Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4707 . 4708 . 4709 . 4710 . 4711 . 4712 . 4713 . 4714 . 4715 . 4716 . 4717 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:58
- Nahlásit

Jo a eště sem vám k tomu nenapsala, že maryje skoro plavala. Žárlila na Dýni, kerá je plavec jako blázen, takže chtěla klacek dřív než Dýně a skoro udělala tempo. Na to, že jí do vody beru f poctatě násilím, sem čuměla jako blázen.

zuzanaadidaskova
Čoveče nevim, nakolik je to špatně, ale do vody bych ho nenutila, jestli byl plavec před tou nehodou, osmělí se krs druhýho čokla sám.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:01
- Nahlásit

Dobré dopoledne!
Včera jsme si s Davítkovou užili bezva bránění. Kašlu na IPO a už budu děltat jen TART. Fandu na to budu připravovat už od mala, neb se včera projevil jako slušnej zabiják. Nejdřív zabil peška a pak mikinu nějakýho pána.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:13
- Nahlásit

Baico
slušnej zabiják
Prostě takovej normální sabyják ))))) Máte fotkíííí?

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:14
- Nahlásit

jo a lidi, poraťte mi, teda asi chcu moc a su zmlsaná, bo mi bajša spí do pjeti a pak si mě eště na venčení sama vzbudí, ale nemáte ňáký typ, jag jí to posunout aš na šestou? fčera sme zkusili jít spat aš v půl dvanáctý a stejně prudila f pjet... anebo gdyby se teda f pjet vyvenčila a pag zas zalehla, bo vona je tagle po ránu apsolutně nejakčnější a hrozně chce hryzat nevim, jag ju k tomudle mám přemluvit

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:19
- Nahlásit

Ty voe, kříženec pitbula s borderou:

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6548442/Daruji-fen ku.php

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:20
- Nahlásit

Baysha
časem vydrží spát dýl, já si tohle prožila s gošou.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:22
- Nahlásit

Ty vole!!!! Dívejte na ten inzerát:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6547509/zlati-retv ir-krizenej-z-labradorem.php

Btw: Kříženec vepřadora se zl. retrívrem bude těžko strakatý...

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:23
- Nahlásit

Baico
Máte fotkíííí?
Nee, mě to ani nenapdlo, ale příště to napravíme. Mám jenom dvě v mobilu, jak Fanda vraždí rukáv na zemi, ale ty jsem ještě nestáhla.

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:24
- Nahlásit

kejtlin
já vim, že časem jo, já jenom že bych fšecko chtěla hned tag holt budu měsíc chodit s pytlema pod vočima i když spaní od desíti do pěti je stejně báječný, a eště si nás vzbudí sama, je tak moc šikovná, že mám pocit, že by mohla bejt eště šikovnější

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:27
- Nahlásit

pawLINka
tywoe, to myslej vážně? daruju čtyřdenní štěňata???

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:28
- Nahlásit

Baysha
Jako mazec.

all
Fakt dokonalé představitelky plemene jorkšír (hlavně, že mají mašličky):
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6493736/DVE-DOSPEL E-FENKY-YT.php

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:33
- Nahlásit

Baysha
měsíc ne, neboj to se poddá dřív, já to taky dřív dělala, pospíchala jsem na psy, po těch pár letech, asi po 10ti jsem došla k názoru, že to nemá cenu, že ten co jeden dělal v půl roce, tak jiný zvládne až na 9ti měsících a nedělám z toho vědu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:35
- Nahlásit

pawLINka
já bych řekla, že to jsou jorci, jen nejsou upravený, ale nevím nejsem znalec plemeného standardu.

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:36
- Nahlásit

kejtlin
mně nevadí, že mě budí v pět, to je super náhodou, ale kdyby existoval nějaký způsob, jak ji přemluvit, aby pak eště zalehla a kravit začala tak v osum, to by bylo úplně nejúžasnější, ona je v těch pět nejvíc nabitá energií

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:36
- Nahlásit

Mám možnost koupit Expot za 95,- . Potřebuju ale víc lidí, abych to brala ve velkém. Máte někdo zájem? Přivezu do Jílového, nebo pošlu poštou. Ostravákům a Opavákům to hodím cestou do práce.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:37
- Nahlásit

kejtlin
Já znalec taky nejsem, v jorkách se nevyznám vůbec. Jen mi tyhle připadají děsně ošklivý...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:39
- Nahlásit

Biluška
na kolik je to kilo? a jak je účinný?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:42
- Nahlásit

kejtlin
Píše se tam,že jedno balení na psa do 15 kg, na větší prý dva. Ale já teda dávám už několik let na každého psa jeden a stačí to. Podle letáku to má být na blechy měsíc, klíšťata šest týdnů, ale mám zjištěné, že to drží tak tři měsíce na obojí. Naposled jsem dávala na psy v dubnu, celou dobu nebylo ani jedno klíště, až teď je začínají pomalu sbírat, tak budu dávat novou dávku.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:44
- Nahlásit

Biluška
Mám možnost koupit Expot za 95,- . Potřebuju ale víc lidí, abych to brala ve velkém
Prosím o 6 kousků, peníze dovalím v sobotu. Děkuji!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:46
- Nahlásit

Baico
Biluška
to je něco jako kiltix? Zkoušela jsem jiný protiklíšťáky, ale po preventiku bylo mařeně nějak blbě, duovin nefachal vůbec, funguje jí jenom kiltix. Co je expot?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:52
- Nahlásit

Gerda
Expot je jeden z těch jak se kapou za krk. Funguje bezvadně, akorát pak mají asi tři dny mastné kolečko v srsti. Podle mě je to mnohem lepší než obojek,páč obojky ty moje ludry pořád ztrácejí

Baico
Píšu si tě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:55
- Nahlásit

tě bůch kreténi
apsolutně nestíhám gdo dělá vejcuc??????????????????????????????????
Biluška
vem mi 2,jakou to má expiračku? to bych možná vzala víc,bych se voptala známejch

hancaw
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:55
- Nahlásit

Biluška: prosím přivez mi 4 kousky!

ALL : měli jsme báječný víkend vyvezli jsme se na Balt i s čuklem a bylo i krásný počasí jenom ta studená voda....... jo a taky jsme kajtovali to teda bes čukla ale bylo to fajné. Němci byli velmi přátelští dokonce tam mají hunde strand a f kempu i hunde dusche s tepló vodó

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:57
- Nahlásit

hancaw
týbláho, hundeduše chcu, gde přesně to je? že bychom tam příští rok zarazili taky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 10:57
- Nahlásit

hancaw
s tepló vodó
no vidíš že na ní došlo a gdy já ti to uš radila
Baico
uš tě naháněl jirka že máš doject s vobouma sabyjácííma f sobotu,sem mu řekla že sem mu fčera řikala,že nemůžem,tak prej příště

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 11:01 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

hancaw
hele pani a na ten balt z nemecký strany to vyjde třá stejně penězma jako z tý polský? Nevíte? Jak teťkanc plánujem to moříčko na září, tak aby to bylo co nejlevnější....

děcka, kdo teda by měl zájem ject k temu mořu? Do toho Svinibroda, nebo podle ceny kousek vedle do Hunde Duše s tepló vodó? Bych to zjistila přes Pardálku a její upravený čoklobus....
Zatim napevno počítám s Bajkonuřima a Pavlou s Pikslou a Waldima...

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 11:08
- Nahlásit

Gerda
gdy, gde, za kolik?? jako zvažujem to, stejně sme chtěli někam ject... myslíš, že štyrměsíční čoklida by to zvládla? já nemám s tímto zkušenosti a nerada bych ju něgde zničila...

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 11:10
- Nahlásit

Poďóól , máme nového psa do práce. Je moc hodná, už chodí na vodítku, spinká ve velkokenelce, zachránila páníky od pokuty za špatný parkování krs svou roztomilost:

Teď má eště prázdniny, ale po víkendu už jde do práce.

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 11:12
- Nahlásit

Gerda
jesusky to je prďolka nádherná a ty klášný modrý voči...

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 11:12
- Nahlásit

Baysha
jasně že zvládla, beztajk to bdue jen cesta busem/autem, potom chození po pláži, pokud pojedou brániči, vezmem jim aji fižiranta, aby si ti pitomcíííí užili bránění ve vlnách. My, co nebráníme a neplaveme a jenom sedíme a jíme a válíme se f písku, si taky přijdem na svý (mluvim o mě a o maryji). Bude to určitě do kempu, buď stan, nebo chatky, hlavně po sezoně, tak potřebuju znát zájem, aby se podle toho dalo plánovat dál.

<< 1 ... 4707 . 4708 . 4709 . 4710 . 4711 . 4712 . 4713 . 4714 . 4715 . 4716 . 4717 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání