| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 08:19
- Nahlásit
Baico
v Uhříněvsi máme tři byty na Sušilové, to je kousek od nádraží, má to tu vadu, že hned vedle baráků je nějakej sběrnej dvůr či co, jezdějí tam náklaďáky, tag se tam kdyžtak pudeme něgdy kouknout po ránu, jak moc velkej randál tam je, jinač sou ty byty super
pak eště jeden na Venušiné, tam sme zatim nebyli, ale kamarád bydlí hned vedle na Saturnové a prej pohoda
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 08:23
- Nahlásit
BiluškaMášenka z toho braly mory, páč on je ten typ co nevyhodí ani zohnutý hřebík
jsem jako Masenek, ja potrebuju prostory, nejmensi, co sem bydlela bylo 14 mesicu, co trvala rekonstrukce baraku ve Spanelsku, v 60m, 3 deti + 2 dobrmani, dalo se to na hrane jen diky tomu, ze jsme zili jako turisti z kufru, a vsechny veci jsem mela ulozene u stehovaci firmy
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 08:29
- Nahlásit
Baico
teď koukám, že ta Venušina bude asi to, o čem si mluvila, gde je tam ten prasečák? kamarád si teda nestěžoval, ale eště se ho na to ekstra zeptám
děkuju
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 08:39
- Nahlásit
Baysha
že ta Venušina bude asi to, o čem si mluvila
Nee ta farma patřící výzkumáku je v Netlukách. Venušina je stranou. Ten areál,co patří výzkumáku jsou skladiště a bejvalý jatka, který už nejsou v provozu. ALe nevím, ve výzkumáku už rok nedělám.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 08:41
- Nahlásit
Baico
tak to jo, super, díky moc za info
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 09:05
- Nahlásit
Baysha
co je na tomdle bytě špatně, že stojí jenom dva dva???
zrovínka to, že je to zvýšený přízemí. Jižák je docela bronks, i když se valná část verbeže už přesunula k nám. jeď se na to podivat, je to strašně maličký, si vem, že je to 2+kk a má to jen 50 metrů, do čehože se započítává i balgon. Moje garsonka má 42 i s balgonem a je velice velmi maličká. A ta cena mi přijd buď akurátní, nebo trošku vyšší, myslim, že bys možná v týhle lokalitě mohla sehnat lépe....šak sa jeď kóknót, jak moc zvýšené to přízemí je.
Nazdar pipky! Mám po tem klíšťáku flekanec přes celó spodní nohu, není to špatně?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 09:12
- Nahlásit
Gerda
kuju, pani, uš sem mluvila s makléřem a je to tag jag řikáš, je to 41 metrů plus lodžije, na to prdim, to sou ty byty v uhřiněvsi lepčí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 09:13
- Nahlásit
Gerda
Nazdar pipky! Mám po tem klíšt´áku flekanec přes celó spodní nohu, není to špatně?
to bych řekla, že špatně je, já nikdy po klíšt´áku žádnej flek neměla. radši si s tím zajdi k doktorovi!!!
lidi ještě včera mě koleno bolelo jak čert a dneskaze dne na den nic, ale bulka tam zůstala.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 09:16
- Nahlásit
Gerda
flekanec jakej, červenej s ostrym okrajem, nebolí, nesvědí? páč to by byla borelka jag vyšitá
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 09:17
- Nahlásit
kejtlin
bud rada, ze prestalo bolet, bulka se vstreba nebo si na ni namaluj smajlika
Gerda
bych souhlasila s Kejtlin, di k dochtoru
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 09:34
- Nahlásit
Baysha
flekanec jakej, červenej s ostrym okrajem, nebolí, nesvědí? páč to by byla borelka jag vyšitá
flekanec rudej, velikej, přes půl kotniku, bolí jak čert, teď už mě právě začíná bolet aji holeň, je tu rudé, horké a velice bolavé.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 09:34
- Nahlásit
Mám problém. Asi se nám utopil vysílač od mobilu. Od rána nefungá. Vůbec žádná síť nám nejede, dokonce ani Poláci. Nemůžu pracovat, udělám si dovolenou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 09:47
- Nahlásit
Gerda
flekanec rudej, velikej, přes půl kotniku, bolí jak čert, teď už mě právě začíná bolet aji holeň, je tu rudé, horké a velice bolavé.
No tak se tady nevypisuj a šupej k doktorovi. To vypadá na antibiotika.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 09:53
- Nahlásit
Baico
eště tam neni, nejdříf jí zavolám, abysem nejezdila s každym píchnutim k dochtoru. Teď sou hmyzové nějaký agresivnější, kolikrát mě svěděj i normál pupínky vot komárů jako čert.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 10:06
- Nahlásit
Gerda
nejdříf jí zavolám
No uvidíš, co ti řekne. Zatim si to zkus mázmńout fenistilem, nebo něčím podobným.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 10:06
- Nahlásit
Gerda
tag to nebude borelka, buď alergie nebo infekce ňáká...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 10:37
- Nahlásit
Gerda
sem to taky měl gdysi, obrovský flek horký a zmizlo to, akorát to nesmíš škrábat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 10:56
- Nahlásit
Ahojte defčata,
tak jsme včera slavili tatíkův svátek a asi budu abstinent, ráno mi bylo tak blbě, že jsme málem nedošla na veterinu, ještě k tomu jsme promokli na kost, takže fajný den
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 10:58
- Nahlásit
Monty
a asi budu abstinent
to si říkám každý víkend
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 10:59
- Nahlásit
nenávidím důchodce v obchodě , vyskytují se převážně v penny marketu nebo plusu nebo jak se to jmenuje. chodím do tesca, chtěla jsem tvrdý tvaroh, v tescu neměli, jela jsem do výše zmíněných obchodů-strašný, zablokujou košíkama celou cestu, když řekneš několikrát s dovolením, tak tě ještě sjedou, že musím počkat, že potřebují jogurty nebo něco jinýho, tak mi došla trpělivost a na jednu obzvlášt´ nepříjemnou bábu jsem vyjela po několikerém slušném vyzvání at´ dá košík stranou, že bych potřebovala projít-já košík neměla, bába měla blbý kecy, tak jsem jí důrazně řekla, at´ si kuwa dá ten košík dop*dele, zabralo to!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:02
- Nahlásit
makrel
no, ale já asi fakt jsem totiž pila stejně jako brácha a tatík.
Jsem musela vypadat asi hrozně, když se mě ptal vet, jestli mi není špatně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:04
- Nahlásit
Monty
Mělas říct: ne, já jsem jenom ožralá
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:06
- Nahlásit
Baysha
znáte to tam něgdo?
tu ulici primo neznam, ale je to kousek ode me. Me tady ¨sidliste prijde v pohode, hodne zelene, kousek odsud les...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:07
- Nahlásit
makrel
ne, já jsem jenom ožralá
mamka říkala, že jsem byla bílá jak stěna a nejlepší na tom je, že jsem prý v noci úplně řvala, že jsem křičela "mami, Monty" a že jsem asi i probudila sousedy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:10
- Nahlásit
Monty
makrel
gdyš to neumíte, nechlastejte , mám obrovskou výhodu, at´ to míchám, piju cokoliv, kromě piva to nepiju, nechutná mi, tam nejen, že nejsem ožralá, ale ani mi druhý den není špatně, nebolí hlava, prostě nic, a to třeba vypiju za večer o.5l vodky a do toho víno a příp nějakýho panáčka něčeho jinýho.každý říká, že já budu pít jen sodovku, protože pro mě je alkoholu škoda, že se chovám stejně, jako kdybych pila sodovku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:19
- Nahlásit
kejtlin
to se teda paní máte, mě totiž hrozně bolela hlava už před tím a ještě jsem dneska navíc měla šílené bolesti, takže fakt sranda teď už mi je naštěstí dobře ale už asi fakt nebudu pít já se stanu asi svatou - přestala jsem kouřit, teď se ze mě stane abstinent
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:21
- Nahlásit
Baysha
ten byt je ve zvýšeném přízemí, ty jsou lacinější. Kůlivá zlodějům a soukromí. Já bydlím v Jižních Čechách a tady je rozdíl mezi novým bytem v přízemí a tím samým bytem v prvním patře třá 200 tisíc a pak byty vejš sou ještě o dalších 200 táců dražší. Byt bude asi ok, možná je něco s výhledem a podobně. To chce vidět......včetně té průměrné barvy sousedů - v drahých novostavbách jsou nejbližší sousedi v průměru daleko světlejší, ovšem těžko říct, co je za rohem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:23
- Nahlásit
Monty
taky jsem přestala kdysi kouřit ze dne na den, ale pak jsem byla půl roku v nemocnici a začala jsem znova z nudy.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:24
- Nahlásit
kejtlin
no jo, ty máš nejen kachní žaludek, ale i játra
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:29
- Nahlásit
kejtlin
tak já myslím, že už nezačnu, teda doufám, když už jsem to zvládla nezapálit si když jsem měla šílené nervy, tak už snad ne
|