| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:28
- Nahlásit
Baysha
Koloděje jsou kousek od Přišimas )))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:30
- Nahlásit
davidkova renata
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:30
- Nahlásit
davidkova renata
..nevim,možná sem si skazila heskej fstach..
Tagle se v životě nevdáš a furt tě budem mít na krku
Mimochodem, přijímačky byli úpa hnusný, ale mě to bylo tak nějak jedno, sem si prostě fšechno tipla, odevzdala a šla . V Sazce mi to většinou vychází, tak třá se zase zadaří
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:32
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Přišimasy - šiš pani, vy mě úpa matete!
Ale sou to ty samý Koloděje, ne? Já su fčil zmätená ako lesná fčela...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:36 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Baysha
Jako proč na tom plánku nejsou rozměry? Klidně může mít ten pokoj třá tři metry....taky bych asi zkoušela bez realitky, ať neplatíš další firmu za zprostředkování.
edit: dyš kouknu eště na ten plánek, a jen si řeknu, že naše balgony maj 6 metrů na šířku, přijde mi, že to bude pěkne prťavý....
davidkova renata
měla si mu říct, ať sundá gatě, a teprve pak říct Nandě - di na něj ))) By bjěžel jako tučňáček )) a eště by měla dost vysokou šanci, že ho dobjěhne a kousne. Víš, jak bys jí potěšila?
Biluška
ty budeš taky student? Na svý starý kolena?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:41
- Nahlásit
davidkova renata
dobře nána a tys strašná trubice
Alexa
už žádný zvířata do baráku nechci, sem myslela, aby nebyl trion sám, kubíček na hraní už není je to starý pán.s beruškou jsou skoro stejně staří, ale beruška je hodná, milá dáma k tomu drakovi se chová dost rezervovaně.
all
někteří lidé jsou naprosto pitomí, třeba moji sousedi, mají 3 feny-jorkšírku, jezevčici a kříženku berňáka o ní tvrdí, že je čistokrevná, ale dle mého názoru není, ale to je fuk, hlavně je to dominantní kurva a navychovaná to není ani jeden z nich, venku max. na vodítku protože už by ji neviděli a napadá psy, bohužel jsme se jednou potkali v parku a dostala ode mě bodlo, že se mi vyhýbá zdaleka, ale co nenechám si napadnout malý psy, několikrát jsem nim říkala, že to nedopadne dobře, že je mia-berňačka dominantní agresor, agt´ ji nepouští s malými psy, bylo mi řečeno, že já mám malý taky dohromady s velkýma což je pravda, ale to je o něčem jiném, nic mi do toho není už jsem to neřešila. dneska přišel soused, jestli bych se nemohla podívat na nelinu-jezevčice, že ji mia pokousala, já na to, že podívat se můžu, ale že by měli ject na veterinu, šla jsem byla potrhaná asi jako šerina, na velikost standarta jezevčíka moc ne, já na tom,že je to na šití a oni,že jsem měla toho malýho taky potrhanýho a jak se z toho dostala, nedokázali pochopit, že šerina brala 4 týdny atb a byli jsme ze začátku obden na veterině, nevím jestli někam jeli nebo ne.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:43
- Nahlásit
Gerda
ten maník to podle mě normoš nechal namalovat svou tříletou dcerku mmch ta lodžie má mít 9 m2...
to je fuk, stejně vo ten byt nestojim, je to ten na chodově, co sme se vo ňom bavili fčera a je malej
a konečně sem z toho druhýho idyjota vyrazila rozumnej plánek toho bytu f uhřiněfsi, pochopil to teprve dyš sem mu poslala vzorek jak si to přectavuju tag uš mám vobrázek s milijónem čáreček a číslíček, su very hepy a du se v tom zkusit zvoryjentovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:46
- Nahlásit
kejtlin
a jeli nakonec na tu veterinu?
Baysha
tag uš mám vobrázek s milijónem čáreček a číslíček, su very hepy a du se v tom zkusit zvoryjentovat
ty si blázen starý, to bdueš mít pěknej večír teda s čárečkama!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:47
- Nahlásit
Gerda
náhodou uš su skoro zvoryjentovaná
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:49
- Nahlásit
Gerda
a jeli nakonec na tu veterinu?
nevím, vysvětlila jsem jim, že bez atb ta čuba nemá šanci
Baysha
to bych vzadala, stavařina je pro mě velká neznámá
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Baysha
su very hepy
to je nás tu víc
Biluška
přijímačky byli úpa hnusný
tak to sme čekaly,uvidíme,třá překvapíte
Gerda
měla si mu říct, ať sundá gatě, a teprve pak říct Nandě - di na něj
sem byla rozrušená..chápej po letech mne oslovil muš ))))))))))))..a dvanak myslim,že už je měl stejně napůl žerdi jak by si ho asi mrskal no né?
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
Normálně, nejde mi prostříhat pes. Hřívička, zadek, stehna i ofinku, všechno jsem mu o víkendu vzala efilačkama a na krku má ten hajzlík takovou štěníkovskou jemnou srstičku, že si s tím efilačky neporaděj. A samože tam se zapařuje teď. Ho vezmu strojkem!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:50
- Nahlásit
Baysha
jezdí do uhříněvsi normální bus? Jako normálka červenej?
kejtlin
ty vado, tak doufám, že pojedou.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:52
- Nahlásit
Gdo dělá výcuc????? Mám nohy od bahna, promočené boty, poštípané nohy od kopřiv a komárů..holt Leila zase jednou vybírala trasu!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:53
- Nahlásit
davidkova renata
po letech mne oslovil muš
ale slušně se zeptal, tak co by ne ))))
Maky a Trix
Ho vezmu strojkem
no, to už ti po něm pudou i lidi čoveče )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:54
- Nahlásit
Gerda
ale slušně se zeptal, tak co by ne
právje..ted mě to štve že sem si tak neuváženě zmařila šanci..poslední třá uš ..nic,du fnukat do peří..
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:54
- Nahlásit
Gerda
když von se furt drbe a smrdí jak tři dny mokrá houbička na nádobí. a mě je ho líto. A sebe taky, samože, když se mi s tím smradlavým krkem večer nakydne na xicht a chce drbat.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:56
- Nahlásit
Gerda
jezdí tam vlak, normoš na lítačku, je to pásmo 0 bus taky, asi šest jich tam jezdí, 15 minut na Háje
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:58
- Nahlásit
davidkova renata
du fnukat do peří..
a já jedu domki.
Maky a Trix
tak ho vostřihej, však mu to doroste, stejnak se bude přes léto koupat, tak aspoň rychlejc proschne. Fůůůj, eště že se mařka nekoupe, by taky smrděla, jak ti vaši ošliví smradlaví pejsci.
Baysha
15 minut na Háje
tyjo, tak to je bomba, na hájích si i sedneš v metru!
Jedu, připojim se večer po venčení.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:59
- Nahlásit
davidkova renata
pani toš příště uš nedávejte Náně přednost bo vás to bude nadosmrti mrzet
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:00
- Nahlásit
Gerda
eště větší bomba je, že dělám na Roztylech, jako lukcuc spojení, dvacet minut do práce dyby to tak chtělo vyjít...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:06
- Nahlásit
Baysha
pani toš příště uš nedávejte Náně přednost bo vás to bude nadosmrti mrzet
pudu tam zejtra znova bes čokla..snat mě nepozná..
Maky a Trix
když von se furt drbe a smrdí jak tři dny mokrá houbička na nádobí
to mi něco dost připomíná
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:08
- Nahlásit
jééé dneska dávají ordinaci, že bych ji skoukla po asi půl roce
udělám si na večeři brambory s tvarohem
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:11
- Nahlásit
davidkova renata
nejhorší je, že teprve minulej víkend začal plavat dobrovolně. Ve svých krásných dvou letech pochopil nádheru studené přehrady v létě... a já mu to nemám chuť ani trochu kazit, protože se nezapařuje nějak extra, co jsem ho prostříhala, nerudne mu to a drbe se minimálně, ale ten krček by to ještě chtělo. Hlavně kvůli těm dešťům... jak jdeme na dýl do lesa a musí mít obojek, je to šílený. Přijde mi, že když obojek nemá, nezapaří se, no, ale obojek mít musí, že... chjo. Dostane asi jen řetízek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:15
- Nahlásit
Maky a Trix
Dostane asi jen řetízek.
šiš konečněs to napsala ..já teda vobojek nenosim vůbec,ale pokud jedině řetízák z praktickej důvodů..je ideální! a bacha zapařit se může aji pod protiklíštákem
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:17 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
davidkova renata
on mu protiklíšťák nezabírá. Tak má pipetky. Btw, proč konečně? Já mám strach, že mu ty chlupy vyrve, jak je má jemňoučký... myslíš, že ne?
Navíc si nejsem jistá, jak na něj dám známečku, aby mu necinkala. teda, ne že bych si myslela, že zdrhne to by ho musel někdo ukrást, ale stejně...
edit: a navíc, děsně se vyžívám ve výrobě obojků, co budu vyrábět teď jako?! O_o
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:18 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Baysha
15 minut na Háje
nejdříf si to zkus v ranní a odpolední špičce párkrát jsem tam jela autem a je to dost podobný Jesenici, ale vlak to jistí
sem měla v Kolovratech babičku a v uhříněfsi sdem to velmi dobře znala.
kejtlin
jééé dneska dávají ordinaci, že bych ji skoukla po asi půl roce
udělám si na večeři brambory s tvarohem
jak jako ty nemáš noční, dyť ses na ní vymlouvala strejdovi
tady máte pudlata http://www.youtube.com/watch?v=oDJS8kXr_4U
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:23
- Nahlásit
Alexa
je to dost podobný Jesenici
to je mi jasný, naštěstí si můžu vybrat, esli chodit do práce na sedmou nebo na osmou, dyž jedu na sedmou, tak špička teprve sbírá síly
a vlak je malý metro
pudlata sou božííííííííííííííííííí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:23
- Nahlásit
Alexa
tady máte pudlata
twe vypadaj jak malý černý lefi
Maky a Trix
Já mám strach, že mu ty chlupy vyrve, jak je má jemňoučký... myslíš, že ne?
já nevim já ho neznám,ale dost pochybuju ,nemusíš ho rvát na staženým,ale na normál zapnutým ne?Známku taky nenosim ,tak nevim,ale měla sem kdysi nějakou umělohmotnou ta necinká.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 20:28
- Nahlásit
davidkova renata
samože ho nebude mít na stahování... s tím jsem počítala, já na stahováky nejsem od tý doby, co občas venčím tátovi NO čubinu. Jasně, že nenosíš známku, ale ber v potaz, že pan Trix není mnohazkouškový zkušený pes, nýbrž dvouletej puberťák s mozkem mezi nohama. Sice nám ještě nikdy neutekl, ale náhoda je blbec. Tak si vždycky říkám, že je dobrý, když má na sobě telefonní číslo, pro všechny případy.
|