly trauma

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:19
- Nahlásit

makrel
jo tak, to tam budu muset taky zajet, můj pes nemá rád, když se ostatní psi dotýkají ten by tak nezůstal ani 5 vteřin
vono možná bé stačit dyš přijedeš na žumpamítynk

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:20
- Nahlásit

makrel
ne, zas tak jim to neva )) Jako základní kameny se položili terapeuti, kterejm je všechno jedno, a vedle nich se naskládali natěsno blázni staří, navrch se hodilo štěně, a bylo to. Beztak už byli utahaný procháskou, krom té jedné megery, co furt rotovala a nedala se zastavit.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:25
- Nahlásit

Uz po nekolikate si poustim Interview s vampirem a nejsou mi jasne nektere veci. Co delali s temi mrtvolami, kdyz vycucal jeden upir 2-3 lidi za noc? To nebyli napadni dyt to je docela dost vrazd. Jako chapu pred nekolika sty lety, to lidi umirali casto, ale dneska? Dyt ma kazdej obcanku a kdyz se nekdo ztrati tak se to vysetruje a upiri byli vetsinou po 2-3, to je 9 vrazd za noc, to by jim prece jen tak neproslo. Tak me to tak trapi jak to vlastne je

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:27
- Nahlásit

lucYnka XIII
Tak me to tak trapi jak to vlastne je
hele na dogfoře je téma Otázky co mi nedají spát tak essi chceš voptej se tam

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:30
- Nahlásit

davidkova renata
hele na dogfoře je téma Otázky co mi nedají spát tak essi chceš voptej se tam
dogforum neznam, znam to tady a tady jsou sami moudri a inteligentni lidi a urcite mi vysvetlej jak to s tema upirama je

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:33
- Nahlásit

davidkova renata
Otázky co mi nedají spát tak essi chceš voptej se tam
a můžu se tam prosím voptat, jestli na netu lžou, když říkaj, že levnější a menší steppery nevydrží každodenní použití a vydrží jedině Kettler montana, Budou to vědět? To zase nedá spát mně.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:34
- Nahlásit

Mám dotaz - můžu dát psovi lidský Nimesil od bolesti? Nerada experimentuju, ale známá (zdr. sestra) mi říkala, že to komusi doporučil vet na bolest kloubů u psa.

Byli jsme dneska na Lysé hoře a Aarona rozbolela noha (artróza). Kulhá, ale je v pohodě. Jen mě nahlodala, že ho nemám nechat trpět. Vet mi doporučoval jen kloubní výživy, anelgetika nedostává...

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:34
- Nahlásit

lucYnka XIII
bysem řekla, že si vybíraj bezdomofce, ti doklady nemaj a věčinou je ani nigdo moc nepostrádá, ne?

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:35
- Nahlásit

pawLINka
vy ste byli na naší Lysé Hoře?????? Analgetika bych dala psovi, který má rozum a umí se šetřit sám, jestli ten tvůj začne blbnout hned jak to přestanebolet, tak bych mu je nedávala.Nimesil neznám

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:37
- Nahlásit

lucYnka XIII
Šmarjá co je ti na tom nejasný? Přece gdyž upír kousne člověka tak se z toho člověka stane taky upír,ne? Takže vstane a jde vycuvávat další, tudíž se tam žádné mrtvoly nikde neválí. To ví přece každé malé pézetko

All
Sme tu dneska měli pejskovací návštěvu a přivezli nám nanukáče. Moooooooooc dobrý, takový ty kartedór. Fakt ňamka. Tu včil sedíme a fšichni dokupy je žerem. Předtím jsem měla čerešně, se z toho asi poeám, ale to neva, je to ňamka

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:38
- Nahlásit

makrel
bysem řekla, že si vybíraj bezdomofce, ti doklady nemaj a věčinou je ani nigdo moc nepostrádá, ne
to je mozne, ale zase desne smrdej a podle toho filmu radsi cucaj aristokraty, tak nevim jestli by pro ne smradlavy bezdomovci byli to to prave.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:42 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

makrel
a můžu se tam prosím voptat, jestli na netu lžou, když říkaj, že levnější a menší steppery nevydrží každodenní použití a vydrží jedině Kettler montana, Budou to vědět? To zase nedá spát mně.
jako tam se můžete voptat úpa na cokolif))))))))))))))),f tom se nekladou žádný mezky))))
Biluška
kartedor
čerešničky

brou noc kreténi

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:47
- Nahlásit

kazdy ako spravny slovak
zanecha tu zopar stovak
a vrati sa povinne
vzorne k svojej rodine.....

a to bol nas maly
hladny svet
na trati brati
slava - trencin - kosice a spat

tudududuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

na trati brati
slava - trencin - kosice a spat....

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:51
- Nahlásit

makrel
Jj, dnes jsme si ji vyšli.

Jako on prostě kulhá jak vždycky, když ho packa rozbolí. Dává ji víc pod sebe, aby jí ulevil. Asi mu raději nic dávat nebudu, protože fakt nemám ráda takové ty samoléčby. Nevím hlavně dávkování...

Ale zajdu jak přijedem k vetovi a vyptám si něco, co bych mu případně od bolesti mohla dávat...

Chudinek můj malej...

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:52
- Nahlásit

pawLINka
no jo, kdyš ho chudáka taháte na takovj výšlap. A odkud jste tam šli, z Ostravice?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:56
- Nahlásit

makrel
Jj, z Ostravice.

Tak ona to není dálka. Je zvyklý chodit i kolem 20 km, ale u nás nejsou kopce.

Jenže... Já jsem věděla, že ho noha bude bolet, ale přesto jsem ho vzala. Přece ho nenechám u chaty jediného. Já pořád říkám, že mu raději ten život zkrátím než aby ho prožil ležením v kotci. On pohyb potřebuje... Spíš se musím vybavit něčím, čím mu potom ulevím. Ta noha se mu docela hodně zhoršila cca za poslední rok...

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 20:58
- Nahlásit

lucYnka XIII
ja myslim, ze voni taky nejedli kazdou noc, akorat ta holka zrala hrozne,pezetko rozmazleny ale fakt je, ze jsem na to taky myslela, zvlast treba na tech lodich to muselo bejt napadny a taky gde na tech lodich spali? Dyk rakef si tam nemohli vzit, ne?
makrel
pani, myslim, ze lzou, ja mam steper z Decathlonu za par eur a i gdyz kazdodenne pouzivanej, vydrzel mi uz asi 3 roky

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 21:00
- Nahlásit

makrel
Je mu 7 let a artrózu má diagnostikovanou už nějakej ten pátek. Dřív se to projevilo jen po velké námaze (obrany, aport - on neumím aportovat normálně, jede na plno a z plné rychlosti brzdí), to jsme všechno vypustili, ale teď už nemůže ani u kola, tahání nebo přetahování taky nepřipadá v úvahu, tak zbyla krom plavání jen chůze. A o ty poslední zbytky pohybu toho psa ochudit nemůžu. Už tak těžce nese to, že nemůže aportovat a dělat obrany.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 21:19
- Nahlásit

leyenda
ja myslim, ze voni taky nejedli kazdou noc
to je taky mozny, rikal 2-3 lidi za noc, ale nerikal kazdou noc

akorat ta holka zrala hrozne,pezetko rozmazleny
jj presne, prej ja chci jeste krev - blee. Ale pak mi ji bylo lito jak nemohla dospet a byla furt ditetem To taky nevim jak to resili se skolou a to nebylo lidem kolem divny, ze neroste?

s temi rakvemi to taky musi byt opruz a hlavne desne napadny, chapej vzbudi to pozornost kdyz se ti do panelaku stehuje soused a stehovaci mu nesou rakev ... nemaj to ti upiri lehke

makrel
jeste, ze mame leyendu ta nam zodpovi vsechny otazky a nepotrebujem ani dogforum

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 21:22
- Nahlásit

lucYnka XIII
To taky nevim jak to resili se skolou a to nebylo lidem kolem divny, ze neroste?
To vysvětlovali Kulénovi ve Stmívání. Nemůžou být dlouho na jednom místě. Jenom pár let, pak se musí odstěhovat jinam.

stehuje soused a stehovaci mu nesou rakev ... nemaj to ti upiri lehke
Tak můžou to ňák zamaskovat třá za sofa, nebo tak...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 21:25
- Nahlásit

Biluška
Stmivani si stahnu, dik za typ, na ty paranormal aktivity jsem jeste nenabrala odvahu

Tak můžou to ňák zamaskovat třá za sofa, nebo tak...
to by mohli, oni to maj uz asi vymakany za tech x let

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 21:33
- Nahlásit

lucYnka XIII
to by mohli, oni to maj uz asi vymakany za tech x let
No a taky přece nebydlí f paneláku. Na tajemných hradech v Karpatech zvědavé sousedky asi nemají

Stmivani si stahnu, dik za typ, na ty paranormal aktivity jsem jeste nenabrala odvahu
Paranormal aktyvyty nebyla zas tak úpa nejhorší. Dost se mi taky líbila T.M.A. Právě teď mám puštěný Báječný svět šopaholiků a taky to začíná dost slibně

All
Jdu se svalit, nedrásejte. Beztak uš je určitě večerka

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 21:40
- Nahlásit

Biluška

Paranormal aktyvyty nebyla zas tak úpa nejhorší.

Nebyla nejhorší?? Jako jsem byla uplnē posraná!

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 21:41
- Nahlásit

pawLINka
jasné, to chápu, že z toho života musí něco mít, akorát že z Ostravice na Lysou je zrovna ta nejhnusnější cesta a ještě po šutrech

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 21:43
- Nahlásit

leyenda
pani, myslim, ze lzou, ja mam steper z Decathlonu za par eur a i gdyz kazdodenne pouzivanej, vydrzel mi uz asi 3 roky
toš tak já nevím,chytré stránky tvrdí, že když chce člověk na tom šlapat furt a 40-60 minut, tak to přežije jen ten za 10 tis.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 21:43
- Nahlásit

zuzanarosakova
Nebyla nejhorší?? Jako jsem byla uplnē posraná!
Fakt jo? Mě se líbil ten námět, ten byl drsnej fakt moc. Ale samotné provedení toho filmu bylo dost nudné.

<< 1 ... 4698 . 4699 . 4700 . 4701 . 4702 . 4703 . 4704 . 4705 . 4706 . 4707 . 4708 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání