| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 22:59
- Nahlásit
leyenda
za mých mladších let jem chodila do jezdeckého oddílu a tam chodil někdo znásilňovat kobyly,ale bylo nám divný, že jen ty hodný, třeba i násadou od vidlí apod, byly zevnitř potrhaný, pak jsme zjistili, my ne, ale policajti, že to dělal ošetřovatel, na pohled normální člověk.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 23:19
- Nahlásit
kejtlin
tam chodil někdo znásilňovat kobyly
doufam, ze ste ho po kouskach a bez narkozy vykastrovali hajzla
na tohle jsem tehdy taky myslela, ale byla vporadku
jsem je byla jeste zkontrolovat a jdu si cist do postele
dobrou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 23:20
- Nahlásit
Prosimvás, chtěla sem vám jasně říct, že kejtlin má nejkrásnější psy, pročeš uš kao vozit nemusí, následně sem se po schůzi drušstva koukla do zrcadla, jak mi tu něgdo chytrej poradil, sčesala sem si ofinu do čela a definitivně se rozhodla, že na todle pomůže uš jenom začít z druhý strany zgruntu a teť už vopravdu pořádně. Co se týká vašeho dalšího plození stránek - ste oprvdu nemožné! Kdo si zas neumí pověsit prádlo? A proč se jede do oryjentu? Bude jan tleskač pjěstovat maryhuánu pro vlastní potřebu, nebo pro všechny? A co na to počítač? Maryje vám vzkazuje, že lepší morková kost v boudě, nežli krafka f ohradě. Eště že má tu kost, jinak bych si myslela, že vám vo mě vskazuje nehodné věci......pote spát čůzy!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 23:32
- Nahlásit
leyenda
voni nám ho nepučili, řekli nám to až když byl na léčení někde v ústavu.
Gerda
jdu s knížkou zalehnout, pomazlila jsem malýho tiona, tak jsem spokojená, mám totiž závislost na kočičí srsti, na psí taky, ale jink, když třeba jdu do práce na c elý den a ráno nikde nepotkám kočku-doma a nepomazlím ji, tak jsem jako kdybych celej den nekouřila třeba, s jinými drogami nemám zkušenost, ale musí to být kočka nebo kocour a musí příst, je to divný, ale mám takovou úchylku, bez kočky jsem prostě ňáká špatná. a pro ty co by chtěli rejpat, vypila jsem jen asi 4 dcl vína, takže nejsem opilá.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 00:13
- Nahlásit
ahojky, to byl zas dneska den mela jsem tu kote, ktere je potreba krmit takoveho prcka - chcipacka. Je z jedne zahrady, kde odchytavane ted na kastrace. Tak hubena kotata jsem jeste nevidela, jsou to kostricky potazene kuzi
Navic v jedne lokalite kde jsme uz kastrovali se zacina stavet
Ke vsemu jsem vcera zjistila, ze nutne potrebuju tenhle sklopec
http://www.chovatelske-potreby-cb.cz/krmiva-pro-ps y/klec-na-odchyt-kocek-i.html
Ten muj mi uz zacina rezavet a navic tenhle je tak hezkej... Nevim, kde na nej vemu asi si koupim pokladnicku a budu setrit, jinac to nevidim Kdyz ja setrit neumim v tomhle jsem hrozna, musim si koupit nejake desne roztomile prasatko, ktere mi bude lito rozbit atak hodne nasetrim
Uz vsichni chrupete co?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 00:17
- Nahlásit
kejtlin
když třeba jdu do práce na c elý den a ráno nikde nepotkám kočku-doma a nepomazlím ji, tak jsem jako kdybych celej den nekouřila
tak ja to mam ted naopak, jedna kocka ta s pochroumanou nohou mi mrouska, vsichni kocouri po ni lezou a furt vrka, to kote muselo byt oddelene cely den, protoze je v blbem stavu a dalsi kote co tu mam bylo teprv dneska ockovane a nema imunitu, tak jsem se celej den kdyz jsem k nemu sla prevlikala, navic ono desne nahlas vriskalo fakt hlasite, docela bych rada par dni zadnou kocku nepotkala
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 05:34
- Nahlásit
Dobre rano
preju LucYnce, aby dneska nepotkala zadnou kocku, Kejtlin ma Trijonka, tak neni vodkazana na potkavani kocek na ulici, Gerdo - nejede se do Oryjentu, Oryjent jede do Praglu!!! A zrcadla se musej votocit zrcadlem ke zdi, hlavne takovy ty v koupelne nad umyvadlem, pak si muzem prectavovat, ze vypadame jako LucYnka v tech uuuzasnych botach
Moc nepiste, nebo aspon vopcas hodte na konec stranky tucny vycuc
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 05:52
- Nahlásit
budíčeeeeeeeeeeeeek[b][/b]
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 06:40
- Nahlásit
Šiš, mám blbý psy.
Chci spát.
Makrel na to nevidííííí.
budíííííííííííííííčeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ek
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 06:40
- Nahlásit
dobré ráno všem!
Jinak teda golyje bude mít vnoučky, zájemci vo dvje a víc štěňátek hlaste se
Biluška
No chtěla sem si ji nechat na chof, ale gdyž uš vím, že mě to bude stát dvěstě táců ročně tak od toho asi upustím
seš blbá, mohlas mít čtvrt roku dovolenou na odchof štěňat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 07:08
- Nahlásit
Fstávat a makat.
Dneska du dělat přijímačky. Ale páč pořád nevím gdo to byl Dekárt tak je stejně neudělám. No ale zkusim to asi
Taky jedu zase chytat toho čokla. Essi ho zasejc nechytím tak už mě to fakt nakrká, páč už ho lovíme týden Sem v životě neviděla tak plachý zvíře, to už by se snad i vlk chytal líp Docela začínám zvažovat použití sedalinu a to jsem vždycky byla těžce proti němu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 07:17
- Nahlásit
Biluška
Jakýho čokla ty woe?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 07:27
- Nahlásit
impact
Kámoška našla v lese nádhernou čubu. Tipuju to na křížence vlkošedého NO a nějakého asiata. Není moc velká, asi tak jako NO, ale hlavu má asiatí.Mladá holka, tak kolem půl roku cca. Jenže plachá . Děsně. Vůbec se nedá chytit. Po týdnu jsme dosáhli toho, že si vezme párek z ruky, ale ani pohladit, ani chytit se nedá. Nalákat do auta taky ne. Navíc se včera stáhla z lesa do vesnice, což si teda moc nepomohla. Jednak je kousek od hlavní cesty kde je fakt provoz a za druhé je tam dost početná romská komunita. Včerejší večerní odchytávací akci jsme teda měli s početným publikem kdy jich asi tak třicet bylo vystavených v oknech a kolem nás a sledovali essi náhodou nepřijdou o nedělní oběd
Kašlu na to, dneska beru sedalin a prostě ji chytím ať chce,nebo nechce.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 07:34
- Nahlásit
Biluška
No ty bláho.
Tož to držíme ťapky a přejeme úspěšný lov.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 08:25
- Nahlásit
leyenda
na cizí kočky na ulici nesahám, myslela jsem, když nepotkám žádnou kočku doma, ale naštěstí mám závisláka trionka, dneska budu k němu mít part´áka nebo part´ačku. včera u mě byla zuzka a říkala jak je krásnej a začala ho mazlit, já na to, at´ dá pozor, že je to zákeřný zvíře a zuzka jak takový malý kotě může být zákeřný a sotva to dořekla, tak se jí zakousnul do prstu.
Biluška
účinek sedalinu v potravě nastupuje dlouho.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 08:28
- Nahlásit
zdááár fšicííííí!
taxe mi dneska tak nechtělo stávat... eště že mám zejtra volno
Biluška
držím palce při lovu
s tím sedalinem vopatrně, aby vám pak vomámená někam nezdrhla
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 08:43
- Nahlásit
cus decka!mam dnes blby den,ta svina cerna vymydlena me zas po ranu vytocil!dostal takovej ceres,ze me boli zas ruce,hajan se zas tvari,jak by dostal misto amina,jdu na odpoledni,fuj fialovy hnus!a kde je to treti video od alexy????????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 08:52
- Nahlásit
já se hned po ránu chytla se strejcem, ve čtvrtek má bejt děda na očním vyšetření v 10hod. řekla jsem mu už před 14ti dny, že ho neodvezu-jsme mezi nočníma a čekat tam nebo jezdit sem tam jak idiot+mi přiveze kamarádka maso kolem 11.30hod než ho dám do mrazáku tak to bude chvíli gtrvat a potřebuju se vyspat, jdu večer na druhou noční, pro mě takovýdle lítání může znamenat opět pásový opar, dobrý děda to pochopil, řekl, že pojede na kole, strejc ráno přišel a ptal se, jestli dědsu odvezu já že ne, začala jsem mu to vysvětlovat, že kdyby ch měla druhou noční a šla na volno tak jo, ale takhle to prostě nejde a strejc a to si nemůžeš vzít den neplacenýho volna, ty woe já už takhle beru hovno a ještě abych byla den doma, to si nemůžu fakt dovolit, já na to, tak si vem ty den neplacenýho volna, bereš 35000 tak si to můžeš dovolit, tak řekl, že to nějak udělá.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:10
- Nahlásit
Bré deň, jsem si dnes přispala.
Aaron má zánět kůže - má rozdrbaný celý bok, ale úplně hnusně. Zvládl to během dvou dnů.
Nevím z jaké příčiny, ale trochu to tipuju na terminátor - možná jsem ho s ním poškrábala, protože jinak nevím o žádné rance, ze které by to mohl mít...
Došel mi doma prurivet, tak jsme jeli k vetovi, vyfásli jsme i ATB a nechali jsme tam nekřesťanský prachy... Myslím, že by se to zvládlo v pohodě i bez atb (když míval zapařeniny, tak stačil taky jen prurivet), ale bylo mi blbý je odmítat.
A byli jsme odčervit i freťata. Huž začínají pomalounku otevírat očka, bobani.
kejtlin
Taky nám letos kvokají slepice jak blbý. Huž tady máme snad 300 kuřat z líhně a ještě k tomu už 5 slepic vysedělo kuřata a sedí nám další 3. Se asi zbláznily, dřív neseděly vůbec nebo jen tak 1 - 2.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:29
- Nahlásit
leyenda
včera u mě byla kamarádka je taky zuzka, ptala se mě jak se holky z troje jmenují a tak jsem říkala, že vendulka je původní jméno a zuzanku jsme pojmenovala já, zuzka se tak zarazila a ptala se, to jsi ji pojmenovala po mě? já na to, že ne, že vmysleli na diskuzi jméno, mě se líbilo a hodí se na ni, pak jsme přišla na to, že je to jedna fajn ženská na diskuzi a zuzka na to, ahááá já jen že jsem nechápala souvislost, kdyby sisi pořídila třeba bulmastifa nebo bordýnu tak to pochopím, ale jak by k tomu přišel takový cvrček , zuzka je totiž dost silná, ale přesto velmi pohyblivá, má ale i velkou sílu, dokonce ještě větší než já, má doma veslařskej trenažer a co tam má nastavený já utáhnu jen několikrát a zuzka teda říkala, že ona ze začátku taky, ale tréninkem dosáhla toho, že ho utáhne i 15krát.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:31
- Nahlásit
pawLINka
mě nikdy nekvokaly jen tak jedna, ale letos je to hrůza, já nemám ani kohouta a slepice dostanu nestandartní od radka.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:36
- Nahlásit
kejtlin
Tak to jsou asi nějaký erekce na slunku, že tak letos kvokají.
My jsme zrovna včera sledovali, jak jedna pošahaná amrokska (ona kvoká furt - má něco s nohama - chodí po špičkách - tak jí nezbývá než kvokat ) vyhodila liliputku z jejích vajíček, na kterých už týden seděla. Normálně přišla, zmlátila ji a sedla si tam místo ní.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:38
- Nahlásit
pawLINka
bych jí snad usekla hlavu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:39
- Nahlásit
Bréééé deň pipiny! Nic se mi nechce.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:42
- Nahlásit
kejtlin
No vona je fakt nějaká nemocná. Neohýbá při chůzi nohy a chodí po špičkách - jak po nějaké obrně. Ae jaká je to matka.
U nás mají slepice volnost - taká alfa smečka - zmlátí se a je klid. Gdyž kohout zmlátí mě, tak já zmlátím ho a je taky klid.
Jinak máme zase nový káčátka (teď máme 30 kačen ) - saské kachny.
Gerda
Tak nic nedělej.
Já furt čekám jestli se náhodou neozvou z té práce, kam jsem posílala životopis, ale furt nic. Vlastně ani nevím za jak dlouho by se tak měli ozvat. Ale snad se ozvou i v případě, že nic, ať nemám falešnou naději...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:43
- Nahlásit
Gerda
ty bys jela do tý troje se mnou?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:45
- Nahlásit
pawLINka
radek jich má už asi 60 kachňat, kuřat taky asi 100, on je blázen
životopisy rozesílám pořád většinou ani neodpovědí.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:47
- Nahlásit
Ešče mě napadlo - gdo jede v nedělu na výstavu do Brna?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:50
- Nahlásit
gdo dělá vejcuc?!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:52
- Nahlásit
kejtlin
Aha, já myslela, že vždycky aspoň odpoví, že nic.
A do kolika dnů tak odpoví? Email přečtený mají...
Jinak my máme 30 kachňat, přes 20 housat, hrubým odhadem 300 kuřat (a to už jsme prodali většinu kohoutů i spoustu kuřat). Letos jedem ve velkém... Máme tady i hodně druhů slepic. Bych toho Lukáše nejradši uškrtila.
A nejlepší jsou stejně selátka. Rostou jak z vody a jedna sviňka je strašně komunikativní. Furt na nás čučí, ožírá nás a je taková milá. Docela mě to štve, když jsou k tomu účelu, k jakému jsou... A jakou mají radost když je vypustíme z chlívu na dvůr - lítají jak střelení.
Nechápu jak někdo může žít bez zvířat...
|