| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:46
- Nahlásit
zuzanarosakovasi z vas pani delam srandu,anebo,mel sebou pytlik,ktery si pak hodil na zada i s tema vajcama,jen dedukuju,bodliny to urco udrzi,to je takovej jezek lupic.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:46
- Nahlásit
nemethova5
zuzanarosakova
ste trupky je vidět, že ste z města , viděla jsem jak ježek kutálí vejce před sebou, neviděla jsem to včera, ale už jednou jo, ale že by se 8krát vrátil?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:48
- Nahlásit
kejtlin
taky to mohla bejt liška a místo zázvoru nesla plnej pytel kejtlininejch kachních vajec
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:48
- Nahlásit
kejtlinne,je to jezek nenazranec,nestacilo mu jedno,uloupil si dalsi a k tomu jak mel chut se osmkrat vratil,to musi byt jezek labuznik.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:50
- Nahlásit
kejtlin
tak to byl ježek s rodinkou no a každej si kulálel to svoje vajíčko před sebou
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
mel chut se osmkrat vratil,to musi byt jezek labuznik.
Nebo to bylo 8 ježku!
|
impact
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
To je ten Kryšpín nebo jak se jmenuje. Jak straší u Bilu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:52
- Nahlásit
kejtlinbuh-vi,co ti tam leze za strasidlo a zere vajca od kaceny!
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
Alexa
ani nevím, jestli liška žere vejce. ta by si spíš dala tu kačenu a ta je zcela nepoškozena, zkoumala jsem ji, jestli není pokousaná.nebo potkan? je divný, že jich zmizelo všech 8.
ježek labužník, at´ táhne o několik domů dál.
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Alexa
nemethova5
Jasnē byl to ježčí gang!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:53
- Nahlásit
kejtlinno,to musis rict jemu,jak te zas navstivi!treba si prijde pro dalsi varku!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:54
- Nahlásit
impact
to je květoš, ten chodí i k nám do lesa
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:56
- Nahlásit
kejtlinhele a co tchor???nemohl to byt on????prece jenom,psi k nemu neradi chodi,co kdyby je nahodou pekne oprskl s tim svym smradem?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:57
- Nahlásit
kejtlin
Kuna to být mohla. Essi má někde mladý tak nosí vajíčka tam, takže skořápky budou až u jejího hnízda.
Liška by možná mohla taky, ale ta by spíš zabila tu kačenu, než aby se obtěžovala běhat s vajíčkama.
impact
Květoš ty Kryšpíne
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:58
- Nahlásit
nemethova5
Takže tchorí gang!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:59
- Nahlásit
zuzanarosakovajo presne pani,ted jste na to kapla!tchori gang!pekne voprsklech tchoru!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:01
- Nahlásit
nemethova5
muselo to být něco většího, tchoř, ani nevím jestli žere vejce a neslyšela jsem, že by bnyl někdy u nás v okolí, možná kuna nebo lasice.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:02
- Nahlásit
nemethova5
Uplnē vidim, jak tam nabēhli a drželi kachnu v šachu pistolí naklonēnou frajersky na stranu!
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
tchoř, ani nevím jestli žere vejce
Se zeptej Sali, ta bude určitě vědět
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
šiš takovejch návrhů a tys pořád nespokojená
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:08
- Nahlásit
Nevíte někdo kdy se vrací Laila z toho Finska, nebo kde to je?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:09
- Nahlásit
zuzanarosakovakoukam,ze mate bujnou fantazii jak ja,asi tak nejak bych si to predstavovala.
kejtlinpry zere i mala kachnata
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:11
- Nahlásit
nemethova5
už m ám kachňata dost velký o ty trach nemám, a kdyby se vylíhli v noci ty malý, tak tam budou skořápky.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:12 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit
nemethova5
Koukam, ze mate bujnou fantazii jak ja,asi tak nejak bych si to predstavovala
Ale ted mē napadlo, že by mēli spíš ty ocasy frajersky naklonēny na stranu, to je prece jejich zbrañ
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:12
- Nahlásit
Biluškatak zrovna tohohle tchore jsem nemyslela!ja myslela zviratko maly smradlavy.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:15
- Nahlásit
kejtlinje to zajimavy,no,jeste,ze bydlim v panelaku,zadni tchori,zadny lasice,zadny takovy skodny potvory.
zuzanarosakovajo,maji nabitou bambitku u ritniho otvoru.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:36
- Nahlásit
Nazdar ženuchy, až teď sem se dostala za vámi, to byl ale pršivej den, že? Mařka byla ubytovaná ve sprcháči. Všechno dobré?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:42
- Nahlásit
Gerda
mě něco odneslo vejce od kachny, byly těsně před vylíhnutím, asi kuna, ale psi neblafli a zmizely všechny, což to je taky záhada.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:49
- Nahlásit
kejtlin
mě něco odneslo vejce od kachny, byly těsně před vylíhnutím, asi kuna
jejda, snad se k tobe nenastehovala moje kuna , na me jecela jedna pani ze sousedstvi, ze ji moje kuna zavrazdila nevim kolik slepic
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 23:15
- Nahlásit
kejtlin
může bejt kuna tak tichounká? Že by o ní ani čokli nevěděli? Já jendou dostala z lásky vod jednoho vesnickýho nápadníka králíčka, menoval se Vlasta, von i králíček, králik byl vymazlenej,stejnou barvu jak maryje měl, tlusťoučkej, čisťounkej...dala sem si ho na dobu letního dovolený s mámou ke kámošovi do králikárny, pak mi od něj přišel pohled, že mi králika zakousla kuna, což je podle mě kravina, byl fakt velikej, myslim, že mi ho ti šmejdi normálně sežrali. Ale tobě by se asi na pozemek nepozorovaně nikdo nedostal....tak snad ta kuna...
leyenda
pani, na vás já se zlobim krs ty levandule, kůli vám přesahzuju ouplně všechno nakoupila sem velký hluboký květináče a máte moc veliký štěstí, že už nemám hlínu, bo bych krs ty vaše moudrý rady sázela eště teď!!!! Chybí mi eště pročenžovat keř s červeným listem do většího kybliku a větší bambus do původního keřovýho a malej bambus do původního velkobambusovýho. Taky sem prostřihala divnokytku, kerá taky nevim, co je, ale měla povadlý květy, tak sm je ustříhla i s listama, bo uš tam stejnak rašej nový. Taky sem prosřihala kytku, co má zatim jen listy, ale je to dobrá kytka, chlastavá. Levadule sem dala do hloubkáče místo krysantémek, ty sem narvala do truhliku. Zbyly mi tři malokvětináčk, něco bych do nich flákla. Přivezte těch lavendrů rači víc, bstak je to kůli vám.
|