| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:59
- Nahlásit
makrel
esi je to FAKT kocour a FAKT klasicky tříbarevnej, tak je docela pravděpodobný, že bude neplodnej
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:01
- Nahlásit
Baysha
pawLINka
BayshaGerda
Je to tak, některé barvy u koček jsou vázané na pohlaví. Třeba ta želvovinová. Když se vyjímečně narodí kocour, tak je na stejně 99% neplodnej. Bavili jsme se o tom s naší vetkou, která chová britky a specilazuje se na barvy.
Jinak dobré deň!
Farouš je čím dál tím víc oprsklejší a Bajkonůrovi už nezbylo nic jinýho, než soi s ním hrát. Včera jsme měli poslední obránářskou generálku před sobotníma zkouškama. Uplně jsme zapomněli zkusit boční doprovod, takže premiéra bude až na zkouškách. To bude vejbuch, že to uslyšíte až v Praze.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:02
- Nahlásit
Baico
tagže u želvovinový je to úpa stejně jako u tříbarevný?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:03
- Nahlásit
Baicohele cus,drzime pesti na zkousky,bocni doprovod je lehci,nez zadni,to das levou zadni,to je dobre,ze je oprsklej,hod sem foto,at vim jak roste.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:05
- Nahlásit
Tak to je mazéc, kejtlin má neplodnýho úchylu.
Já jsem věděla, že tříbarevný a ževly jsou jen kočky, ale netuchala jsem, že se může narodit i úchylnej kocour.
Baico
Chci fotku Františka.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:07
- Nahlásit
Baysha
tagže u želvovinový je to úpa stejně jako u tříbarevný?
Jsem si stopro jistá u tý želvovinový, protože tu máme doma a právě díky ní jsme se o tom bavili.
nemethova5
hod sem foto,at vim jak roste
Mám jich celkem dost ve foťáku, jen je musim stáhnout.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:10
- Nahlásit
pawLINka
no von by to byl takovej kočkour
kočka má pohlavní chromozomy XX, kocour XY a takovejdle kočkour má XXY
tím, že má dva X chromozomy, tak může mít na každým gen pro jinou barvu stejně jako kočka
ale XXY je "neplatná" kombinace, takže je to sice kocour, ale většinou neplodnej
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:12
- Nahlásit
Zdarec, pipiny! K těm kočkám. Když se prej vyskytne tříbarevňák kocour, tak je jednak neplodnej, dvanak homosexuál. A vím to na sto pro, neboť mi to řekla moje sestra, která je mnohem mladší, mnohem hezčí, mnohem štíhlejší a MNOHEM CHYTŘEJŠÍ NEŽLI JÁ!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:17
- Nahlásit
Ty voe, kukejte na to.
http://www.youtube.com/watch?v=FfohxLvjV_g&feature =related
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:18
- Nahlásit
Baico
Bajkooo, dyk ty máš doma teploušká.
A kejtlin taky.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:35
- Nahlásit
Ty woeeeeeeeee, budu mít narváno v hotelu nebo cooooo.
Už mám zabraných 25 dní.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:35
- Nahlásit
decka,ted jsem zkoukla to video od alexy,tu treti cast,ja jsem se tak smala,jak tam mlatili toho fika,az jsem brecela smichy,asi to budu praktikovat u nas na cvicaku??????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:51
- Nahlásit
pawLINka
Bajkooo, dyk ty máš doma teploušká
Nemám, protože ta naše neni kocour, ale kočka, víš
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:51
- Nahlásit
pawLINka je bubááááááááááááááá.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:56
- Nahlásit
Baico
Achááá, já myslela, že máš kocmoura...
impact
Tys to ešče neviděla?
Mám drsného picbuma.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:59
- Nahlásit
pawLINka
Neeee.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:00
- Nahlásit
ZDRAVÍM VÁS MILÉ DÁMY
Gerda
ejlepčí je ten, co štěká, až se z toho otáčí a mlátí vo zem.
a to kdybys je viděla fčera normálně váleli z kopečka sudy, vždycky se dokutáleli dolů, voklepali se vyběhli kousek nahoru a zase se skutáleli dolu
nemethova5
bocni doprovod je lehci,nez zadni
no jak pro koho já to učila Baruna dost dlouho a musela jsem použít velmi neoblíbený obojek, nééé elektrický ale páč pan Bajkonůr není takovej magor jako depriovant určitě to zvládnou v pohodě
pawLINka
Bajkooo, dyk ty máš doma teploušká.
japato??? já mylsela že Kejtlin má buzíka kocoura
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:07
- Nahlásit
Alexa
Já myslela, že Bajko má želvu kocoura.
Mě tadyk matete fšichni.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:19
- Nahlásit
Baico
Ty vado, budeme ti v sobotu strašně držet pjěsti, byli byste IIIIIPO peeeeeef! Musíte to dát, jasný? Řekni panu Bajkonůrovi, ať tě nenechá nic dělat, abys mu to nepokazila, šak von umí šecko, jen ty a davítková to dycky těm čoklům pokazíte.
kinta
kdy přijedete pani uš konečně do práglu? Měla byste toho 10/7, to tady bude i oryjent a prováns, desátý červenec je pro Jílové dnem, kdy se poprvé centrem evropy. Eště by měl přijet něgdo ze západního neměcka....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:21
- Nahlásit
Alexacus,pro me byl teda lehci bocni,bo byl hajan prilepeny u nohy a sel nadherne,jak je zadni,to je konec,to se snazi predbihat,nejde u nohy jak ma,nesoustredi se,ten bocni jsem nemusela vubec cvicit,zadni je pro nas daleko tezsi teda,hele,zije jeste fik,po tom,co jsem dnes zhledla,jsem si cvrnkla i do trioly smichy.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:28
- Nahlásit
Inspirace pro nás, co chodíme k veterináři:
http://www.youtube.com/watch?v=LqB1eb9-Nik&feature =player_embedded
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:36
- Nahlásit
pawLINka
mazééééc!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:46
- Nahlásit
Alexa
ale páč pan Bajkonůr není takovej magor
No tam jde hlavně o to, abych mu to nezkazila já
Gerda
Řekni panu Bajkonůrovi, ať tě nenechá nic dělat, abys mu to nepokazila
Jo však jsme jim včera oboum, jak Bajkonůrovi, tak Matesovi (fík) řekla, že obrana je jen v jejich režiji
Taky přemejšlim, že bych si hodila blond přeliv, aby bylo hned jasný, kdo je u nás ve dvojici ta blbá blondýna
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:56
- Nahlásit
tohodle čokla chců
http://www.youtube.com/watch?v=fLclGPr7fj4&NR=1
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 12:06
- Nahlásit
Bayshaja,kdo by ho furt hlidal,porad by chtel skejtit.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 12:15
- Nahlásit
cus decka vsichni sem,honem!!!!asi mam praci!!!!volali mi z firmy R.A.S.O.,mela jsem asi deset hovoru neprijatych,pani velice solidni a slusna,no ptala se opatrne,jestli bych nechtela praci,takze pristi tyden po sichte ranni jdu na pohovor,zjistit co a jak a objekt,v ov-michalkovice,kousek!!!!!!samo,ze si objekticek hned obhlidnu.at neskoncim jak v bauhausu.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 12:15 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
Gerda
kdy přijedete pani uš konečně do práglu?
Pani a víte, že vo tom silně uvažuju, toho 10.7.? Eště uvidím. Ale něgdo by si musel vzít nade mnou patronát, vyzvednout mě u Student Agency a celé deň hlídat, abych jako nezablódila ve velkoměstě. To vite, su z lontu.
Záleží, jak bude či nebude syneček doma, aby se mi postaral případně o psíka nebohého.
A zistim teda eště, esi náhodó nepřijede moja sestřenica ze západního německa zrovna, že bych ju jako vzala sebó. Vona teda má enem kocóry, ale jeden umí "sedni", "lehni" a "nabok lehni".
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 12:18
- Nahlásit
nemethova5
asi mam praci!!!!
áááá ty vado!!!!! Držim palce, MUSÍ TI TO VYJÍT! Určitě někdo našel třínohou kočku, jinak to neni ani možný! Jupí! Jdi se tam zeptat co nejdřív!
kinta
psíka nevemete s sebou? Jesi přistanete se student agency na černym mostě, asi bych vás měla umět najít. A skama že ste? Taky z oryjentu? A nemůžou vás po cestě něgde nabrat ti, co z tý prdele jedou?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 12:18
- Nahlásit
nemethova5
tak to je paráda, držím palce fšecky, ať je to přesně podle tvých představ
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 12:22
- Nahlásit
Gerda
kinta
student agency pséky neberou, to by padal v úvahu jedině vlak...
|