| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 13:07
- Nahlásit
Gerda
Máš mail Kuju
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 13:23
- Nahlásit
Gerda
jo, moc hezka fotecka, jako ja bych si takovou neporidila, bala bych se i jen vystoupit z auta
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 13:24
- Nahlásit
leyenda
Tak to nevim, co budete dělat, až přijede pawlinka, bo ta má těch stofárdů 3. A vzala by džessynku, tu vjěčně nasranou, co nosí šátek a brejle do auta.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 13:27
- Nahlásit
Gerda
tak to taky nevim, nemohla by vzit raci fretatko?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 13:30
- Nahlásit
Tak se tady mějte, za pjet minut valim z práce ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 13:38
- Nahlásit
leyenda
nemohla by vzit raci fretatko?
aspoň by je už nemusela inzerovat, pejsci by je všechny zakousli.
Lucie Kratochvílová
tak se teda taky měj, ne? Símťa taky uš!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 13:58
- Nahlásit
děcka gdo dělá vejcuc????
muchoš nemusí dyš má narosky,FŠECKO NÉÉÉJ,MUCHOTLAPKO ))))))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 14:04
- Nahlásit
davidkova renata
nioc se neděje, biluše má mouchy krs krávu pot voknama, pavlínka prodává freťata na zkrmení, lejenda se bojí přiject krs buldočky, bajša přijede s žirafou, bajko s plešatym ušatcem, muchoš uš je plnoletá, lucka nepracuje, bo utiká, jinak nic.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 14:10
- Nahlásit
Gerda
jo..tagže takovej normál štvrtek.. a co ty ,uš nurkuješ?? ))))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 14:51
- Nahlásit
Čus žumpiznice, uš sem doma a sem úplně uvařené. Večer jdem do kina na upíry. Aspoň, že f kině bude chládek .
Děkuju fšem za rady s muchama, si to podrobně prostuduju. Ten fujtajbl do zásufky používám na komáry. Nepřijde mi moc efektní. Možná je to tím, že máme strašně velké místnosti, možná bych jich měla používat víc . Jenže gdyž já tyhlety chemické svinstva nerada . Ale muchy teda taky nerada, akorát nevím co je větší zlo.
leyenda
Musí se ty smradlavé rostliny zrovna sušit? A jiné než ty vyjmenované by nefungovali? Páč z vyjmenovaných mám akorát mátu a nemám jí zrovna moc. Libeček jsem letos po tříletém boji konečně zlikvidovala . Ještě mám rebarboru a třezalku, zabrali by? Je něgde seznam plevelů, který muhy nesnášijou?
pawLINka
Jsem ti včera psala na skype, že na výcvik,nebo na hotel klidně můžu. Na furt ji rozhodně nechci. Když tak pošli podrobnosti.
Muchoš
Fšechno nejlepší k opravdickým narozeninám a vem si laskavje svý kolegyně z mýho obýváku, jo?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:14
- Nahlásit
Biluška
ty prachy co mi dnes přišly na účet jsou za svárov nebo za straškov?
all
dneska je to rok na skoro minutu přesně kdy jsem našla v lese přibitýho špunta za tlapky ke stromu, živýho, vzal si ho brácha, pojmenoval ho špunt, vozil ho do práce to mu zatrhli, jezdí pro pekaře a nesnese ho jeho NO, tak ho má jeho bývalá přítelkyně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:15
- Nahlásit
kejtlin
Asi Svárov. Straškov jsem posílala včera.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:18
- Nahlásit
Biluška
jj díky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:19
- Nahlásit
Akce kulovy blesk dokoncena. Uz jsme prestehovani a koncim o ctyri hodiny drif v praci. Akorat newim, co budu delat. Venku vedro na zdechnuti a barak vymydlenej bo ma prijet hotelak. Se budu asi nudit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:19
- Nahlásit
kejtlin
dneska je to rok na skoro minutu přesně kdy jsem našla v lese přibitýho špunta za tlapky ke stromu, živýho
COŽE?????????????????????????????????????????????? ?????????to si děláš prdel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:30
- Nahlásit
davidkova renata
ne, courám po lese se psama a ty zavětřili a někam běželi dovnitř do lesa, začala jsem volat , jsem myslela, že chytli stpu nebo tak, bylo mi to divný, protože by to bylo poprvý, přiběhli a zase běželi do lesa, tak jsem za nima šla co tam maj a našla štěně, křížence malýho plemene přibitý za tlapky a spodní části nohou ke stromu, co ted´ v kapsách nic kromě klíčů, cigaret a zapalovače, mobil doma, běžela jsem se psama domu, ani je neodstrojila, popadla jsem 3 druhy kleští, kmolo a pádila do lesa, špunta sundala, uháněla domu a k veterináři, pejska zachránil, ale co ted´ , nabídla jsem ho bráchovi a ten si ho vzal, no a zbytek popsán výše.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:34
- Nahlásit
leyenda
Jj, socializovaná jako že je zvyklá na lidi, na psy a na ruchy venku. Prostě, že to nejsou mimina odrozený někde ve sklepě...
To je škoda pani, fretky jsou úžo žůžo žvířata.
Já si k Dorotě budu nechávat synáčka Damiška. Ale Damiš půjde vykastrovat a Dora asi taky, protože fretek je moc a odbyt na ně není. Proč mít za každou cenu mladé... Ale když je člověk nechce, tak musí kastrovat, protože by byla fretka pořád v říji. Nebo né pořád, ale vracela by se...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:36
- Nahlásit
kejtlin
Ty voe pani... Tak to je masakr! Lidi jsou neskutečný svině.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:36
- Nahlásit
kejtlin
našla štěně, křížence malýho plemene přibitý za tlapky a spodní části nohou ke stromu
co my sme za druch sráčů, to ani neni možný.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:37
- Nahlásit
kejtlin
no ty vole tak todle teda přesahuje všecko ,sice jsem už slyšela,že se to někdy někde stalo,ale neznala jsem nikoho kdo by to fakt zažil ,normálně nemám slov,to se mi stává málokdy ,ty krávo,mě by snad jeblo to vidět ,chudák malá co musel zkusit a co kdybys ho nenašla!! upozornuju tě,že bych byla schopná tu mrdku skutečně zabít a to bez pardonu .byl tam dlouho ? a jak se vzpamatoval?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:50
- Nahlásit
davidkova renata
nevím jak dlouho tam byl, říkal veterinář, byla jsem u kamarádčinýho, můj tam nebyl, že si 3 dny. kdybych ho nenašla resp. psi, tak by tam umřel, do toho lesa chodí málokdo.mě taky málem jeblo, ale věděla jsem, že musím rychle sehnat kleště, tak rychle jak jsem ,letěla se psama dom jsem snad ještě nikdy neběžela, je tam závora v lese zamčená, autem bych se tam nedostala, proto kolo. veterinář ho dal na kapačky, aby ho zavodnil, ošetřil mu ty díry po hřebíkách-bylo jich 12ks , štěstí, že byl lehkej a nebyly ty hřebíky úplně zatlučený jinak nevím jak bych ho dostala, dal mu atb na 14 dní, konzervu na žaludek, nějakou speciální, protože dýl nejedl, byl vychrtlej, během pár dní byl dobrej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 16:22
- Nahlásit
kejtlin
no ty krávo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 16:23
- Nahlásit
kejtlin
fuj, teď mi ještě blběji, než mi bylo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 16:47
- Nahlásit
PRAŽÁCÍÍÍÍ
hele děcka,dejavu mi poslala mail,s jejím svolením kopčím,až bude čas,můžem jí podpořit..¨
Tak jsem kandidovala do voleb jako nezávislý nestraník - kandidát za Věci veřejné. Pokud se zúčastníte magistrátních voleb v Praze, tak víte, kde mne najít, ale je třeba to jméno na kandidátce zakroužkovat, pokud budete mít zájem, tyto legislativní změny jsem popsala zde: http://www.utulky.estranky.cz/stranka/navrhy Kromě toho bojuji za zachování Klánovického lesa, více jsem se k tomu vyjadřovala zde http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/prirod a
Vzhledem však k tomu, že je tam mraky jiných krásných mladých a ambiciozních členů, tak na 99% jsem si jistá, že nemám šanci se tam dostat, ale nevadí, budu se snažit dál. Naprosto si nedělám iluze o politicích a mých možnostech, ale přesvědčila jsem se, že s něčím pohnout jde a čekání na ideální stranu plnou skvělých, morálních a nezištných lidí je utopie. Když už jsem jednou něco načala, chci to dotáhnout do konce, už jsem tomu boji věnovala tolik času a prostředků, protože tak, jak to je teď, je to strašné, to víme všichni. A to se zdaleka nejedná jen o zvířata!
Děkuji všem, kdo mne podpoří a děkuji i ostatním, že když mne nepodpoří, alespoň mne pochopí, znají a vědí, proč to dělám. I když mám jen mizivou šanci, snad se alespoň podaří ty změny popularizovat a donutit politiky toto téma brát vážně, případně přijmout nějaký kompromis.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 16:53
- Nahlásit
davidkova renata
No, ty woe. To video...
Jdu to rozšířit, kde se dá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 16:55
- Nahlásit
impact
No, ty woe. To video...
taky sis ho,jako já kráva debilní,pustila???????? ..já nevydržela celý ovšem..
jinak moc dík,ne za dejavu,ale případně za ty zvířata..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 16:56
- Nahlásit
davidkova renata
Neviděla.. Zůstala jsem u 1:45..
Šířím, šířím. Bože, kéž by jí to vyšlo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 17:01
- Nahlásit
impact
Zůstala jsem u 1:45..
tak já vydržela o kousek dál,ale byla to chyba ,není to nic nijak drastický,určitě ne tak jako kejtlinin Ježíš,ale je to prostě strašný..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 17:07
- Nahlásit
davidkova renata
jako kejtlinin Ježíš Bože.
Snad to vyjde, snad se tam protlačí. Vždyť mezi pejskařema má silnou základnu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 18:02
- Nahlásit
Ty woe, takhle blbý děcka můžu mít jenom já Jejich xichty na to, že dostali za úkol něco tak složitého jako obrátit seno a vynést odpadky jsem ochotna pominout. Nad tím, že si v těchto vedrech oblečou tepláky (jedna dokonce tlustý-zimní), přesto, že při +14 chodili málem v plavkách a furt jsem po nich musela řvát ať se oblečou - nad tím mi zůstává rozum stát, ale když se chtějí píct je to jejich věc.
Ale to, že dostanou za úkol vyvenčit skupinu "důchodci a psi nesnášející vedro" a ta trupka Lálice bez přemýšlení pustí ven Oru bez toho, že by předtím zavřela Pumu, to je fakt do nebe volající blbost Přijde mi, že čím jsou starší tím jsou blbější
|