Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4698 . 4699 . 4700 . 4701 . 4702 . 4703 . 4704 . 4705 . 4706 . 4707 . 4708 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 11:54
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak je nechám v chodbě nebo verandě a velký zavřu do kotce, kam neprší.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 11:57
- Nahlásit

Biluška

Hele chceš porát ty stary mobily? Mam dva rozbity, ma je vzit do Jiloveho?

Baysha
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 12:07
- Nahlásit

kejtlin
nebuj, to vim, že se nemůže živit piškotama, měla asi dva celkem, rozlámaný na šestiny, jako odměny
ale fčil sem zjistila, že jí jedou kuřecí krky a taky sme se s ňou dělili o jabko, tak snad hlady neumře ale hovězí teda fakt odmítá, potvůrka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 12:28
- Nahlásit

tak nemám hada, zmizel z terária, dle mého v tom má prsty dědek, byl mi asi prohrabat věci jako to dělá, když nejsem doma a asi byl zvědavej co mám v tom teráriu za zvíře, a had vzal draka, nikde není, prohrabala jsem všechno, z terárka samovolně utéct nemohl v žádným případě, mám terárium na šroubky a když manipuluju vevnitř terárka, tak ho hlídám, má 160cm asi tak se hlídá snadno, beru ho ven to je jasný, chtěla jsem to udělat před chvílí a had v hajzlu.

Baysha
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 12:31
- Nahlásit

kejtlin
no týbláho! držím palce, ať ho najdeš

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 12:32
- Nahlásit

kejtlin

A škrtič? Co?

Ale beze srandy, jak se chytaj hadi?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 12:42
- Nahlásit

Baysha
Lucie Kratochvílová
může bejt kdekoliv i venku někde, dokořán otevřený okna jsme měla takže bohužel
jj škrtič užovka červená, chytaj se normálně dojdeš k hadovi a zvedneš ho za tělo ze země, nebo ho držíš za hlavou pokud máš strach, že tě kousne.

Baysha
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 12:51
- Nahlásit

kejtlin
a koukalas, esi nemá dědek novej slušivej náhrdelník?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 12:58
- Nahlásit

Baysha
bohužel by ho chucky nezadávil!!!!!!!had neškrtí potravu která je větší než on sám a kterou nemůže pozřít. jak mi dědek lže do ksichtu, že on tam nebyl, na světlým koberci šlápoty od bahna, já tam chodím bosa, psi tam skoro nesmí, ty nosím z obýváku do postele, ab y tam nebyli chlupy, celo ložnici mám laděnou do bílo béžovo světle žluta a ten kripl tam chodí v botech a lže že tam absolutně nebyl,a neví kdo to udělal, ty woe nikdo jinej tady není!!! v tu chvíli nemám daleko do toho, abych mu nedala pěstí.

Baysha
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 13:01
- Nahlásit

kejtlin
teda to je děs, to nemáš možnost se zamknout? mi kdyby se někdo hrabal ve věcech, tak asi dostanu hysterák

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 13:03
- Nahlásit

Baysha
já dostala hysterák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to si nedovedeš představit jak jsem n a něj řvala až jsem chraptěla a slova jsem si nevybírala, zamknout to nejde ta západka je zatřená barvou, vyměn it zámek sice asi jde, ale bohužel na něj díky jeho aktivitám pouštění psů atd nemám, ani na tem posranej zámek.

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 13:20
- Nahlásit

kejtlin
ty si teda uzijes! To bych asi nevydrzela

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 13:32
- Nahlásit

kejtlin

Ty voogo, chudák had! ještē že je teplo, kdyby zdrh v zimē, tak by asi neprežil

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 13:44
- Nahlásit

kejtlin
Ty brďo, jak se hledají hadi? To asi nemá smysl lepit plakátky, co? Vždyť venku zdechne, chudák

Dědkovi bych normálně řekla, že ještě jednou pustí nějaké zvíře, nebo se jinak projeví jako senilák tak že podáš návrh na jeho znesvéprávnění a zavřeš ho do ústavu. Ono to sice tak jednoduché není, ale on to třá neví

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 13:58
- Nahlásit

Biluška
Vždyť venku zdechne, chudák
snad nezdechne, dyt je teplo a had zere jednou za dlouhou dobu. Ale muzou ho sezrat psy treba, nebbo odnekud spadne a zlomi si nohu

kejtlin

neboj najde se, Zuzanka se taky nasla a dokonce driv nez jsem predpokladala a to jsem vecnej optimista .

zuzanarosakova
zatim ziju jsem jeste nekoukala nejak jsem vcera zalehla az kolem 3 rano a uz se mi nechtelo koukat, ze bych pak vubec neusla

Baysha
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 14:33
- Nahlásit

kejtlin
teda ty si fakt užiješ s dědkem já už bych ho dávno vykopla a vyčíslila bych mu celkovou škodu a poslala bych mu to v obálce s modrým pruhem, ať se chvilu bojí zase on

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 14:42
- Nahlásit

venku samo zdechne, je vedro na něj, potřebuje vodu, v baráku není

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 15:02
- Nahlásit

kejtlin
venku samo zdechne, je vedro na něj, potřebuje vodu
aha tak to je blbe, kdyz potrebuje vodu, treba pujde k rybnicku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 15:17
- Nahlásit

lucYnka XIII
k rybníku to je 12km, může bejt i na zahradě, ale tam ho nenajdu.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 15:24
- Nahlásit

kejtlin

A nemužeš ho na nēco nalákat? Traba dát nējakou návnadu na zahradu a v noci čekat? My jsme takhle chytali tejden džungaráka ve 4 + 1, uprostred pokoje mēl misku se zrnim a jednou v noci jsme ho tam chytli

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 15:26
- Nahlásit

zuzanarosakova
hada nenalákáš leda na myš a ta uteče, zahrada je hodně veliká.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 15:35
- Nahlásit

kejtlin

Na zdechlou myš treba, ne? Nebo na myší hostinu. Nebo had nemá čuch?

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 15:36
- Nahlásit

zuzanarosakova
už vidím kejtlin jak chytá myši, zabíjí je a rozhazuje po zahradě

impact
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 15:48
- Nahlásit

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 16:02
- Nahlásit

kejtlin

, vyměn it zámek sice asi jde, ale bohužel na něj díky jeho aktivitám pouštění psů atd nemám, ani na tem posranej zámek.

zenska, jak si te tak ctu, tak ti - ciste z vedeckych duvodu - par zamku (na dvere i na kotce) zasponzoruju a uvidime, zac je toho deda.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 16:14
- Nahlásit

argosek
zac je toho deda
nechápu?
zuzanarosakova
zdechlou nesežere, musel by n to být naučenej, má skvělý čich i v jazyku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 16:18
- Nahlásit

mám informace, že na prahu se žene obrovská bouřka!!!!!!

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 16:21
- Nahlásit

kejtlin

nechápu?

ja nevim, chapes?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 16:26
- Nahlásit

argosek
ja nevím chapes
jo už jo, mezitím mi to došlo, ještě by mohl vyšplhat po žebříku balkonem, aby se ke mě dostal, kotce mám už zamčený, do jednoho dávám i malý psy, když jsem v práci jenže ti jsou tak čistotní, že ani v kotci neudělají nic, stejně tak velký. když jsem doma, tak jsme stejně tak půl dne nebo i celej den na cvičáku, beru všechny i když cvičím jen s velkýma, s malýma tak max. kladinu, ale jsou se mnou takže jsou spokojený

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 16:52
- Nahlásit

kejtlin

jo už jo, mezitím mi to došlo, ještě by mohl vyšplhat po žebříku balkonem, aby se ke mě dostal, kotce mám už zamčený, do jednoho dávám i malý psy, když jsem v práci jenže ti jsou tak čistotní, že ani v kotci neudělají nic,

to delaval argosek taky a vzhledem k tomu, ze ho rodice nechavali skoro cely den v kotci, to bylo docela na ovno.

ted mam prirodni kotce - neni tam zadna podlaha, takze psi tam jsou jako normalne na zahrade. taky je vyhoda, ze v kazdem kotci je aspon jeden velky strom (ve vetsine jich je vic), takze tam je v techhle vedrech pekne chladno.

jestli chodis na tak dlouho do prace, mohla bys taky zkusit postavit si takovej kotec/kotce na trave. vyjde to na par tisic a psi budou mit klid od dedy a zaroven moznost curat, hrabat a kakat .

<< 1 ... 4698 . 4699 . 4700 . 4701 . 4702 . 4703 . 4704 . 4705 . 4706 . 4707 . 4708 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání