| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:26
- Nahlásit
Gerda
taj až budeš mít čas, tak pojedem spolu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:27
- Nahlásit
pawLINkajo a celocernej k tomu,kdyz on uz v pul roce hovado je skoro velkej jak hajan,jen me sere,ze je tak surovej,budu ho za to mlatit.drajv ma jak blazen,jo a kvuli tomu jsem nechtela malinu,protoze jsou to jeste vetsi paka!a ja jedno mam doma.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:28
- Nahlásit
Tak čubice je odchycená, ale byl to boj
Minimálně půl roku nechci žádného toulavého psa vidět a gdo mi o nějakém řekne, dostane do dršky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:30
- Nahlásit
Biluška
gratulíren, pani jak ste to dokázala?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:34
- Nahlásit
zdravim šecky. Medvjed lysá čím dál víc, uš se ani nemusí koupat, konečný resumé je, že ho vemu strojkem a děj se vůle páně, co to udělá. Jak je v žumpje?
Biluška
pani psala sem Ti sms, se.e mně to dost, ale co nadělam.
Budu to muset vošašit nějak jinak.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:39
- Nahlásit
Baysha
Zfetla jsem ji sedalinem. Napřed pořád bojovala, snažila se utéct i když se jí motaly nohy. Pak usoudila, že utíkat nemá smysl, ale že teda bude alespoň kousat. Tak jsem se nasrala a řekla sem jí, že mě teda klidně může pohryzat, ale že jí ten obojek prostě nasadím a do auta ji prostě odvleču a hotovo. Tak se zvedla a odpotácela se k autu.TAm zůstala stát a čuměla na dveře. Osvítil mě duch svatý, otevřela sem jí dveře, ona normoš nastoupila, já je za ní fofrem přibouchla a bylo to . Prostě to holka vzdala a dobrovolně se nechala odvést . Ale trvalo jí to, než pochopila co po ní chci
Pumpa
pani psala sem Ti sms, se.e mně to dost, ale co nadělam.
Budu to muset vošašit nějak jinak.
Sms přišla. Holt se nedá nic dělat, no
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:40
- Nahlásit
pawLINka
nesmite na terminatora tlacit jen velmi jemnounce tahat a netahat nekolikrat po stejnem miste.
Snad bude hafik brzo ok.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:45
- Nahlásit
lucYnka XIII
No já mám všechny čokle s hladkou srstí, tak jsem ho asi poškrábala i když jsem netlačila.
Ale je divný, že ze 4 čoklů to má jen jeden, ostatní jsou óká. Tak to třeba vůbec není z toho...
Biluška
A co jste s čoklidem udělala? Je u tebe?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:51
- Nahlásit
Biluška
až budeš mít někdy čas (ten byl dobrej co? ) domluvim se s Tebou, na nějakým posudku bo jak to říct. Že bysme si prostě s Michalem udělali vejlet, až se Ti to bude hodit a tak nějak bysme pokecali, esli dovolíš, abych věděla, esli má cenu třá se snažit na podzim udělat zkoušky.... Sama sem z toho čoklíse někdy zmatená...
lucYnka XIII
no to sem se taky chtěla zeptat, jak s tím terminátorem vlastně toho psa správně česat, páč, dyž ho budu drápat dvě hodiny dycky něco vyčešu....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 12:20
- Nahlásit
pawLINka
A co jste s čoklidem udělala? Je u tebe?
nn, zatím spí u Vlaďky v garáži. Až se probere tak půjde k jejímu taťkovi na zahradu a budem jí hledat nového majitele.
Já už ji doma nemám absolutně kam dát Začíná léto, hotel je plný a není tu volná žádná boudička, pelíšek, koteček, klecička...vůbec nic.
Pumpa
O prázdninách čas bude, to to nebývá tak moc hektické, tak přijeďte
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:54
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/203223-sedmileta-div ka-ma-tvar-i-telo-starenky-zit-bude-uz-jen-nekolik -let.html četl to někdo??? Docela drsné
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 14:33
- Nahlásit
Pumpa
no to sem se taky chtěla zeptat, jak s tím terminátorem vlastně toho psa správně česat, páč, dyž ho budu drápat dvě hodiny dycky něco vyčešu....
v navodu pisou, ze se na to nema moc tlacit, mas kontrolovat jestli po tom nescervena mu kuze a nedrasat moc dlouho jedno misto.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 15:11
- Nahlásit
Monty
To je strašné. Život je někdy vážně kurva.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 15:16
- Nahlásit
Děcka bacha! Houmr simpson žije! Zas vykradli mamce fotoalbum!
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 15:23
- Nahlásit
Gerda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 15:25
- Nahlásit
Gerda
takový nechutnosti
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 17:10
- Nahlásit
cus holky, jen zdravim a zase letim, mam strasny frmol s tema pribuznejma, svejma holkama,navic siiiilene leje a sebrala jsem na silnici zajetyho psa nic nestiham a boli me hlava, vecer se tu objevim, jestli mi do ty doby neco zivotne dulezityho nerupne
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 17:12
- Nahlásit
Ahojky holky, dneska byl skvělý den, byli jsme na výletě v Kokořínsku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 17:21
- Nahlásit
dneska jsem donesla trionovi kámošku, je trošku větší než on, a tricolora jen má trochu víc bílý a nemá žíhání jako má trion a ona si s ním vůbec nehraje, trion ji mučí a ona nic, občas udělá mňau a to je všechno.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 18:37
- Nahlásit
zdar fšici
neví něgdo proč se každej makléř tváří jako že nám dělá hroznou milost, že nám nabídne kvartýr? jako už tejden se z toho magora snažím vyrazit nějakej rozumnej plánek, bo to co mi poslal prve, jednak vypadalo, že si to namaloval pastelkou, nemělo to napsaný rozměry a eště to byl jinej byt
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 18:41
- Nahlásit
a tendle mi přišel přet chvilou a je úpa nejlepčí, todle má bejt byt za víc neš dvě mega
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 18:58
- Nahlásit
gdo zas dal mý fotky na net,kurwa?????
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:08
- Nahlásit
Baysha
a co server bezrealitky.cz? Tam teďka vybíráme byteček my... sice v Brně, ale občas se tam něco objeví...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:10
- Nahlásit
Maky a Trix
sleduju taky, neboj, ale dík za tip s něma už si taky dopisuju, bo změnili vyhledávač a to mi nevyhovuje
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:10 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
NAZDAR BABIZNY
tak zup nemám vobroušenej, zubejda to vymyslela jinak.
davidkova renata
gdo zas dal mý fotky na net,kurwa?
co se divíš gdyž si tak fotogenická
Baysha
todle má bejt byt za víc neš dvě mega
hele a musí to být v Praze?????? Já jen že mi něgdo něco povidal o nějakým bytě v Kamenici
kejtlin
dneska jsem donesla trionovi kámošku
hele essi máš málo na cvičáku určitě nějaký zase budou
Gerda
Děcka bacha! Houmr simpson žije! Zas vykradli mamce fotoalbum!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:12
- Nahlásit
Alexa
f praze nebo blízkým okolí, kamenice je dost daleko, ráno f tý zácpě mi trvá cesta hodinu a půl uš kvůli čoklině, aby nebyla dlouho sama
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:16
- Nahlásit
Baysha
ráno f tý zácpě mi trvá cesta hodinu a půl uš kvůli čoklině, aby nebyla dlouho sama
tak v srpnu bude otevřenej okruh tak by se to mělo zlepčit, a v Břežanech by měly být taky nový byty na prodej a to je vedle Prahy
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:21
- Nahlásit
Hey, lidé, vy ste se fšichni pokadili v kině, né? Drásáte jak fsteklý, jak vás má čék ubohej, zamněstnanej, udřenej dočíst, gdyš se sem dostane jednou za štvrt roku!
Prosila bych uctivě paní leyendu, aby mi poskytla svůj recepis na nápoj z rozsekané máty s citrónem. Pokud to tedy nejni tajný starý rodinný recepis. Děkuji poníženě a zůstávám s vřelými pozdravy.
A zdravím vás fšechny paka žumpoidní, eště, že vás mám, jinak fakt nevím. Nějak ten reálnej život v poslední době nedávám, eště, že exystuje žumpa.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:22
- Nahlásit
Alexa
v břežanech momentálně nic v naší cenový kategorii není... ale tak třeba vynde ta uhřiněves, je to kousek do práglu a pět kiláků votama jsou koloděje, gde je ňákej retrívří cvičák či co
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:28 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
děcka eště vám mušim říct,že sem dneska potkala ouchyla egzhybycyjonystu ..su du Markétou pješinkou a von byl f křovíčku nalevo ,nebyl vidět aš dyš sem ho míjela taxem si ho fšimla..dělal nějaký divný pohyby něgde uprostřet těla jako ..to mi bylo podezřelý uš jaxem procházela povidá mi : můžu se před váma vyslíknout?? ..sem schválně nevodpovjeděla aby byl v nejistotě a houkla na Nánu co se táhla něgde za mnou.Dyš mě dobjehla,sem jí řekla ŠUPÁÁÁCÍÍÍÍ ,trochu štěkla a von uš se nevyjádřil ..nevim,možná sem si skazila heskej fstach..
P.S. jako úpa mě vodvařilo jak mi vykal!!!
|