| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 22:44
- Nahlásit
kejtlin
jestli umis anglicky, dam ti odkaz na jednu site
lod reprezentuje tvuj zivot, zalezi na tom, co se kolem tech lodi deje v tvym snu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 22:48
- Nahlásit
leyenda
anglicky bych možná v infinitivech trošku rozuměla , umím málo.ty lod´kyjsou na vodě, je jich víc pohromadě a kolem nich plavou kmeny stromů a ty lod´ky nemůžou plout, protože jim ty kmeny překážej, a ty kmeny jsou bez větví a vždycky podél lod´ky.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 22:48
- Nahlásit
ahojky vsem, Skuby ma zase sracky, jsem mu objednala nejake synbiotic DC za 600 jestli mu to nepomuze asi ho zmlatim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 22:49
- Nahlásit
Pani Bajšová, to vám moc gratuluju! Taková krásná koupě! Ať se vám tam líbí Budete mít přenádherný byt! Na tu silnici si zvyknete, jak řikáš, každje byt má svý pro a proti. Jelikoš budeš měchlupská, budeš zavážet outulek v měcholupech, jako Bajkonurka ten v Kralupech. Dyš si v sobotu vyzvedneš štěně, můžeš s náma f pindělí uš na vejlet, ne? Vemem batoh a štěně do něj narveme, bude se nosit jako pán.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 22:51
- Nahlásit
Gerda
bude se nosit jako pán
nápad dobrej, ale pán se krapet pronese.
lucYnka XIII
prosila bych objednat 2 furminatory velikosti L potřebuju číslo účtu kam ti zašlu prachy.děkuju.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 22:53
- Nahlásit
Biluška
a jo? Je ten film videnihodnej? Moje holky chteji mocimermo neodjet na prazdniny, dokud ho neuvidi. Jim tvrdim, ze je stejne blbej jako ty predchozi, ale neverej mi
Mne muj stavajici pes neznicil vubec nic, mela jsem jen jednoho niciciho psa a ten znicil cokoliv, co patrilo mymu manzelovi, ostatni veci nenicil, ale treba rozkousal i to sedadlo pohovky, na kterym sedaval muj muz, meli nakej negatyvni vstach
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 22:57
- Nahlásit
kejtlin
tak mas v zivote naky prekazky, kdyz ty lodky nemuzou dobre plout, cista klidna voda je klidny spokojeny zivot a prosperita, spinava voda nebo prekazky opak
jak se sem davaj linky???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 22:57
- Nahlásit
leyenda
Je z těch tří jednoznačně nejlepší. Je tam teda na můj vkus moc ukňouraných scén ve stylu "och, miluju tě", ale co se dá holt dělat. Jinak je suprový.
Nedrásejte babizny, jdu se svalit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:00
- Nahlásit
leyenda
Biluška
já ho viděla taky a doporučuju.
linky normálně napíšeš jako píšeš příspěvky např.www.bazos.cz a odešleš, když to odešleš tak ten odkaz zmodrá.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:02
- Nahlásit
kejtlin
Já bych se spíš zamērila na to, jakej máš pri tom snu pocit ty. Vracela se mi porád noční mura, že mám na starosti nējaky maly zvire a i když se strašnē snažim, vždycky mi umre. Prestalo to, když jsem prestala jíst maso...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:02
- Nahlásit
Biluška
bych do tebe nerekla, ze te okouzluje tenhle zanr
reknu jim pro jistotu, zes ho videla a je blbej, ze se nelibil ani tvejm holkam, jinak vocad neodjedem a nestihnem strahovskou akci
budu drasat, pac musim vydrzet do 2 hodin vzhuru
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:03
- Nahlásit
leyenda
proč to nezmodralo , znova www.bazos.cz
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:04
- Nahlásit
zuzanarosakova
jsem prestala jíst maso...
mimo toho, ze bysme obe zachranily driv svy zvire nez ciziho cloveka mame dalsi spolecny bod
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:05
- Nahlásit
zuzanarosakova
když já nevím jakej mám z toho pocit, vím to když se vzbudím a za chvíli nevím nic ale maso jíst nepřestanu.
leyenda
ten link, musíš dát než ho napíšeš několik mezer a napsat ho jako do prázdna, asi to popisuju blbě.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:05
- Nahlásit
kejtlin
http://www.sleeps.com/dictionary/www.html
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:07
- Nahlásit
kejtlin
hele, proste mas v zivote vselijaky prekazky, no
tak to taky je, tak koukej, at se ti zda, ze ty lodicky hezky pluji cistou a klidnou vodou a mas po starostech
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:08
- Nahlásit
kejtlinno tak to u tebe nemá nic společnyho s masem. Já jsem mēla vnitrnē vyčitky, že to maso jim a moje nevēdomí mi to takhle dávalo najevo. Když se ti sen vrací, vētšinou to byva, že se tvoje psychika s nēčim vyrovnává.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:14
- Nahlásit
leyenda
zuzanarosakova
asi to tak bude, ale já nechci aby se mi zdály samý negativa a když delší dobu nemíám možnost pomazlit kočku tak jsem úplně v háji, mám asi závislost na jejich srsti, ted´ nemám problém, protože beruška s trionou si ještě nezvykly a budou si zvyklat dlouho, proto musí být v baráku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:18
- Nahlásit
mám vyvenčeno a jdu dnes spát dřív, tak dobrou.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:20
- Nahlásit
kejtlin
dobrou a dobry sny
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:23
- Nahlásit
kejtlin
Víš co hroznē funguje? Pozitivní myšlení. Každej večer si sedneš a vzpomeneš si na pozitivní vēci, co se ti ten den povedly. A mužou to bejt uplny kraviny, treba, že sis koupila zmrzlinu, co ti fakt chutnala nebo, že jsi byla na super procházce se psema. Cokoli, co ti zpúsobilo dobrej pocit. A když si na to vzpomeneš, tak se za to v ten večer ještē odmēníš. Zase kravinou, treba si dáš k večeri nēco, co ti chutná nebo si dáš skleničku. Možná to zní blbē, ale mozek se tak naučí: pozitivní myšlenka = následuje odmēna. Jako Pavlovovy psy. Fakt to funguje! Spousta lidí dēla chybu, že si rekne trba : šef mē nasral, tak si dám aspoñ dobrou večeri - a mozek se naučí : negativní myšlenka = odmēna a pak myslí čím dál víc negativnē. Nevim jestli je to srozumitelny, snad jo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
Pozitivní myšlení.
další
(už jí to tu říkala Biluška atd atd atd atd atd atd atd)
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:31
- Nahlásit
kachna_
Se nesmēj, mnē to fakt dēsnē funguje!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
ale jo, ono to funguje, jenze pro Kejtlin je negativni mysleni hlavni hobby,
teda trochu ji dohani Monty
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:36
- Nahlásit
leyenda
Aha, no jo no, taky mam jednu takovou kámošku a nedá se presvēdčit a nedá
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:36
- Nahlásit
Mám novýho pša, heč. Teda fenu.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:39
- Nahlásit
kejtlin
ok znanemenam si u tebe 2xL furminator
mam na tebe mail?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:39
- Nahlásit
impact
Mám novýho pša, heč. Teda fenu.
ty se mas!
co to zere?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:41
- Nahlásit
impact
Krásnej bobík
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 23:42
- Nahlásit
leyenda
Já ti nevím, ucho? To není moje fotka eště. Je z webu. Vyfotím zítra, včil je trochu vystreslá.
zuzanarosakova
Bobíková. Fibi. Kňučí u dveří. Vidím to na veselou noc.
|