| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:35
- Nahlásit
Baysha
ale mě to není šumák, taky chci mít večer klid a hlavně když je začnu tak se k tomu vracet a taky mě už většinou večer bolí záda a rvát ten hrnec plnej sklenic s vodou -horkou ze sporáku, to vždycky psy radši vyženu z kuchyně abych je neopařila, ale můžu i sebe opařit, takhle radek by mi ten hrnec sundal samozřejmě, ale večer už chci klábosit, ležet se psy pít kafe, v klidu kouřit a tak.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:38
- Nahlásit
kejtlin
to jo, jasně, ale chtěla sem tím říct, že je to jenom tvoje rozhodnutí a neovlivní to nikoho jinýho než tebe a ty vokurky kdežto jejich vstávání ve 14h nejvíc vods***u ti psi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:41
- Nahlásit
a taky, že mám z auta chlív-pozor chlív jsou misky, pešky, piškoty apod, prostě psí věci, jasně kufr to neřeším tam vozím psy, občas tam pohodím krabičku od cigaret, prázdnou, prázdný petky apod, budu uklízet auto, ale až budu mít čas, oni nemají žádný zájmy tak můžou píglovat auto od nevidím do nevidím, já ne, a když jedu na stopu, tak občas je terén mokro, bahno no a co, vždyt´ auto slouží mě a ne já jemu, asi ho zejtra uklidím a vysaju na pumpě, mám plnej kufr hlíz jiřin, mi dala zuzka, radek je chtěl, jenže jsem netušila že mi jich zuzka nacpe 6 pytlů, ale pytlů velkejch, dostala je v zahradnictví-jedna z firem pro kterou pracuje, tak je vzala, že někomu třeba udělaj radost, než aby je vyhodili, já jí s nim,a poslala někam, mě je psi vyhrabou a hlízy sežerou, jsou to paka.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:45
- Nahlásit
kejtlin
každý je holt jiný a čím jsem starší, tím se bavím s méně lidma
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:48
- Nahlásit
kejtlin
uz jsi nasla hada?
Tady zacal vcera mistral , jako v zime je to neprijemne, ale v lete snad jeste horsi, kdyz je takhle vedro a jeste k tomu ten horky vichr
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 17:16
- Nahlásit
dobreho dna, uz jse skoukla Stmivani 1 a 2, neni to spatny, ale na interview s upirem to nema. Ta holka Bela je fakt divna, v prvnim dile to tahne s upirama v druhem s vlkodlakama. Vkodlouni jsou dobri, hezky vobrici.
Asi naberu odvahu a jdu na ty paranormal aktivity.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 17:22
- Nahlásit
kejtlinjo,uz jsi nasla toho hada?chudera beztak nekam zalezl.
leyendatak to vam nezavidim,hele to je naky horky vitr,nebo co?to by se libilo davidkove toto.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 17:22
- Nahlásit
Normálně mi teď napsala jedna matka gulakového díťata, že musí z rodinných důvodů zrušit tábor, ať jí vrátím zálohu. Týden před začátkem. Přijde vám to normální?
Já už musela dát zálohu na jídlo, na výlety, na přednášky veta... samozřejmě i za její dítě. To si fakt lidi myslí, že nevím co s penězma?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 17:25
- Nahlásit
Biluška
Máš dobrej den, jak tak koukám.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 17:32
- Nahlásit
leyenda
hada jsem nenašla, venku nemám šanci a v baráku jsem si skoro jistá, že není.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 17:35
- Nahlásit
impact
Máš dobrej den, jak tak koukám.
Jo dokonalej. Ale to proto, že jsem moc měkká. Bysem potřebovala nějaký kurz jak být drsná na lidi a trvat na svým V propozicích mám storno poplatek 60% . Vsadím se, že kdokoliv jiný by ho po ní vymáhal klidně i soudně. Já to radši vzdám, páč se mi s ní nechce hádat . Zítra vyrazím do knihkupectví a budu na sobě pracovat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 17:38
- Nahlásit
Biluška
až se to naučíš, tak mi uděláš přednášku, jo, Taky bysem to potřebovala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 17:45
- Nahlásit
makrel
Já mám za sebou tolik přednášek o růstu osobnosti, prodeje, time managementu, o obchodu.... některé byli fakt hodně dobré. Ale tohle nás nikde neučili
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 17:45
- Nahlásit
oni už se nedělaj obyčejný be-be sušenky? koupila jsem ty v čerrveným obalu jak byly dřív a ony jsou z nějakejma cereáliema bo co, sem chtěla do jílovýho udělat be-be buchtu, možná to z nich i půjde.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 17:52
- Nahlásit
Biluška
Zítra vyrazím do knihkupectví a budu na sobě pracovat
Kdybyste nic nesehnala, tak bych doma možná našel "Rukojeť svazáckého funkcionáře". To je hodně dobrá příručka.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 17:57
- Nahlásit
Biluška
Ustoupíš jednou, budeš ustupovat pořád..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 18:01
- Nahlásit
Strejda
Kdybyste nic nesehnala, tak bych doma možná našel "Rukojeť svazáckého funkcionáře". To je hodně dobrá příručka.
Myslíte? Se gdyž tak kouknu u babičky na půdě. Tchán má vůml a je vůbec v těchto věcech nechutně akční určitě ji tam bude mít Essi se tam něco přiučím tak jdu klidně do toho
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 18:28
- Nahlásit
Bré večír, huž jsme z krátké dovolené zpátky.
Aaron nakonec žádný prášky nepotřeboval, zvládl to v klidu i bez nich.
Užili jsme si motokáry (mám novou úchylku), lanový centrum (překonala jsem sama sebe, pač loni jsem se nechala sundat hned na 6. překážce), polárium (mínus 120 je fakt kosa jako prase) a spoustu dalších věcí. Jsem unavená mocinky moc, ale užili jsme si to. Pak vám ukážu ňáké fotečky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:23
- Nahlásit
gde ste všici?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:35
- Nahlásit
co odnáší vejce? říkal děda,že v noci něco bylo na dvoře, králící, že lítali po králíkárnách a ráno jdu nadzvednout kachnu, abych se koukla jestli se jí něco vylíhlo a vejce pryč, všechna, dost mě to mrzí, protže se měli líhnout každým dnem a jsou pryč
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:37
- Nahlásit
kejtlin
a to tam nebyly skořápky ani nic?
kuna? ale ta by kačení vejce asi neunesla...
nebo dědek...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:40
- Nahlásit
Baysha
ani skořápka
dědka z tohoto neobviňuju to je blbost, obviňuju ho z věcí reálných, kachní vejce fakt neodnesl.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:51
- Nahlásit
kejtlin
tak asi jedině zloděj... kdyby zmizelo jedno, tak bych i vymyslela nějaké zvíře, ale všechna a vcelku?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:55
- Nahlásit
Baysha
psi byli sice v kotcích, čekala se bouřka, ale to by řvali, neštěkli ani jednou a nikdo kromě radka a dědy neví, kde ta kachna sedí a muselo to být něco tichýho, mě to nevzbudilo, ale mám okna na druhou stranu a byla jsem hodně unavená, ale kotce mám pod oknem, psi by mě vzbudili a neštěkali, takže to muselo být opravdu tichý zvíře. a kdo by kradl vejce od kachny?n ejsou to žádný speciální, normální čínský.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:22
- Nahlásit
kejtlin
Ñákej bubák asi
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:31
- Nahlásit
nazdař trumpety
proč je tak hnusně??????? sem se eště nestihla aklimatizovat
kejtlin
co odnáší vejce?
asik to bude záhada libis witch
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:37
- Nahlásit
Alexa
zuzanarosakova
muselo to být nějaký zvíře, co ježek?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:41
- Nahlásit
kejtlin
Ježek by to prece nezvládl odnést cely
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:43
- Nahlásit
kejtlinasik si to vodnesl jezek,hodil si to na zada a sel.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:44
- Nahlásit
nemethova5
Vejce by mu tam nedržely prece na bodlinách
|