| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 11:14
- Nahlásit
Gerda
a nejni tam kosa na Baltu v září? teda já kosu ráda, ale přítul se vyjádřil, že potřebuje vodu aspoň vosumnáct stupňů, jinač nejede
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 11:17
- Nahlásit
Byli jsme v kempu kousek od Warnemunde, jmenujet se to tam Borgerende a ceny jsou v sezoně za dvě osoby 24 Euro + pes 4 Euro ale v září je mimosezóna tož to beé zasejc jinak najdeš to na www.ostseeferiencamp.de
byly tam i jiný kempy ale tuten byl stranou a hnedle u vody.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 11:20
- Nahlásit
Davítková sem vomejvala čukla tepló vodó néé sebe sem nechtěla aby byla jak slaneček ač se o to pilně snažila sebe jsem vomejvala ledovó vodó z Baltu a málem mi kleplo!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 11:21
- Nahlásit
Čus čus.
Agresivní pit nebyl agresivní ale počůrával se strachy, nicméně už je zpět u pána krz pánovu platební neschopnost kterou páneček včera v noci zastřel nadměrnou agresivitou a snahou o korupci. Měli jsme úžasnou noc, bolí mě hlava a ze stran na které se týpek odvolával jako na své přátele na něj chodí pouze negativní reference. To je chuj. Pit půjde nejspíš uspat.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 11:51
- Nahlásit
Gerda
Prosím tě, já bych ráda jela, ale asi to se mnou bude trochu komplikovaný, potřebovala bych znát přesnější datum kvůli Vládikovi, protože září maj v práci dost nabitý a s dovolenou to má právě v září poměrně nahnutý Kdyby nejel, šlo by mě k někomu s jedním psem přibalit?
Pokud bych způsobila větší komplikace, tak výlet oželím!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 11:53
- Nahlásit
Mucholabka
Čurák!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 12:03
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
potřebovala bych znát přesnější datum
to ještě nemáme, mluvíme o začátku září, aby byla aspoň trošku šance na slušný počasí a zároveň už mimo sezonu, tzn bez lidůch a harantůch. Zvažuju ten pardálko bus, je to asi lepší než autama, možná i levnější....pokud nás bude málo, pak bude výlet jenom indi vindi a pojedem jenom s Bajkonuřima, Pikslama a Waldima.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 12:06
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Tak nějak. A ještě tvrdí že jsem psa vrátila ve špatném stavu, že nemůže chodit na přední (v noci teda rozhodně chodit mohl a napadat nás taky mohl docela aktivně), a že jsem ho něčím nadopovala...to jsme si zas dali s takovým kšeftem. Chci po něm papír z veteriny a najednou je ticho po pěšině. Ještě se snažil nahrát na nás že jsem na něj posílala svojeho psa-kterého jsem měla s sebou protože jsme problémy čekali. Kdyby dal jedinou ránu tak by se mi pes náhodou vysmeknul. Ale prý mojemu kamarádovi slíbil že se nebude bít.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 12:06
- Nahlásit
Gerda
Oukej, takže kdyby vyšel bus, tak se hlásim, pokud ne, tak ne Vyhovuje?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 12:10
- Nahlásit
Gerda
já nás nemůžu přihlásit, pokud nebude přesné datum, voba to máme f práci s dovolenejma docela těžký...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 12:24
- Nahlásit
mě by dovolenou o kampaň nedali a stejně stran prachů ject nemůžu.
k vodě sem nejela poněvadž na koupání je chladno, udělala jsem 6 sklenic okurek a 2 květáku, vůbec nemáme květák, všechen šel do kelu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 12:31
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
vyhovuje
Baysha
já nás nemůžu přihlásit, pokud nebude přesné datum
děte do řiti paninko, to budem znát těsně přet akcí... ))))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 12:32
- Nahlásit
Gerda
vas novej pracovej coklik je superkrasnej
do polska nepojedu
penize jsem vam zaslala
kuli vasi levandre sem si vrazila motyku do nohy
bajko se neozvala kuli chlebu, dostane standart snidanovej brot
mam spoustu zarizovani a prace a fouka hnusnej horkej silnej blbej a vubec vsechno nejhorsi vichr
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 12:34
- Nahlásit
Gerda
Tak prosím průběžné zprávy o velkobusu )))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 12:40
- Nahlásit
Gerda sem dostala velmi pjekný letáček od nich ti ho můžu vzít do Jílovýho stejnak to dlužím asik 20 korunek za tričko bo jsem nevydržela a poslala ti 150!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 12:46
- Nahlásit
davidkova renata
vem mi 2,jakou to má expiračku? to bych možná vzala víc,bych se voptala známejch
Nevím, nemůžu to nikde v tom letáku najít. Ale je to normoš lékárna, prošlý to nebude.
All
Mě napadlo otočit stránku, takže rozšiřuju nabídku . Ještě je tam Drontal - jedna tableta na 5 kilo psa za 60,- Kč
Nebo Caniverm - totéž dávkování za 40,-Kč, nebo Zypiran - tableta na 5-10 kg za 35,-. Dále Alavis3 - 100 tablet za 480,-. Pak ještě nějaké Kiltixy,šampony, fujtajbly do uší a tak...nechce se mi to vypisovat, kdo máte zájem tak písněte, opíšu vám to.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 12:56
- Nahlásit
Biluška
ty odčervováky jsou hodně drahý, co je to za lékárnu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 12:58
- Nahlásit
leyenda
kuli vasi levandre sem si vrazila motyku do nohy
ooo to neeee, buďte trošku vopatrné, nemáte bus a teď uš ani nohu!
Lucie Kratochvílová
jistě, budu informovat.
hancaw
buďte tak dobrá a vemte letáček. Je to tam i jinak neš německy? Ale vono to neva, bude i Janika, to je šprechtářka.
Biluška
kiltixa bych chtěla středního, jestli maj cenu menší než u nás, vemu si dva, to do konce roku sdělam. Kolik stojí prosim? Bohužel vůbec nevim, na co ty vostatní veěci sou, umim so zařadit jen Alavis. Můj pes je děsně ochuzenej, známe jenom Roboran (vot davítkový) a kiltix.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 13:06
- Nahlásit
Gerda
Kiltix 48 cm za 390,-
kejtlin
Vůbec netuchám kolik stojí odčervováky na veterině. Vždycky tam nechám takovou pálku, že to radši hned zapomenu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 13:07
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA&feature =player_embedded
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 13:09
- Nahlásit
Biluška
u nás drontal na 10kg psa 40-45kč a ten je nejdražší, na 5 kg bývají kočičí a ten u nás stojí taky kolem 40kč, pro psy se dělají jen na 10kg a pak na 30kg.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 13:12
- Nahlásit
kejtlin
no jo, tak u nás jsou dražší
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 13:20
- Nahlásit
Biluška
Kiltix 48 cm za 390,-
prosim si dva.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 15:17
- Nahlásit
davidkova renata
uš tě naháněl jirka že máš doject s vobouma sabyjácííma f sobotu
To jsme asi fakt udělali s vecrkama dojem včéra
Se určo domluvíme a budem jezdit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 15:20
- Nahlásit
Baico
a příští jaro už může Fanóšek zapisovat tartí zkoušku!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 15:25
- Nahlásit
Biluška
Nemaj tam Alavis 3 v prášku?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 15:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ne, jenom v těch tabletách.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 15:28
- Nahlásit
Biluška
Hm, tak to nechcu, to mi flušou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 15:31
- Nahlásit
Biluška
červíky teda nechcu,u nás je to jak píše kejtlin,eště se voptám ny ty spoty,do kdy to potřebuješ? nevim essi to stihnu voběhat,fšicíí sou v řiti
Baico
Gerda
veverky budou kousat jak fsteklý ,jiřík bude rád,že má další zářez s nekousavým plemenem a bajko nasere fšecky f klubu..proto to děláme ne? V kvjetnu jede Fanda na Krystýnu to je hotový
bajkováááááááááááááá gde je ta fotka jak malej sabyják sabíjí vobuch???????
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2010 15:46
- Nahlásit
Čus vespolek, jenom vás du pozdravit, už sem doma z práce, napapaná a du pyč s čoklima
|