Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4617 . 4618 . 4619 . 4620 . 4621 . 4622 . 4623 . 4624 . 4625 . 4626 . 4627 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 07:33
- Nahlásit

Baysha
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ty se máš.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 07:35
- Nahlásit

Dobrééééé deň!

Doufám, že nebude chcát, dorazí synáček picbull a půjdeme na procházku.

kejtlin
Už tehdy jsem ti chtěla napsat to, co psala Lucynka (že tříbarevný jsou jen kočky), ale nebyla jsem si jistá, jestli to je ňák vjedecky daný a nebo esli to nejni vesnická povídačka.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 07:45
- Nahlásit

krásné ráno všem....

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 08:19
- Nahlásit

Tak práce nevyšla. Ani se neozvali... Ale našla jsem v jedné nabídce, že práce už je obsazena. Mrzí mě to, protože tohle byla jedna z prací, která se objeví jednou za dlouhou dobu...

Hledám, hledám dál, ale nic. Vůbec nic.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 08:23
- Nahlásit

Ale teď jsem našla zajímavou práci - ošetřovatel dobytka. Za 16000. Jdu do toho.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 08:39 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

pawLINka
Mrkni na www.neziskovky.cz nebo www.streetwork.cz nebo www.portal.mpsv.cz . Jinak já bych ti doporučila vzít ten životopis plus krátký obecný motivační dopis, o tom, proč soc. služby a tak, vytipovat si všechny organizace v okolí, který by se ti líbily a rozeslat to tam s dotazem o místo. A aby tě případně kontaktovali, kdyby se něco uvolnilo.

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 08:44
- Nahlásit

pawLINka
Za 16000.
tak to je teda dost slušné, aspoň na poměry tady u nás

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 08:47
- Nahlásit

pawLINkahm,tak to gratulation,protoze u nas by jsi dostala tak max.osmicku cisteho!!!!
jinak dobre rano vsem!!!je sice pod mrakem,jo budu o vikendech asi hlidat!

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 08:55
- Nahlásit

nemethova5
že jo taky čumím, kde dostane ošetřovatel dobytka 16? I když to bude hrubého, tak stejně je to celkem slušné!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:02
- Nahlásit

makrelaz moc slusne!jako ja bych na to drela dva mesice!no nic,jdu s tim cernym hovadem ven,strka mi micky do klina,prej chce litat,jdu ho trochu unavit.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:08
- Nahlásit

makrel

není to tak neobvyklý, vydělá si i víc, ale dře jako kůň a je maximální nesvoboda, lidi co jsem měla na starosti, když jsem byla ještě v družstvu si vidělali i víc jak já, ale byli tam celý dni a noci a když přišli dom, najedli se a šli chrupkat.... pak ty prachy stejně nemáš kde utratit

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:11
- Nahlásit

impact
Jj, to mám v plánu. Čekala jsem jak dopadne tady to... Sice jsem tomu moc šancí nedávala, ale pořád tam malinká jiskřička byla...

No rozešlu to, pač prostě nic není. Dneska od rána ležím na netu a nic...

makrel nemethova5
No taky jsem na toho ošetřovatela hleděla. To jsou slušný prachy za takovou práci... Asi do toho půjdu, ale nemám řidičák na traktor. Jezdit ale umím, tak to třá projde.

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:12
- Nahlásit

pawLINka
no tak nějak měla kámoška před pár rokama, když natupovala učit na střední

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:14
- Nahlásit

tolik jsem zhruba měla, dyž jsem dělala na call centru, ale už nikdy víc... práce strašně psychicky náročná, celej den na mě blbci sprostě řvali, a člověku tam pomalu i určovali, kdy si může zajít na záchod

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:15
- Nahlásit

impact
Jsem debil nebo na těch neziskovkách ve zlínském kraji nic není???

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:18
- Nahlásit

Baysha
Fuj, do call centra bych NIKDY nešla. Tchýně tam chodila uklízet, a tak dobře ví, jak to tady chodilo. Taková šikana se jen tak nevidí. Oni opravdu nesměli ani na ten záchod - když šli víckrát, tak hned se tam po nich řvalo. Fakt hnus, humus. Za 8 klacků...

Slavnou emeu mám asi 5 minut od baráku a berou tam pořád, ale to bych radši zhebla hlady.

Kámoška tam dělala a denně odcházela s brekem domů.

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:27
- Nahlásit

pawLINka
no kdybych neměla na nájem, tak bych tam asi jít musela, ale jinak taky nee

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:27
- Nahlásit

pawLINka
tak u nás to tak děsný nebylo, navíc jsme byli call centrum technické podpory, tak to bylo trošku o něčem jiným... když jsem před třema lety nastupovala, tak to bylo dokonce celkem fajn a bavilo mě to, ale pak se to postupně hodně zhoršilo, sebrali nám prachy a přidali práce a šikany... jsem ráda, že jsem odtama pryč

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:34
- Nahlásit

makrel
Já bych tam nešla ani kdybych neměla na ten nájem. To bych raději šla někam uklízet nebo tak. A to vážně...

Já se celkem divím, že proti tomu tady nikdo ještě nic nepodnikl... Protože to, co se tam děje, je bossing v pravém slova smyslu... Dokonce ani kámoš, co se mnou chodil na střední, tam dlouho nevydržel. A to on je takový pohodář, věčně travička a podobné věci, nic ho nikdy nerozházelo. No dělal tam pár měsíců.

Tchýni z tama taky vyhodili. Kvůli tomu, že ji šéf viděl, jak si na chvilku sedla, aby si odpočinula, protože se jí zatočila hlava (je to důchodkyně).
Šéf měl na stole bločky různých barev - na jednu barvu psal ty, o kterých uvažuje, že je vyhodí a na jinou barvu ty, které vyhodí určitě.
U tchýně byla na tom druhém papírku a bylo tam prý - Janečková - sedí!!!!
Další týden už tam nedělala... (A je to dobře, pač tam byla jen na dohodu a za tak směšné peníze, že by to většinu lidí nestálo ani za pozdrav)

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:34
- Nahlásit

nazdaaaaaar, ženičky!

Pudlata sou echtovně božanský, až je mi líto, že nemůžu mít druhýho čokla, nebo že máma už nechce dušánka. Sou to strašný sabyjácíííí, nejlepčí je ten, co štěká, až se z toho otáčí a mlátí vo zem.
Jinak s těma kočkama to je zajímavý, nikdy sem to eště neslyšela, že tříbarevný sou jen kočky, to je dobrý, s tim teď budu machrovat až do večera.
A co čtu vo tý práci, sem strašně mocinky ráda, že ňákou mám, i když na ní vopčas nadávám.
Jak se máte dál? Tady bude asik chcáti...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:36
- Nahlásit

Gerda
že tříbarevný sou jen kočk
Ešče želvovinový (takový ty posratý).

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:39
- Nahlásit

pawLINka
jako na call centru že si sedla? to nechápu, dyk tam se sedí furt nebo co to bylo za prácu?
my jsme to tam před těma třema rokama měli dobrý, člověk si mohl dělat svým tempem a fakt si s těma zákazníkama vyhrát, aby jim pomohl s tím, co potřebovali, to jsem se každý den těšila do práce... ale pak začaly být statistiky důležitější než to, jestli pomůžeme, začali tlačit na počet hovorů, délku hovorů, pak nám začali nařizovat přestávky... jedný kolegyni se podařilo přijít z obědovky o 37 sekund pozdě a koordinátor jí poslal výhrůžný mail

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:41
- Nahlásit

Gerda
zdáááár pani
tříbarevnej může bejt aji kocour, dyš má dva X chromozomy (Klinefelterův syndrom, XXY místo XY)

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:45
- Nahlásit

Děte s těma kočkama do řiti, s timdle fakt machrovat nemůžu, jednou se jasně řeklo, že tříbarevný sou jenom kočky, tak sem nepleťte kocoury o třech neznámejch!!!!!!!!!!!!!!!

call centrum je fakt takovejhle masakr?

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:51
- Nahlásit

Gerda
call centrum... jak kde, u nás to fakt ze začátku, co jsem tam došla, bylo úpa na pohodu, ale strašně se to pak zhoršilo... záleží na vedení no, průser je, že ty statystyky dycky nařizujou lidi, co sou o tři stupně v hyjerarchii firmy výš a v životě tu prácu neviděli ani z rychlíku
ale obecně bez ohledu na toto je to jedna z nejvíc psychicky náročnejch prací, páč po telefonu si na tebe každej dovolí... oni to taky firmy často vedou tak, že naberou lidi, maj je rok nebo dva a úplně vycucaný je zahoděj...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:52
- Nahlásit

Baysha
Ona tam uklízela...

Baysha
Fááákt? já jsem se setkala vždycky s tříbarevnýma kočkama. Tak to možná bude nějaký míň častý, ne? Tak Trion (nebo jak se jmenuje) je ňáká vzácnost?

A u té želvovinové to platí taky? To jsem už vůbec neviděla teda - kocoura ževlu.

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:56
- Nahlásit

pawLINka
ajo vlastně, dy si to psala, su blbá...

Klinefeltrův syndrom je docela vzácná chromozomální odchylka, nevím jak u koček, ale u lidí je vzácnější než třeba Downův syndrom (mongolismus)
prostě je to strašně nepravděpodobný, ale nedá se říct, že to není možný

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:57
- Nahlásit

pawLINka
neviděla teda - kocoura ževlu.
šak to je normální kocur, akorát mu teda na zádech vyrost náhodou krunýř, no...

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:58
- Nahlásit

pawLINka
želvovinový nevim, já sem genetiku zbarvení u koček nijak nestudovala... můžu to vygůglit, esi chceš

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:58
- Nahlásit

Baysha
chromozomální odchylka,
takže kejtlin má doma vlastně ouchyla????

<< 1 ... 4617 . 4618 . 4619 . 4620 . 4621 . 4622 . 4623 . 4624 . 4625 . 4626 . 4627 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání