Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4608 . 4609 . 4610 . 4611 . 4612 . 4613 . 4614 . 4615 . 4616 . 4617 . 4618 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:52
- Nahlásit

Nudle po procházce.

Jsem potkala kámošku a ta si na to i sundala brejle. Prej kdo ti je obravil na černo?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:55
- Nahlásit

davidkova renata
To by mě taky zajímalo, pač taky nefim vo co tadyk šlo...

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:56
- Nahlásit

kejtlin
no jasně, pojedu s tebou, stačí, když dojedeš na parking ke krčský nemocnici, vodtama pojedem solu - to dáš, ne? K nemocnici přece umíš, že jo? Minule ti to šlo perfektně, jenom sjedeš z jižní spojky na krč.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:01
- Nahlásit

impact
Ta malá potfora Mercina je celá matka. Až na ten dlooouhej vocas.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:04
- Nahlásit

Gerda
to nedám, minule jsem to dala náhodou, bohužel nevím kudy jsem jela, protože jsem zabloudila.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:05
- Nahlásit

kejtlin
z cernyho mostu furt rovne ))) Kam teda umíš? Umíš k blázinci?

impact
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:07
- Nahlásit

pawLINka
Že jo? To říká každej. Upe stejný tlamičky.
Tady na té fotce by aji čék přemýšlel, která to je.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:09
- Nahlásit

Gerda
jižní spojka je to, jak jedeš do kopce a vpravo máš václavák a pak najedeš na nuselský most? blázinec ani nevím kde je.umím na holešovice a tesco letňany.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:09
- Nahlásit

impact
máte velice špinavé psy drahá, určitě mají i blechy, jsou to zanedbaná zvířata. Měla byste se nad sebou zamyslet, jestli náhodou není někde něco špatně. )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:10
- Nahlásit

kejtlin
to je magistrála, jižní spojka vede přes barandofskej most na černej most a na druhou stranu na smíchov.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:14
- Nahlásit

Gerda
aha tak to jsem v koze.totiž dneska jedu do líbeznic, tak mě napadlo, že to natáhnu do prahy, jen nevím jak s počasím, aby se mi úplně malá kočka v autě neupekla.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:18
- Nahlásit

kejtlin
Jo aha, jestli jedeš dnes, tak to ti děfče drahý nepomůžu, to smrdim v kolbeně...Vedro zatim neni, když tam nebudeš hodinu, neměla by se ti upéct.

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:22
- Nahlásit

Tady je dnes krásně. Asi 20 stupňů a neprší

impact
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:27
- Nahlásit

Gerda
Já vím přesně, co je špatně. Chyba byla, že jsem je vzala ven s házečem míčků, když je po dešti.
Kdybych je nechala zavřený doma, taxe neušpinili.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:35
- Nahlásit

cus decka,tak uz jsem se zklidnila,amin je vylitany,hovado jedno cerny tupy,jestli ho nezabiju,tak uz nikdy asi.jdu varit obed a za chvilku na hnus sichtu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:05
- Nahlásit

impact
Jsi normální? Chodit s nima ven? A ještě s házečem? Přemýšlej, dyk teď budou chtít chodit ven furt.

nemethova5
Co ti udělalo to tvoje těňátko?

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:08
- Nahlásit

tak jsem šla dneska z procházky s Montíkem domů, tak jsem potkala sousedku co má to štěně irské setřice, jsem z ní nemohla: prý koukej jak se za tím kolem rozběhla, jí říkám: je to setr a to potřebuje hodně pohybu a ona? a to mám s ní jako chodit kde??? A já, že do lesa, že tam žádné hrozné bažiny nejsou a že já s 10ti letým Montym chodím na 3 hodiny ven a ona na mě vyvylila oči, tak jsem jí nabídka, že jí tu fenečku budu klidně chodit venčit, tak říkala, že se rozmyslí a dá mi vědět

nemethova5
ahojte pení, z čeho jste se zklidnila???

all
co se tu vlastně děje? jsem nějak mimo obraz

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:09
- Nahlásit

pawLINkaCo ti udělalo to tvoje těňátko?
desne me vytaci,jak je hyperaktivni,divoky,a desne surovy,jsem sama desna modrina!poslouchat poslechne,o to zadna,dnes tak sroloval jorka,ze jsem myslela,ze ho polamal,za to dostal,zacina byt surovy i ke psum!coz se mi vubec nelibi,je to fakt hovado hnusny.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:10
- Nahlásit

Montyz nakupovani pani,z nakupovani,musela jsem jit pryc,protoze bych ho parchanta zabila,uz se prestavam ovladat,jak me sere.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:12
- Nahlásit

nemethova5
Pani, až ho budete darovat, tak ho beru. Miluju takový hyperaktivní degeny. To je můj sen.

Monty
Bože to je kráva. Na co si toho čokla jako pořizovala?

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:13
- Nahlásit

nemethova5
musela jsem jit pryc,protoze bych ho parchanta zabila,uz se prestavam ovladat,jak me sere.
to chce klid, on se možná malinko za deset let uklidní

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:15
- Nahlásit

Monty
on se možná malinko za deset let uklidní

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:17
- Nahlásit

pawLINka
taky nevím, už jsem to tady psala, tu svojí starří fenku ang. kokra venčí stylem: já si sednu na 15 min na lavičku a ty se holka venči.
Jestli nebude mít dostatek pohybu, tak jí přinejmenčím nudou zdemoluje byt

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:19
- Nahlásit

Monty
tak jí přinejmenčím nudou zdemoluje byt
To doufám.

Zkus na ní zapracovat. Nabídni jí, že půjdete ven třá spolu nebo tak. Ten pes je fakt chudák. Ty voe, dyk je to lovečák, ten nechce celý den ležet na gauči...

Na to venčení bych se jí buď vykašlala a nebo si za to vem určo prachy.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:19
- Nahlásit

pawLINka
se paní smějete, ale já jak jsem chodila kdysi hóóódně dávno do salónu na trimování, tak jsme se tak s tou paní bavily a ona: nebojte westíci jsou děstí blázínci ale on se vám tak ve čtyřech letech zklidní a v šesti bude úplně... hahaha ten můj pošuk má deset a kolikrát ho musím krotit jak divokou šelmu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:21
- Nahlásit

pawLINkanedam,nedam,i kdyz je to hovado cerny,nedam,je dost drajvovej,dobre cvici,to vi ze jo,budu vam davat psa kdyz uz skoro vsechno umi,ani nahodou!
Montyjo,za deset let,mate pravdu!

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:21
- Nahlásit

pawLINka
Na to venčení bych se jí buď vykašlala a nebo si za to vem určo prachy.
tak já bych to dělala, že chci.
Prachy bych od ní asi neviděla, je na ÚP

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:22
- Nahlásit

pawLINka
Zkus na ní zapracovat. Nabídni jí, že půjdete ven třá spolu nebo tak. Ten pes je fakt chudák. Ty voe, dyk je to lovečák, ten nechce celý den ležet na gauči...
já to vím, ale nevím nevím, jestli by se mnou šla, má asi 150 kilo a asi je ráda, že je ráda když ujde 100 metrů

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:24
- Nahlásit

Monty
tak já bych to dělala, že chci.
Jenže to pak bude mít děsně jednoduchý... Bych ji nechala se v tom trochu vymáchat... A nebo jí nabídnout ty společný procházky nebo tak. Prostě mi nepřijde jako řešení toho psa brát ven. Jako ano, je to řešení pro toho psa, ale jinak...

nemethova5
,budu vam davat psa kdyz uz skoro vsechno umi,ani nahodou!
Tak nic no...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 11:25
- Nahlásit

Monty
Tak aspoň jí zkus ukázat, že ten čokl může třá aportovat (u toho se tak nenadře)...

<< 1 ... 4608 . 4609 . 4610 . 4611 . 4612 . 4613 . 4614 . 4615 . 4616 . 4617 . 4618 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání