Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4680 . 4681 . 4682 . 4683 . 4684 . 4685 . 4686 . 4687 . 4688 . 4689 . 4690 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 08:13
- Nahlásit

Biluška
V Globusu byli takové davy, že to z venku vypadalo, že se tam snad rozdává něco zadara Samozřejmě se nerozdávalo nic
No, tohleto me hrozne odrazuje, proto chodim na nakup v poledne, kdyz vetsina lidi sedi u obeda nebo kvuli horku zalezla jako Makrel

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 08:29
- Nahlásit

leyenda
jj, taky chodívám kolem poledne, nebo v devět večer, chvíli před tím, než zavřou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 08:32
- Nahlásit

nazdar, jdu dobít kredit a psát dceři od hotelačky.
jo a na deprese se léčím už asi 10let.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:09
- Nahlásit

potáhnu k vodě, mám noční, takže jdu makat až večer, dceři od hotelečky jsem poslala sms z netu a uvidím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:18
- Nahlásit

tě bůch kreténci))))
je hásky,táhnu k vodě,nepište!!!!
co je novýho krom bajšinýho bytečku a pozytývního myšlení?
zuzanarosáková
tož ty mě pěkně štveš!! jak to,že si hnet nehlásila,že si tak slavná a bohatá?? Mohli sme ti pochlebovat,lísat se,využívat tě a hřát se ve stínu tvý slávy a ne ti řikat ty vole a zvát tě na žumpamýtink do jílovýho! A vůbec..gde máme vejslušku?????

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:26
- Nahlásit

davidkova renata
Mohli sme ti pochlebovat,lísat se,využívat tě a hřát se ve stínu tvý slávy a ne ti řikat ty vole a zvát tě na žumpamýtink do jílovýho! A vůbec..gde máme vejslušku?????
Budem jí aspoň přicmrndávat .

zuzanarosakova
Sme s Davídkovou vymyslely bezvadný plán. Mám pézetko co strašně touží být modelkou. Pro ni seš největší modla, páč být modelka to je skoro jako být princezna,nebo Bárbína. Ti ji pošlu, ty z ní uděláš piseznu a bohatou mi ji pošleš zpátky,jo? Dobrý kšeft, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:28
- Nahlásit

Biluška
Budem jí aspoň přicmrndávat

tak jo,f tom uš máme praksi

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:30
- Nahlásit

davidkova renata
tak jo,f tom uš máme praksi
I gdyž nikomu tak slavnýmu sme ještě nepřicmrndávali . Mám z toho trošku trému . A vede mě to k myšlence, že bysme měli příště líp lustrovat nově příchozí Co ty víš gdo přijde dál? Se zaregistruje třá Karlik, my si budem myslet, že Psíček, fšichni mu vynadají a on to bude třá Kája Gott . Ti řikam, že tohle musíme podchytit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:37
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:39
- Nahlásit

Nazdáár!
TO jsou hice, ale furt lepší než zima. Žumpa začíný výt in, neb se sem začínají stahovat celebrity
Dotáhli jsme to fakt daleko, na to že to ze začátku bylo jen o psech

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:39
- Nahlásit

tak mám po pozytyvní náladě
Byla jsem venčit. Cestou zpět máme brutální krpál. Umírám. Psi řvou u plotu. hajzli
Ale zjistila jsem, že do lesa to máme přesně 250 kroků a posekali trávu , takže budeme moct dělat stopičky a učit Cira s Májou vyhledávat
dobře. Nemám po pozytyvní náladě
Biluška
Se zaregistruje třá Karlik
no viděla jsem ho v tévé se štěňátkem ňákýho retrývra. Bylo děsně roztomylý. Šla jsem zvracet

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:41
- Nahlásit

Dobrý den, já chci být taky slavná.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:44
- Nahlásit

pawLINka
Dobrý den, já chci být taky slavná.
Aš budeš slavná budu ti přicmrndávat a moje pézetka po tobě budou chtít autogramy . Do té doby koukej dřít a poslat ten doklad z té školy jak nemohli platit na účet

kachna_
no viděla jsem ho v tévé se štěňátkem ňákýho retrývra. Bylo děsně roztomylý. Šla jsem zvracet
No právě . Za chvilku zjistí, že ščeněti nerozumí a má problém, přijde sem...a my ho ani nepoznáme dokud ho zasejc Kejtlin nenajde v novinách. A bude ostuda. Mezinárodní

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:46
- Nahlásit

Já taky myslím pozytýýývně. Třá pozytýýývní je, že když vydržím dnešní den u rodičů, a pak výborovou schůzu na cvičáku, tak bude už večer, vyvenčíme čokle a půjdeme do hospody. Je to pozytývní myšlení?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:47
- Nahlásit

Nazdar! Hele jsi je Adidasková modelka, tak jí na žádnej žumpa mítynk nezvěte, nebo taky nebudu moct pozytývně myslet! Dnes myslim na to, že máme nejlepčí kancl a je v něm normálně žitelno. Maryje, místo, aby okousala morkovou kostičku, jí prostě sežrala. Šak to nešlo žvéknout, tak to spolkla. Mám povolení nakupovat květináče, o vejkendu se asi vyřádim v obi. Zjistila sem, že mám velice chlastavé květiny, což mě strašně těší, bo je děsně ráda zalejvám. Kryzantémky a ještě něco, co nevim, co je, ale je to mco pěkný a chce to děsně vody. Máma už na tom má květy, krásné růžové, já zatim jen listy, ale je vidět, že prahnou po vodě. Jakou ještě chlastavou rostlinu si mám pořídit?

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:47
- Nahlásit

pawLINka
No dá se to tak považovat. Na začátek je to dobrý

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:48
- Nahlásit

Biluška
poslat ten doklad
A jooo, ten bych poslat mohla, že?

Já nechcu dřít, já chci být slavná, abych nemusela nic dělat jako ty celebryty. Ty nic nedělaj, ne? Jen chodí po večírkách a nechají se fotit do Blesku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:49
- Nahlásit

Gerda
Jakou ještě chlastavou rostlinu si mám pořídit?
Určitě nekupuj kaktus

Já mám takovou heskou kytku, vůbec nevím jak se jmenuje, ale líbila by se ti. Má veliký zelený listy a drobný modrý kvítečky a děsně moc chlastá. Gdyž si vzpomenu tak ti jí kus ukopnu a vezmu do Jílového. Ale nevím essi to přežije . Nakonec je jedno essi má zdechnout u mě na zahradě, nebo při transportu . Vezmu ji

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:51
- Nahlásit

pawLINka
Ty nic nedělaj, ne? Jen chodí po večírkách a nechají se fotit do Blesku.
Co já vím....se zeptej Zuzanyadidaskové. Určitě musí taky něco dělat. Si třá vem, že ona f podstatě vůbec nemůže ven nenamalovaná. Víš jak by si na ní bulvár zgustnul? Což si teda neumím ani představit, pro mě by to byla smrt. Páč fčera jsem našla svoji jedinou tužku na obočí jak ji kouše Lajenka

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 09:57
- Nahlásit

Biluška
Má veliký zelený listy a drobný modrý kvítečky a děsně moc chlastá.
Ano ano ano prosim! Vezmi mi chlastavou rostlinu, sem obsesivní zalejvač! Mám eeště vostřikovadlo, celej večer vostřikuju květin...dyš čekám na nápojku.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:01
- Nahlásit

Biluška
Nj, ale gdyž ty celebryty nedělaj nic jinýho, tak se můžou aspoň namalovat, ne? A gdyž jsou hodně bohatý (což já budu), tak mají lidi na to, aby je každý ráno namalovali, ne?

Ale néé, abych byla upřímná, tak kdybych měla na výběr, tak si vyberu život v anonymitě. Se svým životním stylem si neumím představit, že by mě někde sledoval bulvár.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:04
- Nahlásit

zdravím...

dala jsem psovi k snídani chleba s paštikou, sobě sem dala chleba s paštikou, vaječníky sem zahojila a fčera sem stěhovala gauč a ruplo mi v kůlenu a kulhám jak postřelená laň....

co je zde nového?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:10
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška

Ste paka vyslužku vam mužu dovezt do Jílového esli to dam. Mám asi tunu arabskyho cukroví, ze kteryho vám hned vypadaj zuby! Jinak se mi kvuli vam porvali psy! Jste me naočkovali s tou prirozenou stravou, tak jsem se do toho vobula. Ráno dostali čokle prasečí nožky a odešli si je papat na zahrádku, najednou se spustil závlahovej system ( nechápu proč dopoledne ) psy to nējak rozhodilo a vlítly do sebe

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:11
- Nahlásit

pawLINka
kdybych měla na výběr, tak si vyberu život v anonymitě
Hlavně ale bohatá, jinak o tobě klidně nemusí nikdo vědět, naopak, čím víc penězůch, tim lepčí anonymita.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:11
- Nahlásit

A teď mi řekněte - jsem blbá já a nebo vám přijde normální přetáhnout psa latí?

Nejsem cíťa, ale toto...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:12
- Nahlásit

Gerda
Hlavně ale bohatá
No vo tom ani neuvažuj, to je přece jasný, ne?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:12
- Nahlásit

zuzanarosakova

jóó to svádějna zdejší, si normální trapič pejsků. Nenecháš je ani f klidu napápnout a místo vodního vobojku sis pořídila zavlažování... to známe.....

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:13
- Nahlásit

zuzanarosakova
jesi seš krásná, tak tam vůbec nejezdi, ti řikam! Anebo aspoň přivez hodně vošklivýho psa. Můžeš si pučit bilušino lilátko. Anebo aspoň to cukroví, no. Šmarjá, máš triko? Nebudeš mít triko, leda vod někoho, komu bude malý, ty paka si nezměřili velikostě.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:15
- Nahlásit

pawLINka

a co traverzová teoryje?, nejni lepčí ta lať?

Gerda

Clarke bude samo nejkrásnější....

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 10:17
- Nahlásit

Pumpa
A tak možná na tom něco bude, lať je lehká, tudíž se dá použít i v terénu. Si přectaf - deš na výlet, pes neudělá, co ti na očích vidí a ty ho potřebuješ ztraverzovat. Traverzu by čék do batohu nenacpal, ale lať joo. Tagže ano, upravuji své smýšlení, lať se dá použít jako cestovní traverza.

<< 1 ... 4680 . 4681 . 4682 . 4683 . 4684 . 4685 . 4686 . 4687 . 4688 . 4689 . 4690 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání