Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4707 . 4708 . 4709 . 4710 . 4711 . 4712 . 4713 . 4714 . 4715 . 4716 . 4717 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:09
- Nahlásit

kejtlin
maslím, že se protlučou venku, ale jsou zvyklý na psy to je asi blbý vid´?
To je blbý, to by tu nepřežili . Protloukat venku se nemusí, normálně je krmím, můžou spát na půdě, nebo v seníku...ale musí vědět, že pes je strašlivý fujbek, ke kterému se vůbec nesmí přibližovat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:11
- Nahlásit

Biluška
radek je taky samozřejmě krmí a můžou ke kotli, ale myslela jsem to, že nechodí do baráku a k psovi jdou v klidu tak bohužel.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:13
- Nahlásit

lucYnka XIII
Bílou kočku zrovna nutně nepotřebuju. Potřebuju kočky jako takové, páč jinak by nás myši sežraly. Máme tu děsně moc myší
Pár koček tu je, ty protřelé bojovnice se drží .
Je fakt, že kdyby byla hluchá tak asi život normoš venku nezvládne. Musíš najít nějakou z těch 20% co hluché nejsou . Život mají poměrně klidný, v podstatě všichni psi krom Arase je nechají normálně na pokoji. Akorát Arman je holt kretén a musí si na něho dávat bacha. Ale je tu spousta míst, na které se nedostane. Třá ta půda, seník, cokoliv co je za plotem...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:14
- Nahlásit

Gerda
Biluška
holky neblbnete jsou to kotata, i kdyby byli sebedrsnejsi tak proti terierovi ktery po nich jde nemaj sanci, mozna z tech trech prezije jedno pokud bude mit hodne velkou kliku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:19
- Nahlásit

lucYnka XIII
tak jí nic nedáme, leda až najdeš bojovnýho kocoura, co sestřelí i teryjéra.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:22
- Nahlásit

Gerda
jj

Biluška
kdyz mas psa co zere kocky a potrebujes lapat mysi tak hledej dospelou kocku, ktera na psy neni zvykla, takovejch je taky vsude hafo, ale nevim jestli bilych, tech je malo a vetsinou fakt hluchoni

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:26
- Nahlásit

lucYnka XIII
My bychom s Danem chtěli kočičku...akorát že on by chtěl modrou...ale kdyby byla nějaká zajímavá tak by určitě polevil...nevíš o nějaké zajímavé tady z okolí? Do bytu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:29
- Nahlásit

lucYnka XIII
Dyť ti celou dobu říkám, že nechci kotě, ale protřelou bojovnici

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:30
- Nahlásit

Biluška
Arman myši nechytá? Známý má foxlí odrostlé štěndo a každé ráno má přede dveřma vyskládaný myši a potkany.

Proto chce Lukáš tak moc foxla, protože starý voříšek, který byl myšař, umřel a kočky máme tak leda na chytání vrabců.

Jinak Lukáš stále víc a víc touží po pasoucí bordeře.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:32
- Nahlásit

Mucholabka
hele a necheš radši fretku? Pawlinka by ti dala tu blonďatou...hodila by se ti k dalmatínkovi....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:36
- Nahlásit

Gerda
My chceme kočičku. Kdybych měla fretku, tak bych si pak stejně musela pořídit ještě i tu kočičku. A Dan má kočičky rád.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:37
- Nahlásit

Gerda
Blonďatou nedám. Blonďatá tu zůstane a jmenuje se Damišek.

Ale ještě máme volné 4 holky a 1 kluka tchořovité...

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:38
- Nahlásit

pawLINka
Arman myši nechytá?
Ne Normálně jsem ho přistihla jak mu myš běhala mezi packama a on ležel a čuměl na ni Asi to byl jeho domácí mazlíček, nebo co Jinak loví kde co, ale myši ne

Jinak Lukáš stále víc a víc touží po pasoucí bordeře.
Bysem věděla, ti skypnu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:47
- Nahlásit

Biluška
Bysem věděla, ti skypnu
Nic!!! Žádnou nechcu. Povolila jsem max toho foxla, pač ty myši a potkani mě taky serou, ale to musí být ščeňátko, aby si zvyklo na zvířata...

Bordera je sice hezká, ale pro nás bez účelu. Kozy a ofce máme, ale pasou se i bez bordery.

Možná jednou, až nebudeme mít toliko čoklůch... Už tak bude další krokem zpět, pač máme vozík jen na 4 čokly.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:57
- Nahlásit

pawLINka
hodně tu fretku zvažuju. Je s nima sranda, ale fakticky nevim k mařeně...Vona by jí asi zakousla. Nebo mámě místo psa. Už od něj upustila, že jí mařka ke zničení nervůch stačí, s tou fretkou by si taky mohla užít...ale to je fakt na zvážení do budoucna.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 15:03
- Nahlásit

pawLINka
Bordera je sice hezká, ale pro nás bez účelu. Kozy a ofce máme, ale pasou se i bez bordery.
Ale s borderou by se pásly organizovaně

. Už tak bude další krokem zpět, pač máme vozík jen na 4 čokly.
Fox se nepočítá, ten je malinký a skladný, to je jako kdyby nebyl

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 15:08
- Nahlásit

Gerda
Hm, potřebuju někoho, kdo to bude zvažovat teď. Letos to s fretkama fakt nevyšlo... Kdyby dodržel slovo jeden chlápek, tak v pohodě, ale předtím jsem je fakt neinezrovala.

Nevím jestli nějaký další fretky budou, nechám asi Doru vykastrovat...

Biluška
Počítá se, protože bude muset jezdit v autě, což je právě ten krok zpět.

Vozík má pro nás hlavní výhodu, že když někam jedeme v létě, tak se nemusíme bát někde necha čokle odstavený. Ve vozíku není horko a my se nemusíme věnovat jen psům. Takhle to bude na prd. Ale Lukášovi to nevymluvím, on prostě toho psa chce a pořídí si ho klidně i beze mě. A má to mnohem víc proti...

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 15:15
- Nahlásit

makrel
nad tím jsem taky uvažovala, ale nevím jestli si paní vezme jacka, když chtěla zase jezevčíka

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 15:29
- Nahlásit

Mucholabka
a odkud ses? nekde orijent jako Biluse?

nasrali me s tim servisem notase, vcera pro to meli prijet a nic, dnes se mi tam povedlo konecne dovolat, zenska neochotna az hruza. Povidam jestli ji nahodou neotravuju a ona, ze ne, tak jsem ji rekla, ze mam pocit ze jo. Nakonec mi rekla, ze toho asi meli hodne tak proste nedojeli Fakt na houby, ale zase maji diagnostiku zdarma jinde vyvalim 1500 jen ze na to kouknou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 15:49
- Nahlásit

tož efektivně využívám pracovní dobu, tady není ani noha, tak jsem si opláchla auto, neříkám, že je čistý, ty 4 kýble co jsem na to použila byly úplně černý ta voda v nich, ale je to mnohem lepší.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 15:50
- Nahlásit

kejtlin
takhle tu soutez definitivne prohrajes

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 15:55
- Nahlásit

lucYnka XIII
to mi až tak neva, obávám se, že by jimijová odmítla nastoupit.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 15:58
- Nahlásit

Monty
obávám se, že by ji za pár dní trefilo

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 16:00
- Nahlásit

makrel
taky si myslím, přece je to starší paní, na procházky chodí, ale myslím, že jack by byl nad její síly

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 16:02
- Nahlásit

nevite kde se kupuji samolepky na auto s tim Z jako zacatecnik? a pokud mozno hodne velike pres cely kufr

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 16:22
- Nahlásit

lucYnka XIII
Kupují se na benzínkách. Ale v rádiju nedávno říkali, aby si je tam lidi nedávali. Že spousta frajírků toho zneužívá a má tendence chudáka začátečníka "vyučit"

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 16:27
- Nahlásit

Biluška
Kupují se na benzínkách. Ale v rádiju nedávno říkali, aby si je tam lidi nedávali. Že spousta frajírků toho zneužívá a má tendence chudáka začátečníka "vyučit"

fakt? tak to si ho tam asi nedam

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 16:28
- Nahlásit

lucYnka XIII
je to zbytečný, já to na žádný auto nikdy nelepila.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 16:30
- Nahlásit

kejtlin
je to zbytečný, já to na žádný auto nikdy nelepila.
ale ty urcite jezdis dobre. Ja si vybiram parkoviste podle toho, aby melo siroky vyjezd, abych se trefila

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 16:33
- Nahlásit

lucYnka XIII
to získáš praxí, zato já svůj orientační smysl nezískám.

<< 1 ... 4707 . 4708 . 4709 . 4710 . 4711 . 4712 . 4713 . 4714 . 4715 . 4716 . 4717 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání