| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:33
- Nahlásit
Baysha
Koloděje u Prahy myslíš?
Maky a Trix
Pani, radim vám dobře, Trixe nestříhejte, je to neskutečně zrádný, takovýhle psi jsou pak nebezpečně roztomilý a sladký!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:34
- Nahlásit
Maky a Trix
Jasně, že nenosíš známku, ale ber v potaz, že pan Trix není mnohazkouškový zkušený pes, nýbrž dvouletej puberťák s mozkem mezi nohama
tim to neni..já nevim kde jí mám a nemám jí stejnak na co připnout když nemám vobojek .Mám čubu tetovanou,tak je to asi fuk,Trixouš je čipovanej ne?Jinak na řetízák můžeš přidělat takovou tu umělohmotnou ruličku co se do ní dá kontakt,víš jakou..já bych koženej vobojek už nechtěla ani za prase,kdysi sem nějaký taky měla,ale smrdí to,špiní se to a vůbec mi to příde nehygienický,třá dyš se čokl v něčem vyválí(mě to teda nedělá by byla dcerou smrti:mad a navíc to zapaření pod nim fakt hrozí
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:35
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Pani, třeba před mým 5kilovým vořechem konečně přestanou utíkat děcka s pláčem.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:37
- Nahlásit
Maky a Trix
No právje!, eště aby se parchantům líbil!!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:39
- Nahlásit
davidkova renata
Jo, Trix je čipovanej... no, nějak to ještě vymyslím... Mě se Trix v ničem neválí, ale strašně rád vobojky požírá. Já mu ho sundám, někam ho položím a on ho sežere. Když ho někam pověsím, tak se s ním přetahuje tak dlouho, dokud ho nesežere. On má radost, já mám radost, že můžu vyrobit novej... a vcelku si v tomhle rozumíme. Kovovým mu asi zkazím den. Ale bude mu rozhodně slušet.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:40
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
to je vlastně taky fakt. Pak se mi na něj budou vrhat a budou ho objímat a to on tuze rád. Rozmáchne se zakošíkovanou hubou, bude chtít děcko voblíznout a já budu platit nějakýho parchantovi rozbitou držku. No rozhodně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:41
- Nahlásit
Maky a Trix
Kovovým mu asi zkazím den.
zkuste ho vopčas nakrmit aby chuděra nemusel požírat výstroj
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:43
- Nahlásit
Maky a Trix
Teda ty si sem zapadla jen co je pravda
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:44
- Nahlásit
davidkova renata
věřte mi, že tím, co sežere von by se nažrala možná i vaše čuba pani. Je prosím nehorázně nenažranej a třeba včera měl půlku kuřete.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:48 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Maky a Trix
davidkova renata
věřte mi, že tím, co sežere von by se nažrala možná i vaše čuba pani. Je prosím nehorázně nenažranej a třeba včera měl půlku kuřete.
no ale pak by na to áčko už nevylezla vůbec
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:50
- Nahlásit
davidkova renata
tak to sme čekaly,uvidíme,třá překvapíte
Tak jako dost toho bylo z češtiny a z literatury, to mi v zásadě nedělalo problém. Pak tam byli takový logický vychytáfky typu "Honza přišel domů před Eliškou, Julča přišla dříf než Anča, kerej harant byl doma první". Odmítli mi přijmout odpověď "zmlátím traverzou fšechny, páč fšichni přišli pozdě". Tak sem třikrát restartovala mozek a nakonec sem vypočítala, že první přišla Julča, snad je to dobře
Dějepis celkem dobrý, páč se náhodou trefili do otázek co sem se učila. Co sem nevěděla to sem si holt tipla
Ale ta slavná fylozofije Tu sem si tipla komplet celou (asi dvanáct otázek). Z mých nastudovaných padesátiosmi stran pochopitelně nechtěli vědět nic
Pak eště chtěli vědět něco o počítačích. Jakože essi je víc administrátor, nebo nějaký guest, nebo ještě nějaké slova co vůbec neznám. Nemám ponětí gdo je víc, ale logicky sem si odvodila, že administrátor je vod A a to je v abecedě dříf než ty ostatní písmenka tak bude asi důležitější . Tuhle logiku sem ostatně používala u většiny otázek. Si myslím, že to blbě být nemůže, essi jo tak by se na té fakultě měli naučit myslet logicky
Gerda
ty budeš taky student? Na svý starý kolena?
Ale houby, mě akorát děsně baví dělat zkoušky. Od tý doby co nedělám ve finančnictví tak nikam na žádný nechodím a je mi to líto . Tak sem šla na přímačky . Je fakt, že sem tam byla bezkonkurenčně nejstarší a připadala sem si mezi těma dětma dost blbě
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:50
- Nahlásit
Alexa
A to jako myslíte čuba nebo renata?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:53
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
A to jako myslíte čuba nebo renata?
jasně že Nanda, Renata to ani nezkouší projistotu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 22:20
- Nahlásit
Alexa
noční mám středa a čtvrtek!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 22:22
- Nahlásit
a ordinaci jsem neviděla poněvadž mi zavolala radek at´ přijedu na kafe a zelňačku-ta se nekonala poněvadž byla nakyslá.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 22:35
- Nahlásit
Doboru děcka... skoromanža si vyčistil zuby, tagže se asi něco chystá. Abych o to nepřišla mastím do pelechu páááá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 22:41
- Nahlásit
to už zase všichni spíte?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 22:59
- Nahlásit
Dneska jsem na výletě upadla a do bahna a poškrábala jsem se na ruce, myslíte, že se mi do toho nedostane hněď???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 23:00
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
co je to hněd´? a bahno bylo z čeho? z lesa z řeky.....
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 23:01
- Nahlásit
kejtlin
to už zase všichni spíte?
ja nee
Lucie Kratochvílová
Dneska jsem na výletě upadla a do bahna a poškrábala jsem se na ruce, myslíte, že se mi do toho nedostane hněď???
uřrcite toi mas jak tetovani
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 23:06
- Nahlásit
lucYnka XIII
ja nee
ty nespíš nikdy jak odnaučím triona šplhat po záclonách? má part´ačku, už si spolu hrají, odpoledne ještě nechtěla.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 23:12 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
kejtlin
ty nespíš nikdy jak odnaučím triona šplhat po záclonách?
neodnaucis
má part´ačku, už si spolu hrají, odpoledne ještě nechtěla.
to je dobre kotata by mela byt po dvou
Hele jestli je trion fakt tribarevnej bude to holka, tribarevny ani zelvovinovy kocouri nejsou je to barva vazana na samici gen X
http://www.osel.cz/index.php?clanek=1180
Bud je to kocour kterej nekde spad do barvy nebo kocka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 23:18
- Nahlásit
lucYnka XIII
on má v sobě bílou, zrzavou hnědou a žíhanou, je vpodstatě čtyřbarevnej, mám sice 7 dioptrií, ale kočku od kocoura poznám.má náznak varlat, můžu se plést ale nemyslím.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 23:38
- Nahlásit
venku žádný teplo, je tam 13 stupňů, vzala jsem želvy na noc domů i včera, to už se mi zdá dost málo a má být až 8 stupňů.jdu si číst knihu do postele.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 23:49
- Nahlásit
Tak. Jsem dneska oznámila šéfce, že končím s hospodou. Ty pi.o, to dělá dobřeeee, to dělá dobřeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 00:12
- Nahlásit
kejtlin
on má v sobě bílou, zrzavou hnědou a žíhanou, je vpodstatě čtyřbarevnej, mám sice 7 dioptrií, ale kočku od kocoura poznám.má náznak varlat, můžu se plést ale nemyslím
tak nevim, ja jen cituju pdborne poucky treba je to ne presbe ta tribarevna. Nebo je to sasrak Uka jeste jednou fotky
impact
Tak. Jsem dneska oznámila šéfce, že končím s hospodou.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 05:49
- Nahlásit
budííííííííííííčeeeeeeeeeeeeek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 07:08
- Nahlásit
Fstávat a makat, tady je zase hnusně
impact
Sem myslela, že uš si dávno skončila?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 07:21
- Nahlásit
bré ráno, trupky
tu je krásně, svítí sluníčko, můj drahý mi zakázal vylízt z postele a chystá mi snídani s překvapením, su fakt zvědavá ale voní to až sem
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 07:31
- Nahlásit
Biluška
Tak skončila jsem celý víkendy, ale měla jsem mít brigády a tak. Ale už kašlu i na to, ptž ta druhá směna... To je tak zlej člověk. Ale fakt zlej. Mám jenom jedny nervy a tohle mi za to fakt nestojí.
Jinak dobré ráno všem.
Dneska musím vygruntovat barák. Snažila jsem se už včera a když jsem uklidila, volala mi máti, že ve 20:30 začínaj postřiky proti komárům a mají se schovat zvířata do baráku a už nevycházet. Takže šest psů v domě. Tak jdu uklidit znova bo večer u máme návštěvu z Prahé. Dorazí Mordorovo adoptivní rodič na kontrolu a možná odveze Moulinku do Prahy.
|