Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4707 . 4708 . 4709 . 4710 . 4711 . 4712 . 4713 . 4714 . 4715 . 4716 . 4717 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 23:25
- Nahlásit

Gerda
pani, privezla bych vam treba celou zahradu, kdybych mela vetsi auto, sem pracne vykopala 2 levandule a nevim, kam je nacpat, musim je nejak ostrihat a rozctvrtit, ale nevim, co to s nima udela,
asi dojedu k zahradnikovi, jestli nebude mit naky prtavejsi, ale do malokvetinacu vam neco dovezu, nebujte a nerozcilujte se nebo vam naskacou pupinky

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 23:29
- Nahlásit

leyenda
Nutně potřebujete autobus. To se nedá nic dělat. MOžná s sebou budu mít taky jednoho haranta, je to holka, jesi máte syna ňákýho, mohli bysme je dát dohromady, závazně zasnoubit, čék to má pak jenoduší, než když si ty haranti vybíraj sami. Je jí teda deset, ale za osum let vám ji zašlem do paragvaje, do tý doby jí řádně dovychováme, vy klukovi zařiďte spoustu peněs a bohactví.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 23:38
- Nahlásit

Ja mam problém stran toho myho skoroutopenyho psa, boji se ted vody

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 23:52
- Nahlásit

kejtlin
hele a nemoh to byt nejaky pes? Melas je zavrene vsechny?

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 06:37
- Nahlásit

Gerda
Nutně potřebujete autobus
to mate pravdu, mohli byste se mi na nej slozit, fpotstate to vodnasi muj pes, kterej nemuze s nama na prazdniny
čék to má pak jenoduší, než když si ty haranti vybíraj sami.
moje rec, nejni nad aranzovany snatky
zuzanarosakova
boji se ted vody
nejde do vody ani za tim druhym?

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 06:39
- Nahlásit

Gerda
simtě, kolik máš těch kvjetináčů a kytek? To se fšechno vejde do bytu?
Nevyznám se v tom, na co jsou dobrý ty levandule? Na vůni?

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 06:46
- Nahlásit

Lola1
na co jsou dobrý ty levandule
sou krasny a vonavy a odhanej mouchy

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 07:00
- Nahlásit

kejtlin
hej a nebyl to ten stracenej hat??????

all
teď mě čeká ještě několik hodin hnusné práce, pak se zhroutím a pak budu odpočívat, páč jsem neměla žádný svátky a víkent jako někteří

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 07:37
- Nahlásit

zdaréééc fšici, su ouplně vyčerpaná, bajša mě celou noc přesvědčovala, že mi nutně musí spát ausgerechnet na hlavě

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 07:42
- Nahlásit

Baysha
radosti majitele stenatka...
uzivej si to, nez se nadejes, bude to velka holka a bude se ti po vsem tomhle styskat

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 07:43
- Nahlásit

Vůbec, ale vůbec jsem se nevyspala. Jsu nasrané a budu asi zlé. Dřete babizny?

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 07:44
- Nahlásit

leyenda
dyk já vim
ale co nechápu, proč ta potvůrka furt ohlodává kovový trubky? jako dřevo bych chápala, ale kov? mám strach vo její zuby...

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 07:46
- Nahlásit

Biluška
Dřete babizny?
jo, vkuse bez víkendu a svátků. Už su vyčerpané

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 07:48
- Nahlásit

makrel
To chtějí fšichni umět englicky? Jim normálně zadej domácí úkoly k samostudiu a jeď k vodě

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 07:49
- Nahlásit

Biluška
nee, já teď neučím. ale překládám.

impact
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 07:51
- Nahlásit

Nechce se mi, mrtě moc se mi nechce. To je ale pokakanej den hned od rána.

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 07:56
- Nahlásit

impact
povídej mi o tom,necítím záda a krk od toho debilního PC a ještě tomám tak na 4 hodiny minimálně

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 07:57
- Nahlásit

makrel
nee, já teď neučím. ale překládám.
Aha, tak to se samo neudělá, to je bubý

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 08:04
- Nahlásit

Biluška
vono by to nebylo bubý, kdyby tonebylovždycky najednou a hned. Jenže toje třeba týden nic a pak naráz hodně se šibeničním termínem a člověk chcípá.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 08:07
- Nahlásit

makrelcus,cus,ja zas potahnu na odpoledni,no vubec se mi taky nechce!!!a prace jina nikde,at hledam jak hledam!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 08:51
- Nahlásit

bude hnusný vedro,asi pojedu k vodě, had to nebyl, vejce nežere, jen vejcožrout, ale chucky je užovka
Baysha
v klidu to ji přejde, goša odkusovala hrdla skleněných láhví, doslova odkusovala a nic jí není.
nemethova5
nemethova5
fuj ty se nemáš, já mám poslední den volna a pak na 2 dny do hnusný práce a pak jílový a pak den hnusný práce a bohužel 14.7. mám noční za sobotu, kdy jedu do jílovýho.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 08:53
- Nahlásit

zuzanarosakova
myslím, že by se nebál, kdybyses ty podvědomně nebála a on to vycítí. nelákej ho do vody, dělěj, že nic, jestli je na tobě závislák a psi jsou zvyklí s tebou plavat tak tam vlez, rambo taky a rocky třeba přijde za vámi

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 08:57
- Nahlásit

kejtlinze jo?nas je tam vic,hele aspon jsem si tam nasla pratele,co maji taky psiska a mame se o cem bavit i celkove!jdu na odpol.streda,ctvrtek,patek.mozna sobota 24-hodinovka,jak se domluvim s evou,majitelkou.jedu za chvilku pro prachy.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:13
- Nahlásit

nemethova5
sem četla, že máš nějaký hlídání jako vedlejšák, to je bezva ne? a nemohla bys na stálo?

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:18
- Nahlásit

nemethova5
no mít tři normální šichty a pak ještě hned 24, tak pakasi prospím celou neděli

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:23
- Nahlásit

lidííí, mám dylema, esi jet do jílovýho, nebo se a to vykašlat, bo jsem si teprve teď uvědomila, že budu po dvou nočních, z čehož ta druhá končí v sobotu v osum ráno

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:27
- Nahlásit

Baysha
tož to ti neporadím, páč já tam nejedu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:34
- Nahlásit

Baysha
Mám stejné dilema. Miňonka má totiž nějaké bebínko v motoru, zatím jsme nepřišli na to co jí je. Ale něco jí je. Mám strach jet tak daleko, essi se podělá někde po cestě tak fakt nevím co budem dělat . Plný auto psů, děcek, krabic.... Se docela bojím.

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:36
- Nahlásit

Biluška
no já su navíc ve spánkovým deficytu krz bajšu uš teť a eště dvje noční... nevim, no...

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:50
- Nahlásit

Bré deň. Hele, zařiďte si to jak chcete, ale dojedete vobjě! I kdyby Bajša měla jít spát pot stromek a Biluše si pučit auto f pučovně aut!

Lola1
Normálka, mám květináče na balgoně, vono jich zas tolika nejni, jen dva bambusy, tri krysantémky, keř s červenými listy, květina bez květu-chlastavá, malokvětina, lavendří miminka, co uš rok nerostou, palma, co je doma a je taky chlastavá.

Šmarjá pane doktore, vy pláčete? Ach ne, vy se smějete...

<< 1 ... 4707 . 4708 . 4709 . 4710 . 4711 . 4712 . 4713 . 4714 . 4715 . 4716 . 4717 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání