Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4617 . 4618 . 4619 . 4620 . 4621 . 4622 . 4623 . 4624 . 4625 . 4626 . 4627 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:51
- Nahlásit

impact
Mnooo, bude to znít moc blbě, když řeknu, že ne?
pani to jen vase vec jase jen ptam, ja to mam zase naopak, cistokrevneho psa mi prijde zbytecne si brat z outulku, ale pokud je to problemove zvire je to zase jineas tim umistenim te chapu. Me se taky sevre zaludek kdyz je v nouzi cerna kocka, urcite ji pomuzu to jo, ale ten strach tam je protoze se blbe umistuji. Treba u bilych a rezatych a dlouhosrstych mi srdce zaplesa, protoze vim, ze az se daj dokupy najdou domov rychle. A kocky jsou neco jinyho nez psy, kocek muzes mit doma vic, takze to chapu, jen ja to mam jinak. Ja bych si zas nevzala deprivanta, bo by me kous a byla bych v prdeli.

makrel
jsem asi yhnorant, ale gratuluju a nevím kam jste přijata
jsem to asi ani nepsala. Na filosofickou fakultu UK, na romistiku Ja uz to studovala, ale nedodelala, tak jsem i dala prihlasku zas, snad to ted uz dokoncim i kdyz teda pokukuju i po nejakych zvirecich oborech tak nevim jeste kam se vrtnu, ale jsem prijata tak mam aspon nejakou jistotu, ze mi zase dalsi rok nebude degenerovat mozek

kinta
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:54
- Nahlásit

impact

Pani, tak gdy jedete do Kralup??

lucYnka XIII

Ich gratulíre !! Moc moc moc ! Ste pani moc šikovnej, hodnej a krásnej čék, hrozně Vám to přeju!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:57
- Nahlásit

Nazdar, navalte výcuc, sem člověk, co má volno a fčera nebyla nápojka. Takže gde je lypka? Knedlik už je u pana doktora, za chvíli si pro něj s máňou zas dem, mám sedačku, fčera sme jí s kamarádem přivlekli od karamátky, je to věnovaná sedačka. Byla mocinky těšká, je kožená. Vláčeli sme jí z posledního patra činžáku s točitými schody. Naštěstí se vešla do výtahu, uš sem jí fakt nemohla unést. Aš si uklidim, vyfotim vám jí. Termynátor sem dostala zpjět až dnes, takže celej byt je plnej pelichajíí maryje. Krom dvou ho chtěj fšichni,co ho vyzkoušeli, večer to spočítám a podám objednáfku. Je toho asi sedum. Potřebuju eště regálky,takový ty z ikei, kdo mi je věnuje? Jinak to zas vodnese moje peněženka!!!!!!!!!! A kůli vám nebudu mít na cigára!
Výcuc hnet!
Lucynce gratuluju ke studentství samosébně.

kinta
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:57
- Nahlásit

impact

Já Vás pani ouplně chápu, já sem zas ujetá na placatý tlamy. Teda doma mám jen jednu a když moje mamuš chtěla psa, taky jsme hledaly buldočku. Nakonec teda má zručskýho teriéra neplacatýho, ale to je jiná historie. Prostě ta úchylka tam je, i když se mi moc líbí i jiný pesové, tak boxer je prostě na prvním místě, potom buldoci a buldočci, mopsíci a tak no.

impact
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:05
- Nahlásit

lucYnka XIII
Tož to já si deprivanta klíďo vezmu.
Já se jich nebojim.

kinta
Ty jo, trochu z ruky to je. Zkusím ho napřed rozhodit, kde se dá. Třá se to podaří jak s tím Ostravským. Rozhodila jsem ho všade možně a než jsem tam dojela, byl pryč.

Jinak kdyby chtěla psa pro sebe, tak by mě musel asi něčím zaujmout. A bylo by pak vcelku jedno, co je to za psa. Ale takle jako na přestupní stanici pro pokažený fakt radši ty russelly. Přecejen nějaká zkušenost s povahama tam je. A lidi okolo mě jsou taky russelláři.

impact
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:06
- Nahlásit

Gerda
Vejcuc za nudle je, že nudlí už není šest, ale jenom pjet a homen počebuju další. Bo na procházkách počítám nudle do pjeti a teď to nepůjde.

Nemáte na firmě nějakou plonkovní?

kinta
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:08
- Nahlásit

impact

Ale no tak pani, jakpak z ruky? Já když jsem objevila pana Brunhildu na netu, tak to tam bylo prostě a jela jsem z Brna do Frýdku.

impact
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:11
- Nahlásit

kinta
Z Brna do Frýdku je to co by kamenem dohodil a zbytek dočůral.
A navíc je to pes. Já bych fakt radši fenku...

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:15
- Nahlásit

impact
tyjooo, pro tebe by byl výbornej Bob, ouplně krásnej nudel, malej, svalnatej jak sviňa, hlavičku velikou zubatou, namyšlenej aš na půdu, strašnej frajírek, hodňounkej a milounkej na lidi, na psy je na první našlápnutí, bitkař slušnej, prostě vylezl s posilovny, kde mu asi píchli testosteron )) Vypadá jako malej picbumek )))

kinta
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:15
- Nahlásit

impact
Z Brna do Frýdku je to co by kamenem dohodil a zbytek dočůral

Přesně tak to bylo.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:19
- Nahlásit

kinta
gabifijo kdyby to jen slo!kdybych mela naky paka cokly a jeste k tomu nevychovany,nereknu ani Ň!asi mi za chvilku rupne cevka a bude klid!dam si kafe a za chvilku jdu,jeste,ze mame hodny vedouci v praci a v pohode,to me taky drzi nad vodou a ze bude robota hlidaci a hlavne psiska,co bych si bez nich pocala?

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:36
- Nahlásit

Baico
Nemluv mi o víně, když už druhej měsíc v práci neřešim nic jinýho než vinice a vinaře
jestli nosí tekutý všimný, tak to máte dost dobrý

makrel
uš máš konec školního roku, nebo co
Tak trochu. V jazykofkách se v létě s klijenty dveře moc netrhnou. Víc volna, míň peněs

lucYnka XIII
ste šikulka, jen tak dál. A laskavje s tím studiem sebou hoďte, ať neplatíte školný

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:37
- Nahlásit

nemethova5
šmarja, seš adept na tu moji flašku vína nad kerou tady už hoďku slintám

impact
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:41
- Nahlásit

Gerda
Chcu holku.

kinta
Já měla nejdál asi Bratislavu.

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:49
- Nahlásit

gabifi
já taky teď končím, do konce června mi zbývají asi 4 dny učení a pak šlus. Po třech letech nebudu v létě učit. Huráááááááá

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:50
- Nahlásit

gabifi
jestli nosí tekutý všimný, tak to máte dost dobrý
Čas od času i jo
Už jsem se vybavila na sobotu. Koupila jsem si 2 studenské pečeti a krabici bílejch koulí Lindt. Ty mám teda jako pro Matese za figurování, ale existuje velká provděpodobnost, že je sežeru dříf, než mu je stačim dát.

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:56
- Nahlásit

makrel
Po třech letech nebudu v létě učit. Huráááááááá

sem zezelenala závistí
já sem se letost docela vodvázala. Normálně beru v létě týden volna, tenhlenc rok plný dva.

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:57
- Nahlásit

gabifi
já jsem jela tři roky nonstop a už mi to leze na mozek.

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 13:08
- Nahlásit

makrel
já jsem jela tři roky nonstop a už mi to leze na mozek
no to mi povídej! Koncem června jsem obvykle na prášky. Sice svou práci miluju, ale bez pořádnýho relaxu se dělat nemá. A gratulírn ke studiu!!!!!!!!!!! Příští rok uvažuji o kombinaci anglina španělština v Budějkách, ale dávám tomu tak pjet procent (sem líná jako prase).

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 13:10
- Nahlásit

mimochodem, prohrála (nebo vyhrála?) sem bitvu s vlastním já a flaška je vodevřená.....mňam!

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 13:22
- Nahlásit

gabifi
Koncem června jsem obvykle na prášky
jo, já už mám asidva měsíce syndrom vyhoření. A studuje Lucynka, já ne, taky jsem líná

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 13:32
- Nahlásit

makrel
sakra, já myslela, že budete studovat obě. Asi fakt potřebuju tu dovolenou....

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 13:40
- Nahlásit

Tak ženičky, už mám uklizíno, maryje bojovala s morkovou kostí, krásně ji zdolala, takže je po boji unavená a spí. Spí na slunku kráva jedna. Mocinky mě rozbolela palica, dala sem si brufáč a taky se svalila - na svou novou sedačku, kerou sem si pro ten přípat rozložila. Maryje se nechce česat termynátorem, dělá různá salta a kotouly a válí se po zemi, jak rozcapenec. Dostala tedy na výběr - buď česat, nebo mejt nohy (to nesnáší ze všeho nejvíc, jak řeknu, že jí umeju nohy, utiká se schovat).

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 13:55
- Nahlásit

Dobré deň, jen procházím. Jedu za chvílu k picbumí kámošce Růžence a půjdeme na procházku. Jupí.

ympakt
Ty voe, já bych čokla, co bych měla takovou dobu doma a byl by můj prostě nedala... Ae já jsem degen, já se na ty psy hrozně vážu...

Jinak Mou mi bude chybět, pač je ze fšechn nejkrásnější.

Ať se má dobře.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 14:09
- Nahlásit

Tak čupky, knedlíček uš je vopravenej, má novej chladič, volej filtry, teť je jako novej, jedu proň, hned ho nakopu, bo to stálo 6500 korun českých. Je zajímavé, jak vprostřed měsíce může být člověk na nule.... ))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 14:47
- Nahlásit

čuste žumpice,
sem se dneska na kanysce dozvěděla od jedné moc hodné sestřičky, že moji psi jsou hnusní, špinaví, smrdí capovinou ,ona si výslovně nepřeje, abych je dávala lidem do postele a vůbec by byla nejradši gdybych vypadla, páč nechápe co je tohle za blbou módu nechat po klientech slintat čokly. Pak si šla stěžovat k panu ředitelovi. Uš tam nepracuje . Bylo to rychlý

A mám dva nový přírustky Kuní miminka. Ještě je teda nemám, jedu pro ně zítra .

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 14:52
- Nahlásit

Biluška
že moji psi jsou hnusní, špinaví, smrdí capovinou ,ona si výslovně nepřeje, abych je dávala lidem do postele a vůbec by byla nejradši gdybych vypadla, páč nechápe co je tohle za blbou módu nechat po klientech slintat čokly
To si děláš kozy.

Uš tam nepracuje . Bylo to rychlý
Doufám, žes tomu trošku pomohla.

Kuní miminka
Žjůůůůva, tak pak dej hned fota!!!! Hned bych brala, vyměním za fretku.

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 14:57
- Nahlásit

Biluška
gratulíren k úžasnému kanysterapeutickému výkonu, seš dobrá
já cu taky fofo kuňat!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:14
- Nahlásit

pawLINka
To si děláš kozy.
Nedělám. Ještě k tomu udělala scénu jak prase na celý oddělení. Z pokojů vylízaly klientky, aby se podívaly co se děje a ta paní, u které zrovna byla Bonka v posteli se rozbrečela, páč si myslela, že ten humbuk je kvůli ní
Tím mě teda ta kráva nasrala pekelně. Na nadávky a hádky kvůli psům jsem zvyklá od tupounů na ulici, ale dělat scény před klientama mi přijde fakt ubohý.

Doufám, žes tomu trošku pomohla.
Jsem vůbec nemusela. Pan ředitel je tam a) pejskař (dost zapálený), b) hodně nakloněný fšem novým metodám. Takže krom kanysky se tam bábiny učí hrát na keybord, tančí kántrytance a tak podobně . Sestry, které jsou přesvědčené, že se jedná o ARO a tomu musí odpovídat čistota a sterilita prostředí tam holt nemají místo

Žjůůůůva, tak pak dej hned fota!!!! Hned bych brala, vyměním za fretku.
Fota dám, ale nevyměním

Baysha
gratulíren k úžasnému kanysterapeutickému výkonu, seš dobrá
Akorát nevim co je to ta capovina a čím to teda ti čokli vlastně smrdí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 15:14
- Nahlásit

čau co je noého?

<< 1 ... 4617 . 4618 . 4619 . 4620 . 4621 . 4622 . 4623 . 4624 . 4625 . 4626 . 4627 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání