| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:34
- Nahlásit
Bajša
Nevim, jestli je to jen kravina, nebo se mi to jen zdá, ale co jsem naposledy byla v novostavbě - u pardálky na náfštěvě - byt byl mnohem míň zvukově izolovanej, než normál starej panelák. Stačilo, že si soused nahoře nad ní prdnul, a jí se doma chvěly sklenky. Její psi doma nesměli ani štěknout, aby sousedi nepyskovali....myslim si, že novostavby sou ošizené na izolaci. Jen si to myslim, neřikám to jako ověřenou pravdu.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:50
- Nahlásit
Gerda
Jen si to myslim, neřikám to jako ověřenou pravdu.
to je už bohužel i ověřená pravda. Ale nevybereš si, každé bydlení má svý problémy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:51
- Nahlásit
Gerda
flekanec rudej, velikej, přes půl kotniku, bolí jak čert, teď už mě právě začíná bolet aji holeň, je tu rudé, horké a velice bolavé.
BAcha, to může být flegmóna. To je nebezpečný. Mě loni píchla vosa na pražském plavání a druhý den sem měla oteklýho půl člověka, stihla jsem to na pohotovost tak tak. Vypadalo to úpa stejně jak popisuješ a furt se ten otok rozšiřoval. Di hned k doktorovi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:55
- Nahlásit
panebože vy ste paka
Biluška
pani kolegyně,vy ste taková spolehlivá,můžete mi to nějak vycucnout???? vostatní na mne serou totiš!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:00
- Nahlásit
gabifi
Ale nevybereš si, každé bydlení má svý problémy
určitě, ale našťouchat přes dvě mega za minibytík ve zvýšenym přízemí na jižnim městě v hlučný novostavbě....
Biluška
namazala sem fenistil.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:03
- Nahlásit
davidkova renata
Bez problémů paní. TAgže Monty se ožrala jak hovado a dělala na veřejnosti ostudu. Gerdu napadlo agresivní drajvové klíště bez stopky a bez haltiny (jako řeknu vám paní, s těma nezodpovědnýma majitelama co nechaj svý klíšťata volně pobíhat by se mělo něco dělat ). Bajša kupuje byt f Práglu, ale nechce ho páč je moc levnej. Lejenda si dělá doma burdel se starýma krámama. Mášenek přišel na sqělý nápad jak se zbavit čoklů - pojede s nima na tábor k Dostálovi a tam ze sebe udělá totál debyla a bude doufat, že ho Dostál vyhodnotí jako neschopného k držení psa a vyzve přítomné, aby si je vzali
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:08
- Nahlásit
Biluška
Pani, vy si děláte srandu, ale ono by njspíš bylo skutečně přínosem, kdyby na ten jeho tábor jel aspoň jeden zkušenej psovod, kterej by tam s nim mohl o metodách diskutovat, a dát začátečníkům i druhej pohled na věc, aby se vůbec k něčemu mohli rozhodnout a začít tu hlavu používat. Takhle maj vizi jen jednostrannou a fakt nevědi, že některý věci můžou bejt úúúúplně špatně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:09
- Nahlásit
Biluška
díky díky,tagže celkem v normě ..aš na ty volně ložený klíštata! ..dyby to s nima aspon skusili na balonek nebo je nějak přilákat (ponižující,já vim.. ) na žrádlo,ale todle?! za chvíli zas nějakej aktývní poslanec příde s návrhem zákazu klíštat! ..ale lidi si to dělaj sami,vám řeknu!!! paxi mušej přičíst násletky!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:11
- Nahlásit
Gerda
ale ono by njspíš bylo skutečně přínosem, kdyby na ten jeho tábor jel aspoň jeden zkušenej psovod, kterej by tam s nim mohl o metodách diskutovat
hele že uš se ti ta votrava zašla rozlejzat na mozek?? si jako fakt myslíš,že by ho tam pustil a nechal????????? ..svatá prostato
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:12
- Nahlásit
davidkova renata
svatá prostato
du se vyčůrat, moment.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:15
- Nahlásit
Gerda
du se vyčůrat, moment.
uš??????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:18
- Nahlásit
Gerda
hele že uš se ti ta votrava zašla rozlejzat na mozek?? si jako fakt myslíš,že by ho tam pustil a nechal?????????..svatá prostato
Kolegyně má naprostou pravdu paní . Si jako fakt myslíš, že by Dostál diskutoval s normálním psovodem co ví víc než že pes má čtyři nohy? A veřejně? No já padám
davidkova renata
za chvíli zas nějakej aktývní poslanec příde s návrhem zákazu klíštat!..ale lidi si to dělaj sami,vám řeknu!!! paxi mušej přičíst násletky!
Já se mu ani nedivim. Dyť to je do nebevolající tohleto Pouštěj je na volno kde se jim zachce, nerespektují žádné zákazy a dokonce po nich ani neuklízí výkaly Pak jdeš s dítětem ven a nemůžeš ho ani pustit na trávník, protože všude jsou samé klíšťěcí výkaly A to vůbec nemluvím o tom, že ho to klíště třá může kousnout (to děcko jako)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:20
- Nahlásit
davidkova renata
uš??????
hotovoooooooooo
Biluška
davidkova renata
no tak by tam musel jet ynkognito, no.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:21
- Nahlásit
Gerda
no tak by tam musel jet ynkognito, no.
Dyk by byl hned odejit prosím tě. Po první konsultaci by ho pod nějakou záminkou vyhodil.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:34
- Nahlásit
Gerda
kuju za info, vono určo záleží na tom, jak je ten barák udělanej, co sme se byli podívat f tý uhřiněvsi, tak tam byly silný zdi, chládek krásnej a ticho, ale byli sme tam dopoledne, gdy sou fšici f práci... určo se zaměřím aji na toto, kuju za tip
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:55
- Nahlásit
komu můžu prosím poslat foto holek z venku? aby je sem někdo šikovný a inteligentní dal? mají nový krásný obojky vendulka růžovej a zuzanka červenej
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:08
- Nahlásit
kejtlin
můžeš mě, email je martinkova.gabriela@seznam.cz
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:22
- Nahlásit
Monty
posláno, děkuju moc, budete koukat jaký holky dělaj pokroky, už chrápou na gauči a vyskočej si tam za mnou a neseskakujou když vejdu do místnosti, jen když se za nima hrnou psi tak jo, ale to bude časem dobrý.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:25
- Nahlásit
kejtlin
už na to jdu, za chvíli je tu máš
budete koukat jaký holky dělaj pokroky, už chrápou na gauči a vyskočej si tam za mnou a neseskakujou když vejdu do místnosti
to je super, určitě se časem úplně začlení do tvojí psí party
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:36
- Nahlásit
kejtlin
tak tady jsou
obojky jsou nádherné a holky taky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:48
- Nahlásit
tak konečně mám z foťáku stažené fotky Bajšenky ze včerejška
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:55
- Nahlásit
Baysha
ta tvoje princezna je rozkošná
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 15:12
- Nahlásit
Baysha
jezis, pani, davejte pozor, je to naky drajvovy stene, dyk vam de na ty posledni fotce jasne po nose , hnetka ji vykastrujte a ukaste ji, kdo je superalfa
Zencky, sem uuklizena k smrti a furt to neni vono
Kaslu na to a du se psem na kolo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 15:45
- Nahlásit
Baysha
pani, pozor na napadání z agresivity
je tak sladká bych ji umačkala
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 16:42
- Nahlásit
to jó, je strašně agresivní a dominantní, de po nose, po uších a chlapům po koulích uš chystám ostnáč a eletryku
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 16:52
- Nahlásit
Baysha
cece, ty budes na frickach pecena varena, doufam ze tvoje trhanka nezakousne vlka, a dyby to nestacilo, muzes ji nechat srovnat Sedym pana Dostala
sem uplne dehydratovana a sotva pletu nohama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 16:58
- Nahlásit
kejtlin
pani ) vy máte strašně vošklivý psy ))))) Sou to ušopleskové )))))
Baysha
vy zas máte děsně kousavýho psa, to se musí nechat. Už abyste začala háčkovat náhubek.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 17:03
- Nahlásit
Gerda
pani, co vám hrabe, háčkovanej náhubek??? vocelovou haltynu na ňu, a spat bude ve sklepje, ať si uvjedomí tu hyerarchyji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 17:07
- Nahlásit
Baysha
no jo, vidite, ste moudrá žena, máte vopravdicky pravdu...ten sklep je dobrej nápat...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 17:15
- Nahlásit
Gerda
to ste nevjeděla, pani, že pes musí bejt za každejch vokolností pod váma a čím hloubš, tím líp?? teda eště že mě máte...
a žrádlo bude dostávat v jedenást večer, aby vjeděla, že je ve smečce poslední
|