Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4680 . 4681 . 4682 . 4683 . 4684 . 4685 . 4686 . 4687 . 4688 . 4689 . 4690 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 20:47
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
je to děs, furt cítím v tom snu, jak se viklá a viklá a pak je venku a mám tam díru. A ze zubaře mám taky panickou hrůzu, ale v tom snu nikdy zubař není a nic mě nebolí, tak nevím.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 20:49
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
není to horor, thriler ale fakt nemá chybu, já mám ráda takový trilery a horory co se můžou někdy stát, takový různý příšery u toho usínám to mě nebere
o psy se bojí každej, ale nezdaj se jim takový sny, nebo se mi zdálo, že jak jsem zezačátku měla vendulku a zuzanku v ohrádce, ted´ je tam dávám jen na krmení, že jsem se ráno vzbudila, šla jsem do obýváku a ohrádka doslova přetékala štěňaty krysaříků, byli úplně jako dospělý, ale malinký jak čerstvě narozený. ohrádka má asi 80cm na výšku a obdélník 1metr na 2 metry délky, takže žádná malá.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 20:51
- Nahlásit

makrel
já spím se zat´atýma zubama aniž bych si to uvědomovala, ráno mě bolí čelisti a zuby občas.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 20:52
- Nahlásit

mě se taky zdálo nedávno, že mi vypadly zuby a někdo mi říkal, že to znamená smrt

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 20:58
- Nahlásit

Monty

Hm, tak to už bych musela bejt mutvá několikrát

kejtlin

ohrádka doslova přetékala štěňaty krysaříků, byli úplně jako dospělý, ale malinký jak čerstvě narozený

Tý brďo, to si děláš prdel! To je boží Teda ve snu... ))) Cí trpasličího pinče Trochu mě ale odrazuje, že delší procházky v zimě by byly drobínek problém

impact
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:02
- Nahlásit

makrel
S tím zubem se mi to stává taky často.. A pak se vzbudím a zkouším, jestli tam je.

Monty
A čí smrt? Já už bych musela bejt mrtvá tolikrát..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:12
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
odrazuje, že delší procházky v zimě by byly drobínek problém
vůbec ne, malý pejsky teda v zimě oblíkám na vycházky, ale chodíme i na 2 hodiny a naprosto bez potíží, když je budeš udržovat jako sport´áky odmala tak to není nejmenší problém

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:14
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
makrel
podobně ulítlý sny mám pořád, copak jsem už úplnej magor? pamatuju si jen ty co mi utkvěly v paměti, ale dlouho se mi nezdálo nic normálního.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:15
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
impact
myslím, že někoho blízkého, nevím to jistě, zkusím někdy vyhrabat babiččin snář

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:16
- Nahlásit

impact
A pak se vzbudím a zkouším, jestli tam je.
a vždycky jsem úplně šťastná, že to byl sen
Monty
a ty zas nestraš

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:17
- Nahlásit

Kdo chce dneska krásné sny hoďte mi mail, něco vám pošlu. Jsem děsně otrlá, ale po tomhle asi neusnu :blijicismajlik:

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:18
- Nahlásit

holky teda vy máte sny...
já mám zas jednu oblíbenou noční můru, že sedím na záchodě a teď se kolem mě rozhrnou závěsy kolem dokola a ten záchod je na takovým stupínku uprostřed obrovský haly plný lidí a fakt nechci vědět, co to znamená

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:21
- Nahlásit

Biluška
já nechci!!!!!!!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:31
- Nahlásit

Baysha
tak to by mi nevadilo, zup je horší!
Biluška
fuj, já taky ne, nejsem otrlá.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:32
- Nahlásit

Můj dost často se opakující sen je, že jsem ve výtahu, který nezastavuje. Prostě pořád stoupáme, pořád, pořád....až do rána. Děsný. Nenávidím ten sen

A ještě přihodím jeden, takový krásně zmatený. Už se mi zdál několikrát.

Jedu autem na přednášku do školky. Mám s sebou Armana (což je blbost, Arman v životě na přednášce nebyl). Navigace zvaná Zuzana mě vede nějakýma šíleně úzkýma uličkama. Jsou úzké přesně na auto, vedle nás už by se neprotáhla ani myš. Stará zástavba, takové ty činžáky z první republiky. Nikde nikdo. Navigace ukazuje, že jsme před školkou, ale je to jeden z těch činžáků. Vystoupíme a Arman zdrhne dovnitř. Jdu za ním. Je tam nádvoří jako na zámku a za ním uzounké schodiště plné popela. V tom popelu stojí stará indiánka (možná cigánka, ale spíš prostě vypadá jako indiánka), má úplně bílé vlasy a na dlouhém řetězu drží Armana. A šíleně se směje. Takovým tím smíchem bláznů. Odepnu Armana z toho řetězu a utíkáme tím barákem. Nad každýma dveřma visí závěsný koš petůnií (možná jsou to jiné kytky, prostě takové ty co bývají na balkonech). Nad některýma jsou muškáty a ty muškáty hoří. Utečeme do auta a jedeme pryč. Najednou před náma holka s maliňákem. Stopuje. Nemůžu se jí vyhnout, páč v té úzké uličce prostě není kam. Najednou není před autem, je za ním a běží za námi. Chce svézt, ale já se jí děsně bojím a jedu pryč. Ona po nás háže šutry a rozbije zadní sklo. Nabourám do dřevěného plotu a probudím se. Zdálo se mi to už asi pětkrát, pokaždé naprosto stejné. Snáře selhávají

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:33
- Nahlásit

makrel
zup mám taky, ale uš sem ho dlouho neměla...
a taky uš sem dlouho neměla, jak mě honějí čarodějnice a já lítám pomalejc a pomalejc, až spadnu

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:33
- Nahlásit

Biluška
ty jo to je taky divné. Když jsem byla malá, tak se mi zdávaly sny na pokračování, o tom, jak nás chtěli ze školy unést Vietnamci

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:35
- Nahlásit

Biluška
to je jasný jsi přepracovaná

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:37
- Nahlásit

kejtlin
o je jasný jsi přepracovaná
Z čeho tak usuzuješ?
Kterýsi snář mi vyložil, že "bílého psa viděti" znamená "radostnou událost, příchod nového člena rodiny". Arman teda není čistě bílý, je tricolor, ale když se mi to zdálo poprvé tak k nám přišla Rozalí . Neuvědomuju si, essi po těch dalších opakováních přišli další psi . Sem furt někdo přibývá, takže ztrácím přehled

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:38
- Nahlásit

mi se zdá už několik let občas v roudnici kam jsem chodila na střední byl naproti škole takovaj krámek jako lahgůdky, chodili jsme si tam pro svačiny a byla tam lavička a sen já sedím na lavičce, kolem mě projde bezdomovec a někdo z mých kamarádů-pokaždý je to někdo jiný, se ke mě přitočí jako bokem a začne mě škrtit a pak se vzdudím.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:43
- Nahlásit

kejtlin

Ty máš snad ňáký komplexy nebo co

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:44
- Nahlásit

Jdu se svalit, uš nic neřešte, nebo se mi o vás bude zdát

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:48
- Nahlásit

fšici
na dobrou noc vám sem dám oficijální postojovou fotočku té mojí hubeňoury, v sobotu si pro ni jedeme

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:49
- Nahlásit

Dobrou bes záchodů, vietnamců, zubů a bílech psů

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:55 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Brou

Bajšá je boží )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:57
- Nahlásit

Mě se naposledy zdálo, že sem byla s někym někde v jižní americe, v zahradě ambasády, kterou přepadli indiáni, my se šplhali po zdech a střechách, chtěli sme nepozorovaně prchnout (jasná odvaha), ale indiáni nás zajali, drželi ve vězení v jejich hlavnim stanu, jak sme byli v tý indiánský společnosti, zjišťovali sme postupně, za co bojujou, voni nás začali cvičit v boji s domorodejma zbraněma, jen takovejma, co maj chudý lidi na práci na poli - ňáký mačety, motyky atd - na konec toho školení mi potetovali obličej v pásu od ucha k uchu přes nos, pod očima a nad pusou, nějakejma pěknejma ornamentama, a začali sme bojovat za ty indiány proti těm bílejm.

A taky se mi zdálo, a to se zdá dost často, že mě někdo popravuje ranou do týla - byla sem muš, židofskej farmář (divná kombinace), měla sem červenou flanelovou košili, přijeli vojáci na těch starejch vojenckejch motorkách, postavili mě před ohradu s koňma, musela sem kleknout, ruce za záda, zvedla sem voči, jen sem viděla hákejnkrojc na nádrži tý motorky, co byla přede mnou, frajer opřenej o ohradu, jen sem si stihla pomyslet, že mám ve stodole skovaný děcka a slepice, v tu hvíli mě picli, tplá kref mi stejkala po krku, padla sem hlavou do bahna, a jen ze strany vokem viděla, jak podpálili tu stodolu s těma děckama a slépkama. A byla sem mrtvá a řikala sem si, že teď už je to dobrý, že hned jak odejdou, pudu vyndat ze stodoly to živý, že to hoří pomalu.
A prostě furt mě někdo zabíjí a furt sem mrtvá )))

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 21:59
- Nahlásit

jako obvykle jdu zase s krizkem po funusu, tak se hezky vyspete a at se vam nic nezda, ja teda mivam jen samy hezky sny, dokonce nekdy i kresleny, jako filmy od Disneyho, tra Bambi je casto se opakujici figurka, asi jsem infantilni, co myslite?

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 22:01
- Nahlásit

leyenda
mně se zas jednu dobu zdály serijály, třá MASH se mi zdál, ale úpa nový díly

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 22:04
- Nahlásit

leyenda
zvláštní sny máme
Gerda
to je jasný, musíš žít na vesnici
Baysha
nezdá se mi hubená, tak akorát a je moc krásná

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 22:06
- Nahlásit

se mi taky zdává, že vím, co bude v příští chvílce i když je to sen, který se mi nikdy nezdál.

<< 1 ... 4680 . 4681 . 4682 . 4683 . 4684 . 4685 . 4686 . 4687 . 4688 . 4689 . 4690 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání