| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 08:11
- Nahlásit
Biluška
mydlit prvního psa, rukou jsem mu stínila oči, aby mu tam ten šampon nestekl a říkala jsem si "kurňa co to je za blbý šampon, to vůbec nepění, to už v životě nekoupím tuhletu značku
psycho!
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 08:14
- Nahlásit
makrel
pani, sem to huš posílala fčéra k Davídkojc a ta to měla poslat k dál.(si to asi z lakoty nechala:shame Ale bouřky a deštík zrovna dorazily, tak odesílám rovnou na východ. Je tu černo a tma.
Celou noc tu pobíhal zmatenej pes, zastavil se na zavolání a pak frnknul. Doufám, že našel cestu domu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 08:14
- Nahlásit
makrel
psycho!
Jo, fakt psycho. Ti říkám, že mi normálně hrabalo . Kdybych nekoupila Hesinu bůhví jak bych skončila
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 08:15
- Nahlásit
malinka
díky, tady teď pršelo asi 5 minut. Davítková je známý skrblík, si to tamasi nechala.Chudák psík, ten můj se brutálně bojí bouřky i v bytě, natož venku.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 08:17
- Nahlásit
Biluška
a z toho vyplývá, že rači nebudu riskovat a mít haranty.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 08:33
- Nahlásit
argosek
Netvorice? Jsem nigdy neslysela Kameny privoz jo, serpentynky nemam moc rada, snad se decka nepoblijou
makrel
že rači nebudu riskovat a mít haranty.
hele, to je individualni, ja jsem treba tyhle psychozy vubec nemela,
mozna mi v tom dost pomohlo, ze jsem v rozhodujicim obdobi zila v Holancku, gde se na tehotenstvi a miminkovstvi nepohlizi jako na nemoc, rano maminka ve vlastni loznici vytlaci mimino, odpoledne us s nim pysny tatinek drandi po supermarketu a gdo chce, ten si mimco vytahne z maxicosi a pomazli si ho, a gdyz mimi zacne plakat, strci mu dotycny do pusinky palec misto dudliku, to se pak na radu veci koukas jinak
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 08:52
- Nahlásit
leyenda
jak dal z Pribrame do Jilovyho?
Tohle vymyslel trasovník na www.mapy.cz:
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 08:57
- Nahlásit
zmapelLola1
takhle neuvidi kamenny privoz a netvorice.
leyenda
Netvorice? Jsem nigdy neslysela
to je ostuda.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 09:06
- Nahlásit
Lola1
dekuju vam, pani, us sem si to vytiskla
vypada to jednoduse, pojedu od me oblibene Pribrami po velky silnici na Prahu a v Mnisku uhnu na Cisovice, asi to najdu
argosek
to je ostuda.
jj, velice se stydim
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 09:10 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
argosek
kozi, kozi, kozi?
Přijedeš též?
leyenda
Ještě detail:
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 09:41
- Nahlásit
u nás chvilku pršelo , ochladilo se trochu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 10:09
- Nahlásit
makrel
a z toho vyplývá, že rači nebudu riskovat a mít haranty.
No asi tak hlavnē mi prijde, že čim vic ma človēk živočichu, tak nevim, jestli dokáže dēlit čas mezi nē rovnomērnē, já jsem nechtēla ani dva psy, ale jen jednoho, abych se mu mohla poradnē vēnovat. To je jako když si človēk koupí naraz dvē novy trika a pak nevi, ktery si ma vzít a vubec si to neužije, to nesnášim
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 10:15
- Nahlásit
zuzanarosakova
lavnē mi prijde, že čim vic ma človēk živočichu, tak nevim, jestli dokáže dēlit čas mezi nē rovnomērnē, já jsem nechtēla ani dva psy, ale jen jednoho, abych se mu mohla poradnē vēnovat.
deleni pozornosti je ale spise vyhoda.
leyenda
jj, velice se stydim
dobre cinis
Lola1
kozi, kozi, kozi?
Přijedeš též?
ano, pres netvorice a kamenny privoz.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 10:20
- Nahlásit
argosek
deleni pozornosti je ale spise vyhoda.
Ale mē to stresuje, odjakživa mi to vadilo, když jsem treba k vánocum dostala dvē barbíny, tak jsm byla hroznē nasraná
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 10:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
ale predstav si, ze by te ty barbiny mely tim radeji, cim min by ses jim cpala - to by pak dve proti jedne byly vyhodou .
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 10:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
když jsem treba k vánocum dostala dvē barbíny, tak jsm byla hroznē nasraná
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 10:38
- Nahlásit
zuzanarosakova
čim vic ma človēk živočichu, tak nevim, jestli dokáže dēlit čas mezi nē rovnomērnē
tomáš jak s krmením masem - důležitá je dlouhodobá rovnováha
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 10:39
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak dyž se rozhodneš mít děti a budeš mít dvojčata, holt jedno utopíš, no
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 10:43
- Nahlásit
kachna_
tak dyž se rozhodneš mít děti a budeš mít dvojčata, holt jedno utopíš, no
No ale dyt mám ještē dva psy! Já na to nemam mít dēti a psy dohromay, bud jedno nebo druhy. V tom pripadē volim jasnē psy
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 10:58
- Nahlásit
Čauda všem, dneska mám odpočinkový den žádný uklízení, žádná práce, jenom prochajda k rybníku a jinak leháro
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 11:15
- Nahlásit
je stále zataženo a vypadá to na déšt´ což je super, ale mám obrovskou chut´ na meloun, netrpělivě očekávám radka, má přiject na kafe nebo oběd, bohužel jsem nemohla nakoupit abych uvařila tak dostane jen kafe a určitě mě vezme do krámu pro melouna.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 11:23
- Nahlásit
Furt říkám, že děcka si musí člověk pořídit v mládí z blbosti. K stáru dostane rozum, pořád nad tím přemýšlí a už to neudělá
zuzanarosakova
Vem si kolik zvířat a dětí mám a fakt nemám pocit, že by někdo byl nějak zanedbávaný. Ona se ta pozornost a všechno kolem rozdělí tak nějak sama.
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
Šiš proč všichni chcete, aby pršelo?? máme dnes grilování, tak musí bejt hezky!! A vubec, nesnášim když prší, psi jsou furt zasrany a musim je furt čistit!
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
zdaréééc fšici!
máme tu s přítulou ňákou deprézi, sme ukrutně nevyspaný, bajša celou noc řádila a celej den taky, akurát teďka to konečně zalomila na svým oblíbeným místě pod skříňkou, sme z toho úpa zničený, bo místo postele máme matraci na zemi a ta blpka nám celou noc skákala po hlavách
a nechce mi žrat hovězí maso, nevím, esi ju mám nechat hlady, nebo jí zkusit vymyslet něco jinýho... ale piškoty jí jedou, to by prej mohla furt
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 11:29
- Nahlásit
Biluška
děcka si musí člověk pořídit v mládí z blbosti
ať přemejšlim jak přemejšlim, nevim, jestli si to na sebe nemám vztáhnout coby urážku .
No co, budu myslet pozytyvně a brát to jako pochvalu. Jsem věčně mladá a věčně blbá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 11:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
mám velký psi většinou samočistící, takže to neřeším. je strašný sucho, příroda potřebuje vláhu, aby se vzpamatovala. dneska taky jedu na grilování, ale máme přístěnek my teda ne, ale zuzka,takže neřešíme jestli prší.
Baysha
nemůže jíst jen piškoty, ani by neměla být hlady je malá, nedávej piškoty je třeba najedená z nich a zkus to s masem, piškoty rozlámej na čtvrtky a dej jí minimum.
all
AUTO MÁM OPRAVENÝ A STÁLO TO 300KČ , budu ho mít až večer pro mě přijede zuzka je u ní ve vsi.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 11:36
- Nahlásit
kachna_
ať přemejšlim jak přemejšlim, nevim, jestli si to na sebe nemám vztáhnout coby urážku .
No co, budu myslet pozytyvně a brát to jako pochvalu. Jsem věčně mladá a věčně blbá
Jistě, přesně tak jsem to myslela . Prostě si pořídíš dítě, jako miliardy jiných lidí a nepřemýšlíš přitom essi ho uživíš, essi na to máš, essi se ti budou chtít prát plínky,essi se ti nezmění postava....máš dítě a život jde dál i s ním.
zuzanarosakova
My normální nechceme, aby pršelo, to jenom ti pošahanci co nesnáší teploučko
Já měla na dnešek naplánovaný válení se u řeky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 11:43
- Nahlásit
kejtlin
To mi teda vysvētli, když prijdeš se špinavejma čoklama dom, tak jak se samočistēj? To je dáš do ñákyho meziprostoru, kde se zatim vyčistēj??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 11:47
- Nahlásit
zuzanarosakova
ne, mám velký převážně venku, nechám všechny velku až oschne bláto a pak je vyčešu a vykartáčuju a jsou čistí.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 11:50
- Nahlásit
kejtlin
Ale když prší celej den, tak nikdy neoschnou moji čokli chodēj volnē ze zahrady domu a zpēt a to v hnusnym počasí nejde
|