Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4608 . 4609 . 4610 . 4611 . 4612 . 4613 . 4614 . 4615 . 4616 . 4617 . 4618 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:26
- Nahlásit

davidkova renata
taky měla prošlapy jak kráva nebo se mi to zdá?jestli to je na tý poslední fotce ona, tak je to krasavice!!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:26
- Nahlásit

davidkova renata
tywoe to je fakt ten samej pes???
teda síla, bych nevěřila, že něco takovýdleho může egzistovat...

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:28
- Nahlásit

kejtlin
taky dostanes kyticku, akorat nevim, cim tak privalim, si asi zaprahnu vozejk. To vam musim rict, ze sem jednou valila z Cech nakej zahradni nastroj z bazaru a brany a pluh, se mi to samo do auta nemohlo vejit, svara mel takovou hruzu vozejk, co si udelal sam, sem ho vod nej koupila za velmi simbolickou cenicku, udelala sem si z krabice SPZ a premluvila ho, aby mi pucil TP od svyho normalniho vozejku, von si chudak furt myslel, ze si delam legraci, tak mi ho jako pucil a s tou hruzou vodjela. Este musim rict, ze mi ten vozejk natrel nakym zbytkem blede modry barvy
celou cestu sem bavila fsechny spoluucastniky provozu, bylo to bozi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:34
- Nahlásit

kejtlin
Baysha
tady je celý téma,neni to zas tak dlouhý..
http://psiadusa.sk/forum/viewtopic.php?f=20&t=4865

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:34
- Nahlásit

leyenda
ty jsi dobrej úderník, ale co, umíš si poradit v každé situaci a to je důležitý. jak to vlastně dopadlo s tím klukem od aničky jak přivalil pěšky?

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:36
- Nahlásit

kejtlin
jak to vlastně dopadlo s tím klukem od aničky jak přivalil pěšky?
vošoupal si nožičky a teď je z něj trpaslík

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:37
- Nahlásit

kejtlin
jak to vlastně dopadlo s tím klukem od aničky jak přivalil pěšky?
dobry, trochu si odpocinul, pak mi pomahal , ucili se s Anickou, zustal tu spat a i celou nedeli, vecer si ho vyzvedl jeho tata. Mozna s nama pojede do Cech, tak ho treba uvidis

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:39
- Nahlásit

davidkova renata

Ahojda, prosím tě, napsala jsem ti mail...

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:46
- Nahlásit

davidkova renata
jsem to přečetla celý a skoro tu brečím, co si ta čubinka musela zažít...
a to dogátko, tak to je strašný, dyk vono je to ňáký celý zaražený v růstu, na předních packách prošlapy, že sem si ani neuměla přectavit, že to může bejt, a zadek celej malej a zakrnělej chudě malý

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:46
- Nahlásit

leyenda
Mozna s nama pojede do Cech, tak ho treba uvidis
no a já zas neuvidím nikoho, co? gdyš bydlím v Oryjentu skoro

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:49
- Nahlásit

dopoledne jsem žehlila 3 pračky, otevřu si víno, zasloužím si ho
kdy myslíte, že můžu holky z troje vykoupat? ony nejsou vůbec zimomřivý, moje krysky jsou stabilně léto-zima pod peřinou.
Gerda
bys jela se mnou do tý troje? já tam tak jak tak netrefím bych musela přes sedůec a přívozem, do sedlce bych přemluvila kamarádku at´ jede se mnou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:52
- Nahlásit

Baysha
no já bulela regulérně bo ten výraz na těch prvních fotkách já nemůžu ustát
dogina nevim,je to těžký plemeno,mívá problémy aji při normální péči,bych mohla poudat,kámoška měla 4 a všecko na hovno,samo s PP,sem zvědavá co jí odepíšou,ale někdy je "záchrana" horší než smrt
leyenda
Mozna s nama pojede do Cech, tak ho treba uvidis
at jede,porřebujem na práci hodně levnejch pracovních sil))))))))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:52
- Nahlásit

makrel
ti píšu už asi potřetí, si udělej volno a přijed´ ke mě i se psékem samozřejmě.

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:53
- Nahlásit

davidkova renata
někdy je "záchrana" horší než smrt
no fšak právě...

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:54
- Nahlásit

makrel
no a já zas neuvidím nikoho, co? gdyš bydlím v Oryjentu skoro
vy nemate nigdy prazdniny? tak negdy jedte do praglu, ne? Uvidite fsechny, me mozna zrovna ne, ale to zas vo moc nepridete dys bude kluk s nama, tak vam ho naka ynteligentni sdelana dobra duse vyfoti

kejtlin
proc je chces koupat? sou spinavy?

impact
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:58
- Nahlásit

kejtlin
Já už otevřela. Dělala jsem pořádek ve skříních s oblečením, tak jsem si nalila pohon.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:03
- Nahlásit

leyenda
za prvé jsou špinavý za druhý mají srst ve špatném stavu a kůži taky hlavně vendulka a když kůži umeju, tak se určitě zlepší-zkušenost a za třetí jsou ulepený od jitrocelovýho sirupu, preventivně dávám i vendulce, pořád si olizují tlamky tak at´ to nechytne.
impact
mám 2 skříně zmačkanou a vyžehlenou, dle nálady žehlím to prádlo se zmačkané, kam ho skládám hned po vyprání.

impact
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:09
- Nahlásit

kejtlin
Tak to já moc nežehlím. Věším to tak, aby to uschlo a bylo jako vyžehlený. Ale měla jsem tu po obou skříních hromady hader, který "budu třeba ještě někdy nosit". Tak jsem je naházela do mega pytle a půjdou na půdu. A možná, až bude slunce, to proženu pračkou a dám do charity.

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:17 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

impact
Věším to tak, aby to uschlo a bylo jako vyžehlený
tak to se snažím taky praktikovat, dost pomáhá snížit při praní otáčky odstřeďování, nepomačká se to zdaleka tolik

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:27
- Nahlásit

takze pribuzny uvidim az zitra. Tetu brnely nosky a cesta se protahla, tagze se vyspinkaji a dojedou zejtra, sem teda uklizela na nic, pac zejtra dopoledne tu bude obvykly staf. A dva dny za sebou teda uklizet nebudu
Ja zehlim skorem vsecko, normalne zehlim i docela rada, posloucham hudbu nebo koukam na film nebo se ucim, negdy se k zehleni vyslovene zasivam pred jinou praci a vetsinou susim fsechno v susaku, nenavidim sbirat pradlo rozvate po celem pozemku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:32
- Nahlásit

leyenda
vy nemáte ve francii kolíčky na prádlo?

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:33 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

hele na nově je práve canisterapie

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:38
- Nahlásit

gabifi
Lajenka zůstává doma?
No chtěla sem si ji nechat na chof, ale gdyž uš vím, že mě to bude stát dvěstě táců ročně tak od toho asi upustím Nechám si ji na agi

makrel
Nebreč. Až leyenda přijede tak uděláme hromadný Orijenťácký výlet do Praglu za pražskou žumpou

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:38
- Nahlásit

kejtlin
ale jo, ty pak taky musim posbirat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:58
- Nahlásit

leyenda
mám sušák na balkoně, tam mají psi zakázaný vstup.
opět vybrali vietnamcům obchod asi 30m od nás a v c ulici auto někomu co měl před barákem.

all
nepotřebujete někdo kvočnu slepici na půjčení? mám dvě a vejce nenasazuju, takže mají léčbu v pytli.

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 22:15
- Nahlásit

kejtlin
tady nedavno ukradli v noci auto jednomu chlapkovi ze dvora a prej taky slepice, prislo mi to strasne k smichu, akorat nechapu, ze ho nevzbudil stekot coklu, ma 3 a spej prej v garazi

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 22:17
- Nahlásit

Biluška
Až leyenda přijede tak uděláme hromadný Orijenťácký výlet do Praglu za pražskou žumpou

uzasnej napat, pani, ste moc ynteligentni

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 22:21
- Nahlásit

leyenda
no ono ukrádst mě slepice tak jsou tak na sežrání, ale ukrádst slepice radkovi, který má v ýstavní a hrozně drahý by asi zamrzelo, stejně jako když mi bezdíci a úkáčka vybrali králíky chovný, vždycky když jsem byla pryč i se psama samozřejmě.

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 22:54
- Nahlásit

kejtlin
no, mne se taky jednou stalo, ze byl rano rozlomenej zamek na brane a
otevrenej jeden box, ale klisna tam byla. pripadalo mi to, ze ji mozna chtel nekdo ukrast, jenze ona by se nenechala, leda ze by ji neco pichli, dost me to tenkrat vzalo a hlavne holky, ty se pak strasne baly. Ja mam psa (tenkrat psy) v noci v baraku a staje jsou dost daleko, dala jsem pak na branu fortelnej zamek a jeste retez, zamykam i staje, od ty doby nic, nechavam schvalne figuranta jezdit sem a cvicime na louce, tam je hezky videt ze silnice, tak snad uz se v okoli vi, co mam za bestyji krvelacnou

impact
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 22:58
- Nahlásit

Doufam, ze oryent pojede pres OL a pres dalnicu. Ja cu takyyy.

<< 1 ... 4608 . 4609 . 4610 . 4611 . 4612 . 4613 . 4614 . 4615 . 4616 . 4617 . 4618 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání